Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  Asus notebook-ok, netbookok, PDA-k (kiemelt téma)

(#5051) ML320 válasza Kovács84 (#5048) üzenetére

ML320
(senior tag)

Jaja... NSE - 9.000,-, központ - 44 ejró. Nettó.
És ez még csak a szállítás költségét fedezi, valamint a hibalokalizálást. A jó édes...
Ez után még eldöntheted, kéred-e a javítást. A gáz az, hogy alkatrészt beszerezni nehéz. Több dolgot sehonnan sem adnak ki a gyártók, így ha használni szeretnénk, akkor maradnak ők... :(((

Véleményem szerint helyi szervizek, amiket inkább keresnék. Sajnos itt is a márkaszervíz, akár autó- akár notipiacot nézünk.... Kitölthető...

[ Szerkesztve ]

Ember tervez, Isten perverz...

(#5052) hzcs válasza ML320 (#5051) üzenetére

hzcs
(senior tag)

Úgy néz ki, van egy hasonló. Egy acerben volt. Szerintetek kompatibilis?
enyém
ez lenne a csere

(#5053) ML320 válasza hzcs (#5052) üzenetére

ML320
(senior tag)

Meg kell próbálni. Ha jól látom, mindkettő 12 lábas csatlakozóhoz megy, a gyártó is azonos, kis eltérés van csak a verziószámban. Elvileg működhet.

(#5054) Kovács84 válasza hzcs (#5052) üzenetére

Kovács84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem jó lehet ez a tapipad.
ML320: Nem lepődök meg a 9000 forinton, de mondok nektek jobbat, amikor meg akartam venni egy használt Thinkpad X60s-t (annyi volt vele a probléma, hogy karcos volt a fedlapja) akkor árajánlatot kértem az IBM Magyarország szerviztől: fedlap ára kb. 13 000 Ft, ellenben a szerelési költség 25 000 Ft + áfa lett volna (ja és ebben nincs futár, neked kell elvinni). Pedig azt azért tudni kell a TP-ről, hogy egy számítástechnikában valamennyire is jártas ember ki tudja cserélni.

[ Szerkesztve ]

(#5055) Kovács84 válasza Kovács84 (#5054) üzenetére

Kovács84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ML320: Meg tudnád kérdezni az Asusos disztribet, hogy melyik notinak van magnéziumötvözetű háza vagy valamilyen spéci merevítése, mert pl. az F8-as Infusion designről sem találtam semmilyen információ.

[ Szerkesztve ]

(#5056) radamsky

radamsky
(senior tag)

Egy isminek a köv laptopott ajánlották megvételre:)) uj a lelkem már a laptop

ASUS F5RL AP203

a kérdés Xp kompatibilis e vagy sem?? Sajna az ASUS honlapja egy kin szenvedés, egyszerüen iszonyatos lassu

(#5057) ML320 válasza radamsky (#5056) üzenetére

ML320
(senior tag)

3 ilyent adtam el. Van is hozzá ghost image, a rossebb telepíti fel állandóan a rendszert :DDD
Az Asus oldalát korán reggel kell felkeresni. 7 körül maxon jön az anyag.

(#5058) ML320 válasza Kovács84 (#5055) üzenetére

ML320
(senior tag)

Holnap megkérdezem...

(#5059) Kovács84 válasza ML320 (#5058) üzenetére

Kovács84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

thx ;)

[ Szerkesztve ]

(#5060) ako001

ako001
(kvázi-tag)

Üdv mindenkinek!
május elején szeretnék venni egy c90s-t,van valakinek esetleg ilyen?Tapasztalat,vélemény érdekelne.
Aválaszokat elöre is köszi!

"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"

(#5061) ML320 válasza Kovács84 (#5055) üzenetére

ML320
(senior tag)

Ezt a választ kaptam:
"A régi V5-ös sorozat volt ilyen ASUS-ból.
Most csak műanyagok vannak…"

(#5062) ML320 válasza ako001 (#5060) üzenetére

ML320
(senior tag)

Mire akarod használni? Pontosabban: hol, hogyan...

