Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#901) Kendek válasza spdrfx (#900) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Hybrid CrossFire-hez mondjuk egy alsókategóriás karesz kellene, mint a HD 3450. Együtt meg még mindig mennek amúgy, ha mondjuk az integráltra kötöd a monitort, azt állítod alapértelmezettnek, de közben bent van a 3850-ed is. Bebootolsz, eszközkezelőben ott lesz mindkettő. Értelme semmi, neked nem tudom, hogy mire kell.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#902) Kendek válasza spdrfx (#898) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hazaértem, megnéztem még egyszer a dolgot. Bátran kijelenthetem, hogy az X3 710-ben levő NB (IMC) alap feszültsége 1,2 Volt. Nálad valószínűleg a másik fajta prociban akkor csak 1,1 Volt lehet, ezt nem tartom kizártnak.
Joshinak is csak akkor azt tudom ajánlani, hogy állítsa autóra a BIOS-ban, majd lesse le OC Tuner-rel vagy Overdrive-al, hogy nála mekkora az alap. Így már majd könnyedén beállíthatja kézileg is majd a megfelelő értéket.

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#903) Joshi

Joshi
(PH! addikt)

Végeztem egy kis tesztet C&Q ügyben, szinte biztos hogy alaplap és bios függő a dolog, legalább is a teszt ezt igazolja. Az alaplapon 1.2-es bios van és a következő eredmények születtek(konfig az adataimnál):
Csak akkor volt nálam C&Q ha a szorzó/feszültség a biosban auto-ra volt állítva. Még akkor se volt C&Q ha a szorzót a gyári 15.5-re állítottam. Ha csak az FSB-t emeltem és a szorzó/fesz auton volt akkor volt C&Q. Végül is azért voltam kíváncsi az NB alapfeszére mert úgy is megpróbáltam hogy a szorzó/fesznél mindent alapra raktam ahogy gyári állapotban van, de sajnos csak auton működik a C&Q. :U Többen írták hogy azért nem működik a C&Q mert nem alapon van a szorzó holott ez nem igaz, mert hiába raktam 15.5-re 3.1Ghz-en akkor se működött, csak akkor ha ezt az opciót a biosban auton hagytam. :K
Mindenképpen ez tűnik normálisnak mivel ha a biosban a szorzó/feszültség manuálison van akkor a C&Q opció eltűnik és nálam nem is működik. Akinél esetleg működik a C&Q úgy hogy a szorzó/fesz állítás manuálison van azt kérném hogy dobjon egy képet róla. Köszi.

Terhelve most egész szépen muzsikál fél óra Prime95 alatt igaz hogy nem egy tuning példány de nem is olyannak vettem.
Jelenleg csak fsb emeléssel használom a C&Q-et egyenlőre 800-as mem beállítással amíg ki nem cserélem egy Kingston HyperX-re:

(#904) Kendek válasza Joshi (#903) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem csoda a dolog, hogyha átállítod "auto"-ról a "Multiplier/Voltage Change"-t, akkor eltűnik a C'n'Q opció a BIOS-ból nézd csak meg. Amúgy ez az alap szorzós visszaállítgatásos, majd akkor megy a C'n'Q az hülyeség. Ha kézileg állítod be, egy lapban sem fog menni. Olyan van, hogy egyes lapokban ha a feszt átállítod kézileg, akkor még működni fog, de ennél a lapnál még ennek a lehetősége sincsen meg.
Egyetlen lehetőség ilyenkor a külső progi használata. Esetünkben csak a K10stat talán a legjobb megoldás, egész jól be lehet konfigurálni. Bár kicsit lassabban vált mint az igazi C'n'Q, de jobb a semminél mindenképp. BE-seknek kötelező darab. Sőt sokkal jobb, mert a feszeket beállíthatod kényelmesen, hogy a lehető legkevesebbet fogyasszon és olyan órajelen amilyenen csak akarod.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#905) Joshi válasza Kendek (#904) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Azt már megtanultam hogy leginkább csak az a tuti amit saját magam tapasztalok meg, de hát az emberek már csak ilyenek (tisztelet a kivételnek). :D
Miután kiveséztem a C&Q-et és te is leírtad a frankót akkor légyszi avass be a K10stat-ba mert nagyon érdekel. :K Azt mindenképpen mond el hogy mire érdemes vigyázni a beállításoknál. THX! :R

