Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  Asus notebook-ok, PDA-k - Archívum I. (téma lezárva)

(#551) Cickánykoma válasza jani0625 (#546) üzenetére

Cickánykoma
(kvázi-tag)

Szia !

Mondanál kicsit bővebbet erről a rendelési lehetőségről nekem ?
Azért kérdezem, mert az én helyzetem kicsit kavaros. Szlovéniában tanulok most és kinéztem egy ASUS (A6KM) notit kora tavaszra az asztali helyett. Otthoni árak ugye elég magasak, plusz nekem a gari miatt nem lenne jó, mert szinte egész évben itt vagyok kinnt. Én is jópár olcsóbb német oldalt találtam, nevetséges, hogy bruttóban, ide való kiszállitással egy notiért annyit kérnek mint Szlovéniában a nettó ára....

Szóval engemet is izgat ez a németből való dolog, de eddig a gariprobléma és a rendelés ''garanciája'' (azahogy ha utalod előre a pénzt, amint megkapta a cég, mi a garancia hogy faképnél hagynak és nem küldik meg a cuccot? ugye elvileg ezt is megtehetik...fizetsz de aztán majd küldik a cuccot, majd küldik....ettől félek nagyon) ->van vmi biztosíték erre, hogy tudj reklamálni ha nem erkéezik meg a cucod? Várom majd a tapasztalataidat.

Az online boltokban az volt kiirva, hogy 2 év nemz.közi és ún Pick-up Garancia..Nos, nekem olyan gari kellene amit az itteni Szlovén szerviz, vagy egy disztribútor cég elfogad és ne kelljen németbe küldözgetni vissza a noti , ha vmi baja lesz.

Az általad ajánlott medifrost oldalt nem ismerem, a korábbiak (www.notebooksbilliger.de és notebooparadies.de) eléggé ''figyelmesek'' voltak: irtam nekik infókérő levelet megfogalmazva a rendeléssel kapcsolatos kérdéseimet kb. bő hónapja nekik, azóta se válaszoltak. (holott van angolul beszélő ''sales-team'' jük a lapjuk szerint...ehhh.szóval eddig negativak a tapasztalatok. Azért irok ide is egy levelet hátha elmondásod alpaján végre pozitiv élményem lesz végre..akkot talán kicsivel több bizalmat adok(nék) ennek a boltnak.

Szóval köszönettel venném ha kicsivel több infóval kisegítenél esetleg személyes tapasztalattal, akár privibe is (luggeriano_8@freemail.hu)

Üdv.

Madžari......Dober dan, passport kontrol !!! :D:D:D

(#552) icecave

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na privibe lécci!

Szerintem ez mindenki izgat, csak eddig nem kérdezte senki....

Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

(#553) jani0625 válasza Cickánykoma (#551) üzenetére

jani0625
(senior tag)

huh jó sokat kérdeztél

először is ha írsz nekik akkor legjobb ha németül teszed, én is így tettem, na nem megy a német akkor kérj meg valakit hogy segítsen.

az általalad említett cégek közül a notebooksbilliger.de-t ismerem, azok se rosszak, de árban a mediafrost.de veri őket(persze minden aktuális árat nem ismerek de általában amiket néztem abban).
Ha nekik írsz németül hamar fognak írni, nekem amikor hozzátettem hogy sürgős lenne még ünnepnapon is írtak. Neked is ajálom látogass el az oldalukra ott van geizhals.at-s link ott van értékelve a bolt.
garancia: járj utána hogy szlovéneknél elfogadják-e az asus nemzetközi garit,az a biztos.Én is itthon rákérdeztem,de szvsz el kell hogy fogadják, ebben sztem elég jó az asus.
Apámnak is az volt az első kérdése hogy mi van ha eltűnnek a pénzzel? nyilván nincs rá semmi konkrét garancia.Az is igaz hogy a tulaj bankszámlaszámára kell utalni a pénzt,nem pedig egy cégesre(ebből gondolom hogy ez egy kis otthonról üzemeltetett webshop lehet),de ebben a kérdésünkben benne van a ''magyarságunk'' hogy nem bízunk senkiben,semmiben, nyilván ekkora pénznél nem is kell.Az oldalon ott van az adószámuk, le lehet ellenőrizni, az én megrendelésem a 13082-dik(!) volt ebből is azt érzem hogy talán nem pont az én 1300 eurómmal fognak meglógni. Meg hát ugye ott vannak a vásárlói értékelések, persze ezt is lehet gyártani, de ha így állunk a dolgokhoz, akkor inkább ne is foglalkozzunk ilyen vásárlással. Németországban ez a vásárlás már mindennapi dolog.
a pick-up and return szervíz az Németorszában és Ausztriában érvényes elvileg ránk is,azaz ha közel vagy a határhoz akkor elmehetsz a határra és onnét felhívhatod őket hogy jöjjenek el a gépedért,de erre nem mernék megesküdni mert hallottam olyat hogy ehhez német vagy osztrák lakhely kell ami a számlán van.

