Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  Asus notebook-ok, PDA-k - Archívum I. (téma lezárva)

(#43) Tika

Tika
(újonc)

Sziasztok!

Két hónapja vásároltam egy új ASUS 4508LBH típusú notebookot. Néhány napja igen furcsán viselkedik. Rövid használat után kikapcsol, hiába van bedugva a konnektorba. Ilyenkor nem is lehet újra bekapcsolni egy ideig. Arra gondolok, hogy túlmelegszik a gép. Az ASUS PC Probe szerint 55 - 60 fok körül ingadozik a processzor hőmérséklete (Intel Celeron), viszont a ventilátor nem igazán akar gyorsabban forogni: 1800 - 2100 között ingadozik a fordulatszám. A használati útmutató szerint a sebességet automatikusan szabályozza a rendszer, manuális beavatkozás nem lehetséges. Mi ment tönkre, ha eddig jó volt a gép?! A nyári forróság szerintem nem lehet az oka a túlhevülésnek, mivel a szobában 27 fok van. Ennyit ki kell bírnia, nem?

Sajnos vidéken lakom, Békés megyében, Asus szerviz meg csak Budapesten van a garancialevél szerint (Rikvest Kft.). Esetleg nem tudjátok hol érvényesíthetem még a garanciát? Másnál is jelentkezett már hasonló probléma?

:(

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  Asus notebook-ok, PDA-k - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.