Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  Asus notebook-ok, PDA-k - Archívum I. (téma lezárva)

(#4051) zoa válasza n@p@lm (#4049) üzenetére

zoa
(tag)

De szerintem ha a szerviz szar az rantja magaval ez egesz termek megiteleset.

Kedvenc szinem a szivarvany

(#4052) albgab válasza n@p@lm (#4050) üzenetére

albgab
(tag)

Én az asztali gépemből vettem ki a 120 winyót ahhoz vettem alu keretet 4,5k-ért. Tápkábel van hozzád, de ezt a winyót úgyis csak itthon használom.

(#4053) J97 válasza n@p@lm (#4049) üzenetére

J97
(tag)

Ez igaz! Nem is a notival van baj! Bármelyikkel előfordulhat, hogy bekrepál benne valami! Ráadásul az ASUS -t úgy ismerem mint minőségi mgbízható termékek gyártóját. Csak ha a garanciális ügyintézésük, szervízelésük ilyen macerás, akkor már ... -t se ér az egész! Egyébként nem postán lett elküldve, hanem a GLS futárszolgálat intézte a szállítmányozást! Azt hiszem az ASUS notikat csak Fehérváron szervízelik, nem vagyok benne biztos, de a sulinak oda kellett küldeni a notit!

Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!

(#4054) SunBreeze

SunBreeze
(fanatikus tag)

nemértem miért lenne baj az, ha több szervíz is lenne... pl acerből is itt a környéken van két szervíze... meg még a budai úton... pesten van vagy négy szervíz asszem..

...a bilateriális árfolyamokból álló úgynevezett múltilateriális paritásrács...

(#4055) n@p@lm válasza zoa (#4051) üzenetére

n@p@lm
(senior tag)

egyes megítélések szerint igen.
de én ezért nem húzom le az asust mint márkát.
a szervíz az más kérdés, azt igen.
de mivel fehérvári vagyok nem lenne gond hogy naponta bejárjak hozzájuk cseszegetni őket.
(ha egyszer lehal a dvd íróm :D )

ide általában a konfigot szokták írni...majd akkor leírom ha a régit lecseréltem...Husqvarna CTH 163T, Partner 53-160 DW (5553D), Stihl FS 400, Komatsu Zenoah BCZ5010CL, Makita DCS-6400, Hitachi CS30EH, Stihl SR420, Honda WJR 2525, Honda HHH25D 75

(#4056) n@p@lm válasza J97 (#4053) üzenetére

n@p@lm
(senior tag)

no meg ha szervízre fanyalodnék (isten ne adja) akkor kapásból úgy indítanék hogy ''szóval akkor önök a hírhedt asus szervíz? ugye tudják hogy nagyon rossz hírük van az országban?''
kíváncsi lennék mit szólnának.

küzdöttem én már garanciális ügyekben más céggel (sajnos).

ide általában a konfigot szokták írni...majd akkor leírom ha a régit lecseréltem...Husqvarna CTH 163T, Partner 53-160 DW (5553D), Stihl FS 400, Komatsu Zenoah BCZ5010CL, Makita DCS-6400, Hitachi CS30EH, Stihl SR420, Honda WJR 2525, Honda HHH25D 75

(#4057) J97

J97
(tag)

Nah sikerült egy képet készíteni a notiról!

[link]

Nos ezt művelték vele! Sajnos kibújnak a felelősség vállalás alól! Azzal indokolták, hogy a futárral megérkezett aláírtuk átvettük! Nos igen, de átvenni csak akkor lehet ha aláírod az átvételit. Átvételi után a futár már el is húzott. Kibontás utána meg jött a meglepetés! Külsérelmi nyom sem a csomagoláson sem a noti burkolatán nincs!

A noti típusa: A3L széria A3500L modell! Esetleg vki meg tudná mondani, hogy milyen LCD panel való bele ? Hátha lehetne valahonnan szerezni bele egyet!

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#4058) SunBreeze válasza J97 (#4057) üzenetére

SunBreeze
(fanatikus tag)

uhh dedurva...