bővebbet ha megjött a gépem.

ha kérdésed van még,szívesen válaszolok.

(#554) Feel2005

Feel2005
(újonc)

Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni azzal kapcsolatban, hogy most vettem az én A3L-5017 -be memóriát, mert kevésnek véltem a gyári 256MB-ot. Ha jól tudom ez PC2700-as (bár nem tudom ez mit jelent) van benne gyárilag. Na most amit kinéztem az 512MB PC3200 vagy PC4200 nem tudom pontosan még melyik lesz. Valaki segítsen, hogy ez így menni fog ez a konfiguráció, vagy nem is fogja látni a gép?!
A másik, hogy ahol vettem a gépet ott azt mondták, hogy ők beépítik némi pénzért(nem írom le mennyiért) és adnak egy papírt hogy (ŐK) mint a forgalmazó szerelték be. Ezt a beszerelési módot vajon a hivatalos ASUS szervíz elfogadja vagy ugrik vele a 2 év gari?

Aki tud kérem segítsen, mert sűrgős lenne!

(#555) szijartg válasza AMD Power (#543) üzenetére

szijartg
(senior tag)

lecseréled az acert? nem jön be annyira?

[Szerkesztve]

(#556) icecave válasza Feel2005 (#554) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szóval: a PC 2700-as az egy DDR memó, ami 333MHz-en megy
PC 3200-as: DDR, 400MHz
PC 4200-as: DDRII, 533MHz

A lényeg, hogy ha 2700as ramod mellé beteszel egy gyorsabbat, mondjuk ugye 3200ast, akkor ez is csak 333MHz-en fog menni, hiába viszi a 400at...
4200ast meg nem is tudsz beletenni, mert ahhoz másik alaplap dukál...

(#557) jani0625 válasza Cickánykoma (#551) üzenetére

jani0625
(senior tag)

egy két dolog ami kimaradt:
amit itthon veszel A6VA-s gépet abban nincs bluetooth és gigabit lan.
viszont nem tudom miért de a németeknél az A-s notikhoz nem adnak táskát+egeret(amikor ezt itthon mondtam egy asus kereskedőnek furcsán nézett rám,de így van, egyik helyen se adnak hozzá ahol én néztem), viszont a táskát a notebookworld.hu-nál 4000ft-ért meg lehet venni,egeret meg kapsz olyat kb 3000ért(nem pont olyat csak tudásban). Viszont kapsz oprendszert, máskérdés hogy német és a kisebb modellek esetében csak home,de kapsz.

(#558) ByB

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

HELP Sajnos az elmúlt két hétben az alábbi jelenségre lettem figyelmes: mindentől függetlenül a kijelző néha életlenné és elszíneződötté válik:
- a nagy és összefüggő felületek (leginkább a világos szürkére jellenző) zavaros világoskék színűek lesznek
- a betűk és apróbb jelek környéke elmosódott és lilás lesz
Ezt a gép naponta, kétnaponta produkálja, programtól és áramellátástól függetlenül. Jópár TFT tester programot futtattam, de egyik sem talált hibát.

Íme egy kép a jelenségről - [link]

Várom az ötleteket és javaslatokat! A Sowah-nál lett vásárolva és a Rikvest a szervíz. Utóbbival email formájában már próbálom felvenni a kapcsolatot!

üdv
Binsz

ui.: A notebook egy ASUS M6Va.

