Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#51) DaviD202 válasza lhidasi (#49) üzenetére

DaviD202
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az a 901-es :(

[ Szerkesztve ]

HP DV6 - Galaxy Nexus

(#52) DaviD202 válasza lhidasi (#49) üzenetére

DaviD202
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

De ha belinkelnéd az 1000est nagoyn örülnék neki :DD

HP DV6 - Galaxy Nexus

(#53) Stoto válasza pmate85 (#40) üzenetére

Stoto
(fanatikus tag)

bios frissítést próbáltál már?

(#54) DaviD202 válasza Stoto (#53) üzenetére

DaviD202
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az mitől lehet hogy ha az ölembe veszem a gépet halkan búg a hűtő, mint ha valami hozzáérne, de ha leteszem az asztalra akkor teljesen csendben van..
valaki? :F

[ Szerkesztve ]

HP DV6 - Galaxy Nexus

(#55) Stoto válasza DaviD202 (#54) üzenetére

Stoto
(fanatikus tag)

Azonnal, vagy csak pár perc/másodperc múlva jelentkezik a hang ha öledbe veszed?
Nem lehet hogy a ruhád elzárja a szellőző nyílásokkat és magasabb fordulatszámra kapcsol a venti, hogy bírja hűteni?

(#56) DaviD202 válasza Stoto (#55) üzenetére

DaviD202
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát nem tudom. Azonnal ahogy megnyomom a házrészt. Nem olyan durva csak mégis... Szétszedjem?
Hideg levegőt fúj magából. Nem melegedik pedig 1700mhz-n van ;)

HP DV6 - Galaxy Nexus

(#57) Stoto válasza DaviD202 (#56) üzenetére

Stoto
(fanatikus tag)

Próbáld meg, hátha meglátsz vmit.

(#58) lhidasi válasza DaviD202 (#54) üzenetére

lhidasi
(újonc)

Hat en is kiprobaltam.

Ugyan ez a jelenseg :)

Kersemre senki nem tud valaszolni ? :O

(#59) Stoto válasza lhidasi (#58) üzenetére

Stoto
(fanatikus tag)

Akár hogyan nyomogatom az alját nekem nem ad ki ilyen hangot. :D

(#60) tothm

tothm
(őstag)

Nálam csak 95k az 1000H! :Y :Y :K :C

(#61) DaviD202 válasza tothm (#60) üzenetére

DaviD202
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

én 93ért vettem :DDD

HP DV6 - Galaxy Nexus

(#62) tothm válasza DaviD202 (#61) üzenetére

tothm
(őstag)

Hol?

(#63) DaviD202 válasza tothm (#62) üzenetére

DaviD202
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Egy itteni kollégától :))

HP DV6 - Galaxy Nexus

(#64) tothm válasza DaviD202 (#63) üzenetére

tothm
(őstag)

De újonnan?

(#65) DaviD202 válasza tothm (#64) üzenetére

DaviD202
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem, augusztus nyolcadikai a készülék.

HP DV6 - Galaxy Nexus

(#66) tothm válasza DaviD202 (#65) üzenetére

tothm
(őstag)

Jah, igen de nálam az új annyi.

(#67) lhidasi

lhidasi
(újonc)

Uj kerdesem volna
Sikerult valakinek BT-n keresztul Nokia keszulekhez kapcsolodni ?
Pl. Nokia PC Suite.

Nekem sajna nem sikerult de amint lattam nemzetkozi forumokon is voltak gondok

(#68) Cyrin

Cyrin
(őstag)

Nekem is megjött ma az 1000H fehér. (meg hozzá még egy fehér Logitech V470 bluetoothos egér, meg egy Thermaltake Max 4 ház a meglévő dvd olvasómnak)

Már arról írok. Szuper.

[ Szerkesztve ]

Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.

(#69) CSiPet2

CSiPet2
(tag)

Csak, hogy tisztázzuk. Ebbe a gépbe az Intal Atom 230-as van igaz? Ami egymagos proci... Csak mert most láttam egy oldalat, ahol az Asus eee 1000h-t kétmagos atommal hirdetik... nem semmi!
http://www.megadrive.hu/webaruhaz/asus-eee-pc-1000h-2

Vagy most hülyeséget írtam és ez kétmagos, de ebben meg erősen kételkedem... az úgy rémlik majd csak októberben jön nem? Most teljesen elbizonytalanodtam...

