Hello!
Én ma vettem meg a pci-x-es DX-et. Eddigi tapasztalataim:
-Villámgyors volt a telepítés. Az Asus-tól leszedtem a legújabb béta drivert, azt raktam fel hozzá; ami meglepett sok éves Audigy2Zs használat után, hogy nem kell a gyári CD a hangkártya telepítéséhez, és nem kell felrakni a régi hangkártya software-eket, hogy frissíteni lehessen őket.
-Érdekes, hogy nálam bootoláskor kattan kettőt a kártya. Nem a hangszórók, hanem a kártyán valami, mintha vagy a táp részét, vagy a hangkimeneteket tudná lekapcsolni. Kb olyan, mint mikor egy nagyobb házimozi erősítőt kapcsol be/ki az ember.
-A kezelősoftware kib. gyors -a creative után. Nem kell 10 másodpercet várni, mire a mixer bejön. Ééés megjegyzi a beállításokat!! Hihhetetlen
-Gyorsban megnéztem pár játékkal, eddig mindennel ment rendesen. Az azt támogató játékoknál az EAX opció simán választható. Sebességbeli különbséget nem tapasztaltam -ahogy láttam, külföldi tesztoldalakon max 1-2 fps a dif. az x-fis real EAX és DX emulált/fordított között.
-TV nézésnél nekem úgy tűnt, mintha (alapbeállítások mellett) a stereo hangnak nagyobb teret adna.
Egyetlen gondom volt eddig vele, talán bzoley Úr tudna segíteni: van egy Leadtek WF2000 XP Expert tunerem. Összekötöttem a hangkártyával, beállítottam a mixeren a record résznél az AUX port monitorozását -így van hangja a TV-nek. Szól is, de a PVR2-ben (2.0.3.9) az "Audio vezérlése" résznél nem tudom kiválasztani az AUX-ot. Ha a "Hangkártya típusa" autón van, akkor csak a Hanghullám/SW synth/CD lejátszó lehet a vezérlő, de azokkal nem csinál semmit. Ha a típus "C-Media HD Audio", akkor fixen beáll a vezérlés "Hangerőre", ez jó is lenne, de nem a bemenetet állítja, hanem a master hangerőt. Hab a tortán, hogy választható az Audigy is típusnak. Uninstall, és regpucolás után 
Tehát nem tudom, hogy most a PVR e a ludas, vagy...
Szóval eddig mindent összevetve teljesen jó. Ha csak tized annyi szopás lesz vele, mint a ZS-vel, már megérte. Ha az Asus kicsit rágyúr a kezelősoftware átláthatóságára, illetve ilyen gyorsan javítja az esetleges bugokat, akkor a creative abszolute pwned 
Ullyoncz