Tudom, hogy tudod, nem okítás célzattal írtam. 
Akkor jó lesz a 800-as RAM, nem kell 1066-os. 
GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 - i5-2500K + CM Z600+Noctua - A-DATA 8192MB AX3U1600GC4G9-2G DDR3 1600Mhz - CM RC-690 - Corsair TX650W

Tudom, hogy tudod, nem okítás célzattal írtam. 
Akkor jó lesz a 800-as RAM, nem kell 1066-os. 
GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 - i5-2500K + CM Z600+Noctua - A-DATA 8192MB AX3U1600GC4G9-2G DDR3 1600Mhz - CM RC-690 - Corsair TX650W
Nem akartam fölösleges kérdésekkel telebombázni a topikot, szinte minden felmerülő kérdésemre megtaláltam a választ
SuperPi frissítve 
[Szerkesztve]
Majdnem logout: http://www.syskovics.atw.hu/ update 2011-05-07 ***************** Eladó dolgaim: http://href.hu/x/9vbs

Hali! Lenne 2 kérdésem
2x DDR2 Geil 2048MB 800MHz KIT Ultra (én ezt terveztem)
vagy
2x Corsair 2048MB 800MHz KIT ???
ill P5K lapnál 1333as az FSB, nem lenne jobb az a P5B helyett?? (E6750 v. E6850 lesz)

Hali ! Bármelyiket választod tökéletes, bár én a Cors@rt venném
valahogy a Geil-ekkel nem volt szerencsém. 
no comment.....
Még egy szavazat a Corsair-ekre... GEIL-t én se szeretem.
Nem bírt rárakni csak gyári hűtőt...nagy szívás...abit lapját, ha biztosra tudná a procija végét már rég cserélte volna...

2:2
vagy is mindegy!!
[Szerkesztve]
no comment.....

Nekem P5B Dlx-ben vannak Geil ramok (2*1Gb 800 kitt) és remekül szuperálnak egy 6400 társaságában.
"A Pénz valóban nem boldogít, mert nem érzem magam boldogabbnak most, hogy 500m$-om van, mint amikor 400m$-om volt" /Arnold Schwarzenegger/

A Cors 5 év a Geil re 10 év gari van..Ezért gondoltam inkább a Geilre
igyis 2 szavazat oda?
P5K SE lesz

Tíz év
Hol lesz már akkor ddr2, max majd megcsodálják a fotoszíntézis alapján tároló egysejtűek e

[Szerkesztve]
no comment.....

Jóóóóóóvannaaaaa
Akkor 2x DDR2 Corsair 2048MB 800MHz KIT THX

win the game

no comment.....

Huuuu
MIt szoltok a P5KC hez??? Ilyet veszek 
http://hu.asus.com/999/images/products/1694/1694_l.jpg
Találtam infot róla.. 8GB megy bele DDR2 böl DDR3 meg 4GB
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

8GB megy bele
Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!
Azt elhiszem, elég fapados az az IP35-E...
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Jó lap ,de anno várnom kellett volna mégegy hetet ,h legyen aztán P5k dlx lett 
Szerintem megpróbálhatta volna visszaferdíteni a bordát (mondjuk nem túl szerencsés, ha megreped a HP, és kijön a hővezető gáz...), bár akkor ugorhat a gari is...
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Hova dugjam a sata winyót hogy ne Udma5-nek ismerje fel?
Biosban sem tudok mást kiválasztani.Most jelenleg a piros Sata 1-esre van kötve.
Jmicron jobban kezelné? Ki mit használ?Vagy mi a megoldás?
[Szerkesztve]

Mi a gond az udma5-el?
Pecsét és aláírás nélkül is hiteles...

az hogy az AN7 lapomban udma 6 volt .

Netán valami lassulást tapasztaltál? Én nem vettem észre, hogy lassult volna.

Srácok autora tettem a vcorét a biosba és most 1.448v-ot ir a cpu-z. Azért tettem autra mert a köv hibaüzenettel majdnem minden harmadik win inditáskor kékhalálozik: Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.0.6000.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk a problémáról:
BCCode: 1000008e
BCP1: 80000003
BCP2: 8B2C31E6
BCP3: 9089C75C
BCP4: 00000000
OS Version: 6_0_6000
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
Ez a fesz nem tul magas?1.4-en volt eddig és a cpu-z 1.352-t irt ki.
Sziasztok!
Tudtok olyan helyet ahol normális áron van raktáron P5K Deluxe lap?
S.O.S. kellene mert hétfőn lehet már mennék is érte!
[Szerkesztve]
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
LGA775 foglalathoz tudtok ajánlani profi processzor hűtőt(ami tuninghoz is jó)?Hang nem számít csak a teljesítmény!

