Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  Asus notebook-ok, PDA-k - Archívum I. (téma lezárva)

(#4751) Imy válasza Zanik (#4735) üzenetére

Imy
(őstag)

Ha én elinditom a _Laca_ féle mailfigyelőt, akkor egyfolytába világit, de miért?
Tul jó?

(#4752) kp78 válasza shteer (#4744) üzenetére

kp78
(PH! addikt)

Inkább corsair, mint kingmax?
Árban ugyanaz, a lényeg, hogy 512-es és 533MHz-es legyen.
De tényleg nem rossz bolt. Köszi :R

Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

(#4753) shteer válasza kp78 (#4752) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hmmm, passsz... :) desktopban kingmax van és eddig a legjobb ramom (17k-ért vettem a 2*512MB-ot 1,5 év garival :D:D )

sztem amelyik szimpibb...

nekem majd 667-es kell és valszeg 2 egyformát rakatok bele

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#4754) Zanik válasza shteer (#4753) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Sulinetes gépbe mennyire szabad belenyúlni???
Amúgy valóban érdemes is egyformákat rakni bele, de én inkább 1Gigásat vennék, és az 512-öt beszámítatnám/eladnám...

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#4755) n@p@lm válasza hzcs (#4721) üzenetére

n@p@lm
(senior tag)

hp ipari (hirtelen : 2100, 2200, 8000, 9000) nyomtatókkal semmi baj nincs.

ide általában a konfigot szokták írni...majd akkor leírom ha a régit lecseréltem...Husqvarna CTH 163T, Partner 53-160 DW (5553D), Stihl FS 400, Komatsu Zenoah BCZ5010CL, Makita DCS-6400, Hitachi CS30EH, Stihl SR420, Honda WJR 2525, Honda HHH25D 75

(#4756) n@p@lm válasza Zanik (#4754) üzenetére

n@p@lm
(senior tag)

ha tönkremegy az 1 gigás egyből buktad az egészet.
2x512-nél meg még ott marad a fele.

ide általában a konfigot szokták írni...majd akkor leírom ha a régit lecseréltem...Husqvarna CTH 163T, Partner 53-160 DW (5553D), Stihl FS 400, Komatsu Zenoah BCZ5010CL, Makita DCS-6400, Hitachi CS30EH, Stihl SR420, Honda WJR 2525, Honda HHH25D 75

(#4757) n@p@lm válasza hzcs (#4745) üzenetére

n@p@lm
(senior tag)

király :D :D :D

kicsivel megfejelem és már is ott a plexi.

[Szerkesztve]

(#4758) shteer válasza Zanik (#4754) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mint másik garis notiba... amit kiveszel, arról ugrik a gari

memót és vinyót simán cserélhetsz benne, és sztem procit is

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#4759) kp78 válasza n@p@lm (#4756) üzenetére

kp78
(PH! addikt)

Az egyik boltban nekem is ezt mondták, jobb ha 2 van mint egy, persze csak akkor ha jól dolgoznak együtt.
Amúgy néztem, ebben a boltban bevennék az 512-t, de szerintem nevetséges árért, de kíváncsiságból holnap felhívom őket és megkérdezem.

Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

(#4760) shteer válasza n@p@lm (#4756) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

miért menne tönkre?

jobb ramok elég ritkán haláloznak...

dual ch miatt jobb a 2*512

(#4761) n@p@lm válasza shteer (#4760) üzenetére

n@p@lm
(senior tag)

mert sosem lehet tudni....

egyébként a dual kezeléssel egyetértek.
de szerintem olyan óriási telejsítmény növekedéssel nem kell számolni. pár %.

(#4762) shteer válasza kp78 (#4759) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

jah, sztem jobban jársz itt a ph-s eladással, vagy apronet

szerk: amúgy nagyon korrektek, gariintézéssel is. nem egyszer vásároltam már náluk, és nem egyszer cserélték problémamentesen a meghibásodott alkatrészt (alaplapot és vidkarit)

[Szerkesztve]

(#4763) shteer válasza n@p@lm (#4761) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

végülis :) aki ettől fél az keressen 1 évnél több garost

amúgy egyetértek :DDD

(#4764) Zanik válasza shteer (#4760) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

és ha később 2Gigát akarok, akkor mit kezdek a 2db 512-essel??? Inkább böjtölök egy kis időt dual ch nélkül! ;)

Jah, meg akkor 3 év garis 1G-s Corsair-t veszek, aztán 1 év múlva még egyet!!! :DDD

[Szerkesztve]

(#4765) n@p@lm válasza Zanik (#4764) üzenetére

n@p@lm
(senior tag)

mi a bánatnak kell 2 giga? egy laptopba? annyira erős a laptopod hogy megéri beleinvesztálni?
tervező progit használsz? vagy mi eszik meg neked 2 gigát?