[Szerkesztve]

(#559) amargo

amargo
(PH! addikt)

Láttam, hogy két felhasználónak is van olyan készüléke, amit kinéztem magamnak.

wendy-nek a tapasztalataira lennék kiváncsi, mert ha jól vettem ki a 2x is elírt, vagy rosszúl írt hozzászólásából Neki W3V-007 ese van. (W3N-007est még nem találtam)

Viszont bLaCkDoGoNe-nak az észrevételeit olvastam még az elöző topicban, ami igen meggyöző volt, ha jól vettem ki, W3n-0042esed van, ami még a másik választás lenne, bár elenyésző a két noti közötti árrés.

Viszont, ha mind kettőtöknek (vagy még más tulajnak is) esetleg lenne még hasznos infója, most, hogy már régebbóta használja.

PL
- mennyire csillog a képernyője? (napfény közelében)
- 16:9 nem zavaró? (bár ez tök felesleges)
- akumlátor idő, felhasználástól függően.
- billentyűzete? (külsőt hazsnálnék hozzá legtöbbször, de..)
- az a pizonyos power gomb, nem kapcsolt be még véletlen? :D
- 512 memcsi mennyire elegendő? (bár ezt akármikor lehet venni)

kb ilyen kérdésekre lennék még kiváncsi.
Köszönettel
amargo

Szerk: kis kiegészítések

[Szerkesztve]

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#560) archer18

archer18
(újonc)

Hi all!

Ma megvettem a (A6U-5040H) laptopot.Minden nagyon jó de nem tudok filmet nézni rajta mert szaggat(avi minőség cd-ről).Ez normális vagy csak rosszúl csinálok valamit?Szerintetek mi a baj?
A válasz sürgős lenne.Előre is köszi.

''Amit birtokolsz az birtokba vesz''

(#561) AMD Power válasza archer18 (#560) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Rakjál fel egy új Codec Pack-t hátha...! :U

Én ezt használom.
[link]

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#562) bLaCkDoGoNe válasza amargo (#559) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Igen, W3N-H0042-esem van.

1.) Képernyőcsillogás: van. Ha szemből süt a nap, és a hátad mögött világos a háttér (pl. fehérre festett fal) akkor zavaró. Hogy mennyire, az attól függ, hogy éppen mit futtatsz. Fehér/világos hátterű alkalmazásoknál (kódolás, Office, web) kellemetlen, de kibírható. Sötét hátterű dolgoknál viszont (AutoCAD, játékok) nagyon nehezen használható.

2.) 16:9 nekem nagyon bejött. AutoCAD-ben, Photoshopban kényelmesebb dolgozni, játékoknál pedig nem zavaró a széthúzás ill. az újabbak tudják a wide felbontásokat.

3.) Akkuidő 4 óra körül van takarékos módban (office, net, AutoCAD), filmnézés/játék kb. 3 óra körül.

4.) Semmi bajom nincs a billentyűjével, nekem bejött.

5.) A power gomb csak akkor működik, ha a kijelző fel van nyitva. Normális használat/szállítás esetén kizárt, hogy bekapcsolódjon.

6.) 512 mega nekem mindenre elég amire használom a gépet. A szűk keresztmetszet ilyen szempontból egyébként a HDD sebessége.

Konklúzió: 5 intenzív (szinte minden nap, gyakran napi 10-12 órányi) használat után a véleményem: ha notit vennék, újra ezt venném.

flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#563) bLaCkDoGoNe válasza archer18 (#560) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Ne rakj fel codec pakkot, csak a következő dolgokat:

- AC3 filter
- ffdshow
- DiVX kodek
- XViD kodek
- VobSub
+ ha kell akkor OGM kodek

flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#564) ByB

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

#558 UP - és még egy kérdés: miért van az, hogy hiába állítom a touchpad mozgási sebességét gyorsabbra, következő indulásnál ugyanúgy alapon van? Elég zavaró, mert nagyon lassú! :(((

(#565) Almos válasza bLaCkDoGoNe (#563) üzenetére

Almos
(fanatikus tag)

Nekem is ez a véleményem, codec pack: sose! Volt már nekem olyan, hogy ilyen csoda-pakkok után fejjel lefelé játszotta le a filmet, és az egész zöldes szaggatott volt, stb....
DivX, XviD, AC3 audio, + vobsub, vagy feliratokat támogató lejátszó és ennyi, semmi több.