(#5063) Kovács84 válasza ML320 (#5061) üzenetére

Kovács84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Érdekes, pedig az F8-ak olyan furcsák meg mernék rá esküdni, hogy van benne valami bónusz, ha műanyag akkor meg hihetetlenül alázza a többi noti anyagminőségét.

(#5064) Sn00k válasza moti01 (#5000) üzenetére

Sn00k
(őstag)

Hát az asus oldalán kéne mazsoláznod...

Én ott keresgélnék, a helyedben...

----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----

(#5065) radamsky válasza Sn00k (#5064) üzenetére

radamsky
(senior tag)

ha éppen müködik:))

(#5066) ML320 válasza Kovács84 (#5063) üzenetére

ML320
(senior tag)

Több típusnál is volt olyan eset, hogy a fedlap egy része (a zsanérok felőli rész) mintha ötvözet lett volna. Utánna, ahogy végighúzod a kezed, kiderült, hogy műanyag. :W
Inkább csak igényesebb kidolgozottság.

(#5067) ML320 válasza radamsky (#5065) üzenetére

ML320
(senior tag)

És nem csak három kívánság lehet: All OS / DOS/ Vista 32b :D

(#5068) ako001 válasza ML320 (#5062) üzenetére

ako001
(kvázi-tag)

játék,internet,film,néha videokonvertálás,ausztriában.ott is rendelném meg.100k -val olcsobb,a garancia meg itthon is jo.

"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"

(#5069) BPeter01

BPeter01
(újonc)

Végre lezárult a belső elem lemerülésével járó kellemetlenség, a mai napon visszakaptam a gépem 9 nap után, pedig Csehországot járta meg.
Ebbe az időbe beleszámítottam az elvitel, és a visszahozatal napját is!

Köszönöm a segítségeteket!

Üdv: BPeter

(#5070) tgr

tgr
(kvázi-tag)

hi
rakoncátlankodik a laptopom fejhallgató bemenete, nem akar elhalkulni a hangszóró, ha bedugok 1 fejhallgatót. a fülesben is megy a hang meg a hangszórón is. én kontakthibára gyanakszom a dugaljban. van vkinek 5lete a hiba orvoslásához?

(#5071) raczger

raczger
(őstag)
LOGOUT blog

újra én:)
sikeresen megvettem a ramokat (2db DDR CSX 512mb/400MHz), mikor először beraktam, nem akart elindulni a gép:( egyik helyett beraktam a régit, akkor elindult, utána újra megpróbáltam a 2db 512-essel, és akkor végre elindult a gép és klafán is ment, csakhogy megnéztem a dolgokat everestben, spd résznél nem látja a ramokat, nemtuom hogy ez mit jelent, lehet, hogy semmit, de megnéztem az alaplapnál, hogy csak 333MHz-en mennek, és nekem jobb lenne 400-on, elvileg az alaplap bírja ezt a frekvenciát (ha midnen igaz akkor a front side bus-nál kell ezt megnézni, ahol az effektív órajel 400MHz), és sajnos bios-ból semmi ilyesmit nem lehet állítani, nem tudtok erre valami megoldást? Előre is köszönöm :R

/ne ordítsátok le a fejem:) nem értek ehhez igazán, így lehet több helyen is hülyeséget írtam, javítsatok ki, ha így van!/

mod: everestet böngésztem, és rájöttem, hogy mégsem támogatja a 400-at, sebaj, legalább 2x annyi memem van:)

[ Szerkesztve ]

http://php-script.hu ##### 50% az esélye annak, hogy megnyered a lottót: vagy Igen, vagy Nem, de a Nem-nek nagyobb a valószínűsége

(#5072) fireman

fireman
(kvázi-tag)

sziasztok!
Vennem kellene a lányomnak egy laptopot, asus mellett döntöttem, tanácsot és típust szeretnék kérni tőletek.
Szinte kizárólag netre használná, ezért alaptípusban( olcsó legyen) gondolkodom...szóval a belépő kategóriából kellene javaslat típusra....melyik lenne erre megfelelő, legjobb ár/érték arányú.
Celeronost szabad-e venni, vagy legalább turion legyen?....mennyi memória kellene ( 512 elég vagy 1GB?)...XP lesz rajta majd.
Webcam azért nem lenne hátrány, de ugy láttam az nem a legolcsóbbakban van.

