Jött válasz a support részéről...
Core i5-ös gépben (mert elvileg az i7-es más, de én már ebben sem vagyok biztos) a memóriafoglalatból tényleg van benne 2, csak olyan helyen, ahol átlag júzer nem fér hozzá. Nem az alsó burkolat alatt van. A FixDirect Kft-hez kell bekopogni, hogy rakják bele br. 5750Ft-ért. Telefonon előtte felhívtam őket, ott is azt mondták, hogy sajnos ez a típus ilyen, le kell adni a gépet, mert teljesen szét kell bontani a notebookot memóriabővítéshez. 
Aki nem félti a garanciáját az szétszedheti maga is, ha tudja, hogy hogyan kell, de én az alsó burkolatnál tovább nem bontom, csak majd ha leketyegett a gari róla. Épp elég volt a gép aljával is tökölni, eleve nem értem, hogy miért nem kívülről csavaros az a burkolat. 
Bevittem a gépet hozzájuk, kb. 40-45perc múlva szóltak, hogy kész. 8gb benne figyel, működik, minden oké. Érdekes módon jelenleg Dimm1, és Dimm3-ban van memória. Lehet hogy mégis 4 hely van benne? 
A szerviz szuper, saját parkoló, olcsó kávé, van hozzá kavargató is, nem az ujjaddal kell.
Meglepődtem, mert emberekkel beszéltem telefonon is, és személyesen is, nem orkokkal. Kérdeztem, válaszoltak, segítőkészek voltak. Még az ügyfélszolis nő is nagyon jól képben volt a géppel kapcsolatban. Így nálam ez a cég abszolút pozitív most.