De szerintem ha a szerviz szar az rantja magaval ez egesz termek megiteleset.
Kedvenc szinem a szivarvany

De szerintem ha a szerviz szar az rantja magaval ez egesz termek megiteleset.

Én az asztali gépemből vettem ki a 120 winyót ahhoz vettem alu keretet 4,5k-ért. Tápkábel van hozzád, de ezt a winyót úgyis csak itthon használom.

Ez igaz! Nem is a notival van baj! Bármelyikkel előfordulhat, hogy bekrepál benne valami! Ráadásul az ASUS -t úgy ismerem mint minőségi mgbízható termékek gyártóját. Csak ha a garanciális ügyintézésük, szervízelésük ilyen macerás, akkor már ... -t se ér az egész! Egyébként nem postán lett elküldve, hanem a GLS futárszolgálat intézte a szállítmányozást! Azt hiszem az ASUS notikat csak Fehérváron szervízelik, nem vagyok benne biztos, de a sulinak oda kellett küldeni a notit!
Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!

nemértem miért lenne baj az, ha több szervíz is lenne... pl acerből is itt a környéken van két szervíze... meg még a budai úton... pesten van vagy négy szervíz asszem..
...a bilateriális árfolyamokból álló úgynevezett múltilateriális paritásrács...

egyes megítélések szerint igen.
de én ezért nem húzom le az asust mint márkát.
a szervíz az más kérdés, azt igen.
de mivel fehérvári vagyok nem lenne gond hogy naponta bejárjak hozzájuk cseszegetni őket.
(ha egyszer lehal a dvd íróm
)
ide általában a konfigot szokták írni...majd akkor leírom ha a régit lecseréltem...Husqvarna CTH 163T, Partner 53-160 DW (5553D), Stihl FS 400, Komatsu Zenoah BCZ5010CL, Makita DCS-6400, Hitachi CS30EH, Stihl SR420, Honda WJR 2525, Honda HHH25D 75

no meg ha szervízre fanyalodnék (isten ne adja) akkor kapásból úgy indítanék hogy ''szóval akkor önök a hírhedt asus szervíz? ugye tudják hogy nagyon rossz hírük van az országban?''
kíváncsi lennék mit szólnának.
küzdöttem én már garanciális ügyekben más céggel (sajnos).
ide általában a konfigot szokták írni...majd akkor leírom ha a régit lecseréltem...Husqvarna CTH 163T, Partner 53-160 DW (5553D), Stihl FS 400, Komatsu Zenoah BCZ5010CL, Makita DCS-6400, Hitachi CS30EH, Stihl SR420, Honda WJR 2525, Honda HHH25D 75

Nah sikerült egy képet készíteni a notiról!
[link]
Nos ezt művelték vele! Sajnos kibújnak a felelősség vállalás alól! Azzal indokolták, hogy a futárral megérkezett aláírtuk átvettük! Nos igen, de átvenni csak akkor lehet ha aláírod az átvételit. Átvételi után a futár már el is húzott. Kibontás utána meg jött a meglepetés! Külsérelmi nyom sem a csomagoláson sem a noti burkolatán nincs!
A noti típusa: A3L széria A3500L modell! Esetleg vki meg tudná mondani, hogy milyen LCD panel való bele ? Hátha lehetne valahonnan szerezni bele egyet!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

uhh dedurva...

Huhh, ez tényleg elég kemény.
Valakinek már a tökére kéne lépni, mert így ez a szervíz leszarja a népet. Az Asusnak kéne már valamit csinálnia, mert így az ő hírnevét rontja ez a kókler banda.
Jelenleg csak addig kedves az ügyfél, amíg meg nem veszi a terméket, utána pedig már nem is törődnek vele.

Ez durva! 
Kapásbol fogyasztovédelem!

fogyasztóvédelem.
hívd fel a gls-t mit szólnak hozzá!