(#5073) shteer válasza raczger (#5071) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:K nem fog menni 400-on, spd-hez frissíts esetleg everestet - bár az sem garantál semmit

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#5074) shteer válasza fireman (#5072) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

asus jó választás :K a mai memóriaárak mellett inkább 1GB, én inkább turionost választanék [link] ebben van cam is [link]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#5075) shteer válasza tgr (#5070) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

szervíz inkább mint bármiféle gányolás

(#5076) formasu

formasu
(tag)

Sziasztok! Nagyon új vagyok itt. Ma vettem egy ASUS F3SC-AP325 notit. XP Telepítés után az eszközkezelőben van egy kérdőjel, amit nem tudok eltüntetni, ebben kérem a segítségét .
Telepítés közben kiírta, hogy valamit nem tudott telepíteni, és nem is fog működni. Egyéb eszközök/ PCI memoria vezérlő itt van a kérdőjel. Valószínűnek tartom, hogy a Turbo Memoria-val van a gond, és drivert nem találok hozzá, a mellékelt CD-n sem én, sem a telepítő nem találja. A gépkönyve nem írja, hogy XP-re nincs ez a dríver, és én az XP-t részesítem előnyben!

Mi lehet a megoldás? Tudtok segíteni?

A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

(#5077) Piton válasza formasu (#5076) üzenetére

Piton
(tag)

Lehet rosszul emlexem, de mintha valakinek hasonloan jelezte volna a kartyaolvasot, neked az felvan telepitve rendesen?

Kódból vagyunk...

(#5078) Kovács84 válasza shteer (#5074) üzenetére

Kovács84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én az első linken szereplő notit vettem tesómnak, Fireman nyugodtan megveheted, jányoknak ideális :K Bár a másodiknak jobb az anyaghasználata...

[ Szerkesztve ]

(#5079) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hali!

nemrég jött vissza az asus a6tc lapim a szervizből, garisan cserélték a bill-t mert egykét gomb megadta magát. pompás érzés hogy ismét kopásmentes és tökéletesen használható billem van, viszont mióta visszajött, mindig megy a ventilátor, azonos fordulatszámon... AC és battery módban is, akkor is ha hajtom, akkor is ha csak zene megy rajta, akkor is ha meleg, akkor is ha hideg. mi történhetett és hogyan tudom orvosolni? (régen ugye teljesítmény és melegedés függvényében vagy bekapcsolt vagy teljesen ánnlt a venti)

másrészt, nem lehet vhogy fixre beállítani a sebességét a procinak? azt szeretném hogy mindig maxon menjen (a6tc ap027)

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#5080) formasu válasza Piton (#5077) üzenetére

formasu
(tag)

Sziasztok!
Mindent feltelepített, csak ez az egy kérdőjel van az Eszközkezelőben. Ez véleményem szerint a Turbo Memory lenne, de a kapott CD-n nincs meg a dríver, és XP-re nem is találom a Neten sem, csak Vista-ra. De lehet, hogy csak én nem találom!

[ Szerkesztve ]

(#5081) NoLF válasza NoLF (#5079) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

up :U

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#5082) Kegab

Kegab
(újonc)

Sziasztok!

Tapasztalt "rókáktól" szeretnék tanácsot kérni:
- F5V AP 074-hez szeretnék tv kártyát venni, milyet ajánlottok?
- a noti bekapcsolt álapotban picit "zörög", ha enyhén balra, vagy jobbra billentem akkor elhallgat. Mit lehetne ezzel kezdeni?

