Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#3001) OccsE válasza Wajk (#2971) üzenetére

OccsE
(tag)

felraktam ezeket a progikat... majd a ASUS_ASTray-5.1.1.4009-081217_ACPI-Driver-1.0.0.1-080408-t de vmi nem az igazi mert kb 10 mp feldob egy ablakot amit le kell okezni.
Milyen ACPI-t kell a win7-hez felrakni?

[ Szerkesztve ]

(#3002) OccsE válasza eniak (#3000) üzenetére

OccsE
(tag)

marmint az elhasznalodas nott 10%-ra? nekem volt ilyen akksim... csereltettem gariba. Bar nem volt egyszeru a dolog :(

(#3003) shteer válasza eniak (#2999) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

1 usb2.0 max 1A, tehát kettőt - ez szabvány, nem gépfüggő (nem kéne annak lennie)

szerk: remélem nem égetted még szét a gépet :DDD

[ Szerkesztve ]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#3004) eniak válasza shteer (#3003) üzenetére

eniak
(lelkes újonc)

Nem. Türelmes vagyok csak nem tudok várni :DD

Sajnos most suliba vagyok :O de ha hazaérek forrasztó páka tölts ;]

Amúgy 500-600mA eszik mikor fullra olvasok a meghajtóról csak abba a pillanatba mikor felpörgeti a lemezt 10-15 sec re felugrik 1,2-1,5A ra , ha szenved a lemezel akkor ezt 2*-3* is megcsinálja aztán vissza ál 500-600mA ra.

Köszi szépen :R majd megírom az eredményt.

Eniak

AMD PHENOM X4 9850 QUAD-CORE 2500MHZ + GIGABYTE GA-MA790X-DS4 + NVIDIA GEFORCE 8400 GS 256MB + 2*1024MB KINGMAX DDR2 1066MHZ ++ LAPTOP ASUS eeePC 1000H

(#3005) Wajk válasza OccsE (#3001) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

mondtam, hogy rakj fel mást? :)
nem, ezeket rakd csak fel és működni fognak az FN gombok... :K

[ Szerkesztve ] vagy mégsem? ::::::::::::::::....:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

(#3006) domojko válasza OccsE (#3001) üzenetére

domojko
(tag)

Az új bioshoz win7 alá csak azok a driverek kellenek amiket Wajk belinkelt a #2971-es hozzászólásban. Külön ACPI nem kell mert nem is működik vele. Át lett keresztelve az ACPI.
Közben Wajk válaszolt.
Elnézést :)

[ Szerkesztve ]

GT-S5570i Galaxy Mini Eladó

(#3007) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nekem nem jött be a win7 az asus-on... xp pörgősebb, fürgébb (hiába 8 éves :D). hibernálás nem megy vmiért. még megpróbálkozom egy másik verzióval aztán megy vissza az őskövület :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#3008) OccsE válasza Wajk (#3005) üzenetére

OccsE
(tag)

leginkabb a kulonbozo hardverek ki-bekapcsolasara hasznaltam...
erre most akkor mit ajanlotok?

(#3009) whited

whited
(őstag)

sziasztok
[ez megér ennyit?]1 psp-t számittatnék be rá
:R

(#3010) shteer válasza whited (#3009) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

arra figyelj h a hd nem atom, hanem 900MHz Cel M cpu-val szerelt verzió :U

(#3011) Wajk válasza whited (#3009) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem nem, én legalábbis Cel-es netbookot nem vennék, amikor Atom-osból Dunát lehet rekeszteni.

[ Szerkesztve ] vagy mégsem? ::::::::::::::::....:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

(#3012) whited válasza shteer (#3010) üzenetére

whited
(őstag)

akkor ez ennyiért sok?és annyival rosszabb a cerka mint az atom?

(#3013) Wajk válasza whited (#3012) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

inkább olvass utána. nem annyival, szóval ha megvetted volna nem kellett volna kardodba dőlnöd, de azért évek vannak a két proci között nem véletlenül.

úgy tudom a Cel-es verzióba HT sincs, ami azért...