én néha az egy gigát sem érzem (a pc-ben ennyi van)

(#4766) SunBreeze válasza n@p@lm (#4765) üzenetére

SunBreeze
(fanatikus tag)

nekem nagyon lassú a gépem
2x 256 van benne, és így is kb 5 perc mire teljesen feláll a rendszer, pedig csak a nhc tűzfal, nod, bitcomet fut autómatikusan...

...a bilateriális árfolyamokból álló úgynevezett múltilateriális paritásrács...

(#4767) Zanik válasza n@p@lm (#4765) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Csak hülyültem, dehogy veszek bele 2 Gigát!!! De ha azt vesszük hogy a mostani 512 valójában csak 384MB, az azért nyilvánvalóan kevés! Amúgy tervezőprogit (SolidWorks) használok!!! :D

(#4768) n@p@lm válasza SunBreeze (#4766) üzenetére

n@p@lm
(senior tag)

laptop vagy pc?

(#4769) n@p@lm válasza Zanik (#4767) üzenetére

n@p@lm
(senior tag)

:D
384 az már tényleg kevés.
512 meg alapvető dolgokra elégnek kell lennie.
nekem annyi van. e-mail, fórum (net), office.
kipróbáltam az ET-t teljesen jól fut az is :)

(#4770) SunBreeze válasza n@p@lm (#4768) üzenetére

SunBreeze
(fanatikus tag)

noti

(#4771) Imy válasza n@p@lm (#4769) üzenetére

Imy
(őstag)

Nekem is 512 van, és elég...
De néha nem ártana, ha kicsit több lenne, 1Gb-al jobban lehet dolgozni...
Ha pl firefoxban sok ablakot nyitsz meg + még attol is függ, hogy milyen progik futnak a hátérben, akkor az eszi a memóriát....ebben az esetben 512 kevés, vagyis csak szükösen elég...de ki lehet vele jönni....

(#4772) Imy

Imy
(őstag)

Minden ASUS tulajnak!
NSE hungáriáról van benne szó.... :(((
[link]
Várom a véleményeket az ott olvasotakkal...

(#4773) Maffya1 válasza Imy (#4772) üzenetére

Maffya1
(lelkes újonc)

Szerintem is abbban van valami igazság hogy ha több megkárositott leirná véleményét tapasztalatait,melyeket hivatalosan is tud igazolni ,és ezeket beküldeni a TV ügyvédje cimü müsorba, és a Fogyasztó védelemnek is elküldve kérni hogy jelöljenek ki más szervizt a részünkre. A TV ügyvédje ,vagy a F.V úgyis felveszi a kapcsolatot az Asus központtal .
EGY FECSKE NEM CSINÁL NYARAT !

[Szerkesztve]

ASUS forever!!!

(#4774) n@p@lm válasza SunBreeze (#4770) üzenetére

n@p@lm
(senior tag)

vga-nak saját memóriája van, vagy a rendszerből veszi?

(#4775) SunBreeze válasza n@p@lm (#4774) üzenetére

SunBreeze
(fanatikus tag)

rendszerből veszi, és ugyan úgy lassu hogy 128-ra felvittem...

(#4776) n@p@lm válasza SunBreeze (#4775) üzenetére

n@p@lm
(senior tag)

na ez gáz.
sztem rakj bele még 512-t.
gondolom xp-t használsz, annak meg kell 512 ram.

(#4777) SunBreeze válasza n@p@lm (#4776) üzenetére

SunBreeze
(fanatikus tag)

de csak két hely van, és azt úgy lehet hogy veszek 1 G-t mellette marad 256? :)

(#4778) Imy válasza Maffya1 (#4773) üzenetére

Imy
(őstag)

Igazad van!
Itt is van sok fórumtag, aki ugy járt...Csak össze kellene fogniuk.

