na csak most tudtam jönni...
meg van a 3Ghz 
valóban a 0803 as biosszal stabilan meglett.... a legújabb bétával a 2750 se volt stabil....
na még majd nézem hátha ki tudok többet facsarni a prociból
DOWNLOAD ██████████████ 105%

na csak most tudtam jönni...
meg van a 3Ghz 
valóban a 0803 as biosszal stabilan meglett.... a legújabb bétával a 2750 se volt stabil....
na még majd nézem hátha ki tudok többet facsarni a prociból
milyen beállításokat használsz?

Bocs. CSak pünkösdkor szolgáltam és nem tudtam net közelbe kerülni.
FSB 273
szorzó 11x
CPU NB 7x
HT 1Ghz
Proci V 1,3375v
ddr v 2.06
Ht 1,24
core 1.14
SB 1.22
ACC al core 4%
ezekkel a beálításokkal 3003 Mhz stabilan. 

Amúgy kicsit kényesnek találom a bioszát a lapnak....
Minden megy rendesen ... a tuning is nagyon jó.
Bár az nem tetszik, hogy az általam akart beálításokat nem mindíg eszi meg.... egyessével kellett mindent beálítanom mert ha egyszerre több értéket is változtattam akkor csak többszöri rezet gombal állt helyre a rendszer.
Vmint érdekes még az, hogy a mostani beton stabil beálításom is vmikor nem jön be neki... bár ez lehet win7 bug is... ha leállítom a rendszert pöcre indul... azonban ha újraindítom akkor megeshet, hogy nem jön be a biosz... nem pörgeti tovább a dolgokat....
Ilyesmit tapasztaltatok már? 
Nekem egyből megeszik mindent, és soha nem fagy be.
Esetleg próbáld meg a cpu vdda feszültséget megemelni 2,6V-ra
És játszál még az ACC-vel 
[ Szerkesztve ]

2,6 ra?
na majd meg fogom nézni... amúgy érdekes, hogy 56 percnél 1 mag elkezd hibázni prime alatt, de játékot több órát is bír...
igen, 2,6-ra
A prime terheléséd ne vedd egy kalap alá a játékokkal, sokkal komolyabb. 
[ Szerkesztve ]

vhogyan biztosan lehet stabilizálni csak sajna most túl sok időm nincs tesztelgetni.... na de majd megoldom... egyelőre stabil a 3003Mhz... az meg szerintem nem olyan vészes, hogy prime95 alatt csak 56 percet bír... majd lesz az több is csak legyen időm finomhangolni. 
Ha valaki ellenállhatatlan vágyat érez, hogy vmoddolja az M3A79-es lapját akkor itt egy pici segítség hozzá. Egyébként a pdf-ből szépen az is kiderül, hogy hiába a sok tekercs a lapon, valósában nem 8+2 hanem 4+1 fázisú ![;]](/dl/s/v1.gif)

de akkor mi a fenének virít a dobozán is és a honlapon is... ekkora nagy megtévesztést még sem csinálhatnak... pereljük be őket ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mert megduplázták a tekercseket
De másnak sem különb, de addig kit érdekel amíg megy ![;]](/dl/s/v1.gif)

végül is igen 
amúgy sikerült a 3003Mhz stabillá tétele 
érdekes, hogy az acc nél az al clock +4% nem ugyan az mint a magonkénti +4% .... 
Az ACC-t senki nem érti
max validot toltál már???
Látom egész komoly tanfolyamot tartasz,
, de ismétlésnek sem rossz, a többi fórum társnak,
!
"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

nem toltam, de majd ha úgy alakul és időm engedi megnézem mi a vége
annyi, hogy most vissza jöttem a suliba mert vizsgázom és 23. á ig nincs gép.... 
Sok sikert hozzá, én már letudtam 
Tidus Az ismétlés a tudás anyja, meg éltetni kell a fórumot 
[ Szerkesztve ]

helo mitöl van az hogy alvoállapotbol valo viszatérésnél 4giga ramnál kékhalál
3gigaramnál meg elindul normálisan
és már más ramokal is porbáltam
667mhz 4 db
800mhz 4 db
1066mhz 4 db
ezekkel próbáltam ki és mindegyiknél ezt produkálta
alaplap asus m3a
64 bites rendszer
win 7 de vista-nál is ezt csinálta
[ Szerkesztve ]
BFBC2 nick : Bomi12 | Origin/Battelog : bomi12

