Nálam is kb. ennyit csinál, de ennek nem látom sok értelmét. 
Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

Nálam is kb. ennyit csinál, de ennek nem látom sok értelmét. 
Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

Igen, akkor Celeron M-em van, csak rosszul jegyeztem meg
Biztosan azért, mert Notiban van, amugy még a matrica az orom elött is Celeron M felírattal díszeleg 

Power4Gearral Celeron M-es prociknál a kijelző fényerejét szabályozza, képernyővédőt hogymikor kapcsoljon be, mikor kapcsolja ki a képernyőt, mikor kapcsolja le a vinyot, mikor tegye a gépet készenléti állapotba...Képernyő fényerejének szabályozásával legalább 20-30 percet lehet megsporolni. Everest szerint ugyanolyan állapotban kikapcsolt képernyőnél a notim 18W-ot evett, bekapcsolt full fényerőnél 25W-ot. Persze ha olyan lenne mint a pentium procis(szabályozható frekvencia), akkor még többet lehetne elérni...
A 4xx-es Celeron M-ek már egész jó teljesítménnyel rendelkeznek, mivel a Yonah magos Core Solo procik lebutított változatai! Ami hiányzik belőlük, az pont a órajelértékeket (feszültség és szorzók) dinamikusan váltogató SpeedStep technológia!
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

Ha jól emléxek, akkor az enyimben 370-es van (1.5GHz, A3L 5028), a 4-es és a 3-as széria miben tér el pontosan egymástól?
A 3-as széria a Dothan magos Pentium M-re épül, 90nm csíkszélességel készül és 400MHz-es alapórajelen megy! A 4-es széria már a Yonah magos Core Solokra épül, 65nm-es gyártástechnológiával és 533MHz-en!
Sokáig kérdéses volt, hogy lesz-e 5-ös sorozat, illetve hogy az Celeron néven fog-e menni. Nemrég jelent meg Core2Duo ''Merom'' magjára épülő Celeron M 520-as!
Részletek itt: [link]
és itt: [link]
[Szerkesztve]

Miket tudsz Te??

Akkor elvileg ha 400-as memót veszek bele, akkor 400 MHz-esként menni is fog?
Mert az alaplap szerint(Intel oldalán), a 852GM ami az enyimben van max 333-on megy...
Ha procit cserélnék (milyen drága lehet egy uj?) akkor a 4-es széria már bele sem menni? Mondjuk biztosan nem, mert azalaplap nem tudja....A 3-as szériából meg csak 1.7-es van, ami nem nagy különbség az 1.5-öshöz képest 
Nem nagy ördöngőség, csak utána kell olvasni.
Kifelejtettem, hogy a 4-es széria már Socket M foglalatú, és nem 479-es tokozású! Tehát a 3-as szériájú notikba már ne megy bele semmilyen 4xx-es Celeron M, max. a 7-es sorozatú Dothan magos Pentium M-ek egyes típusai...
sztem ha veszel bele procit, akkor Pentium M
a memó csak 333-on megy, ha a chipset csak addig támogatja
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Szvsz csak Celeron M megy bele! [link] 
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."
Hoppá, lehet!
Imy! Biztos hogy 852 van benne, nem 855?

Hali!
Tud valaki olyan boltot pécsen ahol garanciásan raknak be memót a gépbe?

nekem is alapon 40 fok, de azt nem akarom elhinni hogy venti nélkül 5-10 fok csak a különbség a gép meg a levegő hőmérséklete között.
Ehhez azt tudnám hasolítani, mint amikor vettem a prescottot, msi alaplapban volt 30 fok alapon, nekem abitban 40-45 fok alapon ugyanolyan gyári intel hűtővel, de még a hyper6 se vitte le 40 alá. Ahány alaplap, annyiféle érték, notiban is így van.