(#4779) tgr

tgr
(kvázi-tag)

hi
mi a különbség a f3j és a a6j széria közt valójában? amit láttam eddig, felszerelésre u.azt meg lehet kapni mind2ben, csak kicsit máshogy van elrendezve a házuk. ennyi lenne az összes?

[Szerkesztve]

(#4780) Almos válasza SunBreeze (#4766) üzenetére

Almos
(fanatikus tag)

Ezt nekem is csinálta az xp, indulásnál mindig megállt, kereken 2-3 percre, akkor nem csinált semmit. Szépen leszedtem szinte minden programot, ment így néhány napig a gép, és megjavult a win. Tehát ez nem memóriahiba, hanem az xp szarja...

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

(#4781) Feree13

Feree13
(őstag)

Hát most keményen leültem, nem gondoltam volna, hogy az ASUS-nak mint olyannak nincs magyarországon normális supportja/szervízhálózata.
Lehet hogy inkább dell notit fogok venni... :(((

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#4782) Bon3ss válasza Imy (#4772) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Azért imádkozom, h ne kerüljön erre a sor, h szervízbe kelljen küldenem a notebookom...

Elég durva történet, nem hiába Magyarország az ígéretek földje, itt mindent megtehetnek a magyar emberekkel... :(

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#4783) kp78 válasza Bon3ss (#4782) üzenetére

kp78
(PH! addikt)

Én ezek után eldöntöttem, ha bármi gondom lesz a géppel, inkább kiviszem Ausztriába szervízbe, 30 km-re lakom a határtól, nem távolság.
Csak azt kell megtudnom, hogy hol van legközelebb vmi szervízpont, vagy átvevőhely.
Csak normálisabbak mint itthon.
Persze ez az ország közepén lakóknak nem olyan egyszerű dolog.

(#4784) hzcs válasza kp78 (#4783) üzenetére

hzcs
(senior tag)

Bécsben biztos van, én oda viitem volna ahol vettem, de aztán a kocsin nincs téligumi -> nem engednek ki, és inkább vettem bele egy nec dvd írót. Igaz, hogy tegnap kaptam meg a harmadikat, de ez végre jó. És semmi garancia nincs rá, hogy osztrákban ne tsst kerüljön bele. 2x kiutazás majdnem 10 ropi (ahonnan lakok), 15-ért meg vettem bele. Ha gariban kéne visszavinni vmi más miatt, meg visszarakom a tsst-t és viszem.

(#4785) SunBreeze

SunBreeze
(fanatikus tag)

miért csak explorerben lehet a tapipaddal ( :D :D ) görgetni? firefoxban miért nem?

(#4786) hzcs válasza SunBreeze (#4785) üzenetére

hzcs
(senior tag)

nekem megy mindenhol, és fel se kellett telepíteni a tapipadot

(#4787) SunBreeze válasza hzcs (#4786) üzenetére

SunBreeze
(fanatikus tag)

firefoxban is megy? mert nekem csak ott nem megy,
pl totacommander, explorer, c: meghajtó mindenhol csak itt nem

(#4788) Zanik válasza hzcs (#4786) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

és letíltani le tudod a feltelepített driver nélkül?

(#4789) hzcs válasza Zanik (#4788) üzenetére

hzcs
(senior tag)

Nem.
Viszont azért nem telepítem fel a drivert, mert akkor görgetésnél elugrik az egér a gördítősávra,utána meg vissza, és ez engem nagyon zavar, ráadásul nem megy akkor mindenhol. Driver nélkül meg csak megy a görgetés, nincs egérugrálás.
De lehet hogy más driverrel kiküszöbölhető lenne, de inkább ne lehessen letiltani, minthogy ugráljon.

(#4790) Zanik válasza hzcs (#4789) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Hát te tudod! Nekem fontosabb, hogy le lehessen tiltani a tapipadot, hogy ne ugráljon el állandóan a kurzor mikor átnyúlok felette! Mondjuk én egérhez vagyok kötve a tervezőprogik miatt, tehát a touchpadot max. utazáskor használom...

(#4791) Bon3ss válasza kp78 (#4783) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Jó Neked, én Pécsen lakom, innen kicsit több az út... De remélem nem lesz rá szükségem! :)

Eddig is vigyáztam rá, de most már úgy vigyázok rá, h látom magam előtt az NSE szervízt! :DDD

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#4792) hzcs válasza Zanik (#4790) üzenetére

hzcs
(senior tag)

Ismerős a helyzet, olyankor én is utáltam hogy elugrál. De már usb-s billentyűzetet és egeret használok.