(#3014) eniak válasza whited (#3009) üzenetére

eniak
(lelkes újonc)

Szerintem nem éri meg!

10e vel drágában van új atomos gép is.

A cerka 2-3 órával gyorsabban merül és kb. 50% kisebb a teljesítménye.

Azt írja hogy a garanciával sincs minden rendben, így még ha hibátlan is jelenleg a gép sose lehet tudni (mondjuk elvileg ha beviszed az asus-hoz sorozatszám alapján még él a garancia).

Talán picit sok is érte a 60e, de a fő baj hogy 1000hd-t a cerka miatt nem éri meg venni. (Jelenleg gyorsabban süllyed a 1000hd ára mint a többi eeepc ára, ezért majd 40e körül meg lehet gondolni.)

Ezek egyéni vélemények! :U

Összeraktam az 2db USB-s tápellátású külső DVD írómat, mivel eredetileg is laptopba való lazán ráragasztottam a a laptop hátuljára (zöld sárga szigetelőszalaggal, fő a design :DD ) Köszi a segítséget az USB vel kapcsolatban, úgy néz ki tényleg bírja. :C

AMD PHENOM X4 9850 QUAD-CORE 2500MHZ + GIGABYTE GA-MA790X-DS4 + NVIDIA GEFORCE 8400 GS 256MB + 2*1024MB KINGMAX DDR2 1066MHZ ++ LAPTOP ASUS eeePC 1000H

(#3015) whited válasza eniak (#3014) üzenetére

whited
(őstag)

köszi kollegák, ki is hagyom a vételt akkor, inkább gyüjtök még és veszek valamit jó notit :)

(#3016) gyepet

gyepet
(újonc)

Ezekbe a notebookokba mennyiért lehet ssd-t venni? :F

(#3017) Wajk válasza gyepet (#3016) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

átépítés kissé problémás, de némelyik modellnél megoldható, érdemes inkább már egyből olyat venni amiben van, szerintem :U

(#3018) shteer válasza gyepet (#3016) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

amennyibe az ssd kerül :) 2,5" sata meghajtó megy bele

(#3019) b166er válasza Wajk (#2971) üzenetére

b166er
(újonc)

helló!

ha mindent lepucolok, és csak ezeket rakom fel akkor is műxik majd a hybrid cucc,meg a tuchpad? mert most nincs görgőm:(

nekem nem ment fel rá az xp, nem akart rendesen bebootolni a pendriveról... mindig valami hibát talált.,.. win7 pikpakk felment... csak ez a szar acpi hiba ne lenne... na meg a GÖRGŐ!
nincs:(

köszi!

ja a megoldást ha kérhetném erre:

301esszoba@gmail.com

(#3020) Wajk válasza b166er (#3019) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

nem nem kérheted ;) , a megoldás a válaszolt hsz-be, ahogy írtam. A scrollozás alatt mit értesz? hogy két ujjal tudjál scrollozni, meg hárommal bűvészkedni? Ahhoz a SmartPad-ot dobd fel aztán kész.

(#3021) b166er válasza Wajk (#3020) üzenetére

b166er
(újonc)

ok akkor nem köszönöm:)
ez megy 1005h gépen is?
mert akkor kipróbálom:)
a görgetés alatt a lapok fel-le jobbra-balra görgetését értem...

[ Szerkesztve ]

(#3022) b166er

b166er
(újonc)

ok megcsináltam minden ok

csak egy kérdésem van:
a touchpad még mindig nem úgy műxik ahogy kéne :F

elég idegesítő h nem tudok görgetni.
(lassan úgy tűnik h ez a görgetés a mániám, de bocsi nekem naon fontos kényelmi szempont!!!)

(#3023) b166er

b166er
(újonc)

ok. megcsináltam...
már csak 1 gondom van:

az she nem műxik: bios errort ír ki:(

ha valaki tud megoldást, ígérem nem zavarkodom többet az idióta kérdéseimmel...