HTC Desire InsertCoin v1.1.3

(#70) Cyrin válasza CSiPet2 (#69) üzenetére

Cyrin
(őstag)

A tisztánlátás végett ide is:
[link]

A kétmagos félreértés pedig innen adódhat:
"A processor with Hyper-Threading enabled is treated by the operating system as two processors instead of one."

[ Szerkesztve ]

(#71) HavocS

HavocS
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Megvettem :)
Első pillantásra gyönyörű. Másodikra is. A gépelés közben fel-alá mozgó billentyűzet jelenségével nem találkoztam, az egyetlen kellemetlenség a billentyűzettel kapcsolatban, hogy az alsó három kurzormozgató kattog, de túl sokat úgyse lesznek használva. A taccspad remek, a sebességre se lehet panasz. A vinyó tényleg melegszik elég szépen, de lassan úgyis jön a hideg, jövő nyárra meg már hat magos Eee-nk lesz :C A gép sebessége teljesen rendben van, a kijelzője korrekt, az azonnali felbontásváltás remek lehetőség, és a "kamu 1024x768" is sokkal használhatóbb mint gondoltam volna - persze ne szövegolvasáshoz használjuk, ha muszáj, akkor sokkal jobban járunk az automatikusan scrollozó módszerrel.
Ami már nem a gép hibája, az az a baromság, hogy két 35 gigás partícióra osztják a vinyót :U

Finally S-PVA!

(#72) CSiPet2 válasza Cyrin (#70) üzenetére

CSiPet2
(tag)

Oké tehát, ez nem fizikálisan kétmagos, hanem szoftveres megoldás, ez az úgynevezett Hyper-Threading. Gondolom jelentősen gyengébb teljesítményű ez mint ha tényleg kétmagos lenne...?

(#73) Stoto válasza CSiPet2 (#72) üzenetére

Stoto
(fanatikus tag)

A Hyper-Threading hardveres megoldás aminek hatására az OS 2 processzort lát, ez azért jobb, mert így sokkal nagyobb hatásfokkal megy az ütemezés.

Igen gyengébb teljesítményű mint egy kétmagos

HT Wiki: [link]

[ Szerkesztve ]

(#74) Cyrin válasza HavocS (#71) üzenetére

Cyrin
(őstag)

A kurzormozgatóhoz még hozzá sem értem :D Majd megnézem tényleg kattog-e.

A billentyűzet tényleg nem mozog észrevehetően.

A touchpad olyan sokmindent tud, hogy elsőre, és másodikra is bezártam azt a progit ami mutatja, hogy mi mindent lehet vele, nekem ez már túl sok. Majd idővel, lassan. Addig is marad az bluetooth-os egér.

Számomra a gépnek se hangja, se melegedése nincs. (modhatnám azt is hogy ez lúf@sz :D )
Akinek ezek szemet szűrnak, az már túlzottan háklis.

(#75) Cyrin válasza HavocS (#71) üzenetére

Cyrin
(őstag)

Nálam nem kattog.

(#76) kilac

kilac
(újonc)

Hello!
Én is megvettem egy 1000H-t!Nagyon jó eddig!Az első amit elhoztam pixel hibás volt de kicserélték és most van egy téényleg szuper kis gépem:)))
Akkuidő az első töltés után is már 6 óra körüli ami számomra hihetetlen, de ki is próbáltam és tényleg annyi!!

Próbálltam az Asus eee storage-ot is, nagyon nagy ötlet az is, fel is töltöttem a programjaimat, nem foglalja így legalább a helyet a gépen a program mappa....

Nokia Pc suite valahogy nem akar kommunikálni a bluetoothon keresztül de majd csak belövöm valahogy...
Olyan furcsa hogy néha azt érzem iszonyú gyors utána meg mintha belassulna...

Összességében isteni ez a gép nagyon bírom!

(#77) CSiPet2

CSiPet2
(tag)

Akik már vettek, adhatnátok pár tippet, hogy budapesten hol lehet beszerezni a legolcsóbban... Árgép szerint 103k, de amiket itt irogattok az jóval alatta van, és nem ártana még spórolnom rajta, mer kell mellé külső dvd író is.

