Hali!
Megpróbálok szépen sorjában válaszolni a kérdéseidre.
A BIOS frissítést neked kell eldöntened, az utolsó nem beta stabil BIOS a 1202, nekem ilyen van fönn, elvileg ezzel a BIOS-szal már mennek az AM2+ Phenomok is a lapban. Arra vigyázz, hogy ne a BIOS-ba beépített EZ Flash2-vel frissítsd a BIOS-t, hanem vagy az AWDFLASH-sel DOS-ból, vagy pedig az Asus Update nevű Windowsos progival.
Ha veszel +1GB ramot, akkor hogyha jól számolom 3 modul lesz a lapodban, ergo nem fogja tudni alkalmazni a Dual Channel-t, szóval szerintem inkább még gyűjtsél lóvét, és vegyél inkább 2×1GB-ot, és akkor azokkal is tud Dual Channel üzemmódot használni a lap. Bár szerintem manapság bőven elég a 2GB ram szinte mindenre.
A Phenomokkal kapcsolatban az a két limitációja van a lapnak, hogy HT link sebessége a Phenomoknál már úgy tudom hogy 2000MHz, de a lap csak 1000MHz-t tud, de az okosok azt mondják, hogy ez nem sokat számít, mert nem az a szűk keresztmetszet. A másik pedig az, hogy a Phenomok asszem magonként különböző feszültséget és órajelet tudnak belőni maguknak, ezzel a lappal azonban ez nem megy nekik, hanem minden mag azonos órajelen és feszültségen jár, hogyha jól tudom.
A tuningos részre sajnos nem tudok válaszolni, mivel én nem tuningolok, hanem a biztos, ámde jóval költségesebb utat választottam: tavaly decemberben cseréltem le a sima egymagos 3800+-t egy X2 6400+ Black Editionra.
Viszont találtam egy fórumlinket, amiben jó sok minden le van írva a tuninggal kapcsolatban: Tuning kezdőknek, szájbarágósan
Remélem, hogy valamennyit tudtam segíteni.
Üdv.: Márk

Ezutan mar tenyleg Phenom. Szépen beesett 40 alá az ára. nyárra remélem 30 vagy az alatt lesz. Az X2-m vettem 30ért anno. 

![;]](/dl/s/v1.gif)