Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#50) kisza25 válasza HERR Z (#49) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szia neked lehet állítani biosban, hogy ne 50foktól pörögjön fel a prociventi, hanem mondjuk 45fok tól?és ha igen hogyan? mert én csak a levelt tudom állítani
Más: ha valaki az integrált grafikát használja ime egy kis segítség bios beállításokhoz:
sideport csak az alaplapra integrált 128Mb memóriát használja az integrált HD3200-as,
csak UMA csak a rendszer memoriát használja te állíthatod be, hogy mennyit
sideport+UMA megadott mennyiségű memóriát lefoglal a rendszermemóriából+a sideport
memóriát használja ez adja a legnagyobb grafikai teljesítményt,
a legkisebbet az integrált memória, mert hiába 128Mb és 1066Mhz-re is lehet állítani, viszont csak 16bit széles a GPU és sideport közti adatsin, ezért lehetséges az, hogy profitálhatunk az alacsonyabb órajelű rendszermemóriából ami viszont 64bit vagy DC esetén 128bit széles
továbbá állítható egy olyan opció, hogy surround view ebben az esetben egyszerre használhatjuk az integrált grafikát és a videókártyánkat és lehetőség nyillik akár 4 kijelző meghajtására úgy, hogy akár mindegyiken más jelenjen meg...egyenlőre ennyire jutottam ezzel a témával kapcsolatban :)

[ Szerkesztve ]

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.