(#906) spdrfx válasza Joshi (#905) üzenetére

spdrfx
(tag)

nem erdemes a procinak 2V ot adni, hasonlok.. teljesen logikus az egesz. Az mar mas kerdes hogy fagy tole a gep..nekem legalabbis..

(#907) Joshi válasza spdrfx (#906) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Hát igen a szoftveres feszemelésektől mindig is tartottam. :B Pont ezért kell jó alaplapot venni, mondjuk ahoz képest nem rossz ez a lap. :K Kérdés hogy milyen hosszú életű lesz, mert én kihajtom a lelkét az tuti. :DDD

Na jó csak vicceltem. ;]

[ Szerkesztve ]

(#908) Kendek válasza Joshi (#907) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem olyan nagy vasziszdasz a beállítása, de kicsit utána kell nézni, hogy betudd lőni az autó indulását meg minden. De, hacsak itt visszaolvasol akkor megtalálod, már leírtam valakinek ezelőtt. A feszeknél ki kell játszani a dolgot, hogy egyes órajeleken melyik az a legkisebb fesz amit még bír, arra ráadni biztonság kedvéért, meg főleg a drop miatt 1 lépésközt. (A lényeg, hogy ilyenkor még működjön a C'n'Q!) Ezt úgy tudod megcsinálni, hogy a beállított órajelnél kiszámolod, hogy hány %-a max órajelnek. Mit tom én, nálam 2600 a max, a P2 állás az 1400, szal az kb 58%. A K10stat-ban kikapcsolod a Clock Control-t, illetve nem kapcsolod be, majd az energiagazdálkodási lehetőségeknél a vezérlőpultban beállítod 58%-ra a max prociteljesítményt, ahogy alább a képen én. Alkalmazod, majd elindítod a Prime95-öt, és elkezded szépen fokozatosan, lépésenként csökkenteni, jelen esetben a P2 állás feszültségét. Mindig vársz 1 percet, hogy nem hibázik-e, majd csökkented tovább. Amikor már nem bírja, azt megjegyzed, bár lehet, hogy újraindulással köszöni meg végül, szal érdemes folyamatosan írogatni egy cetlire, és a legutolsó stabil fölé állítod egyel. Így végigjátszod minden állásnál, és akkor be van lőve frakón, sokat spórolhatsz.
A Clock Controlt állíthatod UnGanged-re, amikor magonként eltérően állítja az órajeleket, meg Gangedre, amikor egyszerre. Érdemes az utóbbira állítani, méghozzá highest-load-ra. Kézileg meg az up(ms)-ot meg a down(ms)-ot a legkisebbre, illetve a down-t egyel nagyobbra, szal 100/200 az ideális szerintem, úgyis lassan vált majd kicsit. A fel meg leváltós beállítást (%) pedig megtalálod valahol visszaolvasva elmagyarázva.
Ennyi lenne a lényeg, szerintem mindenképpen érdemes használni, az ember pénztárcája biztosan megköszöni. :)

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#909) Joshi válasza Kendek (#908) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Köszi! :R Mindenképpen kipróbálom már csak azért is mert jóval többet van kihasználatlanul a konfig mint terhelve. :K

(#910) spdrfx

spdrfx
(tag)

NB homersekletet csak a k10 stat irja ki(debugnal)? ez mennyire helyes ill. meddig mehet fel? sajat hutoborda+venti komboval mi kb a max fesz? Egyebkent erdemes huzogatni memoriasebesseget elegge befolyasolja, kar hogy cnq nemmegy ugy..

