Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#301) kisza25 válasza somasz (#300) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mert túlhúzásnál visszaosztod pl.800-ra és hiába állítod 5-5-5-15-re a többi késleltetést nem tudod olyan magasra állítani mint 800 esetén, gondolok it RC-RFC-RRD-WR...

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#302) camper válasza kisza25 (#299) üzenetére

camper
(újonc)

Nem ejtettem egy szót sem gpu effektiv órajelről, kizárólag a sideport memória sebessége érdekel, az is csak azért mert nem világos hogy lehet ilyen mértékben skálázni ezt (400-tól akár 1066-ig). Tehát ki fogja 500-on használni ha alapból birja az 1000-et?
Jó, mondjuk én akinek (remélhetőleg) az a stabilitásra a megoldás hogy azonos uma és sideport sebesség beállitásokat alkalmazok. Én lejjebb veszem és nem a maximum 1066, hanem egy lépcsövel visszalépek és 800-ra állitom. Ez igy nekem jó "üzlet" +256 vagy 512Mb memóriáért cserébe. De 400-ra már eszembe sem jutna állitani inkább kikapcsolom az uma-t és nincs is ötletem kinek jöhet jól ez a beállitás és mi a szerepe.

Csak uma-ra rakni eszembe sem jutott és ezt biztosan kipróbálom, de végiggondolva ha ezzel a beállitással megjelenik a szokásos atikmdag hiba akkor ebböl végülis mit szűrhetek le? Annak fényében hogy 2x2Gb memória dualc. hiba nélkül vette az extreme memtestet. Vagy ha igy nem jelenik meg a hibaüzenet, akkor talán még nehezebb válasz, bár lehet valamit nem gondolok végig és te már tudnád.
Tudod mi jutott még eszembe bár lehet hogy blödség, hogy ez x86 vista, alapból ugye nem látja a teljes 4Gb memóriát csak 3 felett valamivel és mindez meg van fejelve azzal hogy az uma memóriamérete auto-ra van állitva (ami ugye annyit tesz ha jól gondolkodom hogy egyszer nem használ semmt, de van hogy akár 512Mb-ra is rányul) és ez a memóriaingadozás tesz be a vistanak. Ha ennek mérete is fixre lenne állitva vagy x64 vistán elmúlna a hiba akkor talán valahol itt kellene keresni a választ.
Az már egy külön dolog hogy miért foglalnék le a rendszermemóriából akármennyit fixen ha erre a videókártyának nincs semmi szüksége (komolyabb 3d programok hiányában a sideport 128Mb memóriája is bőven elegendő) meg ha lefoglalok akkor mennyit? Egyszer ennyi, egyszer annyi lenne az ideális, tehát mégiscsak az auto lenne a tökéletes beállitás.

Köszönöm a segitséged, minél hamarabb kipróbálom (vagy kipróbáltatom vele) a tanácsaid és remélem kiderül mi okozta.

(#303) somasz válasza kisza25 (#301) üzenetére

somasz
(senior tag)

ezt hogy értetted :F
Ha a gyári 1066, 2,2V, 5-5-5-15-t visszaveszem ugyanerre, csak 800-ra, akkor lassabb lesz, ergó nem erőltetek nála semmit. Ellenben, ha húzom az EC-t, akkