Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#5001) subaruwrc válasza Muréna (#4994) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali. hát nemtom.a potom pénz mennyi?inkább gariztatok.vagy ne?

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#5002) Blackhole13

Blackhole13
(fanatikus tag)

"Azonnali alaplapos kérdések órájában" feldobtam már ezt a kérdést, de senki... - hátha itt! :)
Volna a P5K-E alaplapommal egy kis prolémám...
Mióta megvettem mindig jelentezik: "Overclockin failed" hibaüzi minden bootoláskor.
Nemtudom összefügg-e ezzel, de a gépet nem lehet újraindítani sem ki - aztán simán - be kapcsolni. /Lállítom, mikor újra bekapcsolnám felpörög maxra minden venti, a monitoron nincs kép, ez így van egy darabig aztán magától leáll - ha nemvárom ki reset és akkor már elindul - mikor sikerül bootolni fogad a jól ismert hibaüzi.../
Jah, és nem próbáltam húzni ezt a procimat /P4, 524+/
Valami ötleg mi miatt lehet ez, mit csináljak?

[ Szerkesztve ]

Eladó Matrix M-stage erősítő

(#5003) Bécy

Bécy
(kvázi-tag)

Sziasztok!
A biosba az onboard devices configba
a controller modba három menü van : Raid,Ahci,ide
idéig Ide-be volt melyikre állítsam ha egy sata 2 vinyót használok?

(#5004) Sickboy25

Sickboy25
(PH! addikt)

Sziasztok!

asus p5kc alaplapom van és nem tudom,hogy hol lehet a procit húzni,mert nem engedélyezi!

lehet ,hogy biost kéne frissíteni?

2.48-as van fent he jól emlékszem!!

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

(#5005) Beaumont válasza Bécy (#5003) üzenetére

Beaumont
(tag)

Hagyd ugyanúgy.:)

Asrock P67 Extreme4, Intel Core i5-2500k , 4 GB DDR3 Corsair, Cooler Master Stacker 830 ház, Logitech Z-5500, Logitech Desktop Cordless 3200

(#5006) Blackhole13 válasza Blackhole13 (#5002) üzenetére

Blackhole13
(fanatikus tag)

Jah és BIOS-ban semmiylen CPU/memory beállítást nemtudok megváltoztatni, mert CMOS clear után indul csak... :(

(#5007) zso73

zso73
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akinek nem idulós,overlock failed gondjai vannak: Próbálják meg a vidkardot a másik slotba, és vissza. Majd beállítani mindent. 1066 nekem nem megy. Boot logo ki.
Semmi gondom nem volt ma reggel! :C A NOS,és egyéb Asus szoftos tuning megy.

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

(#5008) Blackhole13 válasza zso73 (#5007) üzenetére

Blackhole13
(fanatikus tag)

Nekem így sem jó... :O persze lehet én vagyok a béna. :U

(#5009) subaruwrc válasza zso73 (#5007) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nemigazán van köze a videókarinak ilyen szinten a tuninghoz.kapcsoljátok ki a dram static read controlt.az szivatós rendesen.

[ Szerkesztve ]

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#5010) Muréna válasza subaruwrc (#5001) üzenetére

Muréna
(őstag)

csao!
ha't nemtudom, nezz korul..
gar? hm.. nemigen szokta'k egy hamar lerendezni a garit, kerdes h neked meger-e annyi varakozast :)

Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!

(#5011) Niceman

Niceman
(lelkes újonc)

Olvasom , hogy a régi ( fekete dobozos ) P5K-k gyárilag x@rok , hát persze nekem az van !
Esetleg valaki nem tud segíteni gariztatásban ,privi THX ! :Y :R

A bölcs férfi nem játszik bakugrást az orrszarvúval.

(#5012) Sickboy25

Sickboy25
(PH! addikt)

sziasztok!

asus p5kc alaplapom van és nem tudom,hogy hol lehet a procit húzni,mert nem engedélyezi!

lehet ,hogy biost kéne frissíteni?

2.48-as van fent he jól emlékszem!!

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

(#5013) zso73 válasza Sickboy25 (#5012) üzenetére

zso73
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mit nem engedélyez? Jumperfree settings............

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

(#5014) subaruwrc válasza Muréna (#5010) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát jah nem akarok várakozni.egy hálókarit újitok a többit meglátjuk.thx.

(#5015) $p@rr0w válasza Gaabboorr (#4964) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

Nem tuningoltam, ezért is dühít a dolog...

(#5016) subaruwrc válasza Niceman (#5011) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez így kicsit durva általánosítás.van problémád is vagy csak a doboz szine lenne az indok? :DDD

(#5017) Niceman válasza subaruwrc (#5016) üzenetére

Niceman
(lelkes újonc)

hsz: 4956 Igen van , nem ok nélkül írom amit ............ :R

A bölcs férfi nem játszik bakugrást az orrszarvúval.

(#5018) Gaabboorr válasza $p@rr0w (#5015) üzenetére

Gaabboorr
(lelkes újonc)

Akkor már csak remélni tudom hogy jó lesz!

(#5019) Intruder A 6

Intruder A 6
(fanatikus tag)

Sziasztok!

A Problémám Továbra jelenvan!
Nem tudok semmit feltelepíteni mert nindig valami hibát jelez a telepítő, hol crc hol nem tudo olvasni-ezt meg azt.
Probáltam másik vinyóval és másik rammal, ramokat felcseréltem probáltam mindegyik slotban de semmi nem változott!
Szerintetek a proci nem lehet a bűnős?

(#5020) Doom83

Doom83
(lelkes újonc)

Sziasztok! A problémám még mindíg megvan :( : P5-K alaplapom és E6750 -es procim van, de a biosban nem tudom a szorzót és a Mhz-et sem emelni :( ennek mi az oka??? Bios frissítés esetleg?
Előre is köszi a segítséget :R

(#5021) zso73 válasza Doom83 (#5020) üzenetére

zso73
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az Asus AI-val próbáltad?

(#5022) Beaumont válasza Doom83 (#5020) üzenetére

Beaumont
(tag)

Már írták.:) Bios-> Második "fül" -> Jumperfree settings

És itt beállítod, amit szeretnél, de ésszel...

Asrock P67 Extreme4, Intel Core i5-2500k , 4 GB DDR3 Corsair, Cooler Master Stacker 830 ház, Logitech Z-5500, Logitech Desktop Cordless 3200

(#5023) Blackhole13 válasza subaruwrc (#5009) üzenetére

Blackhole13
(fanatikus tag)

Dram static read control disabled, de a probléma még mindig megvan... :(

(#5024) zsszabi

zsszabi
(újonc)

Hali!
Nincs vkinek ötlete, hogyan lehetne régebbi biost visszarakni floppy nélkül? Az EZ-Flash nem engedi usb-ről ezt a manővert! Ja! a 806-os ; 802-es; 901-es bios rendesen antituningos. A 603-assal kaptam a lapot, azzal ment 3,4-en a proci, a 602-es bios volt a legjobb, azzal 3,6 G( auto feszen). Amióta felraktam a 901-es biost, azóra nem enged régebbit visszatenni. Valami ötlet? :F

Az ész mindig jól jön. Segít az ostobaságokat elkerülni, vagy megmagyarázni.

(#5025) zsszabi

zsszabi
(újonc)

A cpu feszt próbáltam állítani 1.35 - 1.45-ig és az Everest szerint végig 1.31V volt.

Az ész mindig jól jön. Segít az ostobaságokat elkerülni, vagy megmagyarázni.

(#5026) subaruwrc válasza zsszabi (#5024) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Van de azt nem akarod hallani :DDD bios frissítés közben reset majd a bios recoveryvel megeteted a gyári biost majd frissíthetsz a kívánt biosra.ezt csak saját felelősségre csináld.ha nem indul a recovery akkor gép áramtalanít majd bekapcsol.ha akkorsem látja volt egy lapod:DDD Erasing közben resetelj és készítsd be a gyári biost az olvasóba.

(#5027) subaruwrc válasza Doom83 (#5020) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ha nem tod beírni a számokat használd a +-
billentyűket

(#5028) subaruwrc válasza Blackhole13 (#5023) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az fura.folyton oc failed? lehet h tényleg nem ok
vmi

(#5029) Blackhole13 válasza subaruwrc (#5028) üzenetére

Blackhole13
(fanatikus tag)

Akárhányszor amikor sikerül bekapcsolni...
Kicsit bosszantó ez egy 34k-s deszkánál... :W

(#5030) zso73 válasza zsszabi (#5024) üzenetére

zso73
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A gyári CS boot, és utána bárhonnan betallózod. Akár USB flash-ről is.
Looser manual bios recovery............ :R

(#5031) subaruwrc válasza Blackhole13 (#5029) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hát az szégyen bazz. ASUS ROCK SOLID HARD SUCKING :DDD

(#5032) Blackhole13 válasza subaruwrc (#5031) üzenetére

Blackhole13
(fanatikus tag)

:DDD
Esetleg egy BIOS frissítés segíthet?

