kb. falul találod a driverereket... (sima/bluetooth/infra modem)
[ Szerkesztve ] vagy mégsem? ::::::::::::::::....:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
[Re:] UPC Mediacard villámteszt: digitális HD adások médiabox nélkül
TV-Out, TV összekötése média-out eszközökkel (PC, Set-Top Box, médialejátszó, bármi)
kb. falul találod a driverereket... (sima/bluetooth/infra modem)
[ Szerkesztve ] vagy mégsem? ::::::::::::::::....:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Sziasztok 1000H tulajok!
Tud valaki segíteni abban hogy milyen driver kell ahhoz hogy menjen a CS Source? Vagy egyáltalán mit lehet csinálni hogy fusson? Mert kéne neki....
Köszi.
ASUS EeePC 1000H (Black, Win7 Pro, 1GB, 320GB) | Nokia N73 (Silver&Plum 2GB miniSD) | Videoton RA 6363 S + RT 6303 S + DC 2050E + Akai CS-F21

[ Szerkesztve ]
hát a Source az tudtommal határeset eléggé, de majd reportolj...

Szia!
Köszi.
Nekem "non-steam"-es verzió van, vagyis nem tudom oda bemásolni ahova kellene: "...and save the file as autoexec.cfg in your Steam\SteamApps\your@email.com\counter-strike source\cstrike\cfg folder."

ASUS EeePC 1000H (Black, Win7 Pro, 1GB, 320GB) | Nokia N73 (Silver&Plum 2GB miniSD) | Videoton RA 6363 S + RT 6303 S + DC 2050E + Akai CS-F21
akkor oda másold ahol a cfg-k vannak, azért gondlkozni éppen lehet 
(cstrike\cfg folder)

úúristen dehülyevagyok.. korán van még 
Köszi. 

A hosszú hétvége úgy látszik javított valamit, mert most 3 napja jó. A franc se érti. 
nem vagyok suhanc...
nekem ilyet az asztali gépemen produkált az akkori legújabb nVidia driver, visszaraktam a régit és jó lett.
szóval ha esetleg megint előjön szerintem érdemes cserélned drivert, vagy előre, vagy hátra...

Előre már volt (látszólag nem segített), vissza nehéz lenne, mert a gyári volt előtte rajta és azzal kezdődött a hiba.
[ Szerkesztve ]
nem vagyok suhanc...

Szia
bemásoltam oda, felülírtam, és elöször bejön az indítókép, aztán fekete képernyő és a jobb fölső negyedében fehér csíkok... :S

Sziasztok!
Lenne még egy kérdésem... az mitől lehet, hogy néha csak úgy,
minden előjel nélkül bezárul egy ablak miközben használom?
Lehet, hogy én vagyok nagyon vak, de az "egér" beállításnál nem nagyon találtam olyan kombinációt, amivel véletlenül kiléphetnék valahonnan, szóval nem tudom mi ez, de elég zavaró tud lenni...
Köszi!

igen, ez nekem is feltűnt már, firefoxban néha nekem is bezáródna, de szerencsere ott még egyszer rákérdez..., persze csak ha a tapipadot használom...
[ Szerkesztve ]

Nektek nem csinálja azt a gép hogy mikor elkezdi tölteni a win-t a windows logó nagyon lassan, több másodperc alatt tűnik elő?
Másik bug, hogy kb minden 5.-6. bootnál egy csomót gondolkozik a welcome képernyőn, majd utána kapok egy teljesen használhatatlan rendszert. Mintha valami 100on enné a procit. Ilyenkor csak a ki-bekapcs segít.
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

az elso "bug"-ot egy hete vettem eszre eloszor es utoljara, amikor bebootoltam az XP-t..
[ Szerkesztve ]
tényleg ennyire jó a Hibernálás, majd ha befut a gép én is kipróbálom.
Ha jól értem végülis szinte semmit nem eszik, és kinyitva a gép pár mp után használható?
pl. használom. mentek aztán lecsukom, akkor automata hibernál. Aztán mondjuk másnap kinyitom és ott folytatom ahol abbahagytam? nem hangzik rosszul...

