D2X már csak hab a tortán, HDAV moddal meg pláne, X-Fi-t a DX váltotta, úgyhogy azzal voltak az első élményeim, arról írtam.
Ha pontos akarok lenni, akkor az utolsó X-Fi-m Extreme Audio volt
De ezt csak a pontosság miatt írtam, nem ehhez hasonlítottam. Ezt csak azért vettem két hétre, hogy legyen valami normális hangzsuga a gépben, amíg kiválasztom az igazi utódot.
(a Live24bit korszakomból tudtam, mi várható tőle, ADI-nál bármi jobb, és mivel X-Fi a neve, driver is volt hozzá)
Az utolsó X-Fi, amit huzamosabb ideig használtam is, az a Fatality Platinum Championship Series volt(ha pontosan emlékszem a nevére). Előtte (Dell) Extreme Music.
Gondolom ismered ezeket a kis piezzo-kat, ami autóba szerelhető. Nagyon magas hangokhoz előnyös. Ezek sziszegtek. Enélkül maga a hangfal nem, vagyis szinte már extrém próbának is mondható. Azt nem tudom, hangfaladban, vagy általában a hangfalakban milyen magassugárzó van, de gondolom ennyire nem elvetemült egy gyártó sem. Nekem kellett ez a csipogó, magashang-függőségem van, az X-Fi nyugdíjazása óta viszont, már enélkül is elviselhetőek a hangok.
Na de, mondjuk ha nem az X-Fi miatt volt a sziszegés, akkor mondjuk mi miatt? Figyelembe véve, hogy semmi más nem változott, csak a hangkártya.