Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Navigációk  »  Asus MyPal A696

(#751) Viktor0610 válasza horusz- (#750) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Én a boltit venném.

...

(#752) Zsé2003 válasza horusz- (#750) üzenetére

Zsé2003
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

a boltihoz még venned kell fóliát, meg kártyát....stb +7 e kb.

(#753) Viktor0610 válasza Zsé2003 (#752) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Csak nem te vagy az eladója annak a darabnak, amit fórumtárs ír? ;) Fólia egyébként jár a géphez gondolom, jó esetben kártya pedig már van... :P

...

(#754) TOM....... válasza horusz- (#750) üzenetére

TOM.......
(tag)

sztem is boltban vedd meg....egyébként ha az aproneten láttad a 4 hónapost az az én hirdetésem :)
a PDA store-ban meg nem jár hozzá egyébként is 2700HUF-os fólia csak ugy megsúgom...
igaz nem tom 4 hónap használat után mi baja lenne egy ASUS-nak hisz vásárlás előtt ugy is látod ha valami belső probléma lenne 4 hónap alatt akkor meg ne ASUS-t vegyél mert SZAR hanem MIO-t :D

Viktor: a tiedhez járt fólia??? Brando? mert azt írtad hogy boltit vettél ,utána meg hogy jár hozzá fólia GONDOLOM....a PDA store-ban ahol horusz nézte ki 70-ért NEM ját hozzá fólia

[ Szerkesztve ]

Figyi...bele se kezdj a vitába velem..ugy is nekem van és nekem lesz igazam mindíg...szval ne pazarold a drága időd felslegesen inkább foglalkozz az aszonnyal:) Sony A300

(#755) TOM.......

TOM.......
(tag)

Amugy ezek szerint van akinek az a 10-13 ezer forint is jelentős összegnek számít ebben a gazdag országban :D mert 2 hét alatt 6-an jelentkeztek rá és elkelt 59-ért...egy ezrest ki tudtak csikarni belőlem... :)
Egyébként horusz: ha külsőleg találsz egy kifogástalant nyugodtan vedd meg ha van rá érvényes gari mert az ujnál ugyan ezek a belső problémák előjöhetnek bármikor a garancia meg ezeket megoldja használtnál ujnál egyaránt...

[ Szerkesztve ]

Figyi...bele se kezdj a vitába velem..ugy is nekem van és nekem lesz igazam mindíg...szval ne pazarold a drága időd felslegesen inkább foglalkozz az aszonnyal:) Sony A300

(#756) Zsé2003

Zsé2003
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem van eladó! :D Fóliával, mem karival! És kb 1,5 év garanciával! Speedbe vettem, de hát gyárilag semmi fólia, szóval azzal indtottam, hogy kibontattam, és rakattam rá boltban szintén BRANDO-t! És nem azért adom el, mert szar, vagy hibás lenne, csak laptopot akarok venni, és a PDA-mat nem használom ki! Akit érdekel írjon!

(#757) Zsé2003

Zsé2003
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ja és 2700 volt a fólia, és 4000 a mem kari! Egyébként a újan dobozból se kapsz szebbet mint az enyém :P nagyon vigyáztam rá :K

(#758) Viktor0610 válasza Zsé2003 (#756) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Akkor jól sejtettem... ;)

...

(#759) horusz-

horusz-
(tag)

Gyerekek amit én irtam az a csávó 60ért adja brand fóliásan 1gb karival 3 hónaposan.Melyikötök lakik Pápán?

Krisztus meghalt bűneinkért,hát ne okozzunk neki csalódást!

(#760) horusz-

horusz-
(tag)

Az aki eladja,Pápán lakik,de pesten kollégista!

(#761) TOM....... válasza horusz- (#759) üzenetére

TOM.......
(tag)

Én vok....

(#762) horusz- válasza TOM....... (#761) üzenetére

horusz-
(tag)

Neked ebből hány db van?
Mert tegnap még megvolt azt mondtad a tel.be

(#763) Viktor0610

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Akkor, most, h. már mindenki tudja mindenkiről, h. ki-kicsoda, akár át is térhettek a privát üzenetváltásra.

...