esetleg próbáld a bioszban a gangen unganged módot variálni vmint az időzitésre és a kellő feszre is figyelj oda...
hírtelen ezeket tudom javasolni...
apropó "kts88" neked nem voltak gondjaid a hang driverrel? Nekem win7 és vista alatt is bizonyos játékok alatt (pl: fallout3) ciripelő hangot ad ki.... pedig fent van minden patch ami a játékhoz lehet és előző alaplapnál ilyet nem csinált... Néztem a honlapon levő legfrissebb hang drivert, de win7 alá fel sem engedi azt tenni csak ami a cd-n van... vista alatt meg nem ér semmit.... 
Nekem a win7 beta alatt voltak gondok-mindig az engérkattintás hangjait adta ki-, de ott kikapcsoltam a windows hangjait és megoldódott a probléma
XP Vista és win7 rc alatt nem tapasztaltam hasonlót.
Én innen szedem le a vista 64-es driver (a 20,3Mb-os változatot),tés mind vista 64 és win 7 64 bites oprendszer alatt zökkenőmentesen ment.
apollo12 Szerintem próbálj egy bios frissétést, vagy van a setup beállítások között az alvó állpotra vonatkozó beállítások, próbáld átállítani.
Milyen oprendszer alatt??
[ Szerkesztve ]

na ez érdekes... majd megpróbálom levenni az egér alap "katt" hangját...
(pedig én is az rc-t használom...
)
Én eddig azt csináltam, hogy levettem a játék zene hangját... csak a zene hangot.. a beszéd meg lövések meg miegymás maradt.. és úgy is elmúlt a folyamatos kattogás... 
[ Szerkesztve ]
mondjuk az rc még csak 1 napja van fenn, és a mélynyomó elnyomott minden mást

Hát igen... akartam is mondani, hogy nem egy hely de nagy gyöngyszem ez a hangkari kezelőfelület (kezelőpult) ... legalább is nekem nem jött be... túl van cifrázva rendesen... nem azt mondom meg lehet találni a kellő beállítást, de nem elsőre az tuti 
amúgy ezt leszámitva meg vagyok elégedve...
Bár illő lenne dobnia egy kis csontot a híveinek...
(újabb drivert alaplapi csipszetthez meg hanghoz pl... )
a chipset drivert az amd oldalán keresd. [link]
A hangkeltőhöz pedig talán az analog devices oldalán (de ott biztos nem lelsz
)
[ Szerkesztve ]

hát csipszet drivert se sürven lelni....
legalább is ez van csak "AMD 7-Series Chipsets Disk Performance Utility" 
itt nézd a catalyston belül kell keresni
=>Motherboard/Integrated Video Drivers=>Individual Drivers (Motherboard/Chipset) 

jaaaaaaaaaaaaa

szerk: "Full Catalyst Software Suite" tartalmazza a vga drivert is? LEgalább is ezt veszem ki belőle
[ Szerkesztve ]

visszaszívtam...
hogy nem szúrta ki a szememet ez is 
Sziasztok!
M3A79-T Deluxeon a CM Z600 as hűtő elfedi az első 2 memóriaslotot? Valaki tud erről valamit?
Ha igen milyen hűtőt használtok ti hozzá , mert úgylátom nagyon közel van a cpu foglalat és a memória?
http://evapor.hu/ - Elektromos Cigaretta Webshop http://evapor.hu/forum - Elektromos Cigaretta Fórum
Én egy AC freezer 64 prot-t használok, megbírkózik a procimmal ,nekem elég.
bár picit csalóka lehet a kép, mert nagyon nagy a lap, de meg kéne próbálni mindenképp,
De szerintem felfér, főleg ha ebből indulok ki[link] bár ez egy abit, de kb méretben azonos.
[ Szerkesztve ]
Az abiton sokkal messzebb van , nézd:
Abit
Asus
Láttam egy képet , ahogy rálógott ezen a lapon , próbáltam megkeresni de nemtalálom
De jobban megnézve pont nem fog rálógni , ventivel viszont biztos.
Veszek inkább egy thermaltake ultra 120-at , az ventivel se fogja elérni 
http://evapor.hu/ - Elektromos Cigaretta Webshop http://evapor.hu/forum - Elektromos Cigaretta Fórum

szerintem egy sima rammodul elférne alatta....viszont a dominatoraid tuti nem.... 
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» • airsoft • the real fps • «««««««««««««««««««««««
A ventit több oldalról is rá lehetne szerelni
De minek cseréled a jelenlegit?
egyébként tényleg igaz :AMD Phenom X4 9950 be @ 3.4 GHz , 1.5V, mert akkor gratula hozzá
Mert épp most adom el a gépem , és valami izmosabb hűtő után néztem (bár ezzel sincs semmi gond , 45-50 fok fölé nem szokott menni)
Lehet , hogy az lesz , hogy alulról felfelé megy a levegő ,viszont szerintem az rontani fog a teljesítményen a meleg vga miatt , ha onnan szív
Kis reklám: ELADÓ 
A proci annyin megy , viszont prime-al még nem teszteltem , nemigazán hat meg , lényeg hogy eddig még sose állt le játékok alatt 
[ Szerkesztve ]

windows vista 64 bit nél is meg
windows 7 rc 64 bit alatt is ezt csinálta
[ Szerkesztve ]
BFBC2 nick : Bomi12 | Origin/Battelog : bomi12

szép kis konfig... annyira nem látom azonban értelmét a cserére... ez a prockó is kihajt mindent

