Az a 901-es 
[ Szerkesztve ]
HP DV6 - Galaxy Nexus
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
[Re:] UPC Mediacard villámteszt: digitális HD adások médiabox nélkül
TV-Out, TV összekötése média-out eszközökkel (PC, Set-Top Box, médialejátszó, bármi)
De ha belinkelnéd az 1000est nagoyn örülnék neki 
HP DV6 - Galaxy Nexus

bios frissítést próbáltál már?
Az mitől lehet hogy ha az ölembe veszem a gépet halkan búg a hűtő, mint ha valami hozzáérne, de ha leteszem az asztalra akkor teljesen csendben van..
valaki? 
[ Szerkesztve ]
HP DV6 - Galaxy Nexus

Azonnal, vagy csak pár perc/másodperc múlva jelentkezik a hang ha öledbe veszed?
Nem lehet hogy a ruhád elzárja a szellőző nyílásokkat és magasabb fordulatszámra kapcsol a venti, hogy bírja hűteni?
Hát nem tudom. Azonnal ahogy megnyomom a házrészt. Nem olyan durva csak mégis... Szétszedjem?
Hideg levegőt fúj magából. Nem melegedik pedig 1700mhz-n van 
HP DV6 - Galaxy Nexus

Próbáld meg, hátha meglátsz vmit.

Hat en is kiprobaltam.
Ugyan ez a jelenseg 
Kersemre senki nem tud valaszolni ? 

Akár hogyan nyomogatom az alját nekem nem ad ki ilyen hangot. 
én 93ért vettem 
HP DV6 - Galaxy Nexus
Egy itteni kollégától 
HP DV6 - Galaxy Nexus

De újonnan?
Nem, augusztus nyolcadikai a készülék.
HP DV6 - Galaxy Nexus

Jah, igen de nálam az új annyi.

Uj kerdesem volna
Sikerult valakinek BT-n keresztul Nokia keszulekhez kapcsolodni ?
Pl. Nokia PC Suite.
Nekem sajna nem sikerult de amint lattam nemzetkozi forumokon is voltak gondok

Nekem is megjött ma az 1000H fehér. (meg hozzá még egy fehér Logitech V470 bluetoothos egér, meg egy Thermaltake Max 4 ház a meglévő dvd olvasómnak)
Már arról írok. Szuper.
[ Szerkesztve ]
Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.

Csak, hogy tisztázzuk. Ebbe a gépbe az Intal Atom 230-as van igaz? Ami egymagos proci... Csak mert most láttam egy oldalat, ahol az Asus eee 1000h-t kétmagos atommal hirdetik... nem semmi!
http://www.megadrive.hu/webaruhaz/asus-eee-pc-1000h-2
Vagy most hülyeséget írtam és ez kétmagos, de ebben meg erősen kételkedem... az úgy rémlik majd csak októberben jön nem? Most teljesen elbizonytalanodtam...
HTC Desire InsertCoin v1.1.3

Megvettem 
Első pillantásra gyönyörű. Másodikra is. A gépelés közben fel-alá mozgó billentyűzet jelenségével nem találkoztam, az egyetlen kellemetlenség a billentyűzettel kapcsolatban, hogy az alsó három kurzormozgató kattog, de túl sokat úgyse lesznek használva. A taccspad remek, a sebességre se lehet panasz. A vinyó tényleg melegszik elég szépen, de lassan úgyis jön a hideg, jövő nyárra meg már hat magos Eee-nk lesz
A gép sebessége teljesen rendben van, a kijelzője korrekt, az azonnali felbontásváltás remek lehetőség, és a "kamu 1024x768" is sokkal használhatóbb mint gondoltam volna - persze ne szövegolvasáshoz használjuk, ha muszáj, akkor sokkal jobban járunk az automatikusan scrollozó módszerrel.
Ami már nem a gép hibája, az az a baromság, hogy két 35 gigás partícióra osztják a vinyót 
Finally S-PVA!

Oké tehát, ez nem fizikálisan kétmagos, hanem szoftveres megoldás, ez az úgynevezett Hyper-Threading. Gondolom jelentősen gyengébb teljesítményű ez mint ha tényleg kétmagos lenne...?