(#5033) zso73 válasza Doom83 (#5020) üzenetére

zso73
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

AI suite. Most toltam fel a frekit 3077-re. A ram 923-on ment. /115%/ Ezzel már csak a 4 magos procik, és a szerver procik előznek meg. A lap elindul egy szoft túlhúzás után is.
:C

(#5034) Burhnam válasza zsszabi (#5024) üzenetére

Burhnam
(lelkes újonc)

Win alól az ASUS update-el simán vissza tudod rakni a régit. 0801-ről én is visszaváltottam 0603-asra. Viszont a 0901-essel nekem semmi problémám. Legalább is ugyanúgy megy a tuning, mint a 06-ossal. A 08-as tényleg egy nagy rakás **** volt...

(#5035) zso73 válasza Burhnam (#5034) üzenetére

zso73
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen. Csak a beállítások között be kell X-elni a downgrade bios opciót. :K
És miért nem ezt vettük? [link] :W Vagy ez sem jobb ?

[ Szerkesztve ]

(#5036) Beaumont válasza zso73 (#5035) üzenetére

Beaumont
(tag)

Nem ismerem az Inteles alaplapokat. Amit így hébe-hóba olvastam, az az hogy betonstabilak, de antituningosak...:)

(#5037) subaruwrc válasza Blackhole13 (#5032) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

esetleg... ahogy olvasom a 0901 jó lehet. én a pipa ellenére sem tudtam downgradelni

(#5038) Shkiz0

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nos irtam multkor arról a dologról hogy 1.4v nb fesz felett nem hajlandó elindulni a lap.
Nos úgy néz ki hogy nem egyedi dologról van szó, mivel ent kollégának is premium van és egy időben lett véve a kettő, egy helyről. Szal úgy néz ki gyári hiba.

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#5039) ocsesz

ocsesz
(fanatikus tag)

Kérdésem lenne!

Mi a baj pontosan a fekete dobozos P5K-val?
Csak azért kérdem mert eddig nekem semmi gondom nincs vele.-gyorsan lekopogom!
Húzásnál jelentkeznek a problémák?Igaz,nem vagyok nagy tuningos de 3,0Ghz-n stabilan megy a 6300.-Tovább még nem húztam.

(#5040) Blackhole13 válasza subaruwrc (#5037) üzenetére

Blackhole13
(fanatikus tag)

Mi a legrosszabb ami történhet, ha elk*rom?

(#5041) Sickboy25 válasza Blackhole13 (#5040) üzenetére

Sickboy25
(PH! addikt)

kuka :DDD

(#5042) ocsesz válasza Blackhole13 (#5040) üzenetére

ocsesz
(fanatikus tag)

Elvileg simán kell mennie,asus update-el frissítenéd vagy EZ Flash-el?

(#5043) Sickboy25

Sickboy25
(PH! addikt)

vki képet linkeljen b nekem a jumpr free ről??

aki persze húzott már a procin olyan ,hogy lássam ki kivel van!! :DDD

jó kis phoenix bios de hiányzik!!

(#5044) ocsesz válasza Sickboy25 (#5043) üzenetére

ocsesz
(fanatikus tag)

Advanced menüpont alatt-JumperFree Configuration.-Ilyet keress!

(#5045) ocsesz válasza Sickboy25 (#5043) üzenetére

ocsesz
(fanatikus tag)

Vagy a beállítások érdekelnek?

(#5046) subaruwrc válasza Blackhole13 (#5040) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

valószinű csak fekete képernyő.keress a ph-n olyan emberkét aki visszaégeti a biost ha ilyen gáz van és tedd el jól a mobilszámát :DDD

(#5047) Sickboy25 válasza ocsesz (#5045) üzenetére

Sickboy25
(PH! addikt)

igen a beállítások érdekelnének!

csak viszonyítás képpen!!

(#5048) kingadam

kingadam
(újonc)

Hi!

Az lenne a kérdésem hogy pontosan milyen sata drivert kell a windows-ba integrálni P5K alaplap esetén?

Köszi

Asus P5K | Intel Core 2 Duo E6750 @ 2,66Ghz | Geil Ultra 2*1gb @ 800Mhz 4-4-4-12 | NX8800GT-T2D512E-OC+ Accelero S1 + 12cm | FSP Bluestorm 400W | 2* WD Green 1,5TB 2*WD Blue 500GB | Sennheiser HD595

(#5049) ocsesz válasza Sickboy25 (#5047) üzenetére

ocsesz
(fanatikus tag)

Kéne tudni milyen proci van neked.
Én csak fsb-t emeltem,beállítottam a memória időzítéseit 4-4-4-12,meg adtam 2,1V-t a ramnak.

(#5050) ]Phobos[

]Phobos[
(senior tag)

Üdv!

Lenne 1 láma kérdésem: a P5K-SE támogatja az 1066-os ramokat ( csak mert hivatalosan ha jól emlékszem nem ... ) | +éri az 1066-os, vagy inkább 800-as a késleltesés miatt?

THX!

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.