tudom, hogy itt jobb, de itt már kakukktojás vagy 
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

tudom, hogy itt jobb, de itt már kakukktojás vagy 
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••
Több fesszel se ment feljebb 1288-nál?
lehet h én vagyok gyík de nem. így próbáltam bootolni: 1.7es chipset fesz. egésezn 2.45ig elmentem a ramfesszel 1300 5-6-6-18. igazságszerint 2.3nál is bebootol 1300on de egy tesztig nem jutok el mert vagy kékhalál vagy fagyi.
jugeen

[Szerkesztve]
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
''1300 5-6-6-18'' Így stabil?
nem így se tudok se tesztelni vagy ilyesmi mert rövid úton kékhalál vagy fagyás vagy egyszerűen nem indul el a bench.
mod: így 5ből egyszer bebootol
[Szerkesztve]
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
Szal akkor mi a végleges stabil CL5 eredmény és milyen feszen?
szal fogalmam sincs
nem volt időm pár óra alatt kitesztelni
max tippelni tudok 1280 2.3-2.35 de ez csak tipp.
Ma kedvet kaptam némi Q6600 tuningoláshoz a P35-E lapocskámban, 2,93GHz-es QX6800-at varázsoltam belőle ripsz-ropsz. Természetesen alapórajelen, 325-ös FSB-vel, 9-es szorzón. Egy óráig nyomattam a Prime95-öt Small FFT-n (vagy mi), tovább nem láttam értelmét nyúzni a procit vele, tehát stabil.
Pozitív meglepetés volt látni, hogy eme fél GHz-es oc-ot 1000 ponttal jutalmazta meg a 3DMark az alapórajelhez képest, és sok helyen jelentősen gyorsította a grafikus számolást (pl. 18 helyett 22 fps a minimum). Kép: [link]
2,93 GHz----------------2,4 GHz
SM2.0: 5142----------4786
HDR/SM3.0: 5126--4976
CPU: 4598------------3779
A memet pedig 1040MHz-en fixáltam CL5-5-5-5-16-on (18 helyett), stabil maradt Memtets alatt is.
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

FSB re hajts !
Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!

Szép lenne, ha egy 2,4Ghz-s Core 2 kihajtana 1280-ban szűrők nélkül egy 8800GTX -et 
Csinálj belőle QX6850-et.
3GHz...
Mindent csak szép sorjában.
Ma QX6800 volt a cél... 
Mod: elírtam a lap nevét, P5K-E természetesen.
Ja, és: ''Természetesen alapfeszen'' (asszem alapórajelt sikerült írnom...
)
[Szerkesztve]
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Sziasztok!
Van egy elég elkeserítő problémám a P5K deluxe-mal 
4db 1 GB-os 800MHz Geil ultrat hajtanék benne, de kb 3ból egy bekapcsolásnál nem indul el a gép (felzúgnak a ventik, de nem bootol be). Ha kiveszek 1 memót, akkor elindul a gép, fogad egy Overclocking failed üzenet, majd a biosban változatlan beállitásokkal hagyom hogy akkor tényleg bebootoljon a Win. Ezután köv alkalommal visszarakom a 4ik memet, ilyenkor szó nélkül elindul a drága de aztan 2-3-4 bekapcsolás után kezdödik az egész elölröl...
A 4 modullal egyébként teljesen stabil a gép ha megy (egy 1 napos LAN partit simán bírt).
A memóriák 2.1V-on, 4-4-4-12 800MHz beállításokkal mennek (ahogy gyárilag elö van irva), teszteltem öket memetest-el, a slotokat is megnéztem 1db modullal és mindegyik ment (szal nem fizikai hiba a lapon). És lövésem sincs hogy mi lehet a gond.. 
Nem szereti a lap a Geil-t? Vagy csak ha 4db van benne? Vagy majd a köv bios-al esetleg jó lesz?
Van valaki aki szintén 4db mem modult használ? Geil-ekkel egyébként mi a tapasztalat Asus lapokban?

lehet a 4 modulnak egyszerre kevés az a 2.1V, probáld meg 2.15 vagy 2.2Voltal 
Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!
Corsair Dominator TWIN2X2048-6400C4DHX 2GB DDR2 (2x1GB 800Mhz PC)
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

1275ig jó a 2.2.
ezen stabil is vagy lefutott egy teszt és kész. 
lefutott egy két teszt. winrar elment 200megáig super pi ilyesmi. stabil eredményekkel nem tudok még szolgálni mert kevés időm volt tesztelni 

Milyen revízió? Bízzál benne, hogy nem rev.2.x mert ebből a rev.1.x-es modulok Micron IC-sek....ha 1-es akkor nyert ügyed van, ha rev.2.x-es akkor kétesélyes de ne számíts nagy tuningra... ......nézd meg mielőtt megveszed.....a CL3-as Dominator az jó esetleg, vagy az 1066-os
De van még egy pár tuningram ami árban is jó és esetenként jobban megy sőőt 
[Szerkesztve]
葉問

Sziasztok!
Megtudnatok mondani, h mi lehet az oka annak, h a CPU-Z valamint az Everest alapkjan csak 6-os szorzot allitottam be, de a sajatgep>tulajdonsagok lapon pedig a kivant orajel szerepel (E6550 @ 430*7 = 3010). Valamint hogyan tudnam azt beallitani, h 4:5 legyen a ram freq aranz (Melyik a hetekonyabb a 4:5 vs. 1:1)?
Elore is koszi!
◄► Eladó Panasonic PT-AE2000, Apple Universal dock, stb: http://href.hu/x/8fud ◄►

CPU Configuration menüben kapcsold ki a C1E Supportot mert az veszi vissza a szorzót, hanincs terhelve a gép, de ennél a menüpontnál sztem mindent kikapcsolhatsz Disabled-re. 4:5 arány 430 FSB-nél 1075Mhz ha a DRAM Frequency állításokat nézed.......próbálgasd ki 
葉問

P5K vs: P5KR
[link]
mia csöcs a különbség?
''minden sikeres férfi mögött egy nagyon meglepett anyós áll''

R-esen ich9R southbridge van.
másikon csak ich9.
R a raid-es...
**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**

hat akkor itt is feltennem a nagy kerdest:
a gigabyteos topicban hallotam, h a p35 chipsetnek vm vam dilije, es nemelyik alaplappal neha nem lehet bekapcsolni, meg ujraindulgat a gep. A kerdesem az, h ilyen elo szokott ill. elo fordult e mar vknek ilyen a p5kc-s alaplappal?
Masik kerdesem, h van-e vm amire figyelni kell, ha netan ilyet veteleznek, pl melegszik a borda azt huteni kell, nem jo bele valamilyen ram...?
koszonom
Keresem a magnasok a seregben c. alkotast!

Eist-et akkor kapcsold ki, ha nem kell. Sztem minek pörögjön annyira, ha üresbe megy. 
1:1 hatékonyabb lényegesen, de hogy tényleg az legyen, kis szorzó és magas fsb kell hozzá. Főleg memória írásnál ugrik nagyot az 1:1 a többihez képest.
Pecsét és aláírás nélkül is hiteles...

Thx!
◄► Eladó Panasonic PT-AE2000, Apple Universal dock, stb: http://href.hu/x/8fud ◄►

Nektek 1.25V-os NB fesszel meddig megy a lap?