A Hyper-Threading hardveres megoldás aminek hatására az OS 2 processzort lát, ez azért jobb, mert így sokkal nagyobb hatásfokkal megy az ütemezés.
Igen gyengébb teljesítményű mint egy kétmagos
HT Wiki: [link]
[ Szerkesztve ]

A kurzormozgatóhoz még hozzá sem értem
Majd megnézem tényleg kattog-e.
A billentyűzet tényleg nem mozog észrevehetően.
A touchpad olyan sokmindent tud, hogy elsőre, és másodikra is bezártam azt a progit ami mutatja, hogy mi mindent lehet vele, nekem ez már túl sok. Majd idővel, lassan. Addig is marad az bluetooth-os egér.
Számomra a gépnek se hangja, se melegedése nincs. (modhatnám azt is hogy ez lúf@sz
)
Akinek ezek szemet szűrnak, az már túlzottan háklis.

Nálam nem kattog.

Hello!
Én is megvettem egy 1000H-t!Nagyon jó eddig!Az első amit elhoztam pixel hibás volt de kicserélték és most van egy téényleg szuper kis gépem
)
Akkuidő az első töltés után is már 6 óra körüli ami számomra hihetetlen, de ki is próbáltam és tényleg annyi!!
Próbálltam az Asus eee storage-ot is, nagyon nagy ötlet az is, fel is töltöttem a programjaimat, nem foglalja így legalább a helyet a gépen a program mappa....
Nokia Pc suite valahogy nem akar kommunikálni a bluetoothon keresztül de majd csak belövöm valahogy...
Olyan furcsa hogy néha azt érzem iszonyú gyors utána meg mintha belassulna...
Összességében isteni ez a gép nagyon bírom!

Akik már vettek, adhatnátok pár tippet, hogy budapesten hol lehet beszerezni a legolcsóbban... Árgép szerint 103k, de amiket itt irogattok az jóval alatta van, és nem ártana még spórolnom rajta, mer kell mellé külső dvd író is.

Gratu a géphez, milyen színű?
Tegnap egész délután ment akkuról, közben telepítgetés, net, stb, több mint 5 óra volt, mire kikapcsolta a windows, alig győztem kivárni, tényleg hosszú ez az akku idő.
Az eeestorage tényleg jól ki van találva, bár én még nem töltöttem fel semmit. Nekem 10Gb tárterületet ad, nektek?
A bluetooth nekem az egérrel nem akart először összetalálkozni, csak amikor felraktam a Logitech programjait, akkor azonnal megvolt.
Nálam akkor volt lassú, ha 1024x768 Compressed módban használtam.

csak arra tessék vigyázni, hogy 1000H legyen, ne HD.

Hello!
Nekem 5000 MB-ot ír ki, használom is, oda mentettem el a program telepítőket amikre nincs mindíg szükség...

Fehér kis gép...
a HD jelzésre érdemes figyelni, én is majdnem HD-t kaptam a pixelhibás H helyett...
most megnézem megint, de akkor is úgy emlékszem hogy 5000 MB az eee tárhelyem...

9999 MB az EEE storage...csak félrenéztem

ASUS PIXELHIBA TOLERANCIA
Az ASUS LCD-TFT monitorok esetében 1 év világító pixelhiba garanciáról (főpxiel és subpixel egyaránt) beszélhetünk, az 1 év letelte után az ISO 13406-2 Class II szabványt kell alkalmazni.
Ez egészen megnyugtató, ha valóban így van. Neked gond nélkül cserélték?

Csak a képzeletem játszik velem vagy tényleg van valahol egy 1000h vs wind topik?
Let's begin, de gozaimasu!

Még az eladó cég cserélte,de állítólag simán visszavették tőlük is mert volt egy nagyobb szállítmány hibás eee...ezek mindegyikét cserélték

Én kábellel is próbáltam a PC Suite-ot, de azzal sem látta a gép a telefont. A saját BT-vel tudtam file-okat mozgatni, de PCS nem látta a telefont.
Ha valaki talál megoldást, ne tartsa magában 
nem vagyok suhanc...

