nagyon zsírul néz ki a lap. 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
nagyon zsírul néz ki a lap. 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Ugyan ezt linkeltem...
Kár, hogy én nem olvastam el.
Akkor nem magyaráztam volna hülyeséget... 
[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
nem lesz CF chip akkor 16+4 szál lesz a kettő PCI-E (2.0 ??)
mert festésből nem lehet megítélni ugyanolyan festés tehát vagy megoldották a 16+16ot vagy 8+8ot vagy nem tom

[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3
Fentebb volt már róla szó, hogy a p45 x8-x8-at tud alapból.
Valszeg itt is az lesz. CF-re ez lesz idális. A tapasztaltabbak azt mondták, hogy jóval jobb, mint x16-x4.
De engem nem igazán érint, jobban szeretem az egykártyás megoldást, és az az egy legyen v.mi erős........
ImI
[ Szerkesztve ]

Mikor fog kijonni ez a szépség?
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
hát minél hamarabb lenne jo bár nem hinném h ezt veszem bár tényleg gyönyörű
sztem a x8-as PCI-E visszasfogná a HD4870-et
merthát azért a x16 mégis csak 16 szál vagy nincs ekkora különbség??
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

Nem valoszinu hogy észrevennél kulonbséget.....
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
hát akkor Rampage lesz 
addig nézegettem a maximus II formulát, amíg ebbe is találtam hibát : 
tök jó, hogy a blokkok csavarosak rajta, de a backplate már miért nem fért bele? P5Q deluxera meg premiumra tesznek, erre miért nem lehet?
na mindegy, ez csak apróság, de apró üröm az örömben........ 
ImI
semmi hir??valami teszt vagy valami?? 
bizti x8-x8 lesz mert össz vissz 16 megy az NB-hez míg az X48-nál 32
(ha egy kártyát rakunk bele akkor x16??)
szépen világít ott a ROG logó 
Amíg egy kártyát raksz bele, addig nincs gond, mert akkor megvan a X16-os sávszél. És valószinűleg, ha X8-as sávszélességet kapna, akkor sem lassulna.
Érdemes megtekintened ezt a tesztet. A Blitz Extreme-et érdemes a Maximus II-nek tekinteni és a P5E3 Deluxe-ot a Rampage-nek. 
(#59) ImI87: mit csinál a géped a rendőrségen?
[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
jo de ez "csak" egy HD 2900XT azért sokat fog ugrani a teljesítmény a HD 4870-ben.......meg egy idő után ugyis lecserélem a hűtést ami annyira tetszik ebben a lapban vizes blokkra
(MOD:másik az a FX hangkari ami elvileg jobb lesz mint az eddigiek nem?)
[ Szerkesztve ]

A rendőrséges téma nekem is birizgálja a fantáziámat egy iedeje. Főleg, mivel nem egy tapasztalat van ismerősök közt, el kell, hogy szomoritsam a kollégát... Nem fogja többet látni, ez 90%. Viszont az adott körzeti parancsnokságon valaki gyerekének új gépe lett
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Ez magyarország... (direkt írom kisbetüvel, nehogy belekössön valaki)
[ Szerkesztve ]
Nem akarok most ebbe belemenni, nem ilyen illegális cuccokról meg kalózprogramokról van szó..................... Ez "nemzetbiztonsági ügy", és (nem viccelek !!!) terrorcselekmények ügyében folyik a nyomozás. Elvileg a jövő héten már meg fogom kapni, mert a vizsgálat kész, már csak a határozatra kell várni. Nem vagyok naív, de ezt mondták csütörtökön a Központi Nyomozó Főügyészségen, hogy végzett a szakértő, és már postázzák a határozatokat.
Ha minden OK lesz, írok majd egy hatalmas cikket a logout-on, előre is ajánlom mindenki figyelmébe, érdemes lesz elolvasni.......... 
Egyébként szívesen fogadom a részvéteket, mert a "2007-es géfejlesztési project" 2008 feb első napjaiban fejeződött be, amikor is bekerült a gépbe a Galaxy 8800 GT, és ideiglenesen kész lett a gép. Azon a héten elszórakoztam a vga tuninggal, kijátszottam az Airborn-t, és a COD4-et, majd egyik reggel meló után arra jöttem haza, hogy volt gép, nincs gép.......
Azóta eltelt 3 hónap, és én csak virtuláisan vagyok itt a PH-n a konfigommal, szép csöndben olvasgatom, hogy ki hogyan huzogatja a jó kis wolf-okat, csorog a nyálam az új cuccokra, stb........ 
Most van egy csöves laptopom, amit az ismerősöm jóindulatából kaptam, erről irogatok meg postolok, ezzel készülök a "nagy visszatérésre"
Feltéve, ha két fórum között nem kapcsol ki ez a szar, mert van v.mi rejtett hibája, hogy kb 5-10 percenként elmegy a képe és leáll. Ezután csak az segít, ha kikapcsolom, hátára fordítom, érzéssel megpaskolom, és így újra elindul egy kis ideig. 
Szóval már idegbeteg vagyok, elvonási tüneteim vannak, minden este vizesre sírom a párnámat, álmomban az én kis drágaságommal játszom,
és minden reggel (vagyis a melóm miatt este) úgy kelek fel, hogy talán ma csönget a postás, és hozza levelet, amivel bemehetek a z ügyészségre, és épen, egészségesen, egy darabban visszakapom a gépemet......
Elvileg ez a jövő héten meg fog történni, és mondom, utána le fogok írni mindent részletesen, és lesz egy tanulságos sztori az olyan hatalmas és magasztos dolgokról, mint szólásszabadság, személyiségi jogok, illetve a titkosszolgálati ügyek nyomozásáról, stb.... Persze mindezt egy olyan ember tollából, aki világ életében becsületes állampolgár volt, soha semmi dolga nem volt a törvénnyel, és emiatt fogalma sincs, hogy hogy mennek ezek a dolgok, mikor kihez és hogyan érdemes fordulni, ergo addig tudják szopatni, amíg csak akarják..... 
És persze nyugtával dicsérjük a napot, majd akkor leszek boldog, ha valóban itt lesz a gépem, ugyanazokkal az alkatrészekkel, amik a házkutatásnál benne voltak, ugyanazokkal az évek során felhalmozott cucokkal, amik rajta voltak.
Ennyi, jól esett félig-meddig kiírni a bánatomat, és majd folyt. köv. a logout-on, ha eljön az ideje..............
ImI
[ Szerkesztve ]
Bocs a hosszú off-ért, kicsit megszaladt a kezem a billenytűzeten........
Meg most nagyon jól bírta a laptop, nem kapcsolt ki. Asszem ő is együttérez velem a gyászban. 
ImI
[ Szerkesztve ]
Most ezt nem értem, azt hitték terrorrista vagy vagy mi?
Kész vicc ez az ország, csak kár, hogy ezen már sírni tudnék nem nevetni!
vicces ugye?
ez a kifejezés, így nevezik a jogi világban......
nem is rólam van szó, hanem az öcsémről, csakhát én veszem a gépet, én foglalkozom ezzell, a többiek csak használják. ezt meg magyarázd meg a nyomozóknak, hogy azt a fórumpost-ot én írtam, azt meg az öcsém, illetve az a fájl az enyém, az meg az öcsémé, stb.......
és persze ez őket nem érdekli, fogták és vitték a gépet, hiába ezen van a család minden tagjának az adata............. 
amúgy megy egy privi
ImI
Pff... kicsit kommunizmus fillingje is van ennek.
Az ASUS honlapján, a letöltéseknél, kikereve a pontos típust le lehet szedni a biosokat meg manualokat is (már majdnem az összes P45 szériás lap fent van)
ImI
A VR-Zon-os híreket nézegetve, a Pinot Nour nem Intel-es chipset-hez lesz, hahem Nvidia Nforce 790-hez..........
Csak annak mondom, aki korábben ezt találgatta itt a topikban.........
ImI
Nem tudjátok mikor lesz hivatalosan bejelentve a Maximus II ? 
Már tűkön ülök, és várnék egy részletes tesztet, de még mindig semmi........ 
ImI
én is már várom
de sehol semmi

Én is rá vagyok kattanva rendesen
De,hogy még nincs semmilyen teszt fent rólla... 
Nyugaton kapható.
Kb. 50k a lap, nem is drága...
Én is most akartam linkelni
Végre nem horror árról indul, ez tényleg fasza.
Meglesz a helye a júniusi fizetésnek.......... 
ImI
Itt van a hivatalos bejelentés: [MAXIMUS II]
ImI

Erre vártam,az ára tényleg nagyon jó.
Csak a tesztekben is ilyen jól szerepeljen,és akkor nem fogok habozni a megvételével.
Üdv!
tényleg nem drága de még mindig aggódó vagyok ezzel a x8/x8 szál dologgal hogyha netán lenne majd CF-em

Ezt is sokszor elmondtuk már, hogy a 8x-8x-ben nincs semmi para......
Az meg az én véleményem, hogy vegyél inkább egy fullos kártyát, mint 2 közepeset. Nincs vele semmi gond, és nem lép fel semmilyen "kellemetlenség" 
ImI
tervben 2db HD 4870 szerepel tehát kettő fullos kártya lesz 
kijöhetne már a lap ezt várom emg a HD4870 megjelenését addig szépen elvagyok ezzel a hulladékkal
250 Euró kb 45-50K HUF na az egész elvislhető ár

250 euro hogy jött ki neked 45k-ra? Még az 50 is igen furcsa
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

A HOC cikkben 200€ alatti árat írnak. Reméljük a jegjobbakat. 
200at akartam irni 
és ugye 240-250ft váltással számolva annyi 

Hát kérem...

Valószínűleg jó lesz,de,hogy mennyire... 
Remélem jövőhéten fény derülhet erre 
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Várjuk az eredményeket! Érdekes, egyre kevésbé vagyok oda az újdonságokért, de erre a lapra mégis nagyon kíváncsi vagyok. 
[ Szerkesztve ]
Nekem a külseje jön be nagyon, de sztem a legtöbbünknek.. 
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Jaja, brutálisan néz ki.
Azért most, hogy léghűtés mellett maradtam, a nagy felületű bordaerdő is jól jönne, ill. ennél a lapnál a VGA végre nem lóg rá a SATA portokra. P45 is vonzó. Meg szép a színe. 
Ráadásul a P45-nek kisebb a hőtermelése is..

Ha a tuningot is úgy bírja majd, ahogy hírlik, s tényleg nem lesz agyament ára, akkor valószínű, cserélek. 
Remélem, menni fog a tuning 4 db modullal is. Rekordot nem akarok dönteni, de 450-es FSB-t azért illene megfutnia.
Valahol olvastam olyat, hogy a 16 fázisú PWM jobban melegszik, mert 16 fázis. Ez tényleg így van? Nekem ez a kijelentés egy nagy marhaságnak tűnik... 

Akár én is irhattam volna

Vénülünk.
Nem adok két évet, s iMac lesz az asztalodon!