ok. rendben. csak ennyi a +?
''minden sikeres férfi mögött egy nagyon meglepett anyós áll''
Ezek olyan hülyék, mint Gigabájték...
Halihó!
Jövő héten érkezik a P5K-E Wifi lapom. Ha rakok bele egy LAN-kártyát és egy plusz MOSFET-bordát, ugyanolyan lesz mint a P5K Deluxe.
Tudom, hogy már vannak mosfet-hűtők (pl. Thermalright HR-09...) - de nekem spéci uaz kellene, mint a deluxe-n van (a CPU-foglalat mellett, a deszka legszélén, a táphoz közel...).
A lapon megvan a hely - 2 db furat a mosfetek vonalában.
Kérdéseim:
- Beszerezhető-e eredeti (deluxe-ra való) mosfet-borda valahonnan?
- Jó lenne-e rá vmelyik más, pl. amire fentebb hivatkoztam? (Azt kicsit magasnak találom.)
- Barkácsoljak-e rá én magam / a lomjaim között van egy pár fölös, VGA-kártyáról leműtött borda - ami némi fúrás-faragás után jó lehet.
Sziasztok!

[Szerkesztve]

szerintem ugyanolyat kizárt hogy szerezz.
ha csak nem vizesítette valaki a deluxe lapját, és eladja az eredeti hűtést. (bár nem hiszem, mert az eladásnál is gáz, meg garinál is)
azt hogy mi jó rá nem tudom, víz ment rá nekem... 
**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**
Tartok tőle, hogy igazad van... 

Hali!
Nem tudjátok hogy ezt az idegesítő, minden win indításnál felbukkanó hibaüzit, hogyan lehet véglegesen eltüntetni
:
MOM.EXE
Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000135).
feltettem valami. 2.0 NET frameworkot, na az annyit ''segített'' h mást írt ki, indításnál 
köszi előre is

Az E6750-eshez 2666-ról 3200 Mhz-re húzva (P5KC-vel) 1.4 V NB feszt adtam neki. Lehet elég lenne a 1.25 V? Szerinted?
GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 - i5-2500K + CM Z600+Noctua - A-DATA 8192MB AX3U1600GC4G9-2G DDR3 1600Mhz - CM RC-690 - Corsair TX650W

Ezekkel a beállításokkal húztam fel 3200-re az E6750-est P5KC lappal és 2x1 GB GEIL ULTRA 800-as memóriával.
[link]
[link]
[link]
2 óra ORTHOS teszt (Small FFT, 9-es prión) után is hibamentes volt a gép, míg a magok csak 59 fokig mentek fel, gyári hűtővel.
Ennél feljebb nem akarom húzni (mégis csak céges gép
). Szerintetek, ha így (úgy néz ki) stabil, maradhat minden ebben a formában? Az NB feszt nem érdemes egyel lejjebb venni? Esetleg a RAM-oknak nem lehet jobb késleltetési beállítást adni, amin még simán mennének, így 800 Mhz-en?
Köszi! 
GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 - i5-2500K + CM Z600+Noctua - A-DATA 8192MB AX3U1600GC4G9-2G DDR3 1600Mhz - CM RC-690 - Corsair TX650W

Én most 7x475-ön azaz 3333mhz 1.25V-al stabilnak tűnik.
Pedig ez jóval magasabb fsb mint nálad.

Nemjó, viszont nagyon érdekes. Ma még nem futtattam 3d-t. Csak úgy nézegettem a cpu-t meg ilyen-olyan rambeállításokat. Minden oké volt, cpu tesztek szépen lefutottak. Úgy néztem az nb-nek is elég 1.25V nem kell 1.4. Igenám, de elindítottam 1 3d-s játékot és meglepődtem
Mindenféle jelenségre számítottam, de erre nem. Azazhogy a cpu oké viszont 3d-ben visszaesik a teljesítmény. Megint tanultam egy érdekeset..

Te vagy a sokadik aki észleli ezt, nem értem egyszerüen ,hogy ez miért van
Ez a keretprogi sajnos elengedhetetlen az ATi CCC driverekhez.
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...
Pcie sebességet néztél?

