Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#1) polonic

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Revalations a nagy sikerű Assassin's Creed játékok következő epizódja.

Megjelenés:
2011. november 15. - Xbox 360, Playstation 3
2011. december 2. - PC

A játék Ezio történetét viszi tovább és egyúttal le is zárfa azt, az 50-es éveiben jár a főhős. A helyszín Konstantinápoly lesz.
Új mozdulatokat tanul Ezio. Van egy új, zipline nevű rendszer is, amivel gyorsabban körbe lehet járni a várost.
Az eagle vision is fejlődik, ezentúl eagle sense a neve, követni lehet vele az őrök útvonlát is.
A játékban Altairt is lehet irányítani. Bővebb információ erről még nem derült ki.
A multiplayer rész is további finomításokon esik át. Új módok is, több karakter.

A játék kreatív igazgatójával, Alexandre Amancio-val, készült egy riport. Beszél a játék feljesztéséről és a történetről is.

Az interjúból az alábbiak derültek ki:

Altair és Desmond története is a végéhez ér. Az egyszer megjelenő harmadik részben teljesen új főhösöket kapunk (Tehát, lesz harmadik rész). Pár szál nyitva marad még a Revelations befejeztével: a Minerva, Juno és világvége utalások. Ahogy közeledik a 2012-es év, egyre aktuálisabbá válik a franchise.

Lezárul 2 főhős (Altair és Ezio) története. A Revelations minden ilyen szálat elvarr, lezár minden kérdést. Magyarázatot kapunk arra, hogy miért is olyan fontos Ezio a sorozatban, mi a pontos szerepe, milyen szerepet játszik ebben Altair és végül, hogy Desmond mit is keres a történetben.

UPDATE:

Elnézést az az előző infokért. Láthatjátok, Desmond nevét áthúztam, az ő története nem biztos, hogy le fog zárulni. Most olvastam az AC ogi honlapon, hogy Desmond története nem zárul le. Ennek hatására megnéztem a kreatív igazgatóval készült riportot és arról nem tett említést, hogy Desmond története is lezárulna.
Azért került bele az ellentétje először, mert akkor nem néztem meg a videót és megbíztam egy másik magyar oldalban, ahonnan az infokat szedtem. Ott ez volt leírva.

Multiplayer leírás:

1. Csapajátékok:

- Manhunt

Két csap játszik. A vadász és a préda. Gondolom ez egyértelmű. Félidőnél szerepet cseréltek.

videó

- Chest capture

Lényegében ugyanaz mint a manhunt, de itt már ládák is vannak, amiket a prédáknak meg kell szerezniük. A vadásznak meg az a dolga, hogy megakadályozza ezt.

- Corruption

Lényegében ugyanaz mint a manhunt, csak itt van a Corrupted meg az uncorrupted csapat. Corruptedként az a dolgod hogy megöld a célpontokat, míg uncorruptedként az, hogy minnél több ideig ne tudjanak megölni.

- Assault Artifact

Szintén két csapat. A pálya közepén egy piros sávval. Ha átmész a sávon prédává válsz, ha visszajösz, vadásszá. A lényeg hogy el kell lopni az ellenséges csapat bázisából az artifactot és elvinni a tiétekbe. Én személy szerint nem szeretem ezt a módot, mert mindig van 1-2 ember, aki a védéssel foglalkozik, így tehát ha meg is szerzed, akkor megölnek vagy menekülés közben lelőnek.

2. Egyéni:

- Wanted

Maximum 8 játékos játszhat egy meccsben. Mindenkinek ki van adva egy célpont, amit a rendszer automatikusan kijelöl. Tehát miközben vadászol valakire, rád is vadászik valaki. Minél jobb vagy, annál többen fognak rád vadászni.

videó

- Assassinate

Szintén 8an vehetnek részt egy meccsben, mindenki mindenkire vadászik. Nincs "iránytű", csak egy vékony csík mutatja, hogy merre vannak az igazi játékosok (tehát nem NPCk)
Aki előbb lockolja be a másikat, az lesz a vadász, a másik pedig prédává válik. Ezt a felállást meg lehet fordítani egy smoke + stun kombóval, mert akkor a vadászból hirtelen préda válik.

videó

- Deathmatch

8 játékos.... Nincs iránytű. Csak a jobb felső sarokban egy kis keretben a célpont képe. Amennyiben világoskékre vált a keret, akkor a célpont látómező távolságon belül van. Ha a keret nem világít, akkor nincs a közeledben.

