Megint szeretnék kérdezni 1-2 dolgot aki már végigvitte olyantól, és aki értette az egész játékot . Még az elején vagyok eléggé , nemrég kellet kimenekíteni a hugomat és az anyámat egy birtokra, ittvan a nagybátyjám is , a lényeg , ezek után hogy Firenzében megöltem azt a csávót aki felakasztatta a családom többi tagját kik után nyomozunk? kit keresünk ? -jah közben a nagybátyámmal meg pár katonájával elmentünk 1 másik városba, itt is megkellet valakit ölni.... de nagyon nem tudom követni az eseményeket hogy most mi miért történik ... nem kérem hogy az egész játékot írjátok le ,mivel még nem vittem végig, sőt... csak erre szeretnék most választ kapni hogy ezután mi a története a játéknak ? -milyen összeesküvést fedeztek fel ? stb.....
Visca el Barça! Visca Catalunya!

Másrészt ez a "vannak fenn oldalak" szép, esetleg ha linkelnéd, többet bizonyítana.

szerintem története nagyon jó volt de mindenkinek más a véleménye én erről csak a saját véleményemet mondhatom de nagyot alkotott az ubisoft rem lesz 3. része is
Azt kell hogy mondjam, megérte a pénzét! Megvétel után vagy 6 órát toltam és még akkor is úgy hagytam abba, hogy még volt kedvem a játékhoz. Ja, és a DRM rendszerrel sincs semmi gond. Azt hiszem hatásos volt a kalózkodás ellen.

Az igazsag?Az meg odaát van.
Akkor sorry.