Ami beszerezhető: Scythe Infinity 2 hűtővel, Scythe Ninja Rev. B 2 hűtővel.
P5K Deluxe-t írd be Googléba és találsz majd üzleteket.
Ahol van raktáron értelem szerűen oda menj.
Köszi. Azért kérdeztem a P5K deluxe-ot mert a google-t már végignyálaztam vagy 20 üzletet hívtam.Sehol sincs. 
Itt a PH-n is nézted?

ipon?
Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!

Én most vettem egy hyper tx-et, 5 körül mozog boltfüggően és durván jól hűt, azt hittem én is hogy komoly tunningra nem lesz elég de a 6600-om 3,6GHz eldöcög. 3,4-en orthossal 3 óra nyúzás 49 fok, ha venti 5 voltal sereg akkor meg 54 fok. Szerintem felesleges a Scythe. Két hete még én is azt akartam, de nem bántam meg hogy nem azt vettem.
Az alaplapvásárlás meg sajnos nem úgy megy hogy az ember kitalálja. Sajnos meg kell rendelni.
JááááááNINDZSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Jah.Gianni-nak sincs.
Nah őket még nem próbáltam.
Nem adják olcsón 52.6K-ért, feltéve ha lesz nekik.Aqua-ba 46k bruttó volt de sajnos ott sincs csak a P5K3 deluxe 54k-ért.

Hi!
Vanilla P5K-m van egy E4400 és 2GB Kingmax Mars 1066os Ram mellett.
290 FSB-n minden ok, proci 1,35V-ot kap, Ram alapból 2V 5-5-5-15 időzítéssel 960-on,
300FSB-n viszont halál, meg se nyikkan.
Ramot visszaosztottam 800-ra de úgyse bírja, 2,1V-on sem.
NB-nek érdemes feszt adni? Ha igen mennyit?
mod: procin gyári hűtő..terhelve max 67fok 
[Szerkesztve]

árulja el pls valaki, hogy mit jelent a vanilla 
csomó helyen olvastam, de nem sikerült rájönnöm
**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**
A lap színén próbálnak ezzel szépíteni...

Nekem a Ninja két hűtővel nem fér el rendesen, de felesleges is rá kettő, nem lesz attól annyival jobb. És így is elbánik a Q6600-zal (persze nem load 1,5-1,6V-on 4GHz frekin, de 70 fok felé Prime95-ben sem engedi 1300rpm-en, amin szinte halktalan...)

Igen érdemes feszt adni az NB-nek is. Én 1,55-ön használom, de érdemes lenne a gyári hűtődet is valami értelmesre cserélni, ámbár ennyit mennie kéne gyári hűtővel is.
JááááááNINDZSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Hali!
konfigom: asus p5k + quad6600 + ati x1950pro + 2*1Gb kingmax 1066 ram
Az xpben való navigálás még mindig nem problémamentes, már sikerült megoldanom a régi Jmicron driver okozta pillanatnyi fagyogatásokat /mivel van egy atás rendszer partícióm/.
Sajnos a win még mindig saraxik: nem indulnak el olyan 1szerű programok mint a : mozilla, firefox, msn. érdekes miind1ik netes progi, de sztem nincs sok köze a dologhoz, ugyanakkor, ha olyanja van a gépnek simán indulnak.Más progikkal pedig semmi gond nincs.Olyan mintha 1 ezer éves win lenne , pedig gondosan telepített , 3 napos példány.. -Ennyire kiforratlanok lennének az asus driver-ei?? 
Át kéne tennem a redszert a satásra?
A Mom.exe-t a 2.0ás NET izé telepítése után is kiírja még, igaz már más formában.
/majd megpróbálom leírni/
Szal kicsit idegesítő így az élet, ha valaki tapasztalta, vagy ha van vkinek vmi 5lete az ne kíméljen 
A plugANDplay OS-t miben teszitek a biosba?
köszi

Szerintem nem kellene az Ata-t erőltetni.

