Ez a szervíz tapasztalat engem is nagyon elkeserít... 
Mert az 5028-asban nekem is szarakszik a tsst dvd-rw, eddig nem vittem el mert nem tudtam volna nélkülözni, de ezután szerintem már nem is fogom... 'sszameg!
Honnan tudom, hogy világgari van a gépre? garifüzetben van benne? Mert vannak rokonok Bécsben, lehet akkor majd én is inkább kiküldetem a gépet...
szerk: Közben megtaláltam a garifüzetet:
Ramirisben nagykerből származik, akkoriban annak még a Rikvest volt a garanciaviselője.
''IDŐBELI ÉS TERÜLETI HATÁLY, IGÉNYÉRVÉNYESÍTÉS
A termékre a Magyar Köztársaság területén a végfelhasználói értékesítéstől számított 24 hónap jótállás vonatkozik. Szavatossági vagy jótállási igény érvényesítése a garanciaviselőként megjelölt szervízben lehetséges a jótállási jegy, valamint a vásárlási bizonylat felmutatása mellett.
Minden ASUS notebookhoz továbbá a magyarországi jótálással megegyezően 24 hónap nemzetközi szervíztámogatás tartozik.
..''
Akkor ezek alapján elvileg oda viszem szervízbe, ahova csak akarom, kérdés mit kezdenek a magyar (és lengyel) nyelvű garanciafüzettel...
[Szerkesztve]
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

Azóta pöpec a gép, de ezekszerint nem tartott sokáig a cég lelkesedése! 

Mert az Audio Managerjében csak Stereo headphones-t és Stereo speakers-t lehet kiválasztani, semmiféle 5.1.
gondolom nem viszed egyik helyről a másikra, akkor meg elfélrne a hangkari a szett mellett.