Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Assassin's Creed 2

(#1) mad1

mad1
(PH! kedvence)

Ubisoft Montreal fejlesztésében és az Ubisoft kiadásában jelenik meg az Assassin's Creed II marmadik személyű akció játéka. A történet 300 évvel az első rész után folytatódik, helyszínként pedig a 15. századi Velencében. A játékos lehetőséget kap arra, hogy belemerüljön az olasz reneszánsz buja és halálos világába, a művészetek, gazdagság és gyilkos összeesküvés egy korszakába.
Játszható figuraként Ezio Auditore de Firenze a fiatal olasz nemes bőrébe bujhatnak a játékosok, - aki miután családját elárulták - kitanulja a merénylők mesterségét, a gyilkolások módját. Ezio rangjának köszönhetően saját fegyvertárral rendelkezik, az úszás - mint új lehetőség - a helyváltoztatások lehetősége is bővül.
Az Assassin's Creed II a család egy epikus története, bosszú és az összeesküvés beköszöntött az érintetlen, mégis brutális reneszánsz Olaszország hátterében. Ezio Leonardo da Vincivel barátkozik, megismeri Florence legerőteljesebb családjait és kimerészkedik Velencének azokon a csatornáin keresztül, ahol tanult, hogy mestermerénylő legyen.
A játék megtartja azt az alapjáték menet tapasztalatot, ami jellemezte az első Assassin's Creed kompozíciót, de jellemzően új, izgalmas elemekkel egészítette ki a játékmenetet, hogy az a játékosokat kihívások elé állítsa és meglepje őket.
Lehetőséget kapsz, hogy szembe nézz a hatalom és korrupció eme epikus meséjével, ahogy általad irányított merénylőd művészetét gyakorlod, miközben fegyvereket és eszközöket kezelsz, amiket maga a legendás Leonardo da Vinci tervezett ebben az izgalmas és halálos folytatásban.
Gepigény:
Processzor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
Memória: 2 GB Windows XP / 3 GB Win7
Video Card: 256 MB DirectX® 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher.
Hang: DirectX 9.0 or 10.0-compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 12GB

Kellemes fórumozást mindenkinek.

[ Módosította: ollie ]

Ne szemetelj ! / Steam..

(#3) Gyusz válasza Papi74 (#2) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Sok sikert hozzá, ha megvan akkor kölcsönadhatnád nekem is :C

Még az első résszel játszom, eddig nekem nem volt problémám a monotonitással, de tényleg lehetnének ötletesebbek is a fejlesztők. Szóval gyerünk, változatosabb küldetéséket kreálni, és a harcrendszerre is ráférne némi ráncfelvarrás.

[ Szerkesztve ]

(#4) Vistaboy válasza mad1 (#1) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Így kell egy topikot megnyitni! Bele a lecsóba!
Azért az első hsz-t egy kicsit nem ártott volna bővíteni. Nézd meg akármelyik topik 1. hsz-ét, amit én nyitottam... :U (Pl. Prey 2.)

Amúgy a játék biztos jó lesz. Az első résszel játszottam egy kicsit, de nem nagyon szeretem ezeket a lopakodós akciókat. Inkább irtani szeretek, DOOM-módra, vagy RPG-sen.

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#5) fpeter07 válasza Vistaboy (#4) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

csak szerényen ;]

Én az elsővel még elleszek egy darabig :D

(#6) Gyusz válasza Vistaboy (#4) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Most ünnepled az évfordulódat a PH!-n és már topiknyitásról okítasz? :DDD Bocs, nem lehetett kihagyni :)) Egyébként teljesen egyetértek, legalább valami várható időpont, mi lesz, mi nem lesz benne, célplatformok, vagy akármilyen infó nem ártana.

Itt összegyűjtöttek pár dolgot, mi is kéne a második részbe.

(#7) fpeter07 válasza Gyusz (#6) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

No water dead: sztem nincs vele semmi baj pl: tökre élveztem amikor a kikötőbe kelett ugrálni :D

(#8) mad1 válasza Vistaboy (#4) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

sorry,keves volt a magyar info a jatekrol.

Ne szemetelj ! / Steam..

(#9) Janoska26 válasza Vistaboy (#4) üzenetére

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Valld be nyugodtan rosszul esett hogy ezt a topicnyitást elhalászták előled ;] . ;)

(#10) Vistaboy válasza Janoska26 (#9) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nincs mit bevallani, nem igazán vagyok oda az ilyen Thief-szerű játékokért. Csak olyasminek szoktam nyitni topikot, ami tetszik. :DDD

Nem verseny ez, a rangokba nem számít bele a megnyitott topikok száma... :)

Csak egyszerűen furcsa volt látni, én sokszor egy óránál is többet áldozok a nyitó hsz megírására, összekeresem a linkeket (Ha vannak), képeket, videókat teszek be.

