Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#751) Wajk válasza Kalandor (#750) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

:K Nokia Support

kb. falul találod a driverereket... (sima/bluetooth/infra modem)

[ Szerkesztve ] vagy mégsem? ::::::::::::::::....:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

(#752) Sensation

Sensation
(tag)

Sziasztok 1000H tulajok!

Tud valaki segíteni abban hogy milyen driver kell ahhoz hogy menjen a CS Source? Vagy egyáltalán mit lehet csinálni hogy fusson? Mert kéne neki....

Köszi.

ASUS EeePC 1000H (Black, Win7 Pro, 1GB, 320GB) | Nokia N73 (Silver&Plum 2GB miniSD) | Videoton RA 6363 S + RT 6303 S + DC 2050E + Akai CS-F21

(#753) sekli válasza Sensation (#752) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

modositott cfg

[ Szerkesztve ]

(#754) Wajk válasza Sensation (#752) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

hát a Source az tudtommal határeset eléggé, de majd reportolj...

[ Szerkesztve ] vagy mégsem? ::::::::::::::::....:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

(#755) Sensation válasza sekli (#753) üzenetére

Sensation
(tag)

Szia!

Köszi.

Nekem "non-steam"-es verzió van, vagyis nem tudom oda bemásolni ahova kellene: "...and save the file as autoexec.cfg in your Steam\SteamApps\your@email.com\counter-strike source\cstrike\cfg folder."

:F :F :F

ASUS EeePC 1000H (Black, Win7 Pro, 1GB, 320GB) | Nokia N73 (Silver&Plum 2GB miniSD) | Videoton RA 6363 S + RT 6303 S + DC 2050E + Akai CS-F21

(#756) Wajk válasza Sensation (#755) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

akkor oda másold ahol a cfg-k vannak, azért gondlkozni éppen lehet :))
(cstrike\cfg folder)

(#757) Sensation válasza Wajk (#756) üzenetére

Sensation
(tag)

úúristen dehülyevagyok.. korán van még :DD

Köszi. :R

(#758) Kbali válasza Kbali (#672) üzenetére

Kbali
(őstag)

A hosszú hétvége úgy látszik javított valamit, mert most 3 napja jó. A franc se érti. :F

nem vagyok suhanc...

(#759) Wajk válasza Kbali (#758) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

nekem ilyet az asztali gépemen produkált az akkori legújabb nVidia driver, visszaraktam a régit és jó lett.

szóval ha esetleg megint előjön szerintem érdemes cserélned drivert, vagy előre, vagy hátra...

(#760) Kbali válasza Wajk (#759) üzenetére

Kbali
(őstag)

Előre már volt (látszólag nem segített), vissza nehéz lenne, mert a gyári volt előtte rajta és azzal kezdődött a hiba.

[ Szerkesztve ]

nem vagyok suhanc...

(#761) Sensation válasza Wajk (#756) üzenetére

Sensation
(tag)

Szia

bemásoltam oda, felülírtam, és elöször bejön az indítókép, aztán fekete képernyő és a jobb fölső negyedében fehér csíkok... :S
:F :F :F

(#762) Moondance

Moondance
(újonc)

Sziasztok!

Lenne még egy kérdésem... az mitől lehet, hogy néha csak úgy,
minden előjel nélkül bezárul egy ablak miközben használom?
Lehet, hogy én vagyok nagyon vak, de az "egér" beállításnál nem nagyon találtam olyan kombinációt, amivel véletlenül kiléphetnék valahonnan, szóval nem tudom mi ez, de elég zavaró tud lenni...
Köszi!

(#763) sekli válasza Moondance (#762) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

igen, ez nekem is feltűnt már, firefoxban néha nekem is bezáródna, de szerencsere ott még egyszer rákérdez..., persze csak ha a tapipadot használom...

[ Szerkesztve ]

(#764) rankesz

rankesz
(PH! addikt)

Nektek nem csinálja azt a gép hogy mikor elkezdi tölteni a win-t a windows logó nagyon lassan, több másodperc alatt tűnik elő?
Másik bug, hogy kb minden 5.-6. bootnál egy csomót gondolkozik a welcome képernyőn, majd utána kapok egy teljesen használhatatlan rendszert. Mintha valami 100on enné a procit. Ilyenkor csak a ki-bekapcs segít.

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#765) sekli válasza rankesz (#764) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

az elso "bug"-ot egy hete vettem eszre eloszor es utoljara, amikor bebootoltam az XP-t..

[ Szerkesztve ]

(#766) Wajk válasza sekli (#765) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

tényleg ennyire jó a Hibernálás, majd ha befut a gép én is kipróbálom.
Ha jól értem végülis szinte semmit nem eszik, és kinyitva a gép pár mp után használható?

pl. használom. mentek aztán lecsukom, akkor automata hibernál. Aztán mondjuk másnap kinyitom és ott folytatom ahol abbahagytam? nem hangzik rosszul...

