Azt hiszem a6k-q030 a neve. Ez olyan kisfogyasztasu lehet? Ez ellensulyozza valamennyire a centrino downclockolasi lehetosegeit?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
bobsys
(PH! addikt)
Jó az avg, főleg, hogy ingyenes nekem is az volt fent egy ideig, de mikor a NOD32-t raktam fel helyette akkor a nod talált még pár fájlt. Nem akarlak rábeszélni, de nálad most eléggé bizonytalan a helyzet. Én lefuttatnék másik víruskergetőt is azon a gépen valamilyen módon.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

jani0625
(senior tag)
azt fogom tenni

szijartg
(senior tag)
akkor nemtudjátok hogy hol kell állítani az a6vc-nek a vidikari memóriáját?

DeimoS
(lelkes újonc)
ASUS A6R-B002
Celeron M380 (1.6G)
512 RAM
ATI M200 shared 128
3dmark01 3953
3dmark05 564
Aquamark3 10223
sulinet rulez

Almos
(fanatikus tag)
beírod a fórumtéma keresőjébe, hogy mobility driver, és pont a megfelelő hozzászólást dobja ki elsőnek.
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

Almos
(fanatikus tag)
fel kell rakni az összes frissítést is, és legyen egy vírusírtód. Nekem tűzfalam sincs (csak az otthoni routerben), és eddig nem volt ilyesmi problémám xp alatt.

Almos
(fanatikus tag)
Hol vetted és mikor és mennyiért? Mert egy pont ugyanilyet néztünk ki a haveromnak, de múlt hét végén még szarakodtak, addig-addig, amíg most a hét elejére már elfogyott a Ramiris nagykerben... 

AMD Power
(Jómunkásember)
Ez nekem kicsit kevésnek tűnik!
[link]
''3DMark03
1556 pont....'' 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

DeimoS
(lelkes újonc)
Complex, Veszprém. Egy haveromnak hozattuk, de még a múlt héten le lett foglalva, de ne aggódj lesz még és remélhetőleg csak olcsóbban
. A Ramiris (iris.hu) oldalán fenn van a teljes árlista.
AMD Power:
Ez 3d tempóban következetesen a 4edét, 5ödét viszi az A6Vamnak, szerintem alapfelbontásban még jáccogatni is lehet vele
Egyébként szinte pont ojan is mint az ahatvéa, csak a bekapcsolasmentes cd-lejátszás vezérlői hiányoznak meg a tvkimenet.

Almos
(fanatikus tag)
Szerintem hasonló lesz, mint a már egyszer tárgyalt A3l-5028-nál, a rendszer állítja automatikusan. Nézd meg kisebb és nagyobb terhelésnél is, ha változik, akkor a rendszer változtatgatja.
[Szerkesztve]

Sytex
(tag)
Sziasztok!
Az A6VA-Q034-em röpke 2 órát bír akksiról, másolgatással, netezgetéssel. Ez nomális?
Másik. Biosból az akksikisütés mennyi ideig tart?
- Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?

szijartg
(senior tag)
már végigolvastam az elész topikot... énis megtaláltam. néztem úgyis, néztem úgy hogy hagytam a gépet, de akkoris 256mega.
lehet jövő hónapban veszek még bele egy 512es ramot és akkor hagyom had menjen 256on. akkor már nem fog fejfájást okozni.

szijartg
(senior tag)
ha maxon megy minden. akkor normális szerintem
(#865) jakobkacsa válasza szijartg (#863) üzenetére
- Privát
- 2005-11-24 15:18:51

jakobkacsa
(senior tag)
ugyan soha nem volt TC-s VGA-m, de nem lehet, hogy valahol az NVIDIA driverben van eldugva?
Dyslexia for cure found!
(#866) szijartg válasza jakobkacsa (#865) üzenetére
- Privát
- 2005-11-24 15:27:31

szijartg
(senior tag)
már végigböngésztem ottis és semmi

extraktor
(lelkes újonc)
Nekem az Asus a6vaq034-hez az OMEGA driver jött be, ismeri a Mobilityt nem kell a Catalyst-t buherálni és nött a teljesítmény.
[link]
Dell Latitude E6410 i7_620/4GB/ST9250410AS/NVS3100M/W7_64; SGS2, Wayteq xtab100s

