Ez 1x PCI-E csati kell
Ha privátot kapsz arra illik válaszolni,még akkor is ha nemleges a válasz !! sisi900 felhasználónak 88 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
Ez 1x PCI-E csati kell
Ha privátot kapsz arra illik válaszolni,még akkor is ha nemleges a válasz !! sisi900 felhasználónak 88 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

Sziasztok! Próbált valaki ebben a lapban (Maximus II Formula) Hybrid Physix-et?
Van egy radeon 5850-em a felső PCI-e-ben az alsóba ha berakom az nvidiát akkor meg se nyikkan. Nem látja a gép. Eszközkezelőben sem jelenik meg. A kártya biztos jó, mert a felső slotban tökéletesen megy. Biosban is állítottam elsődleges megjelenítőt de semmi. Hogy tudnám működésre bírni? Esetleg a slot a rossz? Várom az ötleteket!

Üdv
A kérdés nem épp idevág de azért megkérdem.
Tud e valaki Asus Maximus 2 Gene alaplapot eladót?.
Eastwood

Asus Maximus 2 Formulám van eladó. 
**Előre utalás csak akkor ha több pozitívval rendelkezel mint én!**

Nekem mATX lap kellene.
Eastwood

Hasonló kérdéssel fordulok hozzátok mint feljebb.... Hybrid ATI Nvidia rendszer tud menni a maximus 2 formula lapban? (Csak a Physix miatt)
.

NOs. lett egy maximus 2 formula a gepben... a gond hogz raid 0 megz de a sima hdd mar nem tudom sehogz se eletre kelteni, mert vagz raid 0 van es be akarja venni mindenaron 3adiknak a raidbe vagz nem indul oprendsyer mert akkor meg raid nincs...... nem hisyem el hogz ennek a lapnak nincs normalis megoldasa errre....
.

A kérdés igen keszekusza a helyesírásról nem is beszélve!
Mit is akarsz kérdezni valójában? 

Köszönöm az észrevételeket.
Azt követően, hogy itt a kérdést feltettem, megpróbáltam további információt keresni, hogy miért nem lehet alapból úgy állítani a SATA beállításokat, hogy legyen RAID 0, de másik HDD is bekerülhessen a gépbe annélkül, hogy azt be akarná tenni a tömbbe.
Amit találtam, hogy SPEEDING HDD néven valójában ők a RAID 0-ra gondoltak, és ezt Biosból kellene először intézni, s csak utána WIN7 majd a plusz HDD-k bekötése.
Amennyiben ez így helyes, akkor rosszul fogtam neki és a keszekusza (ezekszerint fölösleges ideges állapot) kérdésem értelmetlen.
Megerősítést szeretnék viszont kérni a fent említett speeding Hdd elméletre.
.

Physix szoftverei gond nélkül települtek és az also slotban a GT 240 ami nekem van felül pedig HD5870 mindkettő gond nélkül üzemel.
Meg kéne próbálnod az ATI-t alul csak próba szinten, hogy megy-e, ha az sem akkor lehetséges a slot hiba (akár). Bár lehet más is.
.

feladom. probaltam egy hdd, valamint raid 0 formaban alap intel illetve speeding hdd formaban is de win install fagy. gondoltam user error, de minden csere bere lecsupaszitas utan se valtozik a helyzet.
a kifagyas minden jelzes nelkul tortenik. egyszeruen megall es kesz.
van esetleg velemeny?
.

Szerintem a speeding hdd nem a raid, az csak valami hdd gyorsító.
Olvasd el a manual 4.4 fejezetét abban van a raid létrehozása.
Maximus II Formula user’s manual(English)
Maximus II Formula user’s manual(German)

Sajna, a vilag haragszik ASUS speeding hdd re mert vacak.
intel meg vagy csak raid vagy semmi.
.

Délután lövök neked képeket a beállításomról, nálam hogy megy ha érdekel.
Én nem használok raid-et.