(#764) TOM....... válasza horusz- (#762) üzenetére

TOM.......
(tag)

írtam privibe....mert Viktor megreguláz minket :)

(#765) horusz-

horusz-
(tag)

A mio 560ban lévő proci adatai:
Típusnév: S3C2440
Gyártó: Samsung
Megjelenés éve: 2003
Gépi szószélesség: 32 bit
Processzormag típusa: ARM920T RISC
Elsőszintű gyorsítótár: 16KB adat-gyorsítótár / 16 KB utasítás-gyorsítótár
Utasításkészlet: ARMv4T
Kapcsolódó lap: http://www.arm.com/products/CPUs/families/ARM9Family.html
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Asus 696 ban lévő proci:
Típusnév: XScale PXA272
Gyártó: Intel
Megjelenés éve: 2004
Gyári kódnév: Bulverde
Gépi szószélesség: 32 bit
Alapórajel: 208 MHz
Processzormag típusa: Intel XScale RISC
Elsőszintű gyorsítótár: 32KB adat-gyorsítótár / 32 KB utasítás-gyorsítótár
Utasításkészlet: ARMv5TE
Speciális jellemzők: 64MB embedded Intel StrataFlash ROM (32 bit wide), Wireless Intel SpeedStep Technology, Intel Wireless MMX

(#766) Viktor0610 válasza horusz- (#765) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Processzorban mindenképp' az Asus jobb. A 208 MHz alapórajelet nerm értem, hisz' ez is 400 MHz feletti órajellel szerepel mindenhol...

[ Szerkesztve ]

...

(#767) horusz- válasza Viktor0610 (#766) üzenetére

horusz-
(tag)

én nem értek hozzá,csak valahol találtam!

(#768) TOM....... válasza horusz- (#767) üzenetére

TOM.......
(tag)

ha autmatikusra van állítva a processzorműködés engergiatakarékosság céljából, akkor teljesítményfüggően működik a processzor és az alap órajel 208 Mhz a max 416 Mhz!!

[ Szerkesztve ]

(#769) igi

igi
(fanatikus tag)

208*2 = 416MHz.

Mindenhol ennyit írnak az Asus procisebességének.

Szerintem a 208 a rendszer alapórajele. Aztán ezt szorozgatják, így lesznek 312, 416, 520, 624... MHzes Xscale CPU-k.

üdv:igi

this is the beginning of a beautiful friendship

(#770) TOM....... válasza igi (#769) üzenetére

TOM.......
(tag)

Amikor kiírtad hogy 208x2=416 már kezdtem megijedni hogy arra akarsz kilyukadni hog 2 magos proci :D :D :D bár ez abban az esetben sem lenne igaz teljesen

Amugy a matematikai összefüggést, hogy 104-vel növekedik a teljesítmény jól mefigyelted...
Valóban a rendszer alapórajele...tehát legalább ennyim működik, és maximum 416MHZ-en....
mert még 1x mondom ezek teljesítmény függő processzorok mint majdnem mindegyik.... a pda-n is be tod állítani hogy CPU speed: minimum/medium/turbo/AUTO asszem igy van valahoogy :)

[ Szerkesztve ]

(#771) TOM.......

TOM.......
(tag)

apropó..megírná nekem valaki privibe hogy hogy tudok PNA-ra telepíteni más navi szoftvert ami rajt van? PL: miomap, igo2006 plus stb előre is kösz

[ Szerkesztve ]

(#772) horusz-

horusz-
(tag)

Jelentkezem a klubba,mint 696-os tulaj! :DD :C

(#773) horusz- válasza TOM....... (#771) üzenetére

horusz-
(tag)

Bocs tom.

(#774) Apaxp

Apaxp
(kvázi-tag)

Sziasztok!
TMC támogatásról lenne kérdésem mert a 696 és a mio p560 között vacillálok. A 696-nál nem találok semmi utalást hogy támogatja-e a TMC vevőt. A p560 írja hogy igen. Aki esetleg használt a 696-tal ilyen vevőt írja le hogy mit tapasztalt. Nem itthon hanem külföldön használnám a gépet.

ZTE Skate/ SkaTe v2 by Kelzsoca

(#775) ithomas válasza Apaxp (#774) üzenetére

ithomas
(senior tag)

Alapból egyik sem tudja fogni a TMC adást,de mindkettőhöz kapható TMC vevő amivel viszont gond nélkül tud működni a masina.
Tapasztalatokról nem tudok beszámolni,de nem hiszem hogy bármi probléma is adódhatna.