És hogy bizonyítod be a saját igazad? ...
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

No ezaz! Hogy hogy tudom bebizonyítani, hogy nem nálunk tört be a kijelző! Eddig nem sikerült!
Már futottunk jópár kört a szervízzel! Elég reménytelennek látszik!
Utána néztem az LCD panelnak! LG.PHILIPS LP150X08 panel van benne!
Esetleg vki nem tudja, hogy az LG asztali TFT monitoraiban ezzel kompatibilis-e a panel?

Már én is mondtam ugyanezt a dolgot, de sokan inkább belerakatják a boltba, pedih hülyaség 
a6m q035 notebookom van kérdéseim:
camera drivert hol találok ahol tudok állítani a kamerán?
SPDIF próbléma a laptop támogatja de nem bírok hangot kicsikarni... az asztali gépemnél audigy2 van coaxxal összekötve itt is így lenne de nem jön ki hang Logitech z-5500ból??
HD audio fülnél pedig output digital source van állítva? analógban van hang

na látjátok én ezért nem vittem a tsst miatt szervízbe!
nem bízok bennük,nincs rá időm stb

Bár nem ismerem az adott típust, de azok az asus notik amiket eddig láttam mind optikai hangkimenettel rendelkeznek. Az enyémnél a 3.5mm-es jack aljba kell bedugni az ilyen alakú optikai csatlakozót és akkor ha be van állítva a vezérlőpulton, jön a hang.

Nekem is ilyen a csati, én is így tudom, bár még sosem próbáltam, de német fórumon mondták, hogy megy.
Asus A6J

A második képen nem a fekete csatiba dugtad a kábelt, hanem a fényes középsőbe? Mert akkor azért
Nekem a feketéből jön ki a fény.
ezt a fény dolgot nem értem?? 
Amúgy ha látod balról az elsőbe dugtam bele és az a fekete 

PEdig a második képen mintha a középsőbe lenne dugva. Az SPDIF az a piros fény amit ad a laptop, nem?
Ha világít, és abba beledugod amit bele kell, akkor a hiba szerintem a másik oldalon van. Bár sosem volt még spdif-es kábelem.
Én mindig azt hittem, hogy teljesen üvegszálas kábelt kell beledugni az spdif-be, de látom, hogy nem is 

Ez igy sosem fog menni, az S/PDIF egy optikai kimenet amihez optikai szálas vezeték kell. Lehet kapni többfélét, többféle minőségben. Ami kell az egy TOSLINK nevezetü kábel, ami egy csatlakozófajtát jelent:![[kép] [kép]](http://www.lifatec.com/img/extigyclosenotext.jpg)
Namost a notiban ugyanez van, csak egy combó aljzatban (a fekete jackben.)
Lehet kapni átalakítót vagy gyári 3,5-es TOSLINK kábelt. Egyik fele jack, másik toslink
Ez az: ![[kép] [kép]](http://www.funk-tonstudiotechnik.de/Lichtleiter-Toslink-Klinke-5.jpg)
Ez meg az átalakító: ![[kép] [kép]](http://www.preisvergleich.org/pimages/Audio-Verbindungskabel-ODT-Toslink-St-ODT-Toslink-St-150-m_104__10810629_20.jpg)
Elvileg ha összedugod egy hifivel, vagy akármivel ami tudja fogadni a jelet, akkor aktiv lesz a hangerőszabályzója.
[Szerkesztve]
Asus A6J

na ezeket az infókat én is köszönöm!
ma megyek megveszek mindent és kipróbálom az spdif-otot
email led gombot h kell bekapcsolni?

email led gomb, nem akkor világít ha az outlokban kaptál levelet?
amúgy ha nem világít semmi, akkor nem lehet ilyet csinálni nem?
ezeket a notikat hogy árulják hogy ilyet tudnak? 
igen akkor kéne világítani... csak írják a kézikönyvben h vmit kéne hozzá beállítani, de nemtom mit

