Szovaaa beszootatok! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Ne szemetelj ! / Steam..
Új bontatlan Lenovo Tablet, Edge Plus E220, T420, T420i, T520, T520i, X220, X1 laptopok eladók
Új dell latitude E5400,E5410,E5500,E5410,E6400,E6410,E6500,E6510,M2400,M4500 magyar billentyű számla
Kacatok 5990 ft: Nokia cuccok,hálókártya,samsung headset,mobil rack,floppy,billentyűzet.....
Új bontatlan garanciás dobozos Dell IN2030M 20" monitor eladó azonnal 24.990,-

Szovaaa beszootatok! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Ne szemetelj ! / Steam..

Hátulról megerőszakolás? 
Erepublik-csatlakozz eMo-hoz harcolni RL emberekkel! http://www.erepublik.com/en/referrer/Rhual || Project Torque az emlékeinkben él tovább! Requiescat In Pace! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE

Jaa
!!!
De jon az utanpotlas 
Ne szemetelj ! / Steam..

Találkozott már valaki olyannal, hogy nem tudja betölteni a mentett játékállást?
Ott marad Desmond a töltőképernyőn, lehet vele szaladgálni a "semmiben", de
más nem történik. Ha új játékot kezdek, akkor lenyomja a videót, majd kezdi a
falat mutatni (elvileg ekkor kapod meg az irányítást), majd semmire nem reagál.
Anno kikapcsoltam, hogy online szinkronizálja a mentéseket, igazából nem is
az zavar, hogy nincs meg (kétszer kivittem, ennyi), de szeretnék kezdeni egy
új játékot, és az sem megy. Egyelőre totál tanácstalan vagyok... (VGA Driver
friss, az SLI is működik, a játékot is újraraktam, hátha, de nem segít semmi.)
Na, erre kínomban átraktam Single GPU-ra, és betölt: ez azért WTF kategória.
[ Szerkesztve ]
***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

Akarom mondani tököm tudja: most megint rossz. Mi a fene lehet vele?
(Amúgy AFR2-vel lehet kihasználni a második karit azon kevés esetek
előfordulásakor, amikor nem elég egy GTX285 a fix 60 FPS tartásához:
AFR1-ben botrányos a teljesítmény, lassabb, mint Single-ben, LOL: ezt
onnan tudom, hogy mikor egyszer betöltött, utána kapcsolgattam. Csak
ugye ha a betöltés elakad, akkor ott gondok vannak. Bugos a játék?
)
Btw. a POP2008 is egész megtetszett, az már 1366x768-ban is elég jól
kihasználja az SLI-t, így már 4xAA mellett is röccenés-mentes: élmény!
(Mint egyszer valaki megjegyezte: nem az AC2 az, ami VGA gyilkos.
)
mad1: igazából az 1GPU-s eset után a főmenübe lépés nem sikerült, majd
utána a játék kilövése után most nem tudok újat kezdeni, ill. állást betölteni.
[ Szerkesztve ]
***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

Most akkor csak 1gpu val indul a jatek?nVidia vezerlopultban hozzarendelted a jatekot gondolom...
Ne szemetelj ! / Steam..

Létezhet, hogy ez a játék ennyire procilimites legyen? E2180 @ 2,45 GHZ, ATI 4670 alapon, és a vga kihasználtság kb 50%, a proci maxon. 1680-ban élsimítással 20-25 fps.
Holnap kipróbálom 3GHz fölött mindenesetre.
Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

Sajnos igen nekem a 2magos 8400at fullra huzva megfogta.Mondjuk az full hd.
Itt amugy volt rolla szo hogy a775os 4magost leterhelte teljessen,mig az i7 et nem.
Ne szemetelj ! / Steam..