(#3024) Livius válasza b166er (#3023) üzenetére

Livius
(fanatikus tag)

"bios error"
Ez bővebben mi, mert ilyet még nem láttam, de ha van ilyen az már azt jelentheti, hogy kuka lesz.

Intel DX38BT, Intel Q9300, 4GB DDR3 1333Mhz Corsair XMS3 RAM, nVIDIA GeForce GTX 280, Corsair Force F80 SSD

(#3025) Wajk válasza b166er (#3023) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

remélem első lépés volt, hogy a 2204 (Win7 supportos) bios-t feltetted igaz?

(#3026) b166er válasza Wajk (#3025) üzenetére

b166er
(újonc)

háát...
sajnos nem igazán értek hozzá, és így amikor leszedtem, és láttam h rom kiterjesztésű, nem tudtam vele mit kezdeni.
igazából xp-t szerettem volna felrakni, itt találtam topicot pendrive telepítésről, de nekem nem sikerült megcsinálnom:(
nos akkor most mi legyen?
pakoljam újra a gépet?
ok, újra pakolom, de akkor itt valaki leírná melyik drivereket rakjam fel, milyen sorrendben, és persze a legfontosabbat: hogy rakjam fel az új biost?

(persze az lenne a legjobb, ha valaki tudna segíteni xp-t felrakni, mert ahhoz megvan a driver dvd, csináltam belőle iso-t, és nem lenne ilyen gondom)

köszi

(#3027) Wajk válasza b166er (#3026) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

a hiba akkor megvan.

két utad van:
- felrakod a BIOS-ot és kész is vagy (mivel minden mást feltetél)
- felrakod az XP-t, és kezded előlről (drivereket a hivatalos oldalon találsz)

u.i.: segítséget a BIOS frissítéshez a blogomban találhatsz...

[ Szerkesztve ]

(#3028) b166er válasza Wajk (#3027) üzenetére

b166er
(újonc)

na én mindent megtettem de:

asus update: problémája van az acpi driverrel....

nedrive boot: nincs fat formázás, csak ntfs, fat32, exfat

nos? 5let????

(#3029) shteer válasza b166er (#3028) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

közelben egy gép ahol fatra formázod?

(#3030) Wajk válasza b166er (#3028) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

simán Win7 alól is tudsz formázni, jobb klikk a meghajtóra aztán kész, semmi spéci program nem kell,m meg ne felejtsd, hogy 1GB-os Pennél ne legyen nagyobb amiről frissíteni akarsz...

az Asus Update-nek meg miköze az ACPI-hez? Én még nem láttam, hogy nyavajgott volna miatta.

Remélem a Win7-hez készített Updatert szedted le, nem mással próbálkozol

ha mással, akkor megérdemelsz egy virtuális taslit, olyan Gibbs->DiNozzo félét ;)

(#3031) b166er válasza shteer (#3029) üzenetére

b166er
(újonc)

nos:
igen, jobb klikk, formázást csináltam, de ott csak FAT exFAT van, nincs sima fat. mondjuk nem 1gigással próbáltam...
igen a win7 drivereit szedtem le, és telepítés közben írja ki a hibaüzenetet.

a közeli gép meg csak fat32-t enged...

wááá

[ Szerkesztve ]

(#3032) b166er

b166er
(újonc)

[url=http://kepfeltoltes.hu/view/091125/N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/091125/N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png[/url]

[ Szerkesztve ]

(#3033) b166er válasza b166er (#3032) üzenetére

b166er
(újonc)

bocsi a kép miatt...
nem sikerült:(

[ Szerkesztve ]

(#3034) Wajk válasza b166er (#3033) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

akkor szerezz egy 1GB-os pendriveot.
vagy tedd fel az ACPI progit, aztán az Updatert, aztán törölheted az ACPI-t :)

(#3035) mg01

mg01
(fanatikus tag)

Húh, jó rég jártam errefelé:D kicsit elhanyagoltam a gépet, meg a témát, mert vettem egy 5800-át, aztán azzal voltam elfoglalva, és láttam hogy jöttek ki win7es driverek, és frissíteném ezeket, meg a bios-t is. Amiket Wajk kolléga belinkelt azt a 3at, azokat leszedtem, de a többit honnan tudnám leszedni(wifi, bluetooth, egér, stb...)? Az asus oldala picit megváltozott és nem találom :B

