Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#51) Laraxior válasza ImI87 (#50) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nagyon zsírul néz ki a lap. :C

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#52) leviske válasza ImI87 (#50) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ugyan ezt linkeltem... :DDD Kár, hogy én nem olvastam el. :C Akkor nem magyaráztam volna hülyeséget... :F

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#53) nixx-21 válasza ImI87 (#50) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

nem lesz CF chip akkor 16+4 szál lesz a kettő PCI-E (2.0 ??)
mert festésből nem lehet megítélni ugyanolyan festés tehát vagy megoldották a 16+16ot vagy 8+8ot vagy nem tom :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

(#54) ImI87 válasza nixx-21 (#53) üzenetére

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

Fentebb volt már róla szó, hogy a p45 x8-x8-at tud alapból.
Valszeg itt is az lesz. CF-re ez lesz idális. A tapasztaltabbak azt mondták, hogy jóval jobb, mint x16-x4.

De engem nem igazán érint, jobban szeretem az egykártyás megoldást, és az az egy legyen v.mi erős........

ImI

[ Szerkesztve ]

(#55) Szatesz

Szatesz
(őstag)

Mikor fog kijonni ez a szépség?

>>> HUN eXtreme OC Team <<<

(#56) nixx-21 válasza Szatesz (#55) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

hát minél hamarabb lenne jo bár nem hinném h ezt veszem bár tényleg gyönyörű :F sztem a x8-as PCI-E visszasfogná a HD4870-et :F merthát azért a x16 mégis csak 16 szál vagy nincs ekkora különbség??

Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

(#57) Szatesz válasza nixx-21 (#56) üzenetére

Szatesz
(őstag)

Nem valoszinu hogy észrevennél kulonbséget.....

>>> HUN eXtreme OC Team <<<

(#58) nixx-21

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

hát akkor Rampage lesz :))

(#59) ImI87

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

addig nézegettem a maximus II formulát, amíg ebbe is találtam hibát : ;)

tök jó, hogy a blokkok csavarosak rajta, de a backplate már miért nem fért bele? P5Q deluxera meg premiumra tesznek, erre miért nem lehet?

na mindegy, ez csak apróság, de apró üröm az örömben........ :U

ImI

(#60) nixx-21

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

semmi hir??valami teszt vagy valami?? :)

(#61) nixx-21

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

bizti x8-x8 lesz mert össz vissz 16 megy az NB-hez míg az X48-nál 32
(ha egy kártyát rakunk bele akkor x16??)

pár kép és tulajdonságok

szépen világít ott a ROG logó :)

(#62) leviske válasza nixx-21 (#56) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amíg egy kártyát raksz bele, addig nincs gond, mert akkor megvan a X16-os sávszél. És valószinűleg, ha X8-as sávszélességet kapna, akkor sem lassulna.

Érdemes megtekintened ezt a tesztet. A Blitz Extreme-et érdemes a Maximus II-nek tekinteni és a P5E3 Deluxe-ot a Rampage-nek. :)

(#59) ImI87: mit csinál a géped a rendőrségen? :F

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#63) nixx-21

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

jo de ez "csak" egy HD 2900XT azért sokat fog ugrani a teljesítmény a HD 4870-ben.......meg egy idő után ugyis lecserélem a hűtést ami annyira tetszik ebben a lapban vizes blokkra

(MOD:másik az a FX hangkari ami elvileg jobb lesz mint az eddigiek nem?)

[ Szerkesztve ]

(#64) Nyugdíjas válasza leviske (#62) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

A rendőrséges téma nekem is birizgálja a fantáziámat egy iedeje. Főleg, mivel nem egy tapasztalat van ismerősök közt, el kell, hogy szomoritsam a kollégát... Nem fogja többet látni, ez 90%. Viszont az adott körzeti parancsnokságon valaki gyerekének új gépe lett;)

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#65) Keldor papa válasza Nyugdíjas (#64) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez magyarország... (direkt írom kisbetüvel, nehogy belekössön valaki)

[ Szerkesztve ]

(#66) ImI87 válasza Nyugdíjas (#64) üzenetére

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

Nem akarok most ebbe belemenni, nem ilyen illegális cuccokról meg kalózprogramokról van szó..................... Ez "nemzetbiztonsági ügy", és (nem viccelek !!!) terrorcselekmények ügyében folyik a nyomozás. Elvileg a jövő héten már meg fogom kapni, mert a vizsgálat kész, már csak a határozatra kell várni. Nem vagyok naív, de ezt mondták csütörtökön a Központi Nyomozó Főügyészségen, hogy végzett a szakértő, és már postázzák a határozatokat.

