Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  ASUS monitorok (téma lezárva)

(#1) rambustibi

rambustibi
(tag)

Tapasztalatok, vélemények, kérdések?

Köszönöm nektek: Kunkli Tivadar, Robert Dahlgren, Mr. Bader és Christian von Köenigsegg

(#2) rambustibi

rambustibi
(tag)

Valaki használ és van már tapasztalata az új VG278H 3D-s monitorral?

Köszönöm nektek: Kunkli Tivadar, Robert Dahlgren, Mr. Bader és Christian von Köenigsegg

(#3) odrif válasza rambustibi (#2) üzenetére

odrif
(senior tag)
LOGOUT blog

Itt vagy itt?

Dell Vostro 3300

(#4) rambustibi válasza odrif (#3) üzenetére

rambustibi
(tag)

a 2. link no komment :))

(#5) petata válasza rambustibi (#4) üzenetére

petata
(senior tag)
LOGOUT blog

Elhiszem, hogy nálad nagyon ász a 27" TN, de akkor sem fogunk olyat ajánlani, ha annyiért jobbat kapni... gúnyolódásnak tehát nem látom értelmét :U

Ha a válaszom várod, frissíts többször az oldalra, mert lehet szerkesztettem az előző hsz.-om!

(#6) rambustibi válasza petata (#5) üzenetére

rambustibi
(tag)

:C Aham, és ezt alá tudod támasztani valamivel? Itt a példa: [link] Ajánlj jobbat 27"-ban, ennyi és ilyen kimenettel, ezért az árért, nem többért! (új terméket, ne használtat)
Hajrá.....

(#7) petata válasza rambustibi (#6) üzenetére

petata
(senior tag)
LOGOUT blog

Dell U2412M. Sokkal jobb...
persze mindenki maga mérlegeli, hogy vesz egy 27"-es túlárazott barna golyót, vagy egy minőségi IPS-t (/ akár *VA-t).

[ Szerkesztve ]

Ha a válaszom várod, frissíts többször az oldalra, mert lehet szerkesztettem az előző hsz.-om!

(#8) rambustibi válasza petata (#7) üzenetére

rambustibi
(tag)

Értem, akkor 27"-ban nem tudtál ennél jobbat ajánlani ezért az árért. És ahogy néztem a konkurens cégek árait ebben a 27" szegmensben, nincsen túlárazva sem, az állításod szerinti "barna golyó" :C
:C

(#9) petata válasza rambustibi (#8) üzenetére

petata
(senior tag)
LOGOUT blog

minek a 27"... persze fel lehet áldozni a képminőséget :P
De legyél boldog, örülök ha tetszik, csak a laikusokat ne butítsd majd a monitoros topikban...

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  ASUS monitorok (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.