[link]

[ Szerkesztve ]

Real eyes realize real lies!

(#776) horusz-

horusz-
(tag)

Melyik a jó kártya ami sdhc.A class 2, 4, vagy 6 tipusú?

(#777) Viktor0610 válasza horusz- (#776) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Minél magasabb a class, annál gyorsabb a kártya: [link].

Ez persze, nem biztos, h. a telefonban használva jelenene bármilyen sebességnövekedést...

[ Szerkesztve ]

...

(#778) _George

_George
(senior tag)

sziasztok, ha valaki tudna autós tartót ehhez a jó kis pna-hoz, akkor írjon légyszi, mert egy kicsit borsosnak tartom a 9000et egy autós tartóért. :(
amúgy kijelzővédő fóliát milyent érdemes nézni, mi az ami fontos?
üdv

Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést...

(#779) TOM....... válasza horusz- (#772) üzenetére

TOM.......
(tag)

Semmi gond :)

Biztos meg leszel leszel vele elégedve....ügyes hálás kis masina.....

(#780) atka76

atka76
(tag)

Sziasztok!

Pár napon belül boldog tulajdonosa leszek egy Asus 696 pda - nak! :C :)) :DD
Valaki tudna segíteni, hogy hol tudok hozzá programokat letölteni! :F
Persze ingyen vagy még olcsóbban! :K ;]
Milyen programokat érdemes rátenni? :F :D

Köszi :R

Sziasztok :DDD

Bendegúz

(#781) Apaxp válasza ithomas (#775) üzenetére

Apaxp
(kvázi-tag)

Köszönöm a gyors választ és a linket. A döntés megszületett és 696 a nyerő :K

ZTE Skate/ SkaTe v2 by Kelzsoca

(#782) sulep

sulep
(senior tag)

Sziasztok!

Az Asus A639-est mennyire ajánljátok? Jelenleg egy Airis T620-asom van. ami szintén szuper, de tesóm leakarja cserélni, és ezt az Asust néztem ki. Vételi erőssége milyen a készüléknek? Igo 8-at simán fellehet rá rakni igaz? Akksi idő kb mennyi?

(#783) Zsé2003 válasza sulep (#782) üzenetére

Zsé2003
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

én akkor már A696-ot! Elvileg ha AIRIS-ed van, annál mindenben jobb. Igo 8 simán fut rajta! GPs gyors! Aksi...hát az változó! DE nagyon jól bírja, 3 napig kb ha minden nap nyomkodom!

(#784) szonyiszabi

szonyiszabi
(újonc)

Sziasztok!

Van-e már valamelyikőtöknek tapasztalata a SOTI Pocket Controller vagy a Virtual CE nevű programmal? Az a problémám, hogy lényegében mindkettő kapcsolódik a PDA-hoz majd szakad a kapcsolat. Próbáltam már ActiveSync-en, kábelen meg WiFi-n keresztül is. Mit nem szeretnek a készüléken, amikor olyan jó kis masina?

Szabi.

(#785) szonyiszabi válasza horusz- (#776) üzenetére

szonyiszabi
(újonc)

Annyit mondanék, hogy ha nem kártyaolvasóval fogod rá tölteni az adatot akkor azt vedd amelyik olcsóbb, mert a PDA belső kártyakezelése az dög lassú. Nálam pl 8GB-os class 6-os SDHC kártya ha a PDA-ban van akkor <1MB/sec sebességgel hajtható, ha meg benyomom a kártyaolvasóba akkor 20MB/sec

Szabi.

(#786) szonyiszabi válasza _George (#778) üzenetére

szonyiszabi
(újonc)

Lényegében két fő irányvonal létezik a márkásabbak között, az egyik amelyik tükröződést csökkent (anti-glare) illetve amelyik minél több fényt és minél kevésbé módosítva próbál átereszteni (ultraclear). Előbbi előnyösebb ha napos helyen használod sokat, pl. autóban navigálás, utóbbi meg ha klasszikus PDA funkciókra, filmnézésre szobában. A lényeg minél karcolásállóbb, tartósabb legyen, amit a vastagsággal általában arányban áll. Egy márkát bizton merek ajánlani, amelyik 6 betű, B-vel kezdődik és O a vége, de vannak más jók is. Annyi bizonyos, hogyha 2 rugó/db alatt van az ára, az valószínűleg nem üti meg azt a szintet amit érdemes megvenni.