[ Szerkesztve ]

(#911) G@ß! válasza Joshi (#903) üzenetére

G@ß!
(senior tag)
LOGOUT blog

Platinum nem képes menni 1066-on?
Minek kell neked Hyper-X?

U.i.: erre gondoltál: [link]

[ Szerkesztve ]

i9000 + CM9 nightly 04.22 + Devil 0.72

(#912) bakosgabor57

bakosgabor57
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv!
T. fórum társak!C&Q témájú szösszenethez kérem a különféle márkájú AMD-s alaplap tulajok segítségét!
Olyan screenshot-okra lenne szükségem,ami bizonyítja a C&Q-nek az alaptól eltérő CPU szorzó melletti működését(vannak ilyenek).Egy CPU-Z a CPU és Mainboard füllel,egy Everest/Alaplap/CPU és egy Feladatkezelő az Alkalmazások füllel.Tehát egy ilyet(a képen a BIOS CPU szorzó=auto, lényeges,hogy ettől eltérő legyen)
A képeket privát üzenetben kérném.Köszönöm segítségetek :R

"NNNNa...?Mi van...?EEEEgyüttek müvelllődni...?Jó alapossan beszopni a kulllturát...?" http://www.youtube.com/results?search_query=bakosgabor57&search_type=&aq=f

(#913) Taifa Díaz válasza bakosgabor57 (#912) üzenetére

Taifa Díaz
(senior tag)

Tessék. Remélem, mindent megtalálsz rajta, ami érdekel...Az eredeti 15-ös szorzó helyett 16-os él, és mellette kiválóan operál a C'n'Q :U

"F**king Windows ninety-eight! Get Bill Gates in here!" (South Park)

(#914) Kendek válasza Taifa Díaz (#913) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én nem vagyok hitetlen, de egy ilyen képet még beleilleszthetnél, hogy valóban a C'n'Q operál-e.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#915) Taifa Díaz válasza Kendek (#914) üzenetére

Taifa Díaz
(senior tag)

Erre voltál kíváncsi :F

(#916) Kendek válasza Taifa Díaz (#915) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, köszönöm. Ez már megfelelő bizonyíték számomra. Mert ami képet előbb mutattál, azt összedobom bármikor bármilyen lappal. Ha itt az energiagazdálkodási lehetőségeknél ott a min meg max prociteljesítényes cucc, akkor tutira a C'n'Q megy, és nem K10stat. De akár azt is meg lehetne csinálni, hogy OverDrive-al átállítom a szorzót, majd kilépek belőle és csinálom a képet. Szal érted, ezt a dolgot megírtam a kollégának is.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#917) Joshi válasza G@ß! (#911) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Akár milyen furcsa de nálam az OCZ Platinum nem megy 1066-on, de még 900-on se. Eddig 850 volt a stabil most is úgy használom és így megy a C&Q is. :K A havernak HyperX van amit próbaképpen beraktam a lapomba és láss csodát ment hibátlanul 1066-on (~10 percig próbáltam) ellenben az OCZ szinte azonnal dobta a hibát Orthos alatt. Ez lehet hogy csak egyedi probléma, de az biztos hogy ebben a lapban másnak mennek OCZ Reaper memóriák talán még Gold is, de Platinumot még nem láttam senkinél. :( Ja és az én Platinumom a srácnál hibátlanul megy 1066-on, igaz hogy neki G45-ös Inteles gépe van. :U

[ Szerkesztve ]

(#918) Taifa Díaz válasza Kendek (#916) üzenetére

Taifa Díaz
(senior tag)

Igen, értem...Ez az ablak még valóban szükséges volt a hitelességhez, igazad van...de azt fel nem foghatom, hogy minek simliskedne ezzel bárki is :( Mindegy. Ez a Cool'n'Q műve, nem csalás, nem ámítás :D

(#919) bakosgabor57 válasza Taifa Díaz (#918) üzenetére

bakosgabor57
(őstag)
LOGOUT blog

ASUS , MSI , Sapphire , ECS....eddig :D
Gigabyte = 0
Még az Asrock hiányzik...