Dr. Akula
(PH! addikt)
Igen. Az x700 / gf6600-as Acerek is kb ennyit bírnak, pedig az elvileg megadott maximális idő dothanos gépek esetén 4 óra, turionosnál 3 óra (namost aksival nem tudom hogy állnak ezek, régebben az usanotinál az volt hogy a 4652-es dothanos 71Wh-s, a turionos 60Wh-s, most az előbbinél már csak 65Wh-t írnak, a notebook.hu-n meg mindkettőre 4000 mAh-t). Elvileg a dothanos üresjáratban kevesebbet fogyaszt, de nem vagyok benne biztos hogy az 1.4 óra eltérés kizárólag a procinak / videochipnek tudható-e be. Főleg hogy az nvidia chipek hagyományosan többet fogyasztanak mint az ati, annak ellenére mégis a dothanosra írnak nagyobb időt. Az viszont tény hogy a megadott időt a gyakorlatban sehogy nem sikerül teljesíteni, 2 óránál több nemigen lesz egyikből se.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

szijartg
(senior tag)
nekem egy 1,6os centrino van benne, meg egy nvidia 6200 vidikari. és ha leveszem a kontrasztot meg a proci sebességet kb 50%ra akkor vígan elmegy 3és fél 4órát
Az én gépem kb három, három és fél órát bír akksiról, ha dolgozok rajta (Corel, Photoshop...) akkor kb 2 és fél... (Persze ezek csak nagyon hozzávetőleg értékek!)

jani0625
(senior tag)
Hali!
segítség kellene
sztem vmit elcseszette egy vírus és mikor bejenlentkezek a profillommal és tölti a beállításaimat akkor kb minden második indításnál kijön egy ablak, az ablak tetején a microsoft visual c++ van és hogy vmi gond van vegyem fel a kapcsolatot a supporttal utána nyomok egy okot és kékhalál vagy újraindul magától. Szerintetek mit kéne csinálni, mi lehet a gond?
előre is köszi
(#872) jakobkacsa válasza jani0625 (#871) üzenetére
- Privát
- 2005-11-24 16:59:51

jakobkacsa
(senior tag)
sztem jobban teszed, ha itt vársz segítséget: [link]
X-COM és moonman biztos tudnak valami okosságot
Dyslexia for cure found!

BiriBum
(senior tag)
Sziasztok!
ehhez: [link]hasonlo felszereltsegu es teljesitmenyu ASUST tudnatok nekem mondani?
Koszi!
(#874) jakobkacsa válasza BiriBum (#873) üzenetére
- Privát
- 2005-11-24 19:03:51

jakobkacsa
(senior tag)

szijartg
(senior tag)
ha nem kell számla akkor menj orbano boltjába

Timer
(tag)
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy Asus A6U-5040-es notebook-ot, és egyszerűen nem hajlandó 16 bit-es színmélységnél többet megjeleníteni. Mind a driverben, mind a windows saját beállításai között a 32 bit az aktív, sőt, a kártya (SIS Mirage 2) üzemmódjainál is ez van kiválasztva...
Driverek fenn, minden, ami a mellékelt cd-n volt.
Az LCD-hez ugyan külön nem találtam drivert, de gondolom, nem ez lehet a gond.
Nokia 3210 >> Sony J7 >> SE T230 >> SE K700i >> Nokia E50 >> Nokia E52 >> SE XPERIA Mini Pro SK17i
(#877) BiriBum válasza jakobkacsa (#874) üzenetére
- Privát
- 2005-11-24 19:10:29

BiriBum
(senior tag)
Kosz, ez a baj, hogy inkabb az ASUS fele huzok, de eleg nagy arkulonbseg van itt mar.
A wide sajnos alapfeltetel lenne...

szijartg
(senior tag)
akkor honnan tudod hogy nem engedi??

BiriBum
(senior tag)
Kosz, linket tudnal esetleg nyomni?

Timer
(tag)
Mert látszik erősen, hogy 16 bites: az átmenetek kockásak, mint állat, és hiába váltok át 16-ról 32-re, vagy vissza, láthatóan nem történik semmi!!
Nokia 3210 >> Sony J7 >> SE T230 >> SE K700i >> Nokia E50 >> Nokia E52 >> SE XPERIA Mini Pro SK17i

szijartg
(senior tag)
ide beírod a keresőbe hogy ''orbano notebook boltja'' énis ott vettem meg a kicsikémet. csak ajánlani tudom

BiriBum
(senior tag)
Kocce! 

szijartg
(senior tag)
én a helyedben először leszedném a mostani drivert és letölteném innen[link]
az újat. és ha ezsem segít akkor más gond van.
vagypedig a biosban kell engedélyeztetni valamit
sok szerencsét

Almos
(fanatikus tag)
szerintem kéne neked egy reinstall, a következők szerint:
xpsp2 cd-t berakod, bebootolsz, törlöd a particiókat, újraformázod az új particiókat. Telepítés végefelé választási lehetőségnél beikszeled a win saját tűzfalát. Amint kész a telepítés, felrakod az AVG vírusellenőrzőt, és a Sygate tűzfalat, majd nekiállsz windowsupdate-t tolni.
További használat során pedig mellőzd a vírosos fájlokat...

Almos
(fanatikus tag)
Asus A6R B002: Azzal a különbséggel, hogy nincs neki saját videómemóriája (csak egy integrált Ati X200), így kilóg az általad vázolt kategóriából (cserébe olcsóbb, orbano-nál csak 208ezer), de nem tudom menniyre fontos pl. a videókártya, mire akarod használni... Illetve lehet oprendszer nélkül vagy azzal is rendelni, kinek melyik a fontosabb.