Most olvastam az asus támogató oldalán hogy frissíteni kell a bluetooth drivert és akkor működik!
Egyébként akinek van ilyen gépe, észrevette már hogy van-e valami különbség az energiagazdálkodási módoknál a proci órajelében?fúú, érthető ez így?
Ja és frissítettem biost is de kár volt...azóta nem tudok belépni a biosba...az 1005-ös verziót tettem fel

Én is kerestem a proci órajelet, de nem találtam meg, külön progit meg ezért nem teszek fel. De tuti csökkenti.
Hol olvastad?

én nézegetem folyamatosan de nem csökken az órajel...
itt olvastam [link])

CPUZ szerint power saving üzemmódnál 105x12=1260 -re maximalizálja az órajelet, nem megy feljebb 100%os terhelés esetén sem.
High performance engedi 1600ig, super performance pedig 1700ig pörögni a proci órajelét ha éppen kell.
[ Szerkesztve ]

720p-s filmeket szépen viszi?
Let's begin, de gozaimasu!

Sziasztok!
Tegnapelőtt úgy döntöttem kel egy gép, mert munkahelyemen négy hónapja nem javítják meg, itthon meg párom ül a gép előtt. Tegnap kinéztem ezt a kis aranyost, de hol tudom megvenni és olcsón???? Bp-en tudtok megbízható boltot, ami viszonylag könnyen megközelíthető, mert motorral mennék és nem nagyon ismerem a várost (csak busszal) Ja és bírja vajon a kicsike a motorozást? szerintetek melyiket vegyem a 901 SSD ramost vagy a z 1000H-t ?

Ha a hordozhatóság mindenek felett áll, akkor a 901. Ha a használhatóság előrébbvaló akkor 1000H.

Most már kábelen sikerült, a BT driverre, amit letöltöttem az asus-tól, azt mondja, hogy a fent lévő újabb. Az asus oldalán lévő 08.06.30-i.
nem vagyok suhanc...

kÖSZI!
közben beszereztem, mert nem bírtam magammal. Most fogom kibontani
1000h-lett

Nekem is gondom volt a Nokia PC Suite-al mert nem akart Bluetoothon kapcsolódni a telómhoz. Az Asus forumán találtam megoldást:
Fel kell rakni a legújabb BIOS-t (1005) és el kell távolítani a gyári Bluetooth szoftvert majd le kell szedni az Asus honlapjáról a Bluetooth meghajtó progit és azt kell felrakni, még ha az régebbi is.
Én végigcsináltam az előbb ezeket és most gond nélkül kapcsolódik a Pc Suite a Nokia telómhoz Bluetoothon keresztül. 

De csacsi vagy! 
De jól döntöttél, majd számolj be a tapasztalataidról.

És mire használjátok jellemzően a telcsi-gép kapcsolatot?

Sziasztok!
Elég fatális kérdés, de valahogy aktiváltam az 1000H-n olyat, hogy bárhova kattintok mindent kijelöl! .......és nem tudom levenni! Valaki tudja esetleg hogy kell ezt a funkciót kikacsolni?? Tehát olyan mintha az insert mindig benyomva lenne! a shift+ bal klikk az egéren funkcióról beszélek!!!! Nem tudom kikapcsolni és lassan beleőrűlök.........valamit hosszan nyomhattam rajta ..sajnos.
Előre is köszönöm!

Annyira nem is fatális......Ilyet még nem láttam. Megszünt a folytonos kijelölés, kikapcsolás után (újraindításnál nem. ) , de most jött el a pillanat amiért visszaviszem a boltba, hogy csináljanak vele valamit, mert a billentyűzetem nem engedelmeskedik egy csomó funkcióra. A legbosszantóbb, hogy nem tudok a mondat végére pontot tenni. Egyszerűen ő "vesszőt" tesz a "pont" felitarú gomb lenyomására, akkor egy csomó betűből nem tudok "nagyot" csinálni, azaz a shift+ az aktuális betűre lenyomásakor nem reagál semmit, vagy egy totál más műveletet csinál...pl: shift + "pont" billentyűvel, törlök szöveget az aktuális pozicióig ,mintha "del" lenne. Na szóval igen elvagyok keseredve.