[ Szerkesztve ]

"NNNNa...?Mi van...?EEEEgyüttek müvelllődni...?Jó alapossan beszopni a kulllturát...?" http://www.youtube.com/results?search_query=bakosgabor57&search_type=&aq=f

(#920) Joshi válasza bakosgabor57 (#919) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Akkor Asrock=0 ;]
Legalább is ez a lap biztosan nem tudja a C&Q-et szorzóemeléssel. ;)

[ Szerkesztve ]

(#921) Kendek válasza Joshi (#920) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is nagy sz@rban vagyok így, mert nekem csak Gigám van meg ez. Viszont szeretem a C'n'Q-t azért. Ez nem ér, bár alapvetően ott a probléma, hogy nem lehet testre szabni a működését, így mindenképpen kell egy progit hozzá kiegészítésképp használni, úgyhogy végül is tökre 8 a dolog.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#922) bakosgabor57 válasza Joshi (#920) üzenetére

bakosgabor57
(őstag)
LOGOUT blog

Sajnálatos... :(( de van még néhány gyártó,ami még nincs a repertoárban...,mármint amelyik tudja. :)
Kendek Azért ha ennyi lap tudja,elgondolkodhatnának zsigáéknál...Én pl nem szeresssem a szoftveres bizéket.Nem kell a szozót piszkálni,FSB-tuningnál meg működik...

[ Szerkesztve ]

(#923) Gyuri27 válasza Kendek (#921) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Az cnq-ba miért kell belebuzulni? CrystalCPUID és kész. Pofon egyszerü az egész. Állitasz egy tuningolt, egy normál és egy alulfeszelp profilt és kész.

[ Szerkesztve ]

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#924) bakosgabor57 válasza Gyuri27 (#923) üzenetére

bakosgabor57
(őstag)
LOGOUT blog

Nem azért mert bonyolult.Ha menne hardveresen nem kéne szoftverrel buzulni...

[ Szerkesztve ]

(#925) Joshi válasza bakosgabor57 (#924) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Pontosan. :K :C

(#926) kisza25 válasza Gyuri27 (#923) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

lehet, hogy pofon egyszerű,de én most letöltöttem és nem is találom, hogy hol is lehet benne beállítani :D ha leírnád leköteleznél :R

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#927) Kendek válasza Gyuri27 (#923) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tom, hogy honnan vetted, de K10-től fölfele hasznavehetetlen a CrystalCPUID-od. K8-as 5000+ BE-mnél persze én is használtam előszeretettel.
Kisza25, hát ezért. :)

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#928) Joshi válasza bakosgabor57 (#924) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

"Ha menne hardveresen nem kéne szoftverrel buzulni..."

Azt már tudjuk hogy megy, csak Asrockéknál nem megy. :DD Ne hogy már ennyi pénzért még jól is érezzük magunkat. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#929) bakosgabor57 válasza Joshi (#928) üzenetére

bakosgabor57
(őstag)
LOGOUT blog

Buzulásra ez való:PhenomMsrTweaker v1.2

(#930) Kendek válasza bakosgabor57 (#929) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem ez a buzulós program el sem indul 64 bites Windows 7-en. :U
Még mindig a K10stat a király. ;]

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#931) bakosgabor57 válasza Kendek (#930) üzenetére

bakosgabor57
(őstag)
LOGOUT blog

System requirements

* AMD K10 CPU (Phenom, Phenom II, Athlon X2 6500 and 7750...)
* Windows XP+ 32/64 bit, .NET Framework v2.0+

:R

[ Szerkesztve ]

(#932) G@ß! válasza bakosgabor57 (#931) üzenetére

G@ß!
(senior tag)
LOGOUT blog

Szia!

Lehetne egy kérésem?
Légyszíves írd már majd bele a logoutos cikkedbe azokat a lapokat, melyeknél működik az unlock és a CnQ egyszerre.
Valamint előnyök/hátrányok is jól jönne...