Egyébként nekem meg a gyári AsusDVD szoftver szaggatta a DVD-ket, de a mediaplayer pl. nem. Így powerdvd került az asusdvd helyére, és azóta mindenki happy ;)

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

(#566) bLaCkDoGoNe válasza Almos (#565) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Pedig az AsusDVD is PowerDVD. :)

(#567) AMD Power válasza szijartg (#555) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Igen lecserélem. De nem, azért mert nem jött be annyira. Nincs vele semmi baj , nagyon jó kis gép. Csak mivel jó árban elvinnék, azért adom el! Az Asus meg azért néztem , mert a 24 hónap gari nagyon vonz. Nem lesz pénzem az Acer-ra gari bővítést venni. Meg persze ami még nagyon tetszik az Asus-ba a felszereltség! Mennyire ''jó'' az Asus szervize? Mert ugye az Acer Mo szervize egy f*s! :U

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#568) Almos válasza bLaCkDoGoNe (#566) üzenetére

Almos
(fanatikus tag)

Azt láttam a kinézet alapján, de ettől függetlenül szaggatott. Biztos valami gagyi verzió volt... :(

(#569) Imy válasza ByB (#564) üzenetére

Imy
(őstag)

touchpad mozgási sebessége az ujjad mozgásától függ....
Ha lassan mozgatod, akor ha az egyik sarokból a másikba akarod a kúrzort huzni, akkor allig megy, de ha gyorsan húzod akkor átmegy a másik sarokba...

(#570) szijartg válasza AMD Power (#567) üzenetére

szijartg
(senior tag)

ez így van. biztos emléxel mikor még az acer topikba írtam, hogy olyant vennék. de most visszagondolva jó hogy akkor nem volt rá pénzem. most már bánnám az biztos.
hallottam énis eég sok negatív infót az acer-okról! :((( :(
és így döntöttem az Asus mellett. mert tényleg nem mindegy a 2év gari sem. meg azért van egykis különbség az Acer és az Asus név között is....

(#571) AMD Power válasza szijartg (#570) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Az Acer-nak csak a Mo szervizével van baj. Maga a gépeknek nincs ''semmi'' bajuk. Engem csak az 12 hónap gari aggaszt nagyon!
Én mondjuk sok különbséget, nem látok a két név között! ;)

(#572) szijartg válasza AMD Power (#571) üzenetére

szijartg
(senior tag)

én nemtudom, de egy asusban jobban megbízok mint egy acerban!
de ez saját vélemény!
jójó, tetszik meg minden, de azért szvsz egy asus jobb konstrukció!

(#573) Almos válasza Imy (#569) üzenetére

Almos
(fanatikus tag)

Sajnos nekem az 5028-as esetében a legfrissebb driverrel sem gyorsul a touchpad kurzora... :(

(#574) AMD Power válasza szijartg (#572) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Persze ízlések és pofonok. Az asztali gépeknél nem kérdöjelzem meg azt , hogy az Asus egy nagyon nagy név. Bár én mindig is MSI-s voltam! :DDD

Na és akkor az Asus is olyan beteges szerviz terén, mint az Acer? (Rikvest miatt)

(#575) szijartg válasza AMD Power (#574) üzenetére

szijartg
(senior tag)

ezaz amit nemtudok. pont most olvastam amit írtál a ''milyen notit vegyek'' topikban.
de legyünk optimisták és mondjuk azt hogy meg fogják változtatni a szervízt és hogy az asusoknak nem lesz semmi bajuk :D :D

ha nem kell hozzá számla akkor menj az ''orbano noti boltjába'' van neki pár darab! és egész jó árban!

[Szerkesztve]

(#576) ByB válasza Imy (#569) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nálam ez nem így van! :(

#558 UP :U

[Szerkesztve]

(#577) bLaCkDoGoNe válasza Almos (#568) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Jahm, lehet. Az én notimon is AsusDVD van, de semmi gond nincs vele.

(#578) bLaCkDoGoNe válasza AMD Power (#574) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Valahol itt korábban a topikban írta valaki, hogy lesz másik magyarországi szervize az Asusnak. Azt nem tudom, hogy a Rikvest mellett vagy helyett lesz-e.