(#5083) Mike_26

Mike_26
(újonc)

Hali!

Vettem egy ASUS F5RL-AP018 típusú notit. Mikor bebootol vagy 800 Mhz-z ketyeg vagy 1600 Mhz-en. A gond pedig az, hogy se nem növeli és se nem csökkenti az órajelet, terheléstől függően. Mert ugyebár a prociban úgynevezett "Dinamikus órajel-szabályozás" működik. Szóval, ha terhelem a procit mint az állat és teszemazt 800 Mhz-en bootolt be, akkor az istennek sem emelné fel az órajelet. Viszont ha 1600 Mhz-en bootol be és csak passziánszozok, akkor meg nem csökkentené semmi pénzért. Szóval ez lenne a híres "Dinamikus órajel-szabályozás" ??? Kurva jó!!! Vagy esetleg még arra gondolok hogy valami driver lehet a ludas! Ha valakinek van valami 5lete akkor szívesen fogadom, azt meg pláne szívesen ha valakinek pont ez a típusú laptopja van, mert érdekelne, hogy milyen drivereket használ!!!! Előre is köszi!!!!

(#5084) kali válasza Mike_26 (#5083) üzenetére

kali
(PH! félisten)

hol (mivel) nézed a tényleges órajelet? mert például az oprendszer saját "mutatója" nálam sem mindig azonnal követi a proci órajelének a változását, de ha everest, cpu-z...stb progival nézem, akkor világosan látszik, hogy folyamatosan változik az órajel, az igénybevételnek megfelelően!

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#5085) kali válasza NoLF (#5079) üzenetére

kali
(PH! félisten)

igaz nem írtad, hogy milyen oprendszer, de;
xp; a hordozható/laptop és a minimális energiagazdálkodás energiagazdálkodási sémák esetében működik csak a proci órajelének szabályozása, ha például az otthoni/irodai asztali energiagazdálkodási sémát választod ki, abban az esetben mindig maximum órajelen fog menni a proci!
vista; alapesetben csak a teljesítménycentrikus séma kiválasztásakor fog mindig 100%-on pörögni a proci, mert abban a sémában az intervallum a minimális és a maximális értékre is 100% de ezt minden sémában külön beállíthatod magadnak, ha mégis eltérő sémát akarsz használni!

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#5086) NoLF válasza kali (#5085) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

no igen, xp. otthon megnézem majd, ugyanakkor a venti bosszantó...

(#5087) formasu válasza Mike_26 (#5083) üzenetére

formasu
(tag)

Kérdésedre megnéztem az egy napos F3SC-AP325-ös gépemen Everest-el az órajelet. Az energiagazdálkodásnál a Power4 Gear séma van állítva automatikusan, és szabályozza az órajelet 800-2400 Mhz-ig, és a memoria órajelet 200-500 MHz-ig láttam változni. Érdekes, hogy a procim 2.2 GHz-es, és még túl is húzza! Egyébként a géphez kapott CD-ről a drivereket mind bejelöltem, és sorban mindet fel is tette. Más drivert nem kerestem, ill. egyet igen, de azt sehol nem találom, a Turbo Memory driverét! Lehet, hogy XP-re nincs is, de ezt nem írják a gépkönyvben!

(#5088) hzcs válasza formasu (#5080) üzenetére

hzcs
(senior tag)

Valószínűleg nincs XP-re driver, mert az intel honlapján is csak Pistára van: Turbo Memory

(#5089) Kerio

Kerio
(senior tag)

Nemigaz ,hogy nem találtak még ki a billentyűzet kifényesedésre semmit.... :(
Féléves a gépem. És a Space fele fényes... Mit lehetne tenni?

(#5090) Kovács84 válasza Kerio (#5089) üzenetére

Kovács84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Venni egy új billentyűzetet, egyébként én hetente egy kis arclemosótonikkal, vagy valamilyen alkoholtartalmú cuccal végigmentem a billentyűzeten és a majd 3 éves A6U nem igazán fénylik.