Hali... már volt hasonló jellegű kérdésem, most azt még kiegészíteném:
A kvöetkező új cuccokat akarom venni: Core 2 E6550 A-Data 2*1GB Vitesta Extreme 1066 DDR2
és egy P5KC-t....
a konfigomhoz tartozik még egy CHieftech 420W ATX 2.0 APFC táp, egy ASUS 8800GTS 320MB.
Az alaplapról valami vélemény akinek van??? Ja és szerintetek ez a konfig így rendben van???
Elrőe is köszi mindenkinek

Hi! Én is találkoztam a problémával. Ebben a lapban már az atát el lehet felejteni, megy vele mert megy, de nem erre találták már ki. Max egy optikai meghajtó elszüttyöd rajta de vinyót semmiképpen se. A jmicront se erőltesd mert nállam az is balasított nem kicsit, fel se raktam.
A megoldás a rendszer satára átrakása és idés cuccok teljes kiktatása. Jmicron elfelejtése. Nekem bejött.
JááááááNINDZSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Hi!
BAROMI JÓ LAP!
Tunningban, sebességben, ram kezelésben szerintem nagyon jó. Nekem ez a legjobb lapom ideáig, szerelem első postra!
Viszont ez a hibird dologot gondold át mégegyszer. Nekem nincs jó tapasztalatom a hibrid dolgokkal, de attól még ez lehet tökéletes.
A konfigoddal sincs különösebb probléma, ezzel a lappal indulhat a tunnig!
BB!
JááááááNINDZSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

De 300 FSB-hez csak nem kell 1,55V.
1,4et megpróbálom csak lesz valami.
transaction booster? spread spectrum ilyenek be vannak állítva? én is 300as fsb-nél cumiztam először. cpu pll-t rakd 1.5 re nb fesz nem fog segíteni sztem.425ig jó az 1.25kb
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Sziasztok!
Ezen a lapon hol van a chipset hőmérő?
A heat pipe-os réz cucc alatt vagy a másikon ami az s-ata csatlakozóknál van?
Én nemrég vettem egy ilyen lapot de most azt vettem észre hogy a kisebbik borda ami az s-ata csatiknál van lötyög kézzel tudom ide-oda mozgatni.
Vigyem vissza a boltba ezért vajon vissza veszik?
Ja és ma nem akart beindulni a gép, megnyomtam a power gombot valami elkezdet erősen zúgni de még a lámpák sem gyulladtak ki és a vinyok sem pörögtek fel, csak valami erősen zúgott vagy sistergett.
Aztán kikapcsoltam gyorsan vártam egy kicsit és be ekkor rendesen indult.
már kb két hete használom ezt az új gépet de ilyet még nem csinált, Jóbban mondva ez idáig még semmi problémám nem volt vele.
most akkor ez mi lehetet?
Asus P5Q Deluxe - Core2Duo E6850 - 4GB Gskill F2-8500CL5D-PI RAM - Sapphire Ati HD6850 - Ocz Vertex2 120GB SSD - WD Caviar Black 640GB+Seagate 7200.10 320GB HDD - Pioneer DVR 212 - SB X-fi xtremegamer - Cooler Master Real Power M520
Valszeg thermalpad van rajta és a rögzítés is rugós...szal természetes a dolog...
Kezdeti nehézség...

Transaction booster auto
Spread spectrum disabled
meg a többi is auto, csak a RAM és CPU feszt piszkáltam

Na és ez a fura zúgás vagy sistergés az mi?
Amúgy ha bekapcsolom a transaction boostert akkor is ugyan ez a fura zúgás van, és a gép akkor sem indul, de legalább a lámpák világítanak.
ez miért lehet?
Asus P5Q Deluxe - Core2Duo E6850 - 4GB Gskill F2-8500CL5D-PI RAM - Sapphire Ati HD6850 - Ocz Vertex2 120GB SSD - WD Caviar Black 640GB+Seagate 7200.10 320GB HDD - Pioneer DVR 212 - SB X-fi xtremegamer - Cooler Master Real Power M520
trans booster enabled perf level 1
spread spectrum ok de a többi auto dolog között lesz a bibi
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
Pontos konfig?

Asus P5K sima 603-as bios jmicron kikapcsolva
Core2 Duo E6850 no tunung
Corsair Twin2x2048-6400C4 4-4-4-12-re állítva 2.1 volton
Fsp bluestorm 500W táp
Leadtek 8800GTS 320MB
Pioneer 212 s-ata dvd író
Seagate 7200.10 320Gb / 7200.7 200Gb S-ata mind2ő
SB Audigy2