Ne értsd félre, nem akarom én kritizálni, csak egy egyszerű megjegyzés volt. :K

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#11) mad1

mad1
(PH! kedvence)

mar elorendelheto?lol

Ne szemetelj ! / Steam..

(#12) Gyusz válasza mad1 (#11) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt csúnyán benézted, csak annyi van ott, hogy készül.

(#13) mad1 válasza Gyusz (#12) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

ennyit az angolomrol,amit emlitettem :B
mod:ja,nem is neked.sorry

[ Szerkesztve ]

Ne szemetelj ! / Steam..

(#14) Gyusz válasza mad1 (#13) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

IMDb amúgy sem túl megbízható megjelenés előtt álló játékok szempontjából, de pl.: kész játékokról találhatók néha érdekes információk.

(#15) zolomon17

zolomon17
(fanatikus tag)

Én nagy-nagy szeretettel várom a folytatást, főleg az erősen elk*rt "befejezés után (sőt, inkább "befejezés", így idézőjelben).

Nem gondoltam, hogy idén fogja még vmi nálam kicsapni úgy a biztosítékot végkifejlet terén, mint a Jericho - Hát az AC odaállt mellé a dobogóra, az ziher...

Kíváncsi leszek, hogy visszajön-e a középkori vonal, hiszen ott elvarrásra kerültek a szálak, ellenben Desmond történetével...

korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu

(#16) west válasza zolomon17 (#15) üzenetére

west
(őstag)
LOGOUT blog

ez még csak a kezdet ;]

http://logout.hu/blog/west/index.html 100% az ügyfél elégedettségi indexem!Midíg Új minősigi terméket adok!!Nem számítok be. Csere Nincs> ! Privátokat gyakran olvasom! A számom kérd PÜ ben.

(#17) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van vmi konkrét info a játékról?

(#18) Gyusz válasza fpeter07 (#17) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Igen annyi, hogy idén biztosan nem jelenik meg, mert az új Prince of Persia elsőbbséget élvez.

(#19) mad1

mad1
(PH! kedvence)

Ez nagyon durva.senki ne vegye komolyan XD
itt:http://www.youtube.com/watch?v=_J9trmTwDxc

Valamiert sem smileyt sem linket nem tudok csinallni..
Ez az uj szerkesztesi rendszer bekavar...

[ Szerkesztve ]

Ne szemetelj ! / Steam..

(#20) Rossi

Rossi
(őstag)

Most tolom az első részt, második nekifutásra végre fagyások nélkül (hála neked 1.02 patch). Még nyáron próbálgattam először, de akkor állandóan fagyott, egyszer úgy, hogy utána az XP csak csökkentett módban volt hajlandó elindulni, reinstall lett a vége...

Nekem iszonyatosan bejön a hangulata, egész 7végén toltam, nemrég néztem meg a Mennyei Királyságot, így nagyon tudok azonosulni a stílussal...

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#21) mad1 válasza Rossi (#20) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Van topicja az 1 nek is ;)

Ne szemetelj ! / Steam..

(#22) Rossi válasza mad1 (#21) üzenetére

Rossi
(őstag)

Tudom, csak jelezni szerettem volna hogy várom a 2. részt. Mondjuk ez nem volt egyértelmű a hsz.-emből...

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#23) Gyusz

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Gamepodon volt már néhány hír az utóbbi napokban, viszont most kikerült néhány szkennelt kép. THX HW!

(#24) mad1 válasza Gyusz (#23) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Azert johetne valami minosegi scannelt kep is. :R

Ne szemetelj ! / Steam..

(#25) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A második line age vidi nem tudja vki mikor jön? :F Megjelenére kikell jönnie mind a 6-nak

(#26) mad1

mad1
(PH! kedvence)

Hogyan tudom felszedni azokat a kis (pirosan, fehéren csillogó) dobozokat?

Ne szemetelj ! / Steam..

(#27) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hihetetlen nagy lett a játék! Az első unalmas volt a sok egyforma küldetéstől.
Itt javították! :C

(#28) fpeter07 válasza Keldor papa (#27) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mi hogy már megjött a játék? :) Majd egyszer megkuksizom :)

(#29) Taifa Díaz válasza Keldor papa (#27) üzenetére

Taifa Díaz
(senior tag)

Természetesen konzolra jött ki, ugye? Vagy már kapható lenne PC-re is :F

"F**king Windows ninety-eight! Get Bill Gates in here!" (South Park)

(#30) Keldor papa válasza Taifa Díaz (#29) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

PC-re jövőre jön.
Igen Xbox, ahogy a Left 4 Dead 2 is.

(#31) mad1 válasza Keldor papa (#27) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Nallam most mindent ver :K .Cod ot mondjuk meg ki sem probaltam.

Ne szemetelj ! / Steam..

(#32) Keldor papa válasza mad1 (#31) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Huh nálam is, eszméletlen a történet eddig, meg a grafika!
Arc mimika nagyon sokat javult az 1-hez képest. :Y Jesus Christ mondom! ;]
Nálam egyelőre Game of the Year gyanús!