(#3036) b166er válasza Wajk (#3034) üzenetére

b166er
(újonc)

ok. felrakom.
ha nem lenne gond, fel tudnád tenni? vagy megadni a pontos nevét?
köszi

(#3037) mg01 válasza mg01 (#3035) üzenetére

mg01
(fanatikus tag)

Ja, az updaterbe nincs benne a legfrissebb bios, azt honnan tudom leszedni?

(#3038) shteer válasza mg01 (#3037) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

leszedi az vagy asus support oldalról

(#3039) mg01 válasza shteer (#3038) üzenetére

mg01
(fanatikus tag)

Az az igazság hogy linkkel többre mentem volna, de azért köszi
Az updaterbe a 2102-es bios a legújabb, és az asus oldalán nem találom a letöltéseket.

(#3040) Wajk válasza b166er (#3036) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

Ez az ACPI rakd fel, aztán reméljük már nem lesz gondod.

Ha nem lenne benne az Updaterben az új BIOS ahogy MG01 mondja, akkor szedd le innen

és van olyan opció az updaterben ha jól tudom, hogy ~"update from fájl", csomagold ki a zipet aztán tedd fel úgy. (Az akksi legyen szépen feltöltve.)

(#3041) Wajk válasza mg01 (#3039) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

itt a Support oldal

(#3042) mg01 válasza Wajk (#3041) üzenetére

mg01
(fanatikus tag)

Köszi a segítséget!

(#3043) mg01

mg01
(fanatikus tag)

Win 7 alatt a win 7-es bios-al, és driverekkel hogy tudom ki/bekapcsolgatni a hardvereket? (wifi, bluetooth.....)

Azt tudom hogy a biosban lehet kapcsolgatni, de a win alatt hogy lehet...

[ Szerkesztve ]

(#3044) Wajk válasza mg01 (#3043) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

a gyorsgomboknak működniük kell, ha feltetted a korábban említett Win7-es programokat....

de az említett Support oldalon ha fent kiválasztod a Win7-et akkor kilistáz neked minden Win7-es cuccot...

(#3045) mg01 válasza Wajk (#3044) üzenetére

mg01
(fanatikus tag)

Szerintem nagyon félreértettél... Korábban volt a trayutillity vagy mi, amiben lehett állítgatni a wifi, bt, és a kamerát, és a felbontást, na ez most nincs, de akkor hol lehet ezeket állítgatni?

(#3046) domojko válasza mg01 (#3045) üzenetére

domojko
(tag)

Szerintem sehol.
Nekem is hiányzik, de a win7-es bioshoz nem csinálták meg.
Legalábbis én nem találtam eddig sehol.

GT-S5570i Galaxy Mini Eladó

(#3047) Wajk válasza mg01 (#3045) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

nagyon nagy félreértésnek azért nem nevezném, de kérdeztem is, hogy a gyorsgombok működnek nem?

Amúgy az igaz, hogy az Asus-os srácok likvidálták az AsusTray-t, de mint írtam menj el a Win7-es support oldalra és ott megtalálod amit kifőztek a srácok Win7-re.

remélem nem értesz félre... :DDD

(#3048) mg01 válasza Wajk (#3047) üzenetére

mg01
(fanatikus tag)

Ott voltam már, és leszedtem mindent, ami win7es volt, fel is tettem! Működnek a gyorsgonmbok, meg minden, csak a tray "tűnt el"...

(#3049) mg01

mg01
(fanatikus tag)

Az baj ha 2GHz-en hajtom a gépet? Nem folyamatos terhelés(pl filmkonvertálás), csak így alapjáraton....

(#3050) mg01 válasza mg01 (#3049) üzenetére

mg01
(fanatikus tag)

Jah, amúgy csináltam hűtést a gépnek, és olyan 50-60 fok között mozog a proci hőmérséklete.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.