2db 4890 mellé azért kelleni fog szerintem az a 940 

ja!!!! úgy már érthető 
nekem viszont a 2db 4850 mellé elég a mostani 
Valakinek jól megy
csak nem full hd????
apollo12 van a biosban olyan, hogy power menu, szerintem próbálj ott játszani a suspend móddal.

adatlapomban látod a moncsim

na azt akarom kihajtani majd rendesen 

Olvastátok az AMD biosz buherálós cikkét?
kíváncsi lennék, hogy vajon az ASUS mit fog kitalálni, hogy ezt kijátsza mert momentán én örülnék ha tudná ezt is a lapom... ki tudja mit hoz a sors... én pl a procim vhai leváltójának egy 720BE-t szerettem volna.... bár ki tudja... addigra lehet úgy lemennek a 4 magos árak, hogy az kerül a lapomba vagy egy jó kis 6 magos ha támogatni fogja... bár az is kétséges...
valószínüleg új foglalat vagy csak az am3 ban fog menni. 
Olvastam! 
Egyelőre csak az M4A-khoz van modbios, nem tudom, hogy az M3A-k kapnak-e ilyen támogatást 
Hatmagos, AM3 foglalatba való asztali proci 99,9%, hogy nem lesz.
Different songs for different moods.

Szétcsapok az ASUS háza táján ha nem csinálnak normális biosz ![;]](/dl/s/v1.gif)
Na jó még sem... max 4 magost veszek... 
Egyelőre pedig a "kis" phenomom elég mindenre...
a 6 magost meg majd meglátjuk.... az amd ha nagyot akar ütni az is vissza fele lesz kompatibilis... és ha mi ezt tudjuk akkor ők is... 
[ Szerkesztve ]
Az M4A-hoz van modbios, nem tudom, hogy az M3A-hoz lessz-e, viszont elvileg, és az alaplap tulajdonságait ismerve bármikor kidobhatják! Esetleg külömböző érdekek akadályozhatják meg! Gyártók megállapodása! Például az M4A-nal ha a gyári Biost frissíted, a negyedik mag X lesz, megszűnik! De ez a hatmagos elképzelés elég futurisztikusan hangzik, gondolom te sem gondoltad komolyan!
Egyébbként én feleslegesnek tartom ezt a műkődő negyedik mag körüli felhajtást! Én nem is foglalkozom vele, nem a fagyás miatt, hanem kipróbáltam, ment, aztán visszaállítottam! Így is fut minden fullba, és tuti stabil!
[ Szerkesztve ]
Majd megoldják a lelkes felhasználók
Minek lenne futurisztikus elképzelés a 6 magos asztali processzor?
Hiszen a fogyasztása órajele teljesen rendben van, mivel socket F-es ezért van benne ddr2-es memvezérlő így jó az AM2+-ba, DDR3-as vezérlőnek is kell lennie benne, mert a Magny-Cours két összedrótozott istambul lesz, és g34-be illeszkedig ami ddr3-as. Én kidobnám a helyükben .
Rég láttam már 100000 forint fölötti amd procit 
[ Szerkesztve ]

Modolt biosz remélhetőleg érkezni fog majd... szerintem ha a gigabyte gyárilag megcsinálta az asus sem fogja hagyni magát a felhasználók szemében szégyenbe kerülni... már csak idő kérdése... 
Amúgy meg a több magos (6 vagy több) prociknál meg ha egy csöppnyi esze van az amd nek akkor menni fog am2+ ban is.... elvégre minden adott hozzá, hogy menjen.... 
amúgy meg "Tidus" ha neked megy a 4. mag miért nem használod? Más élne halna egy ilyen lehetőségért.... 
[ Szerkesztve ]
Lehet nincs rá szüksége.
Vagy tuningban jobban megy 3 magosként, és az órajel szükséges neki.
Vagy nem teljesen stabil.
[ Szerkesztve ]

én is vmi hasonlót gondolok a háttérben mert ha rendesen menne biztosan használná 
Én per pillanatra gondoltam, nem a jövőre! Az elméleted viszont nem rossz! A valóság viszont még várat magára!