Hello,
Mit szóltok ehez a confighoz?
Mindennapi használatra, és Flight Simulaor X-re kell.
C2D E6750
ASUS P5K
OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC Edition 1066MHz
ASUS 8800GTX
1. E6750 vs Q6600? (1333 FSB vagy +2mag?)
2. Jó választás a sima P5K? Vagy jobb annyival a Premium vagy DLX, amennyivel drágább? ( nem kell nekem sok SATA, stb.)
3. RAM - jó választás? Fontos nagyon, hogy simán elinduljon vele a lap, nincs itthon más DDR2-m, szal ha elotte másik modullal megkéne emelni a feszt a biosban, stb, az probléma)
4. Mekkora táp kell ennek? (lesz benne még egy DVD rom és egy 320GB Seagate HDD a felsoroltakon kívul) Elég a mostani 400W enermax liberty?
Koszonom
Bálint

Üdv sorstárs!!!
Asszem P5KCre fogom a jelenlegit cserélni...a jobb nb feszek reményében....no meg a +feature-k

csak előbb ezt passzolom odább
ELADÓ KONFIG: P5E¶ E8500@4.2¶ Asus SilentKnight¶ T800 2*1Gb@4-4-3-4@886¶ GigaByte HD 5770 1GB¶ Aurora570¶ ZM500-HPS modular¶ LG DL DVD újraíró¶ SilentMaxx HDD hűtőfiók¶ WD3200KS¶ WD5000AAKS ¶ G5+G15

Olyat nem is tudok állítani, annyi van, hogy 100mhz vagy amit beállítok.
Cpuz-zal Teee...
Mainboard fülecske...16x-osra kell írnia...

1. A négy magot teljesen feleslegesnek tartom egyenlőre. Viszont az 1333 fsb meg lazán megvan gyári hűtővel is. Nyilván időtálóbb a 4 mag, há ez a jövő, de a 6750 is tökéletes választás.
2. Ha nincs szükséged az extra felszereltségekre, akkor teljesen jó a sima p5k, sőt olvastam ezen fórumon hogy a sima p5k jobban tunningolható mint a felhízlalt testvérei. Ki erre ki arra esküszik. Nekem a maximumot nyújtaja a sima is.
3. Nekem is OCZ ramjaim vannak, igaz csak 800-as. Szereti a lapom. Semmi probléma nem volt vele az első bekapcsolás óta. 1000+ -on lazán hajtottam stabilan cl5-ben.
4. Egy normális hatásfokú 400-as táp megfelő. Amíg nem akarsz 4 procit meg 4*8800gtx-et meg 36 vinyót egy tápról hajtani. Ez a watthajhászás csak parasztvakítás. Egy jó 400-assal minden elmegy, ami egy normális embernek megfelel.
JááááááNINDZSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nekem is összeállt a konfig!! Most már nem csak elvileg de gyakorlatilag is ebbe a topic-ba tartozom!

Konfigom: Asus P5K-E Wifi
E6550
Geil Ultra 1066mhz 2x1gb...
Most ott tartok hogy 7x450fsb(3150mhz)...de még nem tudok semmit mit mennyivel emeljek voltban és így minden fesz érték auto-n van még...a proci (én ezt nem is értem)freezer7 pro hűtővel az everest szerint 14fok! 

Nocsak!
Kicsi a világ! 
Nekem a P5B-E még megvan otthon az E6400-gyel, a P5KC és az E6750 az új céges gépem.
De nagyon tetszik.
Sok szerencsét az új konfoghoz! 
Találtam egy linket itt ebben a topicban ahol a bios rambeállításai vannak lefényképezve oldalt magyarázattal...csak az a gond hogy újraindult a gépem a nyomtató szoft telepítése után és most nem találom!
Belinkelné valaki? 

Áttettem 1.25 V-ra az NB feszt. Most fut az ORTHOS. Remélem így is stabil lesz. 
Megnéztem: a CPU-Z-ben, MAINBOARD fül alatt nekem 16x-os a PCI sebesség. 
---
Anthony28 Ez a link engem is NAGYON érdekelne. 
[Szerkesztve]
Ha megtalálom belinkelem.....
ha...megtalálom de ennek kicsi az esélye.