na mire jutottál kiváncsian várjuk 
ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##
na mire jutottál kiváncsian várjuk 
ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

Vettem én is egy ilyen lapot, eddig nagyon tetszik.
Sajnos a 4. magom úgy halott ah. van, de erről természetesen nem a lap tehet.
A Phenom II porci + UMA+sideport kockásodáson már nem lepődtem meg a topic elolvasása után.
[ Szerkesztve ]
Nagyon úgy tűnik, hogy a bios volt a ludas.
Most rakok fel egy vistát, eddig nagyon gyors 
Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs
én tuning eredményekre gondoltam
de ennek is örülök

A BIOS indítóképernyőt mivel lehetne kicserélni? Ez az alap kép nem egy szép példány.
boot menüben lehet kikapcsoli,vagy megváltozttni
(#457) FireKeeper válasza cowboy_bebop (#455) üzenetére
neked is az a hegyes-tavas tájkép van? az szerintem totál jó, olyan mentsük meg a szép föld bolygót Get GREEN kép
kisza25: meg is lehet változtatni?
de keméééény. nekem is kell egy ilyen...
-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)
megám van a gyíkember, a tájkép, Asrock felirat, vagy kikapcsolás
jaaaa... azt hittem bármilyen (persze kellően lebutított) képet betölthetsz és használhatsz. de így sem rossz. és az a tájkép az alap? kedves asrcokéktól, hogy így figyelnek a környezetre.
alapból nekem a gyíkember volt
de lehet a biosban 3profilt menteni
nekem van egy 3magos,egy 4magos és egy 4magos tuning profil amit csináltam
mindegyikhez másik boot képernyőt mentettem, így tudom mikor melyikkel idul a gép,
amúgy be lehet %-os arányban is állítani a túlhúzást az alaplap mindent hozzá állít
[ Szerkesztve ]
az ilyenben én valahogy nem bízom, szeretek mindent kézzel beállítani.
ja én is, ezért nem is ejtettem még szót róla eddig

Ja én meg már azt hittem h. van egyéni boot logo, mint a Gigáknál.
De ez a tájkép egész jó. 
Tuning még várat magára, egyenlőre csak bekapcsoltam a a letiltott magokat 
azért teszteld ki őket alapórajellel is.
és az mi ha nem tuning? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Félóra Everest "stability test" megvolt, most jön egy kis játék, aztán éjszakára lehet hogy benyomom a Prime-ot.
szóval megy a 4 mag?
ma már második 550-es amiről olvasok,hogy megy benne
[ Szerkesztve ]
jaja, HERR Z első eresztéséből való.
Elvileg X4 B50(3400-3550@1.35V), szóval elvileg kell bírnia némi tuningot is 
[ Szerkesztve ]
ja így könnyű 
Hát ehhez képest 
1,45V-n még neked is meglehet
de az már nem a prime stabil kategória 

Van aki próbálkozott már CnQ-n kívül más frekvenciaváltással? Rmclock, stb..
Marha avaró h. még csak a feszt sem lehet emelni, mert már kikapcsol a CnQ; az OC Tuner meg nálam fagyaszt már egy mhz állításától is.
[ Szerkesztve ]
ha win7-et használsz akkor állítsd be kompatibilitást vista-ra és menni fog 

Milyen módszerrel a legbiztosabb a bios frissítés? Én win alól gondoltam, de nem úgy, hogy a program töltse le az új biost.

PhenomMsrTweaker. Működik, de összezavarja, ha a három mag/négy mag mókával játszik az ember.
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia
Én windows alól frissítettem, egy zip fájlban benne van minden. Bővebben: [link]
a bios frissítés soha sem biztonságos
elég egy kis fagyás, vagy áramszünet és csá lap
ha win alol frissítesz előtte tegyél alapra minden hardvert(one tuning)
és mindenképpen stabil rendszer kell, ha előszoktak fordulni fagyások ne kockáztass
amúgy én is win alól szoktam frissíteni izgulok is mindig 
[ Szerkesztve ]
meg talán a +magokat is szüneteltetni kéne addig
(én legalábbis úgy csináltam)
minden hardver alapon-ba beletartozik az is 

Köszi a válaszokat!
A régebbi gépeknél én is így csináltam. Tudom, hogy nem biztonságos, mivel nincs szünetmentesem. Nem gáz, ha 64bites win7 alól csinálom a bios flashelést.?
Meg mostanában a gépem se az a stabil valami. Bár most úgy néz ki, hogy az oc tuner jól működik, de elég nagy gáz, hogy nem lehet állítani a NB szorzóját.
Ma reggel bekapcsoltam a gépet és a 4 mag helyett csak 3 megy, pedig az ACC auton van. Tegnap meg egyik winchesterem nekiállt kattogni, amin az összes zeném van, persze ettől általában meg is halt utána a gép. Tiszta öröm és bódottág!