(#78) Cyrin válasza kilac (#76) üzenetére

Cyrin
(őstag)

Gratu a géphez, milyen színű?

Tegnap egész délután ment akkuról, közben telepítgetés, net, stb, több mint 5 óra volt, mire kikapcsolta a windows, alig győztem kivárni, tényleg hosszú ez az akku idő.

Az eeestorage tényleg jól ki van találva, bár én még nem töltöttem fel semmit. Nekem 10Gb tárterületet ad, nektek?

A bluetooth nekem az egérrel nem akart először összetalálkozni, csak amikor felraktam a Logitech programjait, akkor azonnal megvolt.

Nálam akkor volt lassú, ha 1024x768 Compressed módban használtam.

(#79) Cyrin válasza CSiPet2 (#77) üzenetére

Cyrin
(őstag)

95 ezer

csak arra tessék vigyázni, hogy 1000H legyen, ne HD.

(#80) kilac válasza lhidasi (#50) üzenetére

kilac
(újonc)

Hello!
Nekem 5000 MB-ot ír ki, használom is, oda mentettem el a program telepítőket amikre nincs mindíg szükség...

(#81) kilac válasza Cyrin (#78) üzenetére

kilac
(újonc)

Fehér kis gép...
a HD jelzésre érdemes figyelni, én is majdnem HD-t kaptam a pixelhibás H helyett...

most megnézem megint, de akkor is úgy emlékszem hogy 5000 MB az eee tárhelyem...

(#82) kilac válasza kilac (#81) üzenetére

kilac
(újonc)

9999 MB az EEE storage...csak félrenéztem:)

(#83) oak válasza kilac (#76) üzenetére

oak
(tag)

ASUS PIXELHIBA TOLERANCIA
Az ASUS LCD-TFT monitorok esetében 1 év világító pixelhiba garanciáról (főpxiel és subpixel egyaránt) beszélhetünk, az 1 év letelte után az ISO 13406-2 Class II szabványt kell alkalmazni.

Ez egészen megnyugtató, ha valóban így van. Neked gond nélkül cserélték?

(#84) _ak_

_ak_
(PH! addikt)

Csak a képzeletem játszik velem vagy tényleg van valahol egy 1000h vs wind topik?

Let's begin, de gozaimasu!

(#85) kilac válasza oak (#83) üzenetére

kilac
(újonc)

Még az eladó cég cserélte,de állítólag simán visszavették tőlük is mert volt egy nagyobb szállítmány hibás eee...ezek mindegyikét cserélték

(#86) Kbali válasza kilac (#76) üzenetére

Kbali
(őstag)

Én kábellel is próbáltam a PC Suite-ot, de azzal sem látta a gép a telefont. A saját BT-vel tudtam file-okat mozgatni, de PCS nem látta a telefont.
Ha valaki talál megoldást, ne tartsa magában :)

nem vagyok suhanc...

(#87) kilac válasza Kbali (#86) üzenetére

kilac
(újonc)

Most olvastam az asus támogató oldalán hogy frissíteni kell a bluetooth drivert és akkor működik!

Egyébként akinek van ilyen gépe, észrevette már hogy van-e valami különbség az energiagazdálkodási módoknál a proci órajelében?fúú, érthető ez így?:))

Ja és frissítettem biost is de kár volt...azóta nem tudok belépni a biosba...az 1005-ös verziót tettem fel:((

(#88) Cyrin válasza kilac (#87) üzenetére

Cyrin
(őstag)

Én is kerestem a proci órajelet, de nem találtam meg, külön progit meg ezért nem teszek fel. De tuti csökkenti.

Hol olvastad?

(#89) kilac válasza Cyrin (#88) üzenetére

kilac
(újonc)

én nézegetem folyamatosan de nem csökken az órajel...

itt olvastam [link])

(#90) Stoto válasza Cyrin (#88) üzenetére

Stoto
(fanatikus tag)

CPUZ szerint power saving üzemmódnál 105x12=1260 -re maximalizálja az órajelet, nem megy feljebb 100%os terhelés esetén sem.