Megoldható?

Üdv.
Gabi

i9000 + CM9 nightly 04.22 + Devil 0.72

(#933) G R 3 G

G R 3 G
(lelkes újonc)

Üdv,

bocs hogy ide írok, de majdnem ugyanez a lapom van és remélem tudtok segíteni.
Erről a lapról lenne szó: M3A780GXH/128M

Nos alul látjátok a konfigom, ezt kedden raktam össze, és hát, első indítás óta nem működik zökkenő mentesen. Például újraindítás után nem bootol soha, csak kb 4.-5. alkalomra jutok el a windows töltésig. Közben jött az ötlet, hogy aktiválom a másik két magot, ami nem sikerült eleinte. Egy barátom mondta, hogy frissítsem mindenképp a biost, próbáljam meg úgy. Nos frissítés után sikerült valahogy aktiválni a két magot, gőzöm sincs hogy, csak AUTO-ra raktam a cuccost és ment. majd soknak találtam a CPU-nak és a NB-nek az 1,550V feszt, és visszaállítottam mindent alapra, hogy megnézzem mennyin kell lennie. A windows töltésnél ujraindult a vas, gondoltam tulmelexik vagy a memória nem jó, mert nem tud 1800 mhz-en dübörögni. ( hozzáteszem, míg 4 magosan ment, tökéletesen ujraindult és bootolt.) De miután alapról próbáltam megint 4magosra sehogy sem sikerült. Meglehet, hogy ezzel a cpuval nincs szerencsém és soha nem lesz 4 magos. De ez a bootolós dolog érdekes és aggaszt, hogy ennyi pénzért működjön már a vas nemde?! Próbáltam cmosresetet, bios frissitést megint, próbáltam hogy kivettem a 4870-et és integrálttal, hátha a tápom nem bírja, de semmi változás nem történt. Ugyanúgy nem bootolt hibátlanul, meg semmi. Sokszor, ha eljut addig, hogy kiírja hogy 2048MB ram akkor áll meg. Mikor milyenje van, na remélem érhető vagyok, és tudtok segíteni vagy tanácsot adni, mi lehet a gond.

Előre is köszönöm.

Konfig:

M3A780GXH/128M
AMD Phenom II X2 545
Sapphire HD4870 512MB
OCZ Platinum DDR3 1600mhz 2x1GB
Samsung SATA2 500GB
Corsair CX400

[ Szerkesztve ]

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=G+R+3+G

(#934) Kendek válasza G R 3 G (#933) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Próbálj meg mindent kézileg beállítani a BIOS-ban, ne hagyj semmit auto-n, csak amit muszáj. A memóriákat próbáld meg alacsonyabb órajelen is járatni, van, hogy nem szereti maxon tolni őket, meg adhatsz neki még kakaót is. Esetleg az NB-nek adj megint magasabb feszt, de 1,55 Voltot annak adni nem volt túl szerencsés azért szerintem. Ha minden igaz, ahogyan itt már rájöttünk, a procidban az a rész 1,1 Voltot kap alapból.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#935) bakosgabor57 válasza G@ß! (#932) üzenetére

bakosgabor57
(őstag)
LOGOUT blog

Meg há...,csak erről szól majd.C&Q -- hátrányairól nem tudok. :)

(#936) G R 3 G válasza Kendek (#934) üzenetére

G R 3 G
(lelkes újonc)

Aha köszi, beállítottam mindent, most indul simán, de biosban állítok valamit utána nem, úgytűnik ezt nem szereti.... nem én adtam neki 1,55V feszt, azt alapnak állította be, mikor aktiválva lettek a letiltott magok. De már láttam máshol, hogy a procinak az teljesen normális volt akkor, de a NB-nek meg elég sok... Köszi a segítséget, mostmár egy fokkal legalább jobb a helyzet. :)

(#937) Joshi válasza G R 3 G (#936) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

