Az a két csatis kábel a VGA-hoz a Hangot hivatott rákötni , hogy esetleg HDMI-n keresztül továbbítani lehessen a TV-hez!!
Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"

Az a két csatis kábel a VGA-hoz a Hangot hivatott rákötni , hogy esetleg HDMI-n keresztül továbbítani lehessen a TV-hez!!
Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"

Köszi szépen srácok! 

netalán vett vagy látott müködni valaki 1 ASUS M4N82-öt müködni?kéne némi infó rola
"Mindennek annyi az ára amennyit adnak érte"

ASUS M4A78-AM lap is tudja a négymagosítást?
Ezek szerint tudja 
Different songs for different moods.

Ok, köszi, emlékeztem erre az írásra, csak a táblázatra nem. 

Hi!
Nah megjött a M4A785TD-V EVO-m helyzet az néha újrainditásnál kifagy az egész VGA max fordulaton pörög és nem történik semmi, 3szor újrainditom és utána meg tökéletesen működik. Van valakinek valami ötlete erre?

Alapon megy, vagy tuningolva?

alapon

Nyomj egy Load Bios Defaults-ot, ha úgy is csinálja akkor lehet a ramot nem szereti a lapod, vagy egyszerűen csak a lap nem frankó.
Tedd át a ramot a másik két slotba, hátha. Haveromnak is így javult meg. Bár neki nem ilyen gondja volt, hanem a ram fagyott neki alapon is, a másik helyen pedig tuningolni is lehet. Ki érti ezt? 

Üdv,
milyen RAM-okat használsz?

De az a furcsa, h. randomba csinálja van úgy, hogy 4-5 újraindítás tökéletes, és egyszercsak meggajdul
[ Szerkesztve ]

Na bazz, havernak ugyan ez van....próbáld meg akkor a másik 2 slotot. Ami a CPU-tól messzebb van. 

nah, nekem pont abban vannak az első kettőben nem is próbáltam, mivel rálóg a Freezer Xtreme

Upsz, akkor passz.

Sziasztok!
Sikerült egy Asus M4A78T-E alaplapot vennem a múlt héten egy 720-as procival és cl8-as 1600-as Geil ramokat kaptam hozzá...Nemrég akadtam erre az oldalra és amint olvasom a ram választása nem volt a legszerencsésebb....
Lenne egy kérdésem,az alaplapi integrált kártyát használom egyenlőre,hdmi kábellel tv-re kötve raktam fel az op rendszert(win7) és ha dvi kábellel fel van kötve a monitor is,a win alatt nincs kép a monitoron.Müködik e a 2 csatoló felület egyszerre? Ha igen,milyen beállításokat nézzek át?

Mennyi feszt kapnak?

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Valószínüleg nem jó helyre írom a hozzászólásomat, de nem találtam a megfelelő témát, ha mégis van ilyen kérlek benneteket, hogy írányítsatok át oda.
Van egy M4A79 Deluxe alaplapom, benne egy 940 BE processzor és mellé ez a ram: TWIN2X4096-8500C5DF - 4GB (2x 2GB) Corsair Dominator DDR2 PC2-8500 (1066).
A ram rajta van a QVF listán és memtest86-tal is teszteltem. Az op rendszer vista sp2 x64 és xp sp3 x86. A tünet a következő: bluescreen, van, hogy az op rendszer betöltése közben van, hogy órákkal a bekapcsolás után jelentkezik. Tuning nincs, minden alapon van a bios-ban. A memóriát is auto-ra állítottam, tehát default bios beállításokkal bootol a gép. A ram 800Mhz-en üzemel, ha átállítom 1066-ra és adok neki 2.1v-ot ahogy a kézikönyvében van, akkor is jelentkezik a bluescreen előbb vagy utóbb. Ez a helyzet akkor is ha csak a proci szorzóját állítom és a ramhoz nem nyúlok. Tehát bluescreen az eredmény mindenképp csak az eltelt idő a kérdéses. A procit othos-sal teszteltem alapórajelen 26 órát. Nem talált hibát, ahogy a memtest sem a memóriában.
A hibaüzenetek a bluescreenek alkalmával:
page fault in nonpaged area
irql not less or equal
memory management error vagy fault erre már nem emlékszem
Volt több hibaüzenet is de azokra sem emlékszem, van egy olyan érzésem, hogy az összes létező bluescreent láttam az elmúlt napokban!
A konfig 6 hónapos, eddig hibátlan volt. A HDD egy Raptor X a videókártya 2x 4890.
Elnézést ha rossz helyre írtam és ha túl hosszúra sikerült!
A segítséget előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]

tapasztaltak véleménye kéne: M4A785TD-V EVO alaplap mit szól az ocz reaper 1600 ramokhoz?
most giga lapom van de unom már a szívózását, gondoltam asusra váltok de ha a ramot így is úgy is cserélni kell akkor lehet csak a ram lesz cserélve (kevesebb meló)
Chuck Norrisnak nincs karórája. Ő dönti el mennyi az idő.........

vagy esetleg ezzel a lappal hogy mennének: M4A79XTD EVO
Chuck Norrisnak nincs karórája. Ő dönti el mennyi az idő.........

Sziasztok!
Szerintetek miért nincs jel beüzemelésnél az IGP DVI portján?
Kizárólag csak a D-SUB-ra kötött CRT monitorral tudom a WIN7-et telepíteni.
[ Szerkesztve ]

M4N82???valakinek van?
"Mindennek annyi az ára amennyit adnak érte"

Szia,
esetleg frissíts BIOS-t, lehet hogy valami bug...