CoD-ot is érdemes kipróbálni, legjobb FPS 2009-ben szvsz.

[ Szerkesztve ]

(#33) mad1 válasza Keldor papa (#32) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Jaja az arckifejejezesek,mint valami animebol lettek volna athozva. :C

Ne szemetelj ! / Steam..

(#34) mad1 válasza Keldor papa (#32) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Ezek a qrva idofutamok ne lennenek,volt amit 10x kelett megcsinalnom , mire sikerult. :N
Cod eleg porgos. :K

Ne szemetelj ! / Steam..

(#35) Fortissimus

Fortissimus
(őstag)

de messze van meg a pc-s.... :((

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

(#36) Keldor papa válasza mad1 (#34) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Merre jársz?:)

(#37) fpeter07 válasza Fortissimus (#35) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az 1 is úgy volt hogy konzolra 2007-ben jött, pc-re meg márciusban nem?

(#38) mad1 válasza fpeter07 (#37) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Ujra velenceben.Neha nem tudom lerakni ezt a gammat.Nagyon kiraly hangulata van....szo szerint. :))

Ne szemetelj ! / Steam..

(#39) Keldor papa válasza mad1 (#38) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Egyetértek. Tegnap éjszaka 1 volt már, de mondom még egy kicsit, még egy kicsit. Hajnali 3 lett belőle. :DDD

(#40) JAckass6

JAckass6
(lelkes újonc)

engem nagyon bosszant hogy a PC-sekkel mostanában játékok terén csak kitolnak... a megjelenésről meg ahány helyet megnéztem, annyi dátumot találtam szval én még bízom benne hogy idén kijön :U

Q6600 2,4 -> 3,35 GHz, GA-P35-DS3, 4G 1066 MHz, 4870 VPX, 1,75 T, + IBM T60

(#41) Fortissimus válasza JAckass6 (#40) üzenetére

Fortissimus
(őstag)

nem valoszinu....

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

(#42) mad1 válasza Keldor papa (#39) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Van egy kuldetes,ahol zold foltokat jelez.3 is van,ott kiket kell leszeddni?

Ne szemetelj ! / Steam..

(#43) fpeter07 válasza Keldor papa (#39) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, ezért jo az a beállítás hogy véletlen kilép a játék, csak úgy, mert ő ezt akarta :D

(#44) mad1 válasza fpeter07 (#43) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

De ezt most mire irtad?Mert papa azt mondja annyira elragado ez a jatek,hogy nem tudott kilepni a belolle.

Ne szemetelj ! / Steam..

(#45) suti_88

suti_88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

üdv. még nem játszottam a 2-vel, de feltűnt, hogy a főszereplő Desmond és Lucy és tök máshogy néz ki mint az első részben..Desmond nem soakt változott, de Lucy...olyan disznó turcsi orra van a videwókban, mint Jacko-nak volt...miért?

Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

(#46) Black Dragon válasza suti_88 (#45) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen Lucy télleg kicsit átváltozott.:F

Én PS3 on már majdnem kijátszom, ezért tudom mondani, hogy télleg kicsit fura lett.:F

Desmond szerintem semmit nem változott szerintem.

Viszont Lucy lehet azért változott meg mert már nem ott dolgozik hanem már ellenálló lett vagy micsoda.:D Más a ruhája stb...

Amugy a játék fantasztikus, elképesztő, király! :C

Minden elismerésem a tervezőké. :R :C

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#47) pityeszka

pityeszka
(őstag)

Végre egy játék ami leköt sok idő után!
Nagyon jóra sikeredett az egyszer biztos.Leültem játszani mondom megnézem milyen lett.Cirka 5 órát nyomtam mert nem bírtam felállni annyira megfogott! :)
Minden elismerésem az Ubinak.

I love walking in the rain coz no one knows I'm crying.

(#48) Croft-21 válasza pityeszka (#47) üzenetére

Croft-21
(senior tag)

Én is így vagyok vele, bár már végigtoltam, most már csak a tollak és kincsek maradtak. Ha összegyűjtesz 50 tollat, megkapod a legerősebb kalapácsos fegyvert. Ha meg 100 tollad van, akkor megkapod az Auditore család köpenyét és akkor mindenki rád támad xD

(#49) Black Dragon válasza Croft-21 (#48) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt nemis tudtam..:D

Amugy télleg minden elismerésem az Ubisoft é ogy egy ilyen király játékot hozott ki!

Én 2 vagy 3 nap alatt játszottam ki, mert nembírtam abbahagyni olyan jó!

Aki aztmerészeli mondani hogy ez nekapjon bármilyen díjat az neis jöjjen többet fórumozni.:D

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#50) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Megvan már Altair köpenye egy ideje, a "The Truth" megvan már valakinek végig?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Assassin's Creed 2
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.