Hirdetés

2012. május 26., szombat

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Assassin's Creed 2

(#152) pety27

pety27
(kvázi-tag)

Megint szeretnék kérdezni 1-2 dolgot aki már végigvitte olyantól, és aki értette az egész játékot . Még az elején vagyok eléggé , nemrég kellet kimenekíteni a hugomat és az anyámat egy birtokra, ittvan a nagybátyjám is , a lényeg , ezek után hogy Firenzében megöltem azt a csávót aki felakasztatta a családom többi tagját kik után nyomozunk? kit keresünk ? -jah közben a nagybátyámmal meg pár katonájával elmentünk 1 másik városba, itt is megkellet valakit ölni.... de nagyon nem tudom követni az eseményeket hogy most mi miért történik ... nem kérem hogy az egész játékot írjátok le ,mivel még nem vittem végig, sőt... csak erre szeretnék most választ kapni hogy ezután mi a története a játéknak ? -milyen összeesküvést fedeztek fel ? stb.....

Visca el Barça! Visca Catalunya!

(#153) WonderCSabo válasza Grifid (#151) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Persze, majd be is jelentik a támadást, hogy az Ubi könnyebben kivédhesse, mi? :U Másrészt ez a "vannak fenn oldalak" szép, esetleg ha linkelnéd, többet bizonyítana.

Nagyon nem tetszik a stílusod! Az idiotizmusomra pedig: bár valóban a mentések lokálisan is tárolhatók - mint ezt később megtudhattuk, abból a hírből nem - de ettől függetlenül jogosan aggódtam, hiszen a szerverek leálltával a lokális mentésekkel együtt is játszhatatlan lett a játék...

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#154) hu öcsi

hu öcsi
(kvázi-tag)

Helló mindenkinek nem tudjátok mi baja lehhet a játéknak mert eredeti meg minden mikor oda adja leonardo da vinci a kézre húzható pengét be fagy a képernyő valami ötlet? :R

a legjobbb hogy ki találták a számítógépet meg a nőt xD

(#155) tomi_mod

tomi_mod
(senior tag)
LOGOUT blog

Failed to connect Ubisoft master server... :W
Kezdem megszokni

(#156) pety27 válasza tomi_mod (#155) üzenetére

pety27
(kvázi-tag)

Nekemis ........... :W

Visca el Barça! Visca Catalunya!

(#157) Croft-21 válasza hu öcsi (#154) üzenetére

Croft-21
(senior tag)

azért mert le kell nyomni a megfelelő gombot amit kiír...

(#158) hu öcsi válasza Croft-21 (#157) üzenetére

hu öcsi
(kvázi-tag)

köszi hála de jó hogy megy xD

(#159) Tel Elek

Tel Elek
(PH! addikt)

Újra kéne raknom a gépem.
A játékmentéseket hogyan vihetném tovább a köv rendszerre / miket kell kimásolni? :R

(#160) ollie válasza Tel Elek (#159) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Öööö, ez online tárolja a mentéseket, nem ez a védelem lényege?

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#161) Grifid válasza ollie (#160) üzenetére

Grifid
(senior tag)

Nem.

(#162) DigitXT válasza ollie (#160) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

A saját gépeden is tárolja: a szerverrel szinkronizálja...:K
Nekem már írt ki olyat, amikor abbahagytam a játékot,
hogy ugyan most nem tudta feltölteni a mentést, de nyugi,
nem veszett el: legközelebb az indításnál feltölti. Ígylett.;)

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#163) polonic

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Üdv!
Arra lennék kiváncsi, hogy az adatlapomon található gépen hogy menne ez a játék? Tudom a gépigényt, elolvastam. Inkább a tapasztalatoknak hiszek.
Ezt vagy a settlers 7-et szeretném megvenni, de mivel a settlers 7 15 fps-t produkált a gépemen 1280x1024-ben, élsimitás nélkül, így felejtős. Inkább ez érdekelne, de előtte inkább informálódok ilyen téren. Köszönöm!

(#164) hu öcsi válasza polonic (#163) üzenetére

hu öcsi
(kvázi-tag)

helló a te gépeden nagyon jól menne meghúzhatod a grafot maxra akkor se fog akadni szinte nekem is ugyan ilyen a gépem nekem is megy és már végig is vittem :C szerintem története nagyon jó volt de mindenkinek más a véleménye én erről csak a saját véleményemet mondhatom de nagyot alkotott az ubisoft rem lesz 3. része is

ja boccs a késői válaszért

[ Szerkesztve ]

(#165) polonic válasza hu öcsi (#164) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem gond. Közben beszerzésre került a játék, nem bírtam várni. :D Azt kell hogy mondjam, megérte a pénzét! Megvétel után vagy 6 órát toltam és még akkor is úgy hagytam abba, hogy még volt kedvem a játékhoz. Ja, és a DRM rendszerrel sincs semmi gond. Azt hiszem hatásos volt a kalózkodás ellen.
Mennyi ideig tartott végigvinni? Azt olvastam 25 óra a játékidő.