(#4059) hzcs válasza J97 (#4057) üzenetére

hzcs
(senior tag)

Huhh, ez tényleg elég kemény.

Valakinek már a tökére kéne lépni, mert így ez a szervíz leszarja a népet. Az Asusnak kéne már valamit csinálnia, mert így az ő hírnevét rontja ez a kókler banda.
Jelenleg csak addig kedves az ügyfél, amíg meg nem veszi a terméket, utána pedig már nem is törődnek vele.

(#4060) Imy válasza J97 (#4057) üzenetére

Imy
(őstag)

Ez durva! :W

Kapásbol fogyasztovédelem! :Y :Y :Y

(#4061) n@p@lm válasza J97 (#4057) üzenetére

n@p@lm
(senior tag)

fogyasztóvédelem.
hívd fel a gls-t mit szólnak hozzá!

(#4062) Almos válasza Imy (#4060) üzenetére

Almos
(fanatikus tag)

És hogy bizonyítod be a saját igazad? ...

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

(#4063) J97 válasza Almos (#4062) üzenetére

J97
(tag)

No ezaz! Hogy hogy tudom bebizonyítani, hogy nem nálunk tört be a kijelző! Eddig nem sikerült! :( Már futottunk jópár kört a szervízzel! Elég reménytelennek látszik!

Utána néztem az LCD panelnak! LG.PHILIPS LP150X08 panel van benne!
Esetleg vki nem tudja, hogy az LG asztali TFT monitoraiban ezzel kompatibilis-e a panel?

(#4064) Imy válasza Rover623 (#26) üzenetére

Imy
(őstag)

Már én is mondtam ugyanezt a dolgot, de sokan inkább belerakatják a boltba, pedih hülyaség :)

(#4065) Thom!

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a6m q035 notebookom van kérdéseim:

camera drivert hol találok ahol tudok állítani a kamerán?
SPDIF próbléma a laptop támogatja de nem bírok hangot kicsikarni... az asztali gépemnél audigy2 van coaxxal összekötve itt is így lenne de nem jön ki hang Logitech z-5500ból??
HD audio fülnél pedig output digital source van állítva? analógban van hang

(#4066) jani0625 válasza J97 (#4057) üzenetére

jani0625
(senior tag)

na látjátok én ezért nem vittem a tsst miatt szervízbe!

nem bízok bennük,nincs rá időm stb

(#4067) Susnyak válasza Thom! (#4065) üzenetére

Susnyak
(újonc)

Bár nem ismerem az adott típust, de azok az asus notik amiket eddig láttam mind optikai hangkimenettel rendelkeznek. Az enyémnél a 3.5mm-es jack aljba kell bedugni az ilyen alakú optikai csatlakozót és akkor ha be van állítva a vezérlőpulton, jön a hang.

(#4068) rYaN- válasza Susnyak (#4067) üzenetére

rYaN-
(kvázi-tag)

Nekem is ilyen a csati, én is így tudom, bár még sosem próbáltam, de német fórumon mondták, hogy megy.

Asus A6J

(#4069) Thom!

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

dobok fel képeket

(#4070) Thom!

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]
[link]
[link]
[link]

szóval 1 coax kábel a végén 3,5 jackkal Audigy így van összekötve a Logitecchel és primán viszi

[Szerkesztve]

(#4071) hzcs válasza Thom! (#4070) üzenetére

hzcs
(senior tag)

A második képen nem a fekete csatiba dugtad a kábelt, hanem a fényes középsőbe? Mert akkor azért :) Nekem a feketéből jön ki a fény.

