Majd olvasgatom az i7 topikot bőszen, ha meglesz hozzá a cucc.
Egyelőre mondjuk sanszos, hogy másra is kellhet az a pénz, de igazából nem lenne olyan hatalmas beruházás - végeredményben -, mert a mostani procim is elég jó árban el lehetne adni, meg a lapom sem "olyan rossz", és a RAM-ok sem régiek, stb.) Szóval még meglátom, hogy megkockáztatom-e jövő hónapban egy kicsit ebben állomásoztatni a pénzt (a mostani cuccaim eladásáig), vagy inkább hagyom a francba az egészet, mert már lassan másodszor is kiviszem a játékot, és harmadszor már lehet, hogy nem lenne kedvem.
(Bár ha sosem röccenne, hááát... Lehet, hogy lenne.
)
nem cukkolni akartalak
Eszembe sem jutott, tényleg megköszöntem a tapasztalatokat.
Igen hasznosak voltak!
Ugyanis ez azt jelenti, hogy egy i7-es konfigból sem kell a "legübertuningosabbat" megvenni, elég egy proci, ami viszi a 3,8-at (jól van na, viheti a 4G-t is, azon már ne múljon
), meg egy sima 1600-as RAM hozzá.
***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

Max. ha nem brute-ok lennének, akkor egy támadás, egy visszavágás alapon, de ez ugye brute-oknál necces...

. Aztán meg porral csinálták, az meg nekem még nem volt, meg azt se tudtam mifán terem akkor
Vagy csak simán odamegyek és kettőt nyaokn szúrok... vagy a másik kedvencem a fenntről támadás ![;]](/dl/s/v1.gif)

Van benne 3 lándzsás és mivel én nem használtam soha, ezért nem is láttam ezeket 

Persze rögtön kikiáltottak odalent gyilkosnak, pedig ez már véleményes: csak baleset volt! Szóval igazságos tárgyalásokat követelek minden assassin nevében!
)

)