Szia! Nekem is ilyen lapom van, jó kis lap, jól tűri a tuningot, crossfire képes. Jól felszerelt, van rajta egész sokféle és sok csati. Az én problémám az volt, hogy nincs rajta powered esata, csak sima, és szükségem lett volna rá. Viszont amiért nem ajánlanám, hogy nem tudja az új sata3 és usb3 szabványokat, amikre szerintem az elkövetkezőkben elég sok mindent fognak kiadni. Egy usb3 as pendrive 3x olyan sebességet nyújt mint egy jobb usb2, nagyon hasonló áron. Véleményem szerint pedig egész gyorsan el fognak terjedni, akárcsak a nagysebességű SSD meghajtók. Ezeket pedig később nem tudod majd kihasználni, csak kiegészítő kártyával, feltéve, ha következő év végén nem gondolod meg magad és ezt a lapod is lecseréled nyomott áron, mert jönnek az új lapok. Sokan azt mondják, hogy nincs szükség még ilyesmire, szerintem előbb utóbb pedig lesz. A saját VIA hangkarija se nagyon ütős, dinamikája nem túl nagy. Mindezek ellenére használható lap persze. Ha mindenáron AM3-at akarsz nézz egy olcsóbb, de jobban felszerelt pl Asrock-ot.
http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU -ha vki még nem látta volna