Szabi.

(#787) sulep

sulep
(senior tag)

Az Asus A639 vagy az A696 az újabb és jobb pda?

(#788) Chili7 válasza sulep (#787) üzenetére

Chili7
(őstag)

A 639 az újabb, és itt azt írják, hogy jobb is!

(#789) Zsé2003 válasza Chili7 (#788) üzenetére

Zsé2003
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem jobban utána kellene nézned.....639 az 2006-ban jött ki, a 696 az pedig 2007-ben.....szóval akárhogy is nézem nincs igazad
Nagyobb a 639, szélesebb, nehezebb, régebb. Annyi hogy 1 GB a belső mem, de mai világban olcsón kapsz mem karit, szóval ez nem hátrány. De hogy kihajtható anterna...az valami undorító!

(#790) sulep

sulep
(senior tag)

És a 696-ba hány GB-os karit tudok tenni? Mert ha jóltudom 639-esbe max 2GB-osat. De jó lenne ha 4GB-osat tudnék beletenni.

(#791) Chili7 válasza Zsé2003 (#789) üzenetére

Chili7
(őstag)

Biztos benéztem a számokat, bocs. De a kihajtható antenna tényleg undorító!

(#792) szonyiszabi válasza sulep (#790) üzenetére

szonyiszabi
(újonc)

Az A696 ROM frissítéssel (vagy ha most veszed, alapból) tudja kezelni az SDHC kártyákat, amivel már elérhető a 4GB-os vagy afeletti (ha jól tudom most éppen 32-nél tartanak) kapacitás. Én személy szerint használom 4 illetve 8 gigás kártyával, gond nélkül. Mindenképp a 696-ot ajánlom a 639 ellenében, csak a nagyobb belső tár szól az utóbbi mellett, az ma meg már kit érdekel...

(#793) sulep válasza szonyiszabi (#792) üzenetére

sulep
(senior tag)

Nekem inkább a GPS vétel meg az akksi idő ami számít. 639-eset próbáltam már, az a szobában is fogott néha jelet, míg egy másik PDA amelyik nem kihajtható antennás az nem talált jelet. Igaziból 3 között vaccilálok:

-Mio P560
-HP rx5940
-Asus 639-696

És ezek közül akarom a legjobbat. :) HP-nél olvastam hogy akár 7 órát is bír. A többinél sajnos nemtudom. Mio-nál olvastam mindenféle apró bosszantó hibákat, hogy be-kikapcsol.

(#794) sulep

sulep
(senior tag)

Egy olyan kérdésem lenne még, hogy az Asus A696 tudja -e a telefon kihangosító funkciót? Van egy Motorola V550-em és az jólenne hogy ha hívnak akkor kitudná hangosítani.

(#795) horusz- válasza Zsé2003 (#783) üzenetére

horusz-
(tag)

Ez nem igaz! Nekem is airisem volt,és jól látom hogy mibe különbözik!
Airisnek kiválló autós tartója és töltője van. gyors gps kapcsolattal a hangja szinte ugyan olyan mint az asus vastag teleszkopos cerka,stb.

(#796) Zsé2003 válasza horusz- (#795) üzenetére

Zsé2003
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hú!!! Akkor miért nem maradtál annál? Nézz teszteket, proci beli teszteket, nézz minőségeket, anyagot, kinézetet, formát, képernyőt.....márkát....megbízhatóságot.....

(#797) spani

spani
(újonc)

Sziasztok.

Lehet opera böngészőt telepíteni ASUS 696-ra?

(#798) horusz- válasza Zsé2003 (#796) üzenetére

horusz-
(tag)

Félre értesz!
Én nem azt mondtam hogy jobb az airis,de te,azt mondtad,hogy mindenbe jobb a 696os!
Ezt cáfoltam!

[ Szerkesztve ]

(#799) horusz-

horusz-
(tag)

Ménem tudok wifizni?
Látja a kapcsolatot, de nincs ip cimem a pdan
wi-fi managerben semmi informácio sincs és ha a megujítást kérek akkor sem csinál semmit

(#800) Viktor0610 válasza spani (#797) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Persze! :D

...

Útvonal

Fórumok  »  Navigációk  »  Asus MyPal A696
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.