videó

- Steal the Artifact

Lényegében olyan mint a Corruption. Van két láda. Ha megszerzed az egyiket, akkor te lesz a préda és mindenki téged fog üldözni csak azért, hogy megöljenek és megszerezzék a ládát. Minnél több ideig van nálad a láda, annál nagyobb pontot kapsz, főleg ha rejtve vagy egy npc körben.

videó

-----------------------

Magyarországon várható Collectors Edition megjelenése is a cdgalaxisnál és az 576-nál is.

tartalom:

- a játék
- művészi album (artbook)
- zenei lemez, a játék soundtrack-je
- 3 speciális játékbeli tartalmat feloldó kód (1 single player küldetés, 2 multiplayer karakter)
- bónusz DVD, rajta egy Assassin's Creed film

[ Módosította: stevve ]

(#2) Darth_Revan

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Altair és Desmond története is a végéhez ér."
Wait, what?

Nem Ezio-t akartál írni? Az oké, hogy Altair és Ezio után is van bőven lehetőség más főszereplőt választani, de Desmond-ot lecserélni nehézkes lenne...vagy előkerülne Desmond apjának a sose látott, rég elfeledett másod unokatestvér harmadik nagybátyjának a volt szobatársa? Akiről a story végén a nagy csavarként kiderül, hogy nem is rokon? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3) polonic válasza Darth_Revan (#2) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem, mindhárom főhös története, akikkel eddig játszottunk lezárul. Azt meg már a komment első részében írtam, hogy Ezio története is lezárul. Mivel Altairt is lehet irányítani, ezért az övé is lezárul, mert nyilván, ha irányítjuk, lesz neki is története ebben az új részben. És minden ki fog derülni róluk. Hogy mit, miért és hogyan.

[ Szerkesztve ]

(#4) Darth_Revan válasza polonic (#3) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

AC1 és 2-ben is Desmond volt a főszereplő, őt lecserélni olyan, mintha a Splinter Cell Conviction-ban lecserélték volna Sam Fisher-t :(

Mondjuk gyanús is volt nekem, amikor a Brotherhood végén kómába esett...

(#5) MichaelSD

MichaelSD
(őstag)

Szerintem várjuk meg mi lesz. Könnyen el tudom képzelni, hogy marad Desmond mi fő ág, csak majd Altair és Eizo emlékeiben is lehet majd játszani.

Linux user #392243, Nexus S with Cyanogen

(#6) polonic válasza Darth_Revan (#4) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én nem tartok attól, hogy majd a 3. rész emiatt nem lenne olyan jó. Biztos, hogy fantasztikus dolgokat találnak ki abban is. Pl Juno és Minerva köré építve a dolgokat.

A brotherhood vége tényleg az volt. Néztem nagyot.

(#7) bigadam94

bigadam94
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Két új kép:

És megtaláltam a Gameinformer AC Revelationös oldalait bescannelve ITT.

[ Szerkesztve ]

(#8) Jim74 válasza polonic (#1) üzenetére

Jim74
(őstag)

tutira előrendelős lesz ez is, mint a Brotherhood :DD :C

Nem akarom, hogy vége legyen a sorozatnak!!!!! :O

[ Szerkesztve ]

(#9) polonic válasza Jim74 (#8) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem is, egyértelműen.
Ebből már tényleg szeretnék gyűjtői változatot.

(#10) Serpiko

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

Gondolom a PC verzió késni fog szokás szerint?

A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kina bölcs

(#11) polonic válasza Serpiko (#10) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó kérdés, de szinte biztosra vehejtük. Ez volt a tendencia eddig.
Mindig bejelentették, hogy jön. Aztán később mondták, hogy pc-re nem a konzolos verzióval együtt.

(#12) Serpiko válasza polonic (#11) üzenetére

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor jól gondoltam, amúgy nem is baj véleményem szerint…

A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kina bölcs

(#13) polonic válasza Serpiko (#12) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

De baj. Mert felidgel, hogy már lehetne játszani vele, de mégsem tudok, mert pc-re később jön kb 4 hónappal. :D

(#14) Serpiko válasza polonic (#13) üzenetére

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

Addig még ki fogjuk játszani párszor nem csak ezt, hanem a többi részt is. :K Bár nekem az első rész kimaradt eddig ígérem pótolni fogom.

(#15) polonic válasza Serpiko (#14) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mondjuk igen, az is leköt egy ideig.
Majd a megjelenés előtt valamikor elkezdem előlről az egyet, aztán végigviszem sorban, hogy "teljesen" képben legyek a történettel.

(#16) Serpiko válasza polonic (#15) üzenetére

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem így fogom csinálni én is. Így lesz a leglogikusabb. :K

[ Szerkesztve ]

(#17) Jim74 válasza bigadam94 (#7) üzenetére

Jim74
(őstag)

A képek gyönyörűek. Lesz egy kis Prince Of Persia feeling ;]

(#18) MichaelSD válasza Jim74 (#8) üzenetére

MichaelSD
(őstag)

Tuti, hogy nem lesz vége. Ez játék hozza a legtöbbet a Ubinak, hülye lesz befejezni.

Linux user #392243, Nexus S with Cyanogen

(#19) polonic válasza MichaelSD (#18) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez igaz. De azért van az a pont, ahonnan már nem lehet tovább húzni a végleges befejezést, mert már nem tud újat mutatni. Ez szerencsére még nem jött el és nem igen fog eljönni a következő résszel. Tán a harmadikkal.

(#20) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Desmondot leszarom, de Altair és főleg Ezio hiányozni fog.

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#21) Jim74 válasza WonderCSabo (#20) üzenetére

Jim74
(őstag)

Erről a névről mindig a LOST egyik "sztárja" jut eszembe :DDD ("Push the button!")

(#22) WonderCSabo válasza Jim74 (#21) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem nézek Lostot, nem tom miről van szó. :)

(#23) polonic

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Új infok a helyszínekről.

(#24) WonderCSabo válasza polonic (#23) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A játék fő helyszíne Konstantinápoly lesz (a mai Isztambul - nem Lisszabon!)

Pff, lol.

[ Szerkesztve ]

(#25) Jim74 válasza WonderCSabo (#24) üzenetére

Jim74
(őstag)

Ez most komoly, hogy Konstantinápolyt elkeresztelték Lisszabonnak? :C :DDD MEGALOL :DDD

(#26) polonic

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy teaser. A teljes anyag az E3-on lesz bemutatva. Köszönet érte a Gamepod-nak!

(#27) WonderCSabo válasza polonic (#26) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jobb minőségben itt.

(#28) Jim74

Jim74
(őstag)

CDGalaxisban már előrendelhető. De durva :Y

[link]

(#29) polonic válasza Jim74 (#28) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A cdg általában mindent ki szokott rakni előrendelésre nagyon hamar.
Annyira kiváncsi vagyok, hogy megjelenik-e pc-re is novemberben. De tuti nem. Akkor csak 7 hónap lenne a két rész megjelenése között pc-n. A másik dolog meg, hogy a tendencia nem ezt mutatja.

(#30) WonderCSabo válasza polonic (#29) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jó lenne! De nem fog egyszerre megjelenni. :(

(#31) Jim74 válasza polonic (#29) üzenetére

Jim74
(őstag)

Jaj, annyira negatívak vagytok :P . És, ha most lesz a kivétel, ami a szabályt erősíti? :P

(#32) peete88

peete88
(lelkes újonc)

(#33) polonic válasza Jim74 (#31) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor nagyon boldog lennék, az tuti. :D

(#32) peete88

Ezt linkeltem be a 26. hsz-ben.

(#34) Lmh válasza polonic (#33) üzenetére

Lmh
(senior tag)

Sziasztok!

Jaj de örülök, hogy találtam assassins creedes fórumot! Én nem vagyok egy nagy gamer, életemben csak néhány fajta játékkal játszottam, de ez az assassins creed brotherhood nagyon érdekelt és beszereztem.
Lenne valaki olyan kedves, aki keni-vágja a játékot, a harcot, hogy ír nekem egy privát üzenetet és ott feltennék pár kérdést a játékkal kapcsolatban?!
Előre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

bekilefelmegelátráideodaszétösszevissza! Könyörgöm! Tanuld meg használni!

(#35) polonic válasza Lmh (#34) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Üdv!

Van az brotherhoodnak saját topikja is. Oda is nyugodtan felteheted a kérdésedet!

(#36) adamssss

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

A revelation ugyanazt a grafikus motort fogja használni, mint az elődei?

Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

(#37) polonic válasza adamssss (#36) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, ugyanazt fogja használni.
Legalább is sehol semmi információ nincs arról, hogy mást használna.
Meg nem is érteném az okát. Az anvil még sokáig nagyon korrekt motor lesz.

(#38) adamssss válasza polonic (#37) üzenetére

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

A grafika még úgy ahogy ok. (igazából az ac-ben nem a grafika hanem a kidolgozottság, a harmónia az ami a látványos)
De a fizikával sok helyen már igen súlyos gondok vannak, továbbá pl. a távoli tájak is hagynak kívánnivalót maguk után... A játék/hangulat 10/10. De a grafikán csiszolhatnának, szerintem.

Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

(#39) polonic válasza adamssss (#38) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, a harmónia az. De a grafika is elég kellemes, szerintem.

A fizikával kapcsolatban mire gondolsz?
Mondjuk a távoli tájakba talán bele lehet kötni.

Nem hiszem, hogy a motort lecserélnék. Úgy gondolom, hogy az anvil motor a konzolokon ennyit tud. Egyébként ez a motor nem csak a grafikáért felel, hanem mindenért kb. Tehát, nem hiszem, hogy lecserélnék a motort az ac játékokban. Teljesen újat kéne írni akkor. Talán, minimális esélyt látva és abszolút csak elmélkedésből, akkor cserélnék le, ha mondjuk az AC 3 később jönne, mondjuk a következő konzolgenerációkra.

(#40) adamssss válasza polonic (#39) üzenetére

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Igen sajnos ezt a játékot is a konzolokhoz igazítják... Nekem a legszembetűnőbb pl a harcnál amikor belevágom az emberke fejébe a nagy kést elég viccesen marad benne. Ez persze lehet, hogy csak spontán bug, de szerintem 2011-ben ennél már több van a gépeinkbén.

(#41) polonic válasza adamssss (#40) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na, ezt én nem figyeltem meg még sosem.
Hiába tudnak a gépeink többet. Az AC-ket konzolokra fejlesztik, a pc-s AC-k konzolportok voltak. Nem fogják jobban felturbózni a pc-s verziókat. Nem prioritás, amikor jóval kevesebb fogy pc-re belőle, mint konzolokra.

(#42) polonic

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Itt az E3-as trailer:
[link]

(#43) Mukorka válasza polonic (#41) üzenetére

Mukorka
(PH! addikt)

Elvileg a Pc-re kiadott AC játékok javított grafikával jönnek. konzolon ugye csak 720p felbontáson van de mielőtt kiadják pc-re meg szokták írni hogy milyen extra grafikát tesznek hozzá. Itt le is írják hogy mivel több a PC-s verzió a BH esetében. :)

[ Szerkesztve ]

Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"

(#44) polonic válasza Mukorka (#43) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Persze, ez igaz. Ezek apróságok, gondolom én, mivel megcsinálják ezeket.
Viszont olyan dolgokat, amiket a motorba való komolyabb belenyúlás lehetne megcsinálni, olyanokat nem fognak.

(#45) Mukorka válasza polonic (#44) üzenetére

Mukorka
(PH! addikt)

Hát azt sajnos én sem hiszem de nézegettem saját felvételem összehasonlítva xbox HD gameplayel és hááát hmm..... Szóval sokkal jobban néz ki pc-n, ha mégse lenne nagy különbség nekem akkor is szebbnek tűnik mivel ez a graf fantasztikus , szó szerint. ;)

Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"

(#46) polonic

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Itt van az E3-ról a gameplay is.

(#47) Serpiko válasza polonic (#46) üzenetére

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

Fantasztikus és :D brutálisan jó lesz érzem. Már most akarom nem bírók magammal.

(#48) polonic válasza Serpiko (#47) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na látod! Mondtam én, hogy nem jó az, ha később jön a pc-s. :D

Egyébként november 15 a megjelenési dátum és a pc is oda van írva a trailer végén. Vajon ez most igaz lehet? Vagy eddig is így csinálták, hogy a pc is oda volt írva, aztán meg később bejelentették, hogy csúszik?

(#49) adamssss válasza polonic (#48) üzenetére

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Minél előbb annál jobb :) , de számomra a trailer alapján ez lesz a legvárósabb.
Honlapja mikor lesz?

[ Szerkesztve ]

(#50) Serpiko válasza polonic (#48) üzenetére

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

Egyfolytában csak a videót nézem amit ide szúrtál be nekünk. THX!
Biztos később kapjuk meg a játékot ugyan úgy mint az előzőket szerintem.

Ja, hogy csinálod azt a link beszúrást? Nekem nem megy. :(

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.