Szia !
Mondanál kicsit bővebbet erről a rendelési lehetőségről nekem ?
Azért kérdezem, mert az én helyzetem kicsit kavaros. Szlovéniában tanulok most és kinéztem egy ASUS (A6KM) notit kora tavaszra az asztali helyett. Otthoni árak ugye elég magasak, plusz nekem a gari miatt nem lenne jó, mert szinte egész évben itt vagyok kinnt. Én is jópár olcsóbb német oldalt találtam, nevetséges, hogy bruttóban, ide való kiszállitással egy notiért annyit kérnek mint Szlovéniában a nettó ára....
Szóval engemet is izgat ez a németből való dolog, de eddig a gariprobléma és a rendelés ''garanciája'' (azahogy ha utalod előre a pénzt, amint megkapta a cég, mi a garancia hogy faképnél hagynak és nem küldik meg a cuccot? ugye elvileg ezt is megtehetik...fizetsz de aztán majd küldik a cuccot, majd küldik....ettől félek nagyon) ->van vmi biztosíték erre, hogy tudj reklamálni ha nem erkéezik meg a cucod? Várom majd a tapasztalataidat.
Az online boltokban az volt kiirva, hogy 2 év nemz.közi és ún Pick-up Garancia..Nos, nekem olyan gari kellene amit az itteni Szlovén szerviz, vagy egy disztribútor cég elfogad és ne kelljen németbe küldözgetni vissza a noti , ha vmi baja lesz.
Az általad ajánlott medifrost oldalt nem ismerem, a korábbiak (www.notebooksbilliger.de és notebooparadies.de) eléggé ''figyelmesek'' voltak: irtam nekik infókérő levelet megfogalmazva a rendeléssel kapcsolatos kérdéseimet kb. bő hónapja nekik, azóta se válaszoltak. (holott van angolul beszélő ''sales-team'' jük a lapjuk szerint...ehhh.szóval eddig negativak a tapasztalatok. Azért irok ide is egy levelet hátha elmondásod alpaján végre pozitiv élményem lesz végre..akkot talán kicsivel több bizalmat adok(nék) ennek a boltnak.
Szóval köszönettel venném ha kicsivel több infóval kisegítenél esetleg személyes tapasztalattal, akár privibe is (luggeriano_8@freemail.hu)
Üdv.
Madžari......Dober dan, passport kontrol !!! :D:D:D

!Ez mitől lehet?És ha jol tudom cd-t is tudok írni?
)
Utálok kísérleti nyúl lenni... ![;]](/dl/s/v1.gif)