A cd-n van egy telepítő, azt hiszem ott, ahol a PG4-et is fel lehet tenni. Valami E-mail akármi. Feltesz 1 progit, a háttérben fut 1 exe, ami az outlookban beállított postafiókokat csekkolja x percenként. Ha van levél, kigyullad a led.
Van Thunderbirdhez is ilyen progi: [link], bár nekem még nem sikerült munkára birni a kis aranyost 
Asus A6J

Sziasztok!
Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék az A6000-es notiról.
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.
marha jó
a6m q035 van minden pöcre indul szép a laptop és képe is jó...
camera
wifi
tv-out
spdif-out
firewire port
BT nincs de az a legkevesebb
csupa jó
3400+ Sempron van benne 64bites 512RAM+80GB vinyó ata100 8MB cache
3 órát bír az akksi, halk de nem jó szövetre, ruhára tenni mert meglegszik elsősorban a GPU

Ez Inteles és nincs benne kamera, de ugyanígy 512RAM+80GB vinyó ata100 8MB cache és remélem ez is kibír majd 3 órát egy töltéssel.

nekem fent van, de tojik jelezni;(
nem is tudom konfigurálni.
az outlooknak nem kell futnia a háttérben? mert ha fut és jön mél akkor felgyullad a led de úgy meg nem sok értelme.

sztetek az nem gáz hogy 86 fokos a proci, mikor google Eart-tal egy tourt mentem?
95 foknál meg mer ki is kapcsol... hmm? 

na én feltettem az említett progit de csak akkor hajlandó jelezni ha fut a háttérben az outlook. úgy meg túró.
tűzfal van, de a progi engedélyezve, illetve a tűzfalat a végére ki is kapcsoltam.
érdekes, beállításokat nem is találtam.

tehát? érdemes feltenni?

Csak akkor villog a lámp, ha megy az Outlook is. Ezért végülis nincs sok értelme felrakni.
Nálam azért megy mert, ha nem vagyok gépnél akkor messziről látom hogy jött e üzi. Nem kell mindig a géphez mennem.
Aki tud olyan progit ami a háttérben futtatja az outlookot az írjon.

Úgy tudom, a Thunderbirdes is akkor világit, ha fut a háttérben a tündi, persze akkor a felbukkanó ablak jelzi, ha van új e-mail, igy nem látom lényegét a programnak. Hacsak nem azért, amiért te is használok.
Szerintem az outlook nem tud háttérben futni, és olyan progi sincs, aminél megadod a postafiókokat és x percenként csekkolja azokat.
Írni ettől függetlenül még lehet 
Asus A6J

És ami van a vezérlőpultban Posta, azt ha beállítod akkor sem megy?
Ezt még nem tudom, mert nem próbáltam ki.
Valaki hasznája azt?
hahhóó.. régóta törjük a fejünket szüleimmel notebook vásárlás ügyében, és ez ASUS A6RP-AP002-re esett a választás, ár-érték arányban szerintem megfelelő... olyantól kérnék véleményeket, akiknek akadt már dolguk ilyen notival, hogy mik a tapasztalatai?
előre is köszönöm
wad

de létezik:
[link]
feltettem próbaként de nem villog a led 
[Szerkesztve]

Nekem a gyári progival sem világit a LED!
(ASUS A3L-5028) De miért?

Az Intel Proci vagyis amikor én vettem az 1.5 mobil celeron kevesebet evett mint a 2500+ -os Sempron, + a sempronban csak 128Kb L2 Cache volt, a mobil cerkába pedig 1Mb 

Az enyém is ilyen 1.6 mobil celeron. Mennyit bír az aksi? Milyen a videokari? 7300Go.
nekem világít a led
de spdif-out nem megy
írjatok már notebook support címet...

En cseszegetnem oket de akkor sem adnanak A7V driver lemezeket mert kocsogok meg mondtam is nekik hogy fizetek erte....