(#767) sekli válasza Wajk (#766) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

nem annyira villámgyors a hibernálás, de azért gyorsabb a kikapcs-bekapcs-nál, főleg, hogy megnyitva hagyom a mozillát, meg mindent, semmit nem eszik, pontosan úgy mint a kikapcsoláskor, készenlétkor eszik valamennyit, de akkor tényleg csak pár másodperc a feléledés...

egyébként néha azért újraindítom, csak Vistát használok, azért írtam, hogy egy hete először és utoljára, előtte nem volt ez a "bug" az XP-vel...

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#768) Kbali válasza Wajk (#766) üzenetére

Kbali
(őstag)

Azért néha nem árt ki-bekapcsolni, hogy kitakarítson a rendszer, ill. az akksi is lemerül egy idő után, akkor viszont érhetnek meglepetések.

nem vagyok suhanc...

(#769) blast3r

blast3r
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Most állok egy ilyen netbook vásárlása előtt csak még néhány kérdésem lenne.Valoszinű, hogy holnap megvenném ezért légyszi minnél hamarabb válaszoljatok, ha tudok!
1024*768ra lehet állitani a kijelzőt? Ha igen mennyire lehet használni?
MS SQL EE lenne a fő felhasználási terület.Próbálta már vki? Milyen tapasztalata van? Szerintetek, jo erre ez a netbook?

Köszi a válaszokat!

Samsung N150,Nokia E51

(#770) Nyugdíjas válasza rankesz (#764) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Ez a logó több mp alatt tűnik elő dolgo nekem szinte minden rendszeremnél igy volt. Nem gondolnám, hogy ez baj lenne. A másik viszont érdekes, nekem nem volt ilyenem.

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#771) sekli válasza blast3r (#769) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

1024x768-ban megy frankón, csak föl-le kell tologatni a képet, hogy ráférjen, ha felmész lelóg a tálca, ha lemész, kilóg a címsor, meg az eszköztárak...

[ Szerkesztve ]

(#772) Wajk válasza sekli (#767) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

aham, köszi.

de mondjuk úgy működhet, hogy dolgozok, összecsukom és magától hibernál nem? szvsz nem baj ha nem olyan gyorsan akkor már elpakolható aztán kész. Aztán meg kinyitom és akkor kell neki egy kis idő...

nyitásra van neked megcsinálva vagy gombot kell nyomogatnod?

(#773) blast3r válasza sekli (#771) üzenetére

blast3r
(lelkes újonc)

Ok, köszi szépen! :))

Samsung N150,Nokia E51

(#774) Kbali válasza Wajk (#772) üzenetére

Kbali
(őstag)

Zárásra megoldható: vezérlőpult->energia gazdálkodási lehetőségek->speciális fül

A nyitásra nem kapcsol be.

nem vagyok suhanc...

(#775) D U C K

D U C K
(újonc)

Üdv mindenkinek!
Nemrég büszke tulajdonosa lettem én is ennek az okos kis netbooknak, most is épp erről írok... Akadt vele egy kis problémám...
Tehát, telepítettem rá egy XP Prof-ot, de valamiért nem hajlandó kezelni a kamerát...
Az ECap-ot feltettem, meg tudom nyitni, de miután bejön az ablakja, pár másodperc múlva automatikasan bezáródik...
Előre is köszi a segítséget: D U C K

(#776) rankesz válasza D U C K (#775) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

progit feltetted, de a webcam drivert is? biosban is le lehet tiltva a webcam... ez a 2 para lehet szerintem, más nem hiszem hoyg bezavarhat.

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#777) D U C K válasza rankesz (#776) üzenetére

D U C K
(újonc)

Biosban engedélyezve van, az ECap program is fent van, ami a támogató CDről lett feltéve...
Milyen driver kellene hozzá, és azt hogy tudnám beszerezni???

(#778) Sensation

Sensation
(tag)

Sziasztok!

Valaki #761-re?

Köszi.

(#779) Moondance válasza sekli (#763) üzenetére

Moondance
(újonc)

Nem csak a firefox csinál ilyet (bár ott is problémás, ha csak egy lap van megnyitva, ott nem szokott rákérdezni), hanem nekem a sajátgép is, meg tegnap mikor anyukám
pasziánszozott onnan is kiment...
De akkor remény nagyon nincs rá ezek szerint, hogy ez megoldódik... kár...
Bár ez legyen a legnagyobb hibája :)

(#780) Wajk válasza D U C K (#777) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

A Hardverkezelőben nincsen felkiáltójeles alkatrészed nem? akkor a driver elméletileg fennt van.

Gondolom be is van kapcsolva a webcamod... Fn

(#781) Kbali válasza D U C K (#775) üzenetére

Kbali
(őstag)

EeePC tray utility-ben is kell engedélyezni az eszközt, ez általában az óra mellé épül be. Esetleg magát a drivert (tray utility) is telepítened kell.
Ha skype-ot használnál, ott műxik?

nem vagyok suhanc...

(#782) rankesz válasza Moondance (#779) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Nekem hál istennek ilyen problémám nincs.
Az a 2 bug van, amit lentebb leírtam, abból inkább a hsználhatatlan win boot zavar...