(#166) mad1 válasza polonic (#165) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

A főszál az kb annyi de ebbol 10%atvezeto film.
Na es hogy hasit a gts eden?

Ne szemetelj ! / Steam..

(#167) polonic válasza mad1 (#166) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Még úgy is nagyon jó, ha annyi az átvezető videó, a többi játék 8-9 órájához képest. Jól megy minden maxra állítva és 4x-es élsimítással. Nem néztem fps értéket, de szemre folytonos, nincs szaggatás.

(#168) hu öcsi válasza polonic (#165) üzenetére

hu öcsi
(kvázi-tag)

hát én kedden kezdtem és pénteken befejeztem de én nem egész nap játszottam hanem egy olyan 4 órákat toltam naponta de szerintem ütős lett :DD :DDD

(#169) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Nem tudja valaki hogy 2magos proci elég vagy inkább 4magoson megy jobban melyiket mennyire használja ki?

(#170) fpeter07 válasza kpal (#169) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Menni kell fullon 2 magos procin is, a 4-magos gondolom kis plusszt ad rá.

(#171) polonic válasza kpal (#169) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha pár hsz-t visszaolvasol, akkor láthatod, hogy hasonló dológról kérdeztem én is, aztán tapasztalatot is írok ezzel kapcsolatban.

(#172) polonic

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A DRM-el kapcsolatban annyi történt, hogy a kilépésnél nem tudta szinkronizálni a mentéseimet. Most fordult elő először. Előtte 5 órát játszottam, azalatt viszont semmi gubanc nem volt. Sőt, mióta megvan a játék, azóta sem volt semmi.

(#173) tomi_mod

tomi_mod
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem megjött az UBI mail...
[link]
Jelen állás szerint úgy néz ki, hogy akik alap változattal rendelkeznek azoknak egy kód jön és felbővíthetik a game-t a black edition változatra yesss :C
Akiknek pedig ez volt meg azoknak meg szedhetik valamelyik játékot!

[ Szerkesztve ]

(#174) polonic válasza tomi_mod (#173) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

És aki a drm gondok után vásárolt játékot, az vajon kap e-mailt? :DDD

(#175) mad1 válasza polonic (#174) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Bizonyara igen :K

[ Szerkesztve ]

Ne szemetelj ! / Steam..

(#176) polonic

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most de felidegesített a game launcher. Lefagyott a játék, egyébként most először, újraindítom a gépet, indítom a játékot és kb egy órányi játékkal hamarabb tudom folytatni csak. Ugyanis ez a valami ugye szinkronizálta a mentést, és csak az volt a szerveren, ami indításnál volt, a fagyás miatt nem tudta szinkronizálni, mert ugye nem volt rendes kilépés.
Nem volt még eddig semmi gond a játékkal, vajon most miért fagyhatott meg :F

(#177) hu öcsi válasza polonic (#176) üzenetére

hu öcsi
(kvázi-tag)

hol fagyott meg?

(#178) polonic válasza hu öcsi (#177) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem jegyeztem meg a nevét. Velencében vagyok, a térképen a jobb felső sarokban azzal a nagy falla körbevett épülethez ( vagy kikötő volt, nem láttam sokat belőle a fagyás miatt) kellett menni.

(#179) sniper elite

sniper elite
(senior tag)

Elakadtam a creed 2ben, van egy olyan rész, ahol kettő 4 fős női csoportba kell beállni, hogy beolvadj, de utána nem tudom merre lehet menni, meg mit kell csinálni, hiába nyomtam bármit nem indul el semmi. Tudna valaki segíteni?

(#180) Croft-21 válasza sniper elite (#179) üzenetére

Croft-21
(senior tag)

(#181) hu öcsi válasza sniper elite (#179) üzenetére

hu öcsi
(kvázi-tag)

a csaj után kell meni és civilekkel ezt el játszani de ne lopd meg őket mert akkor fel bomlik hogy biztonságban vagy csak kövesd néha át kell menni más csoportokba jó játékot :R úgy látszik válaszban meg előztek xD

[ Szerkesztve ]

(#182) hu öcsi válasza polonic (#178) üzenetére

hu öcsi
(kvázi-tag)

hát akkor nem az volt amire én gondoltam a géppel kelett már repülnöd?

(#183) polonic válasza hu öcsi (#182) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, kellett repülni. Azóta nem jelentkezett probléma, most Forliban tartok.

(#184) hu öcsi válasza polonic (#183) üzenetére

hu öcsi
(kvázi-tag)

akkor nem sokára vége csak így tovább csak azt sajnálom hogy rómába nem lehet játszani csak a vaticanban

(#185) polonic válasza hu öcsi (#184) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azért szerintem Velence és Florence (hirtelen nem jut eszembe ez melyik város :D ) is nagyon jó. A nevezetességek csodásak. Vatikánt várom már. Szent Péter tér és a Szent Péter Bazilika jól néznek ki? Gondolom igen.