(#579) telcom

telcom
(tag)

Hello.

Matshita UJ-840D DVD íróhoz lehet valahol firmwaret találni?

telcom

(#580) archer18

archer18
(újonc)

Hi all!

Felraktam a codec-eket amit írtatok(nem az ace mega codecet) és így már lejátszik mindent ami a gépre fel van másolva szaggatás nélkül.De ha cd-röl szeretnék filmet nézni akkor viszont szaggat :F !Ez mitől lehet?És ha jol tudom cd-t is tudok írni?

''Amit birtokolsz az birtokba vesz''

(#581) szijartg válasza telcom (#579) üzenetére

szijartg
(senior tag)

ezt pont nem ide kellene írnod....
keress hozzá való topikot

jobbra fennt beírod hogy mit is akarsz és kidob egy csomót!
vagy google.com

[Szerkesztve]

(#582) szijartg válasza archer18 (#580) üzenetére

szijartg
(senior tag)

hát ha olyan meghajtó van a gépedben akkor persze hogy tudsz!
de amúgy próbálj másik filmet nézni hátha azon nem szaggat.

(#583) DeimoS

DeimoS
(lelkes újonc)

Üdv!

Tegnap óta van A6Va-Q034-esem, és mióta kibontottam fojamatosan kéjem is:)))
Komolyra véve a szót, igen jó és igen szép a gép, nyugodtan megéri a plussz pénzt. A táska is kúl amit adnak hozzá. Majd holnap megírom a tapasztalataimat is, persze csak ha érdekel valakit!

(#584) szijartg válasza DeimoS (#583) üzenetére

szijartg
(senior tag)

nyugodtan írhatsz mindent. azért van ez a topik :))

(#585) jakobkacsa válasza ByB (#576) üzenetére

jakobkacsa
(senior tag)

re #558: [link] (#466), hívd fel őket telefonon, van telefonos diagnosztika...
a tapasztalatot pedig írd le ide ide légyszi utána

Dyslexia for cure found!

(#586) ByB válasza jakobkacsa (#585) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Holnap felcsörgöm őket, köszi az ötletet! :R Utálok kísérleti nyúl lenni... ;]

(#587) amargo válasza bLaCkDoGoNe (#562) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Köszönöm a leírást!
Most már tűkön ülök, hogy megvehessem.

Gondoltam, hogy ellehet viselni a csillogást. Mert eddig is eltudtam kerülni, de kimondottan sokan említették a glaretype-nál ezt.
A gépet, magát szintén munkára használnám sokat lenne hurcibálva és gépigényes műveletek mennének rajta, persze hálón, de ha kiruccanok valahova jól jön a nagy aksi idő :)
Remélem semmivel sem lesz gondom.
Tényleg a táskát is említetted, hogy rámered bízni a notit esetleg egy képet tudnál belinkelni róla? Külföldi fórumokon láttam róla, de ott olyan kis puhának néz ki (szall nem egy Dell, Samsonite)

Köszönöm a segítséged!

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#588) ByB válasza jakobkacsa (#585) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az azért nem túl bíztató, hogy a neten semmit sem találtam róluk... :(

(#589) icecave válasza amargo (#587) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Olyan puha, amilyennek látszik. Szóval, amolyan kényszermegoldás szerintem, én is kibontottam, és be a szakrénybe, mert a notihoz egyből vettem egy samsonite-ot...

(#590) amargo válasza icecave (#589) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Valahol sejtettem.. mind1 végül is, csak jó lett volna, ha használható is :)

(#591) jakobkacsa válasza ByB (#588) üzenetére

jakobkacsa
(senior tag)

nem kell róluk bármit is találnod (backoffice) - de hivatalos ASUS noti és PDA szerviz, meg néhány más terméket is szervizelnek.

de ha nagyon szeretnéd, róluk van szó: [link], pontosabban a magyar leányvállalatról (az NSE Hongrie Budapest alatt találod a magyarországi telep rövid bemutatását).

és nem kell kísérleti nyúlnak érezned magad (pláne nem Coyote avatárral :) ), profik...

Dyslexia for cure found!