(#783) D U C K válasza Kbali (#781) üzenetére

D U C K
(újonc)

Engedélyezve van a Tray utilityben is, és az eszközkezelőnél sincs gond vele...
Skype-on webkamerakép az működik...
Az ECap meg nem... :S

(#784) rankesz válasza D U C K (#783) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

A legújabb Ecap progival nézted, vagy a driver dvd-n levővel? Mert ha a recovery dvd-n levőt próbáltad, próbáld ki az ASUS.com-on levő legfrissebbet is és vica versa.

(#785) D U C K válasza rankesz (#784) üzenetére

D U C K
(újonc)

Először feltettem a támogatós dvd-ről, azzal nem ment... Eltávolítottam...
Utána feltettem az Asus honlapján levőt, ezt a verziót: "Version V1.014"...
Ezzel sem megy... :S

(#786) mfelix

mfelix
(újonc)

Sziasztok,
Tervezek vásárolni a közeljövőben egy 1000H-t. Van Vistam, a kérdésem, hogy az asus.com-on lévő XP-s driverekkel elmegy? Vagy kell vhonnan máshonnan szerezni hozzá drivereket? Valakinek tapasztalat?
köszi

(#787) sekli válasza mfelix (#786) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

leírtam már ebben a topikban, hogy majdnem minden megy, vistás driverek meg az asus-tól nincsenek, és nem is lesznek..., az ACPI driverek nem, illetve nem megbízhatóan működnek...

[ Szerkesztve ]

(#788) mfelix válasza sekli (#787) üzenetére

mfelix
(újonc)

Köszi.
Mea culpa, ha ismétled magad, de isti bizi, nem leltem ebben a topicban Vistarol ilyet. :(

(#789) PSP-Bobb

PSP-Bobb
(lelkes újonc)

Szerintetek karácsonykor lemegy az ezresek ára vagy emelkedik, mert könnybben el lehet adni??

(#790) mg01

mg01
(fanatikus tag)

Valaki itt említette hogy van vmi olyan progi, hogy ha filmet akarsz nézni, akk a filmet, vagy részét bemásolja a ramba, és akk nem pörgeti a vinyót. Na most ha lenne a gépbe 8 gigás sd kari, és azon lenne a film, az nem jó megoldás? Szal akk igaz nem pörögne a vinyó? Meg hogyha torrentezek, és az sd karira töltöm a cuccost, akk sem?

(#791) Nyugdíjas válasza PSP-Bobb (#789) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Bocs, otthon felejtettem a kristálygömbömet. Majd ha hazaértem megnézem ;]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#792) PSP-Bobb válasza Nyugdíjas (#791) üzenetére

PSP-Bobb
(lelkes újonc)

hehe... Amúgy nem jövőmondást kértem csak általános tapasztalatot, mert nem nagyon szoktam figyelni az árakat....

(#793) Keva22 válasza sekli (#771) üzenetére

Keva22
(újonc)

Uhh, bammeg, szakértelem ottvan, de méginkább, hogy ilyen ordító baromság nem tűnik fel senkinek. 1024x600 a képernyő felbontása, tehát NEM megy 1024x768-ban. Ezzel az erővel 3242x4567 is megy, mert ide-oda tologatással meg tudod nézni...LOL

(#794) mob_zzz válasza PSP-Bobb (#792) üzenetére

mob_zzz
(fanatikus tag)

Hm. Általános tapasztalat még nem nagyon van világméretű pénzügyi válságokról a globális világban.

(#795) sekli válasza Keva22 (#793) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

LOL, ha a kezedbe vettél volna egy ilyen gépet, vagy a PH! tesztet elolvastad volna, mielőtt hozzászólsz a topikjában valószínűleg értenéd, hogy miről van szó...

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#796) bLaCkDoGoNe válasza Keva22 (#793) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Köszönjük, hogy értékes hozzászólásoddal emelted a fórum színvonalát. :U

flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#797) Keva22 válasza sekli (#795) üzenetére

Keva22
(újonc)

.

[ Szerkesztve ]

(#798) Carline válasza bLaCkDoGoNe (#796) üzenetére

Carline
(fanatikus tag)

És ezért még be is reggelt :F

Nem hiszem, hogy most akarok egy frappáns aláíráson gondolkozni.

(#799) Plehboj

Plehboj
(újonc)

Tud valaki ajánlani egy megbízható kékfogas egeret 1000H-hoz, olyanra gondolok
ami nem akad össze a Wifi-vel (nincs belassulás szörfözés közben)... ?
Más téma: szerintetek érdemes N-es wifit venni 1000H-hoz? Lakáson belül 1-2 szoba távolságban a b/g-és routerrel összahasonlítva van észrevehető sebesség különbség a kettő között ?

(#800) Nyugdíjas válasza Plehboj (#799) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Én tudom rosszul, vagy az 1kH-ban nem eleve n-es Wi-Fi van? :B

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.