(#4072) Thom! válasza hzcs (#4071) üzenetére

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ezt a fény dolgot nem értem?? :F
Amúgy ha látod balról az elsőbe dugtam bele és az a fekete :DDD

(#4073) hzcs válasza Thom! (#4072) üzenetére

hzcs
(senior tag)

PEdig a második képen mintha a középsőbe lenne dugva. Az SPDIF az a piros fény amit ad a laptop, nem?
Ha világít, és abba beledugod amit bele kell, akkor a hiba szerintem a másik oldalon van. Bár sosem volt még spdif-es kábelem.
Én mindig azt hittem, hogy teljesen üvegszálas kábelt kell beledugni az spdif-be, de látom, hogy nem is :D

(#4074) rYaN- válasza Thom! (#4072) üzenetére

rYaN-
(kvázi-tag)

Ez igy sosem fog menni, az S/PDIF egy optikai kimenet amihez optikai szálas vezeték kell. Lehet kapni többfélét, többféle minőségben. Ami kell az egy TOSLINK nevezetü kábel, ami egy csatlakozófajtát jelent:
[kép]
Namost a notiban ugyanez van, csak egy combó aljzatban (a fekete jackben.)
Lehet kapni átalakítót vagy gyári 3,5-es TOSLINK kábelt. Egyik fele jack, másik toslink
Ez az: [kép]
Ez meg az átalakító: [kép]
Elvileg ha összedugod egy hifivel, vagy akármivel ami tudja fogadni a jelet, akkor aktiv lesz a hangerőszabályzója.

[Szerkesztve]

Asus A6J

(#4075) n@p@lm válasza rYaN- (#4074) üzenetére

n@p@lm
(senior tag)

na ezeket az infókat én is köszönöm!

(#4076) Thom!

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ma megyek megveszek mindent és kipróbálom az spdif-otot

(#4077) Thom!

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

email led gombot h kell bekapcsolni?

(#4078) SunBreeze válasza Thom! (#4077) üzenetére

SunBreeze
(fanatikus tag)

email led gomb, nem akkor világít ha az outlokban kaptál levelet?
amúgy ha nem világít semmi, akkor nem lehet ilyet csinálni nem?
ezeket a notikat hogy árulják hogy ilyet tudnak? :)

(#4079) Thom! válasza SunBreeze (#4078) üzenetére

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igen akkor kéne világítani... csak írják a kézikönyvben h vmit kéne hozzá beállítani, de nemtom mit

(#4080) rYaN- válasza Thom! (#4077) üzenetére

rYaN-
(kvázi-tag)

A cd-n van egy telepítő, azt hiszem ott, ahol a PG4-et is fel lehet tenni. Valami E-mail akármi. Feltesz 1 progit, a háttérben fut 1 exe, ami az outlookban beállított postafiókokat csekkolja x percenként. Ha van levél, kigyullad a led.
Van Thunderbirdhez is ilyen progi: [link], bár nekem még nem sikerült munkára birni a kis aranyost :(((

Asus A6J

(#4081) SzalaiG

SzalaiG
(PH! addikt)

Sziasztok!

Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék az A6000-es notiról.

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#4082) Thom! válasza SzalaiG (#4081) üzenetére

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

marha jó

a6m q035 van minden pöcre indul szép a laptop és képe is jó...
camera
wifi
tv-out
spdif-out
firewire port
BT nincs de az a legkevesebb

csupa jó

3400+ Sempron van benne 64bites 512RAM+80GB vinyó ata100 8MB cache

3 órát bír az akksi, halk de nem jó szövetre, ruhára tenni mert meglegszik elsősorban a GPU

(#4083) SzalaiG válasza Thom! (#4082) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Ez Inteles és nincs benne kamera, de ugyanígy 512RAM+80GB vinyó ata100 8MB cache és remélem ez is kibír majd 3 órát egy töltéssel.

(#4084) n@p@lm válasza rYaN- (#4080) üzenetére

n@p@lm
(senior tag)

nekem fent van, de tojik jelezni;(
nem is tudom konfigurálni.
az outlooknak nem kell futnia a háttérben? mert ha fut és jön mél akkor felgyullad a led de úgy meg nem sok értelme.

(#4085) SunBreeze

SunBreeze
(fanatikus tag)

sztetek az nem gáz hogy 86 fokos a proci, mikor google Eart-tal egy tourt mentem?
95 foknál meg mer ki is kapcsol... hmm? :F

(#4086) albgab

albgab
(tag)

E-mail kijelzés: [link]

(#4087) n@p@lm válasza albgab (#4086) üzenetére

n@p@lm
(senior tag)

na én feltettem az említett progit de csak akkor hajlandó jelezni ha fut a háttérben az outlook. úgy meg túró.
tűzfal van, de a progi engedélyezve, illetve a tűzfalat a végére ki is kapcsoltam.
érdekes, beállításokat nem is találtam.