nem annyira villámgyors a hibernálás, de azért gyorsabb a kikapcs-bekapcs-nál, főleg, hogy megnyitva hagyom a mozillát, meg mindent, semmit nem eszik, pontosan úgy mint a kikapcsoláskor, készenlétkor eszik valamennyit, de akkor tényleg csak pár másodperc a feléledés...
egyébként néha azért újraindítom, csak Vistát használok, azért írtam, hogy egy hete először és utoljára, előtte nem volt ez a "bug" az XP-vel...
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]

Azért néha nem árt ki-bekapcsolni, hogy kitakarítson a rendszer, ill. az akksi is lemerül egy idő után, akkor viszont érhetnek meglepetések.
nem vagyok suhanc...

Sziasztok!
Most állok egy ilyen netbook vásárlása előtt csak még néhány kérdésem lenne.Valoszinű, hogy holnap megvenném ezért légyszi minnél hamarabb válaszoljatok, ha tudok!
1024*768ra lehet állitani a kijelzőt? Ha igen mennyire lehet használni?
MS SQL EE lenne a fő felhasználási terület.Próbálta már vki? Milyen tapasztalata van? Szerintetek, jo erre ez a netbook?
Köszi a válaszokat!
Samsung N150,Nokia E51

Ez a logó több mp alatt tűnik elő dolgo nekem szinte minden rendszeremnél igy volt. Nem gondolnám, hogy ez baj lenne. A másik viszont érdekes, nekem nem volt ilyenem.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

1024x768-ban megy frankón, csak föl-le kell tologatni a képet, hogy ráférjen, ha felmész lelóg a tálca, ha lemész, kilóg a címsor, meg az eszköztárak...
[ Szerkesztve ]
aham, köszi.
de mondjuk úgy működhet, hogy dolgozok, összecsukom és magától hibernál nem? szvsz nem baj ha nem olyan gyorsan akkor már elpakolható aztán kész. Aztán meg kinyitom és akkor kell neki egy kis idő...
nyitásra van neked megcsinálva vagy gombot kell nyomogatnod?

Ok, köszi szépen! 
Samsung N150,Nokia E51

Zárásra megoldható: vezérlőpult->energia gazdálkodási lehetőségek->speciális fül
A nyitásra nem kapcsol be.
nem vagyok suhanc...

Üdv mindenkinek!
Nemrég büszke tulajdonosa lettem én is ennek az okos kis netbooknak, most is épp erről írok... Akadt vele egy kis problémám...
Tehát, telepítettem rá egy XP Prof-ot, de valamiért nem hajlandó kezelni a kamerát...
Az ECap-ot feltettem, meg tudom nyitni, de miután bejön az ablakja, pár másodperc múlva automatikasan bezáródik...
Előre is köszi a segítséget: D U C K

progit feltetted, de a webcam drivert is? biosban is le lehet tiltva a webcam... ez a 2 para lehet szerintem, más nem hiszem hoyg bezavarhat.
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

Biosban engedélyezve van, az ECap program is fent van, ami a támogató CDről lett feltéve...
Milyen driver kellene hozzá, és azt hogy tudnám beszerezni???

Sziasztok!
Valaki #761-re?
Köszi.

Nem csak a firefox csinál ilyet (bár ott is problémás, ha csak egy lap van megnyitva, ott nem szokott rákérdezni), hanem nekem a sajátgép is, meg tegnap mikor anyukám
pasziánszozott onnan is kiment...
De akkor remény nagyon nincs rá ezek szerint, hogy ez megoldódik... kár...
Bár ez legyen a legnagyobb hibája 
A Hardverkezelőben nincsen felkiáltójeles alkatrészed nem? akkor a driver elméletileg fennt van.
Gondolom be is van kapcsolva a webcamod... Fn

EeePC tray utility-ben is kell engedélyezni az eszközt, ez általában az óra mellé épül be. Esetleg magát a drivert (tray utility) is telepítened kell.
Ha skype-ot használnál, ott műxik?
nem vagyok suhanc...

