újra én
sikeresen megvettem a ramokat (2db DDR CSX 512mb/400MHz), mikor először beraktam, nem akart elindulni a gép
egyik helyett beraktam a régit, akkor elindult, utána újra megpróbáltam a 2db 512-essel, és akkor végre elindult a gép és klafán is ment, csakhogy megnéztem a dolgokat everestben, spd résznél nem látja a ramokat, nemtuom hogy ez mit jelent, lehet, hogy semmit, de megnéztem az alaplapnál, hogy csak 333MHz-en mennek, és nekem jobb lenne 400-on, elvileg az alaplap bírja ezt a frekvenciát (ha midnen igaz akkor a front side bus-nál kell ezt megnézni, ahol az effektív órajel 400MHz), és sajnos bios-ból semmi ilyesmit nem lehet állítani, nem tudtok erre valami megoldást? Előre is köszönöm 
/ne ordítsátok le a fejem
nem értek ehhez igazán, így lehet több helyen is hülyeséget írtam, javítsatok ki, ha így van!/
mod: everestet böngésztem, és rájöttem, hogy mégsem támogatja a 400-at, sebaj, legalább 2x annyi memem van
[ Szerkesztve ]
http://php-script.hu ##### 50% az esélye annak, hogy megnyered a lottót: vagy Igen, vagy Nem, de a Nem-nek nagyobb a valószínűsége