Hali!
Az a kérdésem lenne, hogy aza ati-nak az x1150-ese mit tud egy x200-ashoz képest?
Ja meg hogy lehet erősebb az nvidiának a go6100-asa két pipával mint az x200-as 4 pipával!
plusz hogy a gma950 mennyivel erősebb egy 915-ös chipsetes integrált grafikás kártyánál?
A válaszokat előre is köszönöm
Ja és mikor jelenik meg a celeron m 5-ös szériája?
hopsz, tényleg

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
[link]
szerk: hogy leeht erősebb a 6100? nvidia RulZ 
[Szerkesztve]

Üdv!
Hogy érted, h garanciálisan? Memóriabővítséhez két csavart kell kiszedni, egy fedelet levenni, és bepattintani az új modult, majd vissza...
De ha boltot akarsz, akkor Notebookstore, korrektek. [link]
shteer: van ez így, én is benéztem már néhány dolgot! 
[Szerkesztve]

De igen 855, elírtam, mivel valahogy 52 ugrott be..
Nem voltam otthol amikor írtam, és nem tudtam pontosan 

Felesleges olyan helyen belerakatni, Te is beletudod...
Ha tönkremegy a noti, akkor ne felejtsd kivenni, mert hátha észreveszik, és kiveszik belőle... Amugy sztem nem járnak utánna ki tette bele, ha nincs megrongálodva a foglalat....

A ram- és/vagy vinyóbővítéstől nem ugrik a garancia. Ezt már kitárgyaltuk egy külföldi fórumon. Mindegy hogy te, szerviz, vagy garszerviz végzi a cserét/bővítést.
Asus A6J

Akkor nyert ügyed van, mivel abba belemegy a Pentium M is!
[link]

Király, lehet tuningolni a gépem
Már csak az a kérdés mennyiért vesztegetnek egy Pentium M procit ;)
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

de csak a banias magos

Hi mindenkinek !
AZUS-os lettem . Vettem egy kis ( Z94RP ) nootebookot , 256M ram van benne . A PC wizzard 2006 Nanya NT256T64UH4AOFN-3715B82E81 ( DDR2 SDRAM PC2-4300 ((266Mhz ??)) ) típusnak jelöli . Ha netán maradt volna valakinek mert nagyobbra cserélte , szívesen átvenném . Segítene az is hogy hol lehet hozzájutni , a művelettel kapcsolatos tapasztalatokról nem is beszélve . Kössz addig is .
Hát kb. 15-16ezer forint! De nézz körül az prohardveres apróhírdetések között, biztos hogy van aki meg akar szabadulni egy ilyentől...
Nézz körül itt: [link]
[Szerkesztve]

van valakinek tapasztalata erről a gépről: asus a3500L?
Fear can hold you prisoner. Hope can set you free.

Nekem is ilyen van, de ezen a szérián belűl pontosan milyen?
Garanciapapíron, vagy az alján az adatok alatt egy külön matricán rajt van...
Ezekből pl van 5010, 5028, stb.....
[Szerkesztve]

Pontos típust nem tudok, mert vásárlás előtt állok. Neked mióta van még a noti? Volt vele bármilyen probléma? A ''milyen notebookot vegyek'' topikban eléggé lehúzták az asusokat, picit el is bizonytalanodtam.
Amit néztem ezekkel a paraméterekkel van 90K-ért:
ASUS A3500L
1,5 Ghz Celeron M
512 RAM
Intel Extreme Graphics 2 for Mobile
15'' Kijelző 1024x768
80 GB HDD
DVD/CD-R Combo
PCMCIA-os WiFi kártya
Infra, Hangkártya, Kártyaolvasó, Firewire, 4x USB2, LPT, Monitor Out, Töltő + 5hó gari

Oké, hogy nincs mobil celeron M, és pláne nem akarok beleokoskodni abba, amihez nem értek, de akkor az everest miért így jelöli a proci típusát? [link]
Nincs semmi baj az Asusokkal! Gondolom IBM-et meg HP-t ajánlottak. Tény hogy strapabíróbbak, megbízhatóbbak de szvsz egy mezei felhasználó igényeit egy Asus is ki tudja elégíteni.
Két kisebb gond ugyan akad. Egyrészt rossz minőségű TSST írókat szerelnek bizonyos notikba, másrészt a magyar szervíz nincs éppen a toppon!
Ha használtan akarsz venni, akkor azért az akkumulátor állapotára figyelj! Amúgy amiket leírtál azért bőven megéri a 90k, csak hajrá!