Nekem hál istennek ilyen problémám nincs.
Az a 2 bug van, amit lentebb leírtam, abból inkább a hsználhatatlan win boot zavar...

Engedélyezve van a Tray utilityben is, és az eszközkezelőnél sincs gond vele...
Skype-on webkamerakép az működik...
Az ECap meg nem... :S

A legújabb Ecap progival nézted, vagy a driver dvd-n levővel? Mert ha a recovery dvd-n levőt próbáltad, próbáld ki az ASUS.com-on levő legfrissebbet is és vica versa.

Először feltettem a támogatós dvd-ről, azzal nem ment... Eltávolítottam...
Utána feltettem az Asus honlapján levőt, ezt a verziót: "Version V1.014"...
Ezzel sem megy... :S

Sziasztok,
Tervezek vásárolni a közeljövőben egy 1000H-t. Van Vistam, a kérdésem, hogy az asus.com-on lévő XP-s driverekkel elmegy? Vagy kell vhonnan máshonnan szerezni hozzá drivereket? Valakinek tapasztalat?
köszi

leírtam már ebben a topikban, hogy majdnem minden megy, vistás driverek meg az asus-tól nincsenek, és nem is lesznek..., az ACPI driverek nem, illetve nem megbízhatóan működnek...
[ Szerkesztve ]

Köszi.
Mea culpa, ha ismétled magad, de isti bizi, nem leltem ebben a topicban Vistarol ilyet. 

Szerintetek karácsonykor lemegy az ezresek ára vagy emelkedik, mert könnybben el lehet adni??

Valaki itt említette hogy van vmi olyan progi, hogy ha filmet akarsz nézni, akk a filmet, vagy részét bemásolja a ramba, és akk nem pörgeti a vinyót. Na most ha lenne a gépbe 8 gigás sd kari, és azon lenne a film, az nem jó megoldás? Szal akk igaz nem pörögne a vinyó? Meg hogyha torrentezek, és az sd karira töltöm a cuccost, akk sem?

Bocs, otthon felejtettem a kristálygömbömet. Majd ha hazaértem megnézem ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

hehe... Amúgy nem jövőmondást kértem csak általános tapasztalatot, mert nem nagyon szoktam figyelni az árakat....

Uhh, bammeg, szakértelem ottvan, de méginkább, hogy ilyen ordító baromság nem tűnik fel senkinek. 1024x600 a képernyő felbontása, tehát NEM megy 1024x768-ban. Ezzel az erővel 3242x4567 is megy, mert ide-oda tologatással meg tudod nézni...LOL

Hm. Általános tapasztalat még nem nagyon van világméretű pénzügyi válságokról a globális világban.

LOL, ha a kezedbe vettél volna egy ilyen gépet, vagy a PH! tesztet elolvastad volna, mielőtt hozzászólsz a topikjában valószínűleg értenéd, hogy miről van szó...
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]

Köszönjük, hogy értékes hozzászólásoddal emelted a fórum színvonalát. 
flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]

.
[ Szerkesztve ]

És ezért még be is reggelt 
Nem hiszem, hogy most akarok egy frappáns aláíráson gondolkozni.

Tud valaki ajánlani egy megbízható kékfogas egeret 1000H-hoz, olyanra gondolok
ami nem akad össze a Wifi-vel (nincs belassulás szörfözés közben)... ?
Más téma: szerintetek érdemes N-es wifit venni 1000H-hoz? Lakáson belül 1-2 szoba távolságban a b/g-és routerrel összahasonlítva van észrevehető sebesség különbség a kettő között ?