Ha minden OK lesz, írok majd egy hatalmas cikket a logout-on, előre is ajánlom mindenki figyelmébe, érdemes lesz elolvasni.......... :))

Egyébként szívesen fogadom a részvéteket, mert a "2007-es géfejlesztési project" 2008 feb első napjaiban fejeződött be, amikor is bekerült a gépbe a Galaxy 8800 GT, és ideiglenesen kész lett a gép. Azon a héten elszórakoztam a vga tuninggal, kijátszottam az Airborn-t, és a COD4-et, majd egyik reggel meló után arra jöttem haza, hogy volt gép, nincs gép....... :Y :O :W Azóta eltelt 3 hónap, és én csak virtuláisan vagyok itt a PH-n a konfigommal, szép csöndben olvasgatom, hogy ki hogyan huzogatja a jó kis wolf-okat, csorog a nyálam az új cuccokra, stb........ :U

Most van egy csöves laptopom, amit az ismerősöm jóindulatából kaptam, erről irogatok meg postolok, ezzel készülök a "nagy visszatérésre" :D Feltéve, ha két fórum között nem kapcsol ki ez a szar, mert van v.mi rejtett hibája, hogy kb 5-10 percenként elmegy a képe és leáll. Ezután csak az segít, ha kikapcsolom, hátára fordítom, érzéssel megpaskolom, és így újra elindul egy kis ideig. :)

Szóval már idegbeteg vagyok, elvonási tüneteim vannak, minden este vizesre sírom a párnámat, álmomban az én kis drágaságommal játszom, :DD és minden reggel (vagyis a melóm miatt este) úgy kelek fel, hogy talán ma csönget a postás, és hozza levelet, amivel bemehetek a z ügyészségre, és épen, egészségesen, egy darabban visszakapom a gépemet......

Elvileg ez a jövő héten meg fog történni, és mondom, utána le fogok írni mindent részletesen, és lesz egy tanulságos sztori az olyan hatalmas és magasztos dolgokról, mint szólásszabadság, személyiségi jogok, illetve a titkosszolgálati ügyek nyomozásáról, stb.... Persze mindezt egy olyan ember tollából, aki világ életében becsületes állampolgár volt, soha semmi dolga nem volt a törvénnyel, és emiatt fogalma sincs, hogy hogy mennek ezek a dolgok, mikor kihez és hogyan érdemes fordulni, ergo addig tudják szopatni, amíg csak akarják..... :(((

És persze nyugtával dicsérjük a napot, majd akkor leszek boldog, ha valóban itt lesz a gépem, ugyanazokkal az alkatrészekkel, amik a házkutatásnál benne voltak, ugyanazokkal az évek során felhalmozott cucokkal, amik rajta voltak.

Ennyi, jól esett félig-meddig kiírni a bánatomat, és majd folyt. köv. a logout-on, ha eljön az ideje..............

ImI

[ Szerkesztve ]

(#67) ImI87

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

Bocs a hosszú off-ért, kicsit megszaladt a kezem a billenytűzeten........ :B
Meg most nagyon jól bírta a laptop, nem kapcsolt ki. Asszem ő is együttérez velem a gyászban. :)

ImI

[ Szerkesztve ]

(#68) Keldor papa válasza ImI87 (#66) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Most ezt nem értem, azt hitték terrorrista vagy vagy mi? :F Kész vicc ez az ország, csak kár, hogy ezen már sírni tudnék nem nevetni!

(#69) ImI87 válasza Keldor papa (#68) üzenetére

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

vicces ugye? :D ez a kifejezés, így nevezik a jogi világban......
nem is rólam van szó, hanem az öcsémről, csakhát én veszem a gépet, én foglalkozom ezzell, a többiek csak használják. ezt meg magyarázd meg a nyomozóknak, hogy azt a fórumpost-ot én írtam, azt meg az öcsém, illetve az a fájl az enyém, az meg az öcsémé, stb.......
és persze ez őket nem érdekli, fogták és vitték a gépet, hiába ezen van a család minden tagjának az adata............. :(

amúgy megy egy privi

ImI

(#70) Keldor papa válasza ImI87 (#69) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Pff... kicsit kommunizmus fillingje is van ennek.

(#71) ImI87

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

Az ASUS honlapján, a letöltéseknél, kikereve a pontos típust le lehet szedni a biosokat meg manualokat is (már majdnem az összes P45 szériás lap fent van)

[Maximus II Formula manual]

ImI

(#72) ImI87

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

A VR-Zon-os híreket nézegetve, a Pinot Nour nem Intel-es chipset-hez lesz, hahem Nvidia Nforce 790-hez..........

Csak annak mondom, aki korábben ezt találgatta itt a topikban.........

