Tapasztalatok, vélemények, kérdések?
Köszönöm nektek: Kunkli Tivadar, Robert Dahlgren, Mr. Bader és Christian von Köenigsegg
(#1) rambustibi

Tapasztalatok, vélemények, kérdések?
Köszönöm nektek: Kunkli Tivadar, Robert Dahlgren, Mr. Bader és Christian von Köenigsegg
(#2) rambustibi

Valaki használ és van már tapasztalata az új VG278H 3D-s monitorral?
(#3) odrif válasza rambustibi (#2) üzenetére
(#4) rambustibi válasza odrif (#3) üzenetére

a 2. link no komment 
(#5) petata válasza rambustibi (#4) üzenetére
Elhiszem, hogy nálad nagyon ász a 27" TN, de akkor sem fogunk olyat ajánlani, ha annyiért jobbat kapni... gúnyolódásnak tehát nem látom értelmét 
Ha a válaszom várod, frissíts többször az oldalra, mert lehet szerkesztettem az előző hsz.-om!
(#6) rambustibi válasza petata (#5) üzenetére

Aham, és ezt alá tudod támasztani valamivel? Itt a példa: [link] Ajánlj jobbat 27"-ban, ennyi és ilyen kimenettel, ezért az árért, nem többért! (új terméket, ne használtat)
Hajrá.....
(#7) petata válasza rambustibi (#6) üzenetére
Dell U2412M. Sokkal jobb...
persze mindenki maga mérlegeli, hogy vesz egy 27"-es túlárazott barna golyót, vagy egy minőségi IPS-t (/ akár *VA-t).
[ Szerkesztve ]
Ha a válaszom várod, frissíts többször az oldalra, mert lehet szerkesztettem az előző hsz.-om!
(#8) rambustibi válasza petata (#7) üzenetére

Értem, akkor 27"-ban nem tudtál ennél jobbat ajánlani ezért az árért. És ahogy néztem a konkurens cégek árait ebben a 27" szegmensben, nincsen túlárazva sem, az állításod szerinti "barna golyó" 

(#9) petata válasza rambustibi (#8) üzenetére
minek a 27"... persze fel lehet áldozni a képminőséget 
De legyél boldog, örülök ha tetszik, csak a laikusokat ne butítsd majd a monitoros topikban...