Van egy M4A78 PRO alaplapom. Nemrég vettem bele 2x2 GB Geil Ultra RAM-ot - 1066MHz, CL5. Egy modullal simán elindul a gép, de ha mindkettőt beteszem, akkor meg se nyikkan. BIOS a legújabb van fenn. Valakinek valami ötlete?
AMD, ATI - the BEST

ASUS M4A785TD-V EVO lapban menne szerintetek a Kingston DDR3 4096MB dual kit CL8? Mert egy Giga MA790XT-UD4P fagyogat tőle.

Ellenőrizd a BIOS -ramra vonatkozó beállításait , fesz -időzítés !
Ne legyen semmi auto-n , ha lehet.
Esetleg másik két foglalatpárt használd.
Új M4A79 Deluxe BIOS:
[ 2405 ]
----------------------
1. Fix the system may hangs randomly when adjusting VCORE/VDDNB voltages in TurboV with Cool'n'Quiet enabled.
2. Add a prompt string and small icon to show the current number of cores under Unleashing Mode.
3. Add a hotkey to enable Unleashing Mode in POST state.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Lenne pár gondom az új gépemmel!
Remélem ti tudtok segíteni. Először is leírom a konfigot:
ASUS M4A785TD-V EVO
AMD Phenom X2 550 BE
Geil 2*1 GB RAM 1333 MHZ CL7-es kit
Gigabyte Geforce 9600 GT 512 DDR3
Első problema: a CPU-z progi azt írja, h a RAM-ok 697 MHZ-en mennek! H lehet felvinni 1333-ra?
Második: A videókártya ventije végig full fordulaton megy! Lehet ezt valahogy szabályozni? Esetleg vmi progival? Vagy össze kell kötni vh az alaplappal?
Segítségeteket előre is köszönöm, egy bajbajutott! 
A ramjaid 1394 MHz-en mennek (697*2).
A VGA esetében (ha saját maga nem képes ventit szabályozni) akkor talán a Rivatuner segíthet.
[ Szerkesztve ]

Köszi szépen a segítséget, megsasolom a progit! 
Helló! A CSX memóriát szereti az EVO legalábbis nálam tökéletessen futnak 1600Nhz-en.
AMD smarter choice.

1600Nhz-en ?? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Inkább 1600MHz -en ! 
Aha. Kösz a javítást!!! Elírtam. 
AMD smarter choice.

az engem is erdekelne, hogy milyen ramokat szeret a M4A785TD-V EVO. geil ultra 1600-t birja? vagy mi az ajanlott? megneztem a QVL listat, de ott alig van 2x2gb-s.
[ Szerkesztve ]
Ezeket az AMD Black Edition memóriákat szerezd be.
Hidd el, ezek a legjobbak!
Nálam is ezek futnak, kegyetlen jók, bemérések alapján vannak párba válogatva.
Ha érdekel audi100td-nél érdeklődj.
[ Szerkesztve ]
"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

koszi, dobtam neki 1 pirivit, bar sztem nekem az draga lesz. errol velemeny?
A Corsair ramok is hasoló árban mozognak!
Ennél figyelembe veheted a BEMP-et, az AMD Black Edition profilját.
[ Szerkesztve ]
BEMP
"A másik újdonság a BEMP, ami a Black Edition Memory Profile rövidítése. A névből már kitalálható, hogy csak a Black Edition jelzésű processzorok tulajdonosai használhatják a szolgáltatást. A funkció tulajdonképpen a memória időzítési tulajdonságaira van hatással, ám az Overdrive segítségével olyan beállítások is alkalmazhatók, amelyek a BIOS-ból nem feltétlenül elérhetők. Természetesen a kevésbé jártas felhasználók számára elérhetők lesznek majd gyári profilok is, melyek a legnépszerűbb tuningmemóriákhoz készülnek majd el. A fenti szolgáltatások legfontosabb követelménye az SB750 elnevezésű déli híd megléte, így az új Overdrive funkciók használatához érdemes ilyen lapkával felszerelt alaplapot választani."
(#590) banderasz77 válasza banderasz77 (#576) üzenetére

Megy vele a gép rendesen, a vidkarival volt a baj.

ezzel csak 3 gond van, az 545 nem BE, a lapon meg sb710 van, win alol nem akarom az idoziteseket allitani
de ha arban 1kutya, akkor ok. 

ezt szereti?
Akkor ne válogass, platinumot tegyél bele.

eleg jo aron tudnek most szerezni 2x2 kingston 1800mhz-at, es a memory support listben is bennevan.

8-8-8-24 

M4A785TD-V Evo-b an meddig lehet pakolni a ramoknak a feszt?
Meg tudod nézni Biosban is, de igazából nincs jelentősége mert az otthoni tuning léggel v, vizzel, biztos nem tudod kimeríteni a bios lehetőségeit, főleg ha mindig a végleges legújabbat biost használod.

Tidus: meg nincs meg a lap, nem tudom megnezni a biost
2x2 kingston 1800 cl8-at rendeltem hozza
elvileg tamogatja...

Helló,
kérdésem az lenne, hogy nem-e tudtok nekem segíteni abban, hogy most vettem egy asus m4a785d-m pro lapot. És ehez vettem 2 GB ocz reaper 800 MHz es (kit). 5200+X2 proci megy. Na az a gondom, hogy mikor belettem a két új ramot(használtam vettem, nekem még újak) akkor első indításnál kifagyot. Utána minden okés, de egyszer csak újra indult. Az egyik kérdésem az lenne, hogy azzonos színükbe kell tenni, hogy dualba menyenek? És hogy mélyik két foglalatba tegyem őket? Procihoz közeleb vagy távolabb?? És még anyi, hogy bios frissités megoldja-e a gondott és ha igen akkor pendrive ról, hogy kell megcsinálni?? Válaszotokat előre is köszönöm.