(#592) bLaCkDoGoNe válasza amargo (#587) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Már vettem hozzá egy Samsonite hátizsákot, mert nagyon sokat hurcolom a gépet, és háton kényelmesebb, mint az Asus oldaltáskájában.

Nekem két fő gondom van az Asus táskával:

- Oldaltáska
- Nagyon kellemetlen, nehezen kezelhető csatja van

Amúgy tényleg nem rossz (főleg ajándékként), de nem az igazi, ha sokat cipeled a gépedet. Most a barátnőm használja, ő hurcibálja benne a gépét. Most nem tudok róla képet csinálni, mivel nála van, de megpróbálom megoldani. Egy régi kép van itt róla, de nem nagyon lehet látni: [link].

Van egy notebook táskákkal foglalkozó topik itt: [link]. Az én táskámról itt írok: [link].

(#593) szijartg válasza bLaCkDoGoNe (#592) üzenetére

szijartg
(senior tag)

ennyi mindent kaptál a gépedhez? ez tök jó!
de az Asus név tetszik a notin a legjobban :DD :DD

mod: és optikai cordless egeret kaptál hozzá??

[Szerkesztve]

(#594) bLaCkDoGoNe válasza szijartg (#593) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

1.) Igen
2.) Köszi, de véletlenül sikerült megcsillantani rajta a vakut. :D
3.) Igen, Logitech Cordless Optical for Notebooks.

(#595) Almos válasza amargo (#590) üzenetére

Almos
(fanatikus tag)

Ha visszaolvasol, nekem voltak problémáim a táskából adódóan. Persze én is hülye voltam, hogy telepakoltam (táp, kábelek, egér, könyvek, füzetek), és ráadásul még egy másik táskát is rápakoltam a tetejére. És mivel az 5028-asnak nem túl kemény a fedele, jól rányomtam a billentyűzetre.... :( Szerencsére csak picit látszik. Azóta még nem volt időm/pénzem rendes táskát venni, de pl. egy samsonite nem szimplán nagyságrendekkel jobb, hanem szinte össze se lehet hasonlítani. Kemény oldal, tartó pöckök az alján, hogy ne dőljön el, vastagabb, jobban párnázott anyag, stb... Már tapintásra is sokkal masszívabb.

(#596) szijartg válasza bLaCkDoGoNe (#594) üzenetére

szijartg
(senior tag)

az tök jó :C :C

(#597) torbit

torbit
(kvázi-tag)

Üdv All!

Megjött a laptopom, sikeresen át is vettem, úgyhogy most nagyon boldog vagyok!!! :) Külsőre nagyon szép a gép!

Mindössze annyi a problémám, hogy nem tudom próbálgatni, telepíteni stb., mert dolgozom 4-ig... :((

De mikor hazavittem bekapcsoltam 5 percre, és lenne néhány kérdésem:

1. Igaz, hogy az akksit kb. 12 órát kell először tölteni kikapcsolt állapotban? A boltban legalábbis ezt mondták.

2. Szerettem volna megnézni, hogy a Windows kezdi e telepíteni, de sajnos nem kezdte, azt írta ki, hogy tegyem vissza a rendszerlemezt, vagy állítsam be a bootolást... vagy valami ehhez hasonló szöveget.
A BIOS-ban állítottam, hogy cd-ről bootoljon, de mindig azt írta ki...

Nem vagyok szakértő sajnos, ezért bocsi az esetleges bugyutaságomért.

(#598) amargo válasza bLaCkDoGoNe (#592) üzenetére

amargo
(PH! addikt)

Köszi az ajánlásokat! Majd, ha itt lesz az ideje körbenézek, de én is hátizsákot fogok Neki venni, csak ezek a business-es táskák valahogy nem illenek hozzám :) Vagy én nem illek hozzájuk..
Almos :
tanultam a Te esetetből én inkább megveszem a táskát elsőnek.

(#599) icecave válasza torbit (#597) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak tedd be a win xp cd-t, mikor bekapcsolod, és elkezdi telepiteni. Nekem is ez volt...

(#600) torbit válasza icecave (#599) üzenetére

torbit
(kvázi-tag)

Oksi, Köszi, remélem sikerül majd.
Csakhogy eddig is ezt csináltam, de akkor lehet a cd rossz...

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  Asus notebook-ok, PDA-k - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.