Én is win7 alól frissítettem a bios-t, de nem szabad elfelejteni, hogy ez még "csak" egy RC oprendszer!
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia
én XP alol frissítek az még azért stabilabb
én is 64bites win7 alól frissítettem, nem volt semmi gond.

Sikerült win7 alól
Remélem kicsit stabilabb lesz így a gép!

Köszi, tényleg megy; de mintha egy kicsit belassult volna az ablakkezelés. 

Valakinek írt már ilyent ki az oc tuner bekapcsolt 4. maggal?
"List index out of bounds (-1)"
És nem is működik
Van valakinek ötlete a megoldásra?

Hali!
Beálltam én is a sorba, A790GMH/128M lappal. Már csak a procinak kellene megérkeznie. Kicsit türelmetlen vagyok már, több mint egy hete megrendeltem az előtesztelt PhII 550-est (igen, őtőle).
Készletben még 2*2G OCZ Gold csücsül.
Léccilécci lécci szeretnék végre karácsonyt 
Hmm mivel teszteljem majd le hogy a sideport ram rendben van-e?
[ Szerkesztve ]
amikor oc-t telepítetted 3mag ment és most meg 4,ezzel nem tud mit kezdeni hiszen így egy teljesen másik prociról van szó
csak a CPU védelmében lázad 
szedd le és rakd fel újra és jó lesz
apatyas
a biosban sideport+UMA-ra állítod és egy HD filmet elindítasz olyan lejátszóval ami támogatja hardveres gyorsítást pl. WMC HC-vel
nálam 3-4 perc után jelentkezik a probléma
[ Szerkesztve ]
(#490) cowboy_bebop válasza cowboy_bebop (#486) üzenetére

Enhanced halt state be volt kapcsolva. 

Ma megrendeltem az A780GXH-mat
Ha minden jól megy 2 héten belül megérkezik 
Origin/Steam:bifidusessensis "keyboard+mouse or die"
2héten belül
lehet ám itthon is kapni 
Én tegnap rendeltem meg és ha minden igaz ma megyek érte.Sajna csak a GMH fér el a házamban,remélem nem sokkal butább mint a GXH ami csak egy ezressel fáj többe.

állítólag ha a sideport voltage-t normalra állítod,akkor hibátlanul megy.
a másodk 780gxh lapom hibátlan volt highon is 

vidéki kisvárosban élek.... ha nincs nekik valami raktáron(és általában semmi nincs)akkor 8 munkanapon belül érkezik a cucc.messzebbről viszont nem akarok rendelni,ha esetleg gariztatni kell,ne kelljen már utazgatnom.
Origin/Steam:bifidusessensis "keyboard+mouse or die"
tudom most már késő, de erre van IPON garancia futárja
igaz posta 2400 pénz, de bármi gány van szólsz nekik viszik hozzák
[ Szerkesztve ]

Hali! nekem ugyanilyen alaplapom van, a proci az x3 710 amd. és az lenne a gondom h van egy IDE wincsim, de hiába inditom el, elindulna a boot, és ujraindul a gép. és nem tudom mért. jól jönne egy kis segitség, jólvan bedugva minden szerintem, már volt reinstall is :S
[ Szerkesztve ]
Gamertag: Zedok90 , Xbox 360 Slim 250Gb , Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D , ConCorde Tab 9.7" IPS
Na meg van a cucc,pár kérdésem lenne:
-biosban az ACC opció csak akkor jelenik meg ha 3 v 4 magos proc van benne?
-AHCI engedélyezése és reg. módosítás után az eszközkezelőben ATA a vinyóm ez normális?
- a driver lemezről kell vmit feltenni az audion kívűl?
win 7 az op.rendszer..Előre is köszi a segítséget.
Athlon II X2, Phenom II X2,X3,X4-nél van ACC
Athlon X2-nél nem tudom
a Win7-hez hangon kívül nem muszáj mást felrakni,
de én felraktam Vistás drivereket