nem tudom, de inkább intel oldalának hiszek 

Igaz érdekes kérdés, nekem is a következőt írja ki pontosan....
Mobile Intel Celeron M 370, 1500MHz (15 X 100)

Igez, nem is a típus a mi fontos! 
Én az enyimet 2005 óktóberben 215ért vettem, és annyiban tér el a tiedtöl:
-60-as vinyó volt az enyimben (már vettem bele 120Gb-osat)
-DVD író volt az enyimben
-és beépített Wifi
Amire kérdezz rá, hogy hány cellás az aksi!!! (4 cellásnak fele akora a kapacítása, igaz ha fontos a számodra az üzemidő!) Everest Ultimate Edition-nal nem árt megnézni, hogy mennyi a tervezett kapacítás, illetve az elhasználódás mértéke! Ennyi idős notinál ha 10% felett van akkor az nem túl jó hír (utángyártott aksi 15e Ft környékén, eredeti 50e ft környékén)...
Az optikai meghajtó gondolom TSST gyártmány, de ha tönkremegy garancián túl ( a magyarországi szervíz, No comment) DVD írót 15-20e Ft között lehet venni (Ujat!)....
Erre a két dologra kérdezz rá, hogy hogysmint...és akkor tudok/tudunk segíteni!
Emugy ha az aksi nem valamui szuper, akkor is jó ár az a 90e Ft... Szerintem tök jók az ASUS-ok ár/teljesítmény viszonylatban. Minőséget csak a TSST optikai meghajtok törik meg, amugy minden márkás cucc van ben, én nem vettem észre sporolást. Magyarországi szervízük az NSE nem érdemel említést, kriminálisan gagyig, és ''törnek nyúznak''..Az optikai meghajtom egyszer sz@rakodott, de utolag kiderült, hogy a Win müvelte, de lehet előjele, hogy hardwaresen lesz sz@r az íróm....

MEMTEST86-al kapcsolatban lenne egy sürgős kérdésem...
Hogyan lehet beállítani,. hogy az összes lépést 1-9-ig futassa? mert amikor belépek, akkor valami, a legalapabb tesztet futatja... A beálításokban be tudom állítani, hogy melyik tesztet futassa, de nem találtam olyat, ahol az a beálítás, hogy az összeset...Valaki írja le nekem!Köszönöm! 
elvileg végig kell mennie alapbeállítással az összes teszten
me' hüle 

Oké, értem 

Köszönöm szépen, akkor nem piszkálom, hanem hagyom! 
De hzcs ezt írta : [link]
[Szerkesztve]

Tesztelgettem egy kicsit az laptopomat (A6T AP008).Akit erdekelnek a 3DMark es Everest eredmenyek az nezzen el ide: [link]
HW info: href.hu/x/4qaw

ha jól emlékszem, akkor c1123338

Ez micsoda, ez a beállítás? Ezt kell beírni valahova, vagy?
Mert ami elindul alapból, az 20 perc alatt lefutott 2*256Mb-on....

Elindítod cd-ről a progit, megnyomod a c betűt, és beírod a számsort.

thx a vásárlási tanácsokat
+nézem 7végén a gépet

Igen, már rájöttem 
a 238-as kod, vagy számsor mit jelent? Milyen paraméter az? Hogy tudjam, hogy mit csinálok.... Ebben az esetben fut le a full teszt?

Nincs mit!
Ha a többi, az általam irt paramétereket megtudod, akkor ird le, és azt is lereagálom!

a 23 azt hiszem az, hogy az összes memóriát tesztelje, a 8-as pedig a teszt újraindítása attól a teszttől, ahol éppen áll.
A topic betelt. A folytatás itt: [link]
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.