High performance engedi 1600ig, super performance pedig 1700ig pörögni a proci órajelét ha éppen kell.

[ Szerkesztve ]

(#91) _ak_

_ak_
(PH! addikt)

720p-s filmeket szépen viszi?

Let's begin, de gozaimasu!

(#92) csacsi76

csacsi76
(újonc)

Sziasztok!
Tegnapelőtt úgy döntöttem kel egy gép, mert munkahelyemen négy hónapja nem javítják meg, itthon meg párom ül a gép előtt. Tegnap kinéztem ezt a kis aranyost, de hol tudom megvenni és olcsón???? Bp-en tudtok megbízható boltot, ami viszonylag könnyen megközelíthető, mert motorral mennék és nem nagyon ismerem a várost (csak busszal) Ja és bírja vajon a kicsike a motorozást? szerintetek melyiket vegyem a 901 SSD ramost vagy a z 1000H-t ?

(#93) Cyrin válasza csacsi76 (#92) üzenetére

Cyrin
(őstag)

Ha a hordozhatóság mindenek felett áll, akkor a 901. Ha a használhatóság előrébbvaló akkor 1000H.

(#94) Kbali válasza kilac (#87) üzenetére

Kbali
(őstag)

Most már kábelen sikerült, a BT driverre, amit letöltöttem az asus-tól, azt mondja, hogy a fent lévő újabb. Az asus oldalán lévő 08.06.30-i.

nem vagyok suhanc...

(#95) csacsi76 válasza Cyrin (#93) üzenetére

csacsi76
(újonc)

kÖSZI!
közben beszereztem, mert nem bírtam magammal. Most fogom kibontani :D :DD
1000h-lett

(#96) Gergi válasza Kbali (#94) üzenetére

Gergi
(fanatikus tag)

Nekem is gondom volt a Nokia PC Suite-al mert nem akart Bluetoothon kapcsolódni a telómhoz. Az Asus forumán találtam megoldást:
Fel kell rakni a legújabb BIOS-t (1005) és el kell távolítani a gyári Bluetooth szoftvert majd le kell szedni az Asus honlapjáról a Bluetooth meghajtó progit és azt kell felrakni, még ha az régebbi is.
Én végigcsináltam az előbb ezeket és most gond nélkül kapcsolódik a Pc Suite a Nokia telómhoz Bluetoothon keresztül. :C

(#97) Cyrin válasza csacsi76 (#95) üzenetére

Cyrin
(őstag)

De csacsi vagy! :D

De jól döntöttél, majd számolj be a tapasztalataidról.

(#98) Cyrin válasza Gergi (#96) üzenetére

Cyrin
(őstag)

És mire használjátok jellemzően a telcsi-gép kapcsolatot?

(#99) pmate85

pmate85
(újonc)

Sziasztok!

Elég fatális kérdés, de valahogy aktiváltam az 1000H-n olyat, hogy bárhova kattintok mindent kijelöl! .......és nem tudom levenni! Valaki tudja esetleg hogy kell ezt a funkciót kikacsolni?? Tehát olyan mintha az insert mindig benyomva lenne! a shift+ bal klikk az egéren funkcióról beszélek!!!! Nem tudom kikapcsolni és lassan beleőrűlök.........valamit hosszan nyomhattam rajta ..sajnos.

Előre is köszönöm!

(#100) pmate85

pmate85
(újonc)

Annyira nem is fatális......Ilyet még nem láttam. Megszünt a folytonos kijelölés, kikapcsolás után (újraindításnál nem. ) , de most jött el a pillanat amiért visszaviszem a boltba, hogy csináljanak vele valamit, mert a billentyűzetem nem engedelmeskedik egy csomó funkcióra. A legbosszantóbb, hogy nem tudok a mondat végére pontot tenni. Egyszerűen ő "vesszőt" tesz a "pont" felitarú gomb lenyomására, akkor egy csomó betűből nem tudok "nagyot" csinálni, azaz a shift+ az aktuális betűre lenyomásakor nem reagál semmit, vagy egy totál más műveletet csinál...pl: shift + "pont" billentyűvel, törlök szöveget az aktuális pozicióig ,mintha "del" lenne. Na szóval igen elvagyok keseredve.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.