Ha már a partícionálásnál meg a ghostolásnál tartunk... Ugyebár nincs kislemezmeghajtóm, így csináltam még régen egy bootos norton ghost cd-t. Neronál bootcd-t jelöltem ki és a NG boot floppyról megirta a cd-t. Megy faszán, viszont kéne egy ugyanilyen pendrive is, viszont ha megnyitom a cd-t, a tartalma ''semmi''. 1.45 mega foglalat, de nem látok rajta semmit, ha engedélyezem a rendszerfájlok mutatását, ha nem. Azért kellene, mert eddig cdről futott a ghost és usb-s vincsin van az image, de azt akarom, hogy az imaget kiirom dvd-re és a ghost meg fusson pendrájvról. Az ugy nem megy hogy elinditom a ghostot, kiveszem a cdt, beteszem a dvd-t és úgy próbálom, mert a program futási hibát észlel, gyk nincs ott a cd, amiről fut.
Valakinek van ötlete? A norton ghost csak floppyból tud bootos eszközt csinálni, a nero meg nem ir pendrájvot 
Amugy elég jó dolog, egy 4 gigás partícióból csinál egy 2.7 gigás imaget, tehát feltelepited fullra a gépet, 5-6 gigáig és ráfér 1 dvd-re. 1-2szer már megszivtam, csak a .gho filet irtam ki, és 75%nál kérte a .001-es filet is 
Asus A6J