ImI

(#73) ImI87

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudjátok mikor lesz hivatalosan bejelentve a Maximus II ? :))

Már tűkön ülök, és várnék egy részletes tesztet, de még mindig semmi........ :(((

ImI

(#74) nixx-21 válasza ImI87 (#73) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

én is már várom :)) de sehol semmi

(#75) Adrián29 válasza nixx-21 (#74) üzenetére

Adrián29
(senior tag)

Én is rá vagyok kattanva rendesen :)
De,hogy még nincs semmilyen teszt fent rólla... :U

(#76) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nyugaton kapható.
Kb. 50k a lap, nem is drága...

(#77) ImI87 válasza Keldor papa (#76) üzenetére

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

Én is most akartam linkelni :D
Végre nem horror árról indul, ez tényleg fasza. :C
Meglesz a helye a júniusi fizetésnek.......... :K

ImI

(#78) ImI87

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

Itt van a hivatalos bejelentés: [MAXIMUS II]

ImI

(#79) Adrián29 válasza Keldor papa (#76) üzenetére

Adrián29
(senior tag)

:K
Erre vártam,az ára tényleg nagyon jó.
Csak a tesztekben is ilyen jól szerepeljen,és akkor nem fogok habozni a megvételével.

Üdv!

(#80) nixx-21

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

tényleg nem drága de még mindig aggódó vagyok ezzel a x8/x8 szál dologgal hogyha netán lenne majd CF-em :F :D

(#81) ImI87 válasza nixx-21 (#80) üzenetére

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt is sokszor elmondtuk már, hogy a 8x-8x-ben nincs semmi para...... :U
Az meg az én véleményem, hogy vegyél inkább egy fullos kártyát, mint 2 közepeset. Nincs vele semmi gond, és nem lép fel semmilyen "kellemetlenség" ;)

ImI

(#82) nixx-21 válasza ImI87 (#81) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

tervben 2db HD 4870 szerepel tehát kettő fullos kártya lesz :DD

(#83) nixx-21

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

kijöhetne már a lap ezt várom emg a HD4870 megjelenését addig szépen elvagyok ezzel a hulladékkal :D

(#84) nixx-21

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

iponos cikk

(#85) nixx-21

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

250 Euró kb 45-50K HUF na az egész elvislhető ár

(#86) Nyugdíjas válasza nixx-21 (#85) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

250 euro hogy jött ki neked 45k-ra? Még az 50 is igen furcsa:U

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#87) Balika911 válasza Nyugdíjas (#86) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

A HOC cikkben 200€ alatti árat írnak. Reméljük a jegjobbakat. :)

(#88) nixx-21 válasza Nyugdíjas (#86) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

200at akartam irni :DD

(#89) nixx-21

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

:) és ugye 240-250ft váltással számolva annyi :)

(#90) Nyugdíjas válasza nixx-21 (#88) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Hát kérem...

(#91) nygma

nygma
(PH! kedvence)

Valószínűleg jó lesz,de,hogy mennyire... :U

(#92) Overlocker válasza nygma (#91) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Remélem jövőhéten fény derülhet erre :)

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#93) Balika911 válasza Overlocker (#92) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Várjuk az eredményeket! Érdekes, egyre kevésbé vagyok oda az újdonságokért, de erre a lapra mégis nagyon kíváncsi vagyok. :)

[ Szerkesztve ]

(#94) Overlocker válasza Balika911 (#93) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem a külseje jön be nagyon, de sztem a legtöbbünknek.. :))

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#95) Balika911 válasza Overlocker (#94) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Jaja, brutálisan néz ki.

Azért most, hogy léghűtés mellett maradtam, a nagy felületű bordaerdő is jól jönne, ill. ennél a lapnál a VGA végre nem lóg rá a SATA portokra. P45 is vonzó. Meg szép a színe. :D

(#96) Overlocker válasza Balika911 (#95) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ráadásul a P45-nek kisebb a hőtermelése is..

(#97) Balika911 válasza Overlocker (#96) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Ha a tuningot is úgy bírja majd, ahogy hírlik, s tényleg nem lesz agyament ára, akkor valószínű, cserélek. :)
Remélem, menni fog a tuning 4 db modullal is. Rekordot nem akarok dönteni, de 450-es FSB-t azért illene megfutnia.

Valahol olvastam olyat, hogy a 16 fázisú PWM jobban melegszik, mert 16 fázis. Ez tényleg így van? Nekem ez a kijelentés egy nagy marhaságnak tűnik... :B

(#98) Nyugdíjas válasza Balika911 (#93) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Akár én is irhattam volna:K

(#99) Balika911 válasza Nyugdíjas (#98) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Vénülünk. :) Nem adok két évet, s iMac lesz az asztalodon! ;] :D

(#100) nygma válasza Overlocker (#92) üzenetére

nygma
(PH! kedvence)

Várjuk az eredményeket... :K

Lehet érdemes lesz valamibe beújitanom... ;]

:R

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.