(#4088) SunBreeze válasza n@p@lm (#4087) üzenetére

SunBreeze
(fanatikus tag)

tehát? érdemes feltenni?

(#4089) albgab válasza SunBreeze (#4088) üzenetére

albgab
(tag)

Csak akkor villog a lámp, ha megy az Outlook is. Ezért végülis nincs sok értelme felrakni.
Nálam azért megy mert, ha nem vagyok gépnél akkor messziről látom hogy jött e üzi. Nem kell mindig a géphez mennem.

Aki tud olyan progit ami a háttérben futtatja az outlookot az írjon.

(#4090) rYaN- válasza albgab (#4089) üzenetére

rYaN-
(kvázi-tag)

Úgy tudom, a Thunderbirdes is akkor világit, ha fut a háttérben a tündi, persze akkor a felbukkanó ablak jelzi, ha van új e-mail, igy nem látom lényegét a programnak. Hacsak nem azért, amiért te is használok.
Szerintem az outlook nem tud háttérben futni, és olyan progi sincs, aminél megadod a postafiókokat és x percenként csekkolja azokat.
Írni ettől függetlenül még lehet :P

Asus A6J

(#4091) albgab válasza rYaN- (#4090) üzenetére

albgab
(tag)

És ami van a vezérlőpultban Posta, azt ha beállítod akkor sem megy?
Ezt még nem tudom, mert nem próbáltam ki.
Valaki hasznája azt?

(#4092) waccamár

waccamár
(tag)
LOGOUT blog

hahhóó.. régóta törjük a fejünket szüleimmel notebook vásárlás ügyében, és ez ASUS A6RP-AP002-re esett a választás, ár-érték arányban szerintem megfelelő... olyantól kérnék véleményeket, akiknek akadt már dolguk ilyen notival, hogy mik a tapasztalatai?

előre is köszönöm
wad

(#4093) n@p@lm válasza rYaN- (#4090) üzenetére

n@p@lm
(senior tag)

de létezik:
[link]

feltettem próbaként de nem villog a led :)

[Szerkesztve]

(#4094) Imy válasza n@p@lm (#4093) üzenetére

Imy
(őstag)

Nekem a gyári progival sem világit a LED! :( (ASUS A3L-5028) De miért?

(#4095) Imy válasza SzalaiG (#4083) üzenetére

Imy
(őstag)

Az Intel Proci vagyis amikor én vettem az 1.5 mobil celeron kevesebet evett mint a 2500+ -os Sempron, + a sempronban csak 128Kb L2 Cache volt, a mobil cerkába pedig 1Mb :)

(#4096) SzalaiG válasza Imy (#4095) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Az enyém is ilyen 1.6 mobil celeron. Mennyit bír az aksi? Milyen a videokari? 7300Go.

(#4097) Thom!

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem világít a led

de spdif-out nem megy

írjatok már notebook support címet...

(#4098) zoa válasza n@p@lm (#4055) üzenetére

zoa
(tag)

En cseszegetnem oket de akkor sem adnanak A7V driver lemezeket mert kocsogok meg mondtam is nekik hogy fizetek erte....

Kedvenc szinem a szivarvany

(#4099) rYaN- válasza Thom! (#4097) üzenetére

rYaN-
(kvázi-tag)

Van az asus honlapján egy fórum, de nemsokra mész vele sztm, az is ilyen mint ez, tapasztalatokat osztanak meg. [link]
Küldhetsz nekik emailt is, nekem fél éve nem válaszolnak :D
amugy ez az S/PDIF topic: [link]
semo hozzászólását olvasd.

Asus A6J

(#4100) hzcs válasza zoa (#4098) üzenetére

hzcs
(senior tag)

A7V Treiber-CD 1.0
[link]

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  Asus notebook-ok, PDA-k - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.