A procinak 1.35V kell alapon és max 1.45V-ot érdemes adni neki. Az NB alapon 1.2V 2000Mhz-en, a maxot nem tudom de én 2600Mhz-en járattam 1.35V mellett gond nélkül. Ha esetleg ezek után is instabil a rendszer akkor még érdemes visszaosztani a HT szorzót is hátha az kever be, illetve a memóriát is. Nagyjából ezekbe a tartományokba mozoghatsz, és ha érzékeny az alaplapod biosa az állítgatásokra akkor egyszerre csak egy dolgot változtass és indítsd újra a gépet, de mégjobb ha kikapcsolod pár másodpercre. Azt nem tudom hogy az AM3-as Asrocknál is így van-e, de a mi lapunknál ha aktiválva van a 4 mag akkor a hidegindítás csak resettel együtt működik. ;)

(#938) G R 3 G válasza Joshi (#937) üzenetére

G R 3 G
(lelkes újonc)

Ahha. Köszi, egyet kérdezhetek? Mond már el nekem mi az a hideg indítás resettel. :B :R

(#939) CHIPman válasza G R 3 G (#938) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ÁRamtalanítás után csak úgy indul el a gép, hogy power>reset, majd post és boot.

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#940) G R 3 G válasza CHIPman (#939) üzenetére

G R 3 G
(lelkes újonc)

post? :)

(#941) CHIPman válasza G R 3 G (#940) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amikor a bios leellenőrzi a memóriát stb. A resetet pedig manuálisan kell végrehajtani.

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#942) G R 3 G válasza CHIPman (#941) üzenetére

G R 3 G
(lelkes újonc)

Értem. Köszi.

(#943) G R 3 G válasza CHIPman (#941) üzenetére

G R 3 G
(lelkes újonc)

Hát ez a mag aktiválás nem megy sajna. Ez van.

(#944) Gyuri27 válasza Kendek (#927) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Akkor sok választás nincs. Egy: lapot cserélsz. Kettő: procit cserélsz (5000+ be pl). Három: siránkozol. Négy: vársz a proginak a javitott verziójára, vagy esetleg összedugjuk a fejünk és keresünk egy hasonló progit ami müködik is.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#945) Kendek válasza Gyuri27 (#944) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

K10stat-ot használom már mióta megvan az új procim, ez való ilyenhez. Hülye lennék visszacserélni 5000+-ra, még hülyébb lecserélni ezt a nagyszerű lapot. :)
Az új kiadásra a CrystalCPUID-ból várhatnék, ugyanannyit mint az RMClock Utility-ra. Ha évek alatt nem csinálták meg, most már nem fogják erőltetni a dolgot.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#946) Chill

Chill
(újonc)

Sziasztok!

Én a napokban vettem egy ilyen alaplapot, viszont a gép indításakor nem kapcsol be, vagyis se a billentyűzet, se egér, se a monitor nem reagál semmire. Táp 400 W-os, proci AMD Athlon II X2 250. Ezekkel elvileg mennie kellene. Tippetek van esetleg vagy vihetem vissza?
Vaészokat előrei is köszi.

(#947) szunya1 válasza Chill (#946) üzenetére

szunya1
(senior tag)
LOGOUT blog

Vagy a proc van benne rosszul,vagy a táp szar,vagy alaplap vissza gariba.

(#948) Chill válasza szunya1 (#947) üzenetére

Chill
(újonc)

Köszi, akkor lehet megy vissza gariba :W . Táppal mi lehet a gond?

(#949) szunya1 válasza Chill (#948) üzenetére

szunya1
(senior tag)
LOGOUT blog

Ventik felpörögnek egyáltalán?

(#950) Chill válasza szunya1 (#949) üzenetére

Chill
(újonc)

Igen: vinyó felpörög, procihűtő felpörög, külön VGA nincs benne, az integráltat használnám, de azon meg semmi jel a monitor felé. Egér USB-s, de az se világít, billentyű szintén. Szeintem akkor a lappal lesz valami...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.