Almos
(fanatikus tag)

jani0625
(senior tag)
már én is ezt fogom asszem csinálni, tegnap este ha beléptem a saját profilomba mindig lefagyott ugyanazzal a hibával amit írtam , másik profilba be tudtam lépni,de ott is küldte a hibajelentéseket csak nem fagyott meg.
viszont az xp-m csak sp1es, úgyhogy még azt is le kell töltenem hozzá, vagy lehethogy meg is van a telepítője a d partíción
azért köszi 

Bekeny003
(tag)
Erről a notebookról mi a vélemény?
[link]
Mindenképpen AMD párti vagyok. Van ennél jobb Asus, ami AMD is? Jahh és németektől én nem szeretnék rendelni...
''The DJ took pills to stay awake for seven days...''

Almos
(fanatikus tag)
Ha nem akarsz németektől rendelni, és nem fontos a számla, meg ilyenek, akkor keresd Orbano topicját!
[Szerkesztve]

AMD Power
(Jómunkásember)
Szerintem ez egy nagyon korrekt kis gép! Egyedül talán a Sis chipkészlet ami nem tetszik benne! 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Radeon_5
(kvázi-tag)
Akinek az összes bolti árnál olcsóbban kell Sulinetes Acer vagy Asus(persze legálisan)
:
http://eknet.addel.hu/products.php?prcategory=12114
Én is itt vettem ASUS A6vA q034-et és eddig minden ok
play it hard

Bekeny003
(tag)
Hol találom a topikját???
mod : Már megtaláltam, köszi... 
[Szerkesztve]
''The DJ took pills to stay awake for seven days...''

Skyner
(újonc)
Sziasztok!
Notebook vásárlás előtt állok és a tanácsotokat kérem.
A következők maradtak fent a rostán:
- Bővebben: link
Ti melyiket választanátok ? Fontos számomra a megbízhatóság, gyorsaság. Ritkán fogom elmozdítani a helyéről, asztali gépet váltana ki.
Segítségeteket előre is köszönöm !

AMD Power
(Jómunkásember)
Ez a kérdés nem ide való (Milyen notebookot vegyek?)! Ha csak Asus noti lenne benne akkor OK , de Acer meg Clevo mit keres az Asus topic-ban? 
(#895) jakobkacsa válasza Skyner (#893) üzenetére
- Privát
- 2005-11-25 14:58:03

jakobkacsa
(senior tag)
miért ne lenne idevaló?
itt ugye valamelyik ASUS-t fogjuk javasolni
mindkét ASUS jó és megbízható gép - mint az összes ASUS
a sebességről pedig leginkább az alkatrészek döntenek, de egyikkel sem lenne panaszod
ha szélesvászon kell és több extra, akkor A6Va
ha elég az XGA, és feleannyi (64MB) VRAM az X700-hoz, akkor A3Vc - és ugye az ár is meglehetősen különbözik a két modellnél
Dyslexia for cure found!
(#896) AMD Power válasza jakobkacsa (#895) üzenetére
- Privát
- 2005-11-25 16:18:45

AMD Power
(Jómunkásember)
''itt ugye valamelyik ASUS-t fogjuk javasolni
mindkét ASUS jó és megbízható gép ...''
Ezért nincs jó helyen a kérdés! Mert így nem fog semleges , szubjektív választ/tanácsot kapni...! 
[Szerkesztve]
(#897) jakobkacsa válasza AMD Power (#896) üzenetére
- Privát
- 2005-11-25 16:25:46

jakobkacsa
(senior tag)
tiszta sor, biased opinion wins - babality 
de az ASUS notik felől sokkal jobb helyen nem is érdeklődhetne
szerk: jah, és objektív véleményt a másik topicban sem fog kapni, csak legfeljebb néhánnyal több és különböző szubjektívet
[Szerkesztve]
Dyslexia for cure found!

Hypp
(fanatikus tag)
Tudja esetleg valaki, hogy az Egyesült Államokban az A6Va típusnak mi a neve (ha nem éppen ugyanaz...) ? Egyáltalán árulják ottan? Szétnéztem egynéhány netes boltban, de elég gyér a felhozatal Asusból... 
Bite my shiny metal ass!

szijartg
(senior tag)
csak nem onnan akarsz gépet hozatni???

Csabeeka
(újonc)
Lenne egy-két kérdésem az Asus gurukhoz:
1. Rendelkezik-e valaki Asus A6U-5050 notebookkal, és ha igen akkor milyenek a tapasztalatai?
2. Mit gondoltok a Turion procikról? AMD vagy Intel? Mit ajánlotok max. 250k-ig (Asus esetleg Acer)?
3. Ha jól tudom minden Asus notihoz adnak tatyót, na már most az lenne a kérdésem, hogy ez mennyire használható, mivel nekem elég sokat kellene majd hurcolásznom a masinát. Ugye ez nem ilyen egyszer használható szatyor? 
Előre is thx a segítséget!