(#186) polonic válasza polonic (#185) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Florence=Firenze :)

(#187) Croft-21 válasza hu öcsi (#181) üzenetére

Croft-21
(senior tag)

Am ti pcn toljátok? én már végigvittem 2x boxon. Most a splinter cell convictiont várom :)

[ Szerkesztve ]

(#188) polonic válasza Croft-21 (#187) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, pc-n. Nincs konzolom. A splinter cell convictiont én is várom, már elő is rendeltem. Plusz most szereztem be az előző részeket, cd galaxisban nagyon olcsó.

(#189) hu öcsi válasza polonic (#185) üzenetére

hu öcsi
(kvázi-tag)

igen a szent péter bazilika télleg jól nézki csak a csávó a szivatás benne akit le kell győzni de sok sikert :Y

(#190) polonic

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Baj van. A kódex falnál allok, amikor az összes kódex lap megvan és együtt kell megnézni és rendezgetni, ott kétszer megfagyott a játék, most indítom harmadjára. Remélem nem szórakozik velem többször.

(#191) polonic válasza polonic (#190) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Leszedtem az avira 10-et, most nem csinálta. Visszagondolva, amíg a 9-es volt fennt, addig nem fagyott soha a játék, mióta ezt feltettem, azóta voltak ilyenek.

(#192) hu öcsi válasza polonic (#191) üzenetére

hu öcsi
(kvázi-tag)

de a kódex falnál tudod mit kell kirakni ? :C

(#193) polonic

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Végivittem, nagyon jó volt az egész játék. Most már csak a hiányzó tollak és egyebek gyűjtögetése marad.
Tényleg a statuette-eket hol találom meg, amiket a villa köré kell tenni?
Az jelek, amik el vannak, amik az igazságot rejtik merre vannak? És mi az igazság?

(#194) mad1 válasza polonic (#193) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

statuetteket minden varos katakombaiban talalod meg altalaban 1 varosban 1 van.Az ikonjat is pl ezaltal ismerheted fel.A tollakkal meg fogsz szenvedni..En a vegen mar youtubeos segitseget kertem. :N Az igazsag?Az meg odaát van. :DDD

Ne szemetelj ! / Steam..

(#195) polonic válasza mad1 (#194) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ilyen katakombákban voltam, 6 darab van, aztán Altair páncélját lehetett ezekkel megszerezni. Erre gondoltál te?
Én azokra a szobrocskákra gondoltam, amit elvileg a villa köré kell tenni, ilyen állványokra ebből 4 van tán.

(#196) hu öcsi válasza polonic (#195) üzenetére

hu öcsi
(kvázi-tag)

azokat a villa városában találod és az igazság az az amin fel fedezel házat és a sarkába egy szem van ott keress szimbólumokat és ott lesz az igazság drabjaiban mindenhol a tollakból nekem 21 van meg xD :DDD :DD :D én most az igazságot keresem xD

[ Szerkesztve ]

(#197) mad1 válasza polonic (#195) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Varjal lehet hogy keverem,mar vagy 4honapja nyomtam :B Akkor sorry.

Ne szemetelj ! / Steam..

(#198) polonic válasza hu öcsi (#196) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jajj tényleg, emlékszem. De ezek felett csak átsiklottam.
Jöhetne már a befejező rész. :DDD Kiváncsi leszek, vajon jön-e.

(#197) mad1

NP ;)

[ Szerkesztve ]

(#199) tomi_mod

tomi_mod
(senior tag)
LOGOUT blog

Végigvittem, majdnem. 2 dolog hiányzik, hogy 100%-os legyen a game. Figyeltem, hogy minden küldetés meglegyen, de egy Beat Up meg egy futárkodás valahogy kiamardt. Ezeket utólag, hogyan lehetet megcsinálni?!?

Az első részben az ilyen feladatok mind egy-egy memória szekvenciához tartoztak, és azt kellett egészben újrajátszani ha valami nem volt meg... itt külön vannak és nem tudok rájönni hogyan kéne mert csak azokat engedi újra amik már megvannak; a térképen meg nem jelennek meg mint feladat. Bug?

(#200) Croft-21 válasza tomi_mod (#199) üzenetére

Croft-21
(senior tag)

az egyben újra lehetett játszani a küldiket, itt sajna nem. pedig mintha azt ígérték volna ezt egy patch formájában orvosolni fogják...
amúgy nekem már több mint 1 millió pénzem van a gameban :DD de már egy ideje nem tolom vele, elég volt tavaly november óta... Most Mass Effect 2 és splinter cell conviction a téma :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Assassin's Creed 2
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.