(#5091) Kerio válasza Kovács84 (#5090) üzenetére

Kerio
(senior tag)

De hol kapok hozzá? F3V sorozat. (X50V-AP031)

(#5092) Kovács84 válasza Kerio (#5091) üzenetére

Kovács84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

laptopalkatresz.hu-t megnézheted, vagy ebay de ott csak angol van, ha drasztikus akarsz lenni, akkor kitörsz pár karaktert és szervizbe küldöd Az utóbbit azért nem ajánlom.

(#5093) shteer válasza Kerio (#5089) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

enyémen a fő karakterek is ki vannak fényesedve - pedig desktop mellett használom. engem nem zavar

egyik megoldás lenne, hogy alapból fényesen adják ki :DDD

(#5094) radamsky

radamsky
(senior tag)

egy kis probléma támadt a géppel arra vagyok kiváncsi hogy ez most mi:)

szoval elpattant a burkolata a jobb oldali sarokbanaz utsu billentyüzetnél lent, de ugy hogy a fekete és a szürke is ugymond megtört. Nagy baj nincs vele de iszonyatosan idegesit, mert odahuzza a szemem

A laptop tipusa F3TC AP074-es. Egyszerüen nem tudok rájönni mi a turotol pattant el. Rendesen végigmenő vonalban van. Szerintetek ki tudom cseréltetni?? Pedig maszivabnak tünik az anyaga mint a Lenovoé:)

(#5095) Kovács84 válasza radamsky (#5094) üzenetére

Kovács84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem tudsz róla egy képet likelni, mindeesetre ha visszaküldöd a formanyomtatvánnyal mait ML320 már egy párszor belinkelt akkor tuti cserélik.

(#5096) kangool válasza formasu (#5087) üzenetére

kangool
(kvázi-tag)

Csá!

Nekem is pont F3SC-AP325 laptopom van, lassan fél éve. Amit keresel csak vista feature, xp-hez nincs sajna. Nem kell vele foglalkozni. Xp-t használok és minden tökéletesen megy. :)

(#5097) radamsky válasza Kovács84 (#5095) üzenetére

radamsky
(senior tag)

teszek fel majd képet

(#5098) formasu válasza kangool (#5096) üzenetére

formasu
(tag)

Köszi! Erre gondoltam, hogy az XP nem tudja kezelni a Turbo Memory-t, de most már biztosan így van! Azért nem teszem fel a Vista-t. Alapban a VGA az Everest szerint elég hamar 63 fokos, a proci meg 45-50 fokos. Ha igénybe van véve, nem lesz nagyon meleg? Próbáltam az Everest Stabilitás tesztet, a proci 2-3 perc alatt 73 fokos volt, hallhatóan gyorsult a ventillátor, és nyomta ki hátul a meleg levegőt rendesen.

(#5099) Piton válasza radamsky (#5094) üzenetére

Piton
(tag)

ASUS kozponti szervizt hivd fel, mond el mi a para. Neten beadod az adatokat, megy a futar viszik ki ASUS szerviz, megcsinaljak hozza vissza a futar te pedig orulsz. :)

Kódból vagyunk...

(#5100) enzo.1

enzo.1
(újonc)

Kedves „Kollégák”! A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy az alábbi dolog mennyire normális: egy Asus X51RL ventije gyakorlatilag 0 processzorterhelésnél (pl. böngészés, szövegszerkesztés közben), fél percre bekapcsol, lehűti az 51-52 fokos procit 47-48-ra, majd kikapcsol. Fél perc múlva, amikor a hőmérséklet ismét 51 fok, bekapcsol, fél perc múlva ki. És így tovább. Ez normális, vagy csak nekem furcsa?
Köszönöm a válaszokat!
Z

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  Asus notebook-ok, netbookok, PDA-k (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.