(#4793) Imy

Imy
(őstag)

NSE

Szeríntem sem érdemes vinni az NSE-hez....
Ha valami tönkremegy, akkor az ember inkább vesz bele dolgot, minthogy hetekig-hónapokig (vagy évig) ott áljon, és ha viszaküldik akkor sem olyan állapotban, vagy meg sem csinálják, vagy ha cserélnek benne akkor is használt, sz@r alaktrészt!
Csak ha nagyobb dolog hal be, pl alaplap, proci, TFT, akkor gááz van....Amugy kisebb dolgoknál is gáz, mivel egyikünk sem pár forintért vette....
Én is mikor olvastam kiborultam....
De szerintem:
Aki rácseszett az NSEvel, össze kellene fognia, és az ASUS hungária nem hiszem el, hogy nem tesz az ügyben, mert ez az ASUS hírnevét róntja magyarországon...
Amugy elég jók az ASUS notebookok, csak azon a szemét optikai meghajtón spóroltak...

(#4794) SunBreeze

SunBreeze
(fanatikus tag)

nah fasza, sztem nekem alaplapcsere lesz :(((

(#4795) Imy válasza SunBreeze (#4794) üzenetére

Imy
(őstag)

Miért, mi a gondja a gépednek?
Én a helyedben, ha nem lax messze a határtól, a szomszédos országokba vinném, vagy az ASUS hungáriának írnák, hogy kövesék figyelemmel a sorsát, és akkor talán az NSE hungária nem fog nem foglalkozni vele...

(#4796) Louies válasza Imy (#4795) üzenetére

Louies
(fanatikus tag)

ez tetszik! ennek jó lenne valami hírverést tenni, mert már itt a forumban is vagyunk1 páran akinek meggyült a baja az NSE-vel. nekem a 3 nap- 2hét volt. :W tudom ez nem nagy gond mrt valaki 1hónapig nélkülözi a gépet.

JÓ TANÁCS. ÉN minden nap telefonáltan az NSE-nek, h hol tart a gép. És szerintem mikor már 7szer telefonáltam(a telefonos hölgy már ismert a hangomról) akkor azt mondta személyesen utána nézz. és rá két napra hozzta az GLSfútár.

''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''

(#4797) Imy válasza Louies (#4796) üzenetére

Imy
(őstag)

Annak kellene összefogni, akiknek konkrét bajuk van velük.
nekem eddig minden birja kipp-kopp....
Szerintem alátámasztott érvekkel az SUS hungária is lépne, föleg ha sokan jelentkeznek!

(#4798) SunBreeze válasza Imy (#4795) üzenetére

SunBreeze
(fanatikus tag)

hát hogy mi is a baja, jaaj hol kezdjem
előszöris mikor visszajött az nse-től a noti lcd csere után, a görgetéskor megtörik a kijelző, már tettem fel képeket hogy hogy néz ki... ekkor viszont 100-on megy a proci tehát tök lassu...
aztán: recseg a hangja ha túlmelegszik az alaplap, ami nem olyan nehéz mert a proci egy kis játéktól már 80-90 fok között ugrál, nem is ritka ha játék közben felugrik 94 fokra, és ott tanyázik...
tsst-ről már ne is beszéljek...
asszem ennyi baja lenne

és mégis hogy gondoltad, hogy a asus hungary hogy kövesse nyomon eme notit?

(#4799) shuttle

shuttle
(tag)

Hi all !

És a VX1-hez mit szóltok ? Szerintem nagyon állat , de csak 15'' -es képernyővel van ?
[kép]
Ha olcsóbb lesz veszek egy ilyet ( 10 év mulva :) )

– A temetőre az van kiírva: FELTÁMADUNK! – Akkó má' jobb a kocsma, me' oda meg az, hogy SOSE HALUNK MEG. Hofi

(#4800) kp78 válasza shuttle (#4799) üzenetére

kp78
(PH! addikt)

Nem rossz, sőt nagyon jó, de azért ez az igazi :DDD [link]
A fehér inges vagyok én. :DD
De mielőtt kiutálnátok innen, hogy ilyennel járok, az igazság az, hogy a haver bérelte Ausztriában pár napra. Aztán kicsit mentünk vele :)) Volt nézés mindenfelé rendesen. :C

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  Asus notebook-ok, PDA-k - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.