3,2 GHz-en már egész jó. 4x MSAA, minden max, 30 fps. De fene fogja így használni...
Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html
Na elkezdtem a játékot. Az első 10 percben több minden történt mint magában az első részben.
És ami jó hogy van FELIRAT. Gazdagíthatom nem túl gazdag német tudásom. 
Belebújtam papám ruhájában. Folytatás következik.
Vagy negyed órát kóboroltam a városban, mire rájöttem hogy lehet mutatja a térkép azokat a kódex-lapokat is.
De közben összgyűjtöttem sok kis szobrot is. A párjával 2000 pénzt kaptam érte. Renováltam a házakat belőle. Mondjuk kicsit érdekes hogy saját pénzből kellett fizetnem. 
Ez a katakombás rész nem volt semmi.
Kik azok a figurák akik futkosnak köpernybe a városban, és ha utánuk futok assassint kiabál? És miért tudom kijelölni? Van valami szerepük?
[ Szerkesztve ]

Ha jól vettem ki, azok a firenzei Medici család ellenségei lényegében, de lehet, hogy a tolvajokra gondolsz, akik hirtelen rád rontanak, hogy lenyúljanak tőled lóvét...Azokat mondjuk könnyű kivédeni, pirossal mutatja őket a GPS, és egyszerűen átmész ellenakcióba, és megfordítod a szitut ![;]](/dl/s/v1.gif)
"F**king Windows ninety-eight! Get Bill Gates in here!" (South Park)
Most jöttem rá, meglopni egy tolvajt azért nem rossz.
Simán fellöknek, ha nem figyelsz oda.

Bezony ám 
Néhol azt érzem hogy ez a játék egy interaktív film. Komolyan, nem semmi. 
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség
Nem igazán tudok fejleszteni a városomon. Ugye legelőször engedte még, akkor a bányákat választottam, ám most semmilyen módon nem tudok tovább fejleszteni bármit. Milyen módon lehet ezt mégis megtenni? Vagy majd idővel fejlődik magától? Mit kell tennem?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Ph 58. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23
Nekem is lenne pár kérdésem:
- Amikor pénzt kapok kiírja hogy true Villa ist voll. (német) Ez mit jelent? Van valahol házam? 
-Van valami jelentősége a Montregorri vár város renoválásának?
-Miért jó az a festményes épület ahol lehet képeket venni? Kiakaszthatom a szobám falára?
Mire azt hinném hogy elfogynak az újítások, lesz egy új. Pl: Alkonyat. 
Ha valaki tudja a kérdésekre a választ és közli is annak köszönöm. 
Nem értek németül.
Persze, hogy van. Ha renoválsz nagyobb lesz az értéke a birtoknak, ezáltal több pénzt lesz a ládában. A következő kérdésre is ez a válasz. Minél több festményt veszel, annál nagyobb lesz az értéke a birtoknak.
Ja, értem. Akkor ellátogatok vissza a villámba.
Katakombás részek tetszenek a legjobban. Néhol mondjuk nehéz, de pár próbálkozás után már tudod mit kell csinálni.
Nem semmi, kiéleződtek az ellentétek. Hajrá bérgyilkosok! 
A templárok eredetileg nem szerzetesek voltak? Akkor miért harcolunk velük? Ők a napot imádkozással töltik. Nem alma gyűjtögetéssel. 

valaki tudna segíteni mert elakadtam?:S
Sequence 7-nél vok, követni kell vkit aki bement egy őrtoronyba ami elég magas és becsukódott az ajtó, nekem fel kéne másznom na de mivel kell akkorát ugrani?
Mert ha simán ugrok úgy nem ugrik fel
Lécci segítsén vki, am szuper játék
Csak előreutalás esetén van posta!!

Először a várfalra ugrasz fel, onnan a torony falára, majd felfelé a kis erkélyre, és onnan tovább felfelé, valahogy így: http://www.youtube.com/watch?v=lMiXnz9tc24 

köszi, így már sikerült
Csak előreutalás esetén van posta!!

nm
Ez az Wahrheit kirakós most felhúzott. Életemben nem volt angol könyv a kezemben, mégis jobban értettem, mint német nyelven. 
Csókolom!
Vistám van, a hardveres gyorsítás letiltása nem lehetséges.
Assassin's Creed 1-ben volt egy kis hang-szinkronizációs és -erősségi problémám videók alatt. Megoldotta az EAX.dll cseréje. A második részben ugyanez a probléma jött elő, de a futtatható állományba már bele van fordítva az EAX.dll, így nem lehet cserélni. Van valakinek valami megoldási javaslata?
Neten természetesen már elég sokat keresgéltem. Hangkártya driver a legfrissebb.
[ Szerkesztve ]
Ember embernek farkasa.
(#930) FehérHolló válasza FehérHolló (#929) üzenetére
Találtam egy fél-megoldást. 3 óra alatt, éljen.
Csak stereoban működik, 5.1-től és 7.1-től teljesen behal. Kicsit cikinek érzem az uborkakönnyűárusok részéről, hogy AC1 óta még mindig nem tudták rendesen megoldani az EAX supportot SB-től eltérő kártyák esetén.
[ Szerkesztve ]
Ember embernek farkasa.