Sajna a Raid volt a fontos, de kedves gondolat tőled. A másik probléma, hogy már nem is posztol, csak a HDD ledje sárgán villog össze vissza, visszaköltöztem Gigába.....én megadtam az esélyt, de lehet hogy csak egy rosszba futottam bele....
.

Raidet tudja az intel azt mondtad.
A másik "asszem" marvel vezérlőre meg tudsz kötni másik vinyót.

Raid Speeding HDD és Intel vezérlővel is kéne mennie:
- Speeding HDD Raid 0 képessége kb 80 Mb/S ami erősen silány
- Ha Intel Raid 0 akkor meg nem lehet plusz HDD berakni , mert nem indul a WIN egyből (be akarja rakni azt is raid tömbbe). Nincs állitási lehetőség csak vagy mind RAID vagy mind IDE... ennyi szar a BIOSa.
De sajna a probléma nagyobb a lappal, mert nem is postol. Akkor se ha minden ami csak nem kellhet le van véve a lapról
.

speeding hdd-ről írták régebben hogy nem nagy előny és hogy bugos is.
Hát 80 az elég silány annyit tud 1 winyó is.
Én ssd-t használok op rendszernek másiknak meg elég a 5400-as samu.

Sziasztok!
Igaz regen irtak a topikba de remelem annal tobben olvassak. Nagyon nagy szuksegem lenne egy mukodo asus crosshair II esre!! Mail: gabor.bardon@gmail.com

Más okulására is.
Maximus 2 Formula Speeding HDD-je valóban alkalmatlan a tényleges használatra és az intel Raid 0 is csak önmagában megy, de nálem nem ez okozta a gondot.
Sajnos a 2.1V a Ram-nál nem volt meg, és így nem volt hajlandó velem szóba állni. Tehát user error....
Végül haveromhoz került, pikk pakk Win7 és szépen ketyeg, sőt ATI Nvida Hybrid a physix érdekében is települt gond nélkül.
.

sziasztok
lenne egy igen komoly és idegesítő problémám!
a maximusII vel annyi a nyűg hogy szerintem nem szereti a geil memóriát!
Beletettem 2x2Gb black dragont szinte újak! És teljesen határozatlan időben módon kékhalál win 7 alatt!
Most tettem fel 64biteszt és a geilek mellé tettem 2x2 gb ocz-t ezekkel is ezt csinálja de az oczvel önmagában semmi baj de van hogy a geil is 2 hétig semmi gondot nem okoz!
Csak azért kérdem mert még garisak elég sokáig!
Az igaz hogy még a biosban nem nyulkáltam az alap felhasználói dolgokon kívül az egyik haverom azt mondta hogy a ramoknak a feszt be kellene állítáni és a Mhz t is akkor talán jó léci segítsetek ebben
Előre is köszi!

Mekkora feszt adsz nekik mert nálam hajlamos alulfeszelni, a beállított értéknél kisebbet adni neki. Ilyen gondom volt.
Nekem4 4 4 12-es Geil ultrám volt 4X1 GB azzal nem volt semmi gond ha megkapta a rendes 2,1 V-ot. A Micron csipes memókat szerette.
Most 4X2 GB G Skill F2-van ezek beérik 1,9-cel is.
Valami másik lapban le kéne tesztelni a Dragonokat.

Vagy egy MEM tesztet lefuttatni! De egyesével!

szia mivel a biosban nem állítottam semmit így lehet hogy kevés neki majd akkor megpróbálom.A memtest azoké majd keresek egyet és lefuttatom vagy ajánlhattok is de szerintem ha gond lenne a memmel akkor hogy jó néha 2 hétig?

Úgy hogy akkor nem használja a hibás címzéseket!
[ Szerkesztve ]

Hali , egy asus maximus II gene lapom van, és az SB X-FI kezelőpaneljén hiába áligatok bármit is nem történik semmi a mixer-ben , bármiben semmire sem reagál , egyedül a nagy hangerőszabályzó-ra reagál , már volt uninstal is 2× . ujjra felraktam , de nemreagál...
milehet a problem???
1680×1050