Inkább Assassin's Creed 1 téma: íme a legifjabb Altair rajongó 
Látom még bele kell nőnie a feladatba. 

Hehe, bizony 
(#934) Creative997 válasza Taifa Díaz (#931) üzenetére

Ez de komoly kép 
Nekem is van ilyen pólom 
Erepublik-csatlakozz eMo-hoz harcolni RL emberekkel! http://www.erepublik.com/en/referrer/Rhual || Project Torque az emlékeinkben él tovább! Requiescat In Pace! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE

szasztok,gondoltam megkérdem itt,úgyis az AC2-höz kapcsolatos.
szóval akarok venni majd egy Ezio figurát (ha lesz pénz
) és nem tudtok egy helyet ahol olcsón hozzájuthatnék?külföldről nem naon akarok rendelgetni de amúgy nem is találtam ott se mert azért körbenéztem pár hirdetőoldalon.
vagy mondjak le róla?ilyen white meg black edition-t nem akarok mert maga a játék már megvan,igaz ps3-ra 
köszi előre is 
Vittoria agli assassini!
Ebay-en nézegettem. 15 dolcsiért már kapható, német oldalon 20-tól (szerk: euró) kezdődik.
Szép ez a póló. Suliba tök jó lenne. 
[ Szerkesztve ]

csak az a baj hogy már jön az ősz meg a hideg azt nem tudsz vele villogni 
megnéztem ebay-en és lehet bepróbálok onnan dehát a kicsi angol tudásom miatt nehézkes lesz
meg amúgy se ismerem annyira az oldalt...
Vittoria agli assassini!

Szerintem meg nézz be az onlinepolo.hu oldalra. Egész jó minőségben varázsolnak pólóra, de akár kapucnis pulóverre is egyéni mintát, és valószínűleg olcsóbban megvan, mint külföldiából rendelve. Én már csináltattam náluk pólót, az anyagával is elégedett vagyok, igaz, az eredeti mindig büszkévé teszi a birtokosát 
Mennyibe kerül egy póló? Nem láttam sehol leírva.

Én egyedi, általam megadott mintával 3400 Ft-ért csináltattam.
[ Szerkesztve ]
Nem annyira drága. Majd egyszer lehet én is csináltatok.
Egyébként összegyűjtöttem az összes kódex-lapot, most megyek majd haza.

Jó az a rész, szeretem
Meg kell fejteni egy jó kis rejtvényt 
A többi rejtvényhez képest egy óvodás feladat volt. Egy-egy rejtvénnyel el tudok játszogatni, mire azt hiszem hogy jó helyen van, kiderül hogy még se. 
Néhol eszméletlen szép ez a játék. Sok mindenben hasonlít a Far Cry 2-re, lehet újra ki kellenem majd azt is játszani, persze azt már eredetivel. 
Megkaparintottam Ältair felszerelését. Jó, nem rossz, de valamivel színesebb lehetett volna.
Megcsináltátok a plusz feladatokat is?
Igen, én megcsináltam mindent. De 98 % lett mégis. Pedig direkt figyeltem mindenre, hogy meglegyen.
[ Szerkesztve ]
Mi lehet az a +2%? Talán rejtekhelyek? 

Vagy talán feathers...Azok a kis csillogó levélszerű cuccok a háztetőkön, amikért a játék elején a kisöcs, Petruccio úgy odavan. Esetleg azokból hagytál még néhányat begyűjtetlenül.
Mindenki: ahhoz mit szóltok, hogy az Assassin's Creed: Brotherhood pc-re csak jövő tavasszal jön ki?

Inkább kivárom, csak legyen normális összerakva a gém 
Én most nem fogok mindent összegyűjteni, majd legközelebbi kijátszásra.
Jó lett a befejezés. Desmond kalandjaira kíváncsi leszek.
És a Vidic elleni ütközetre.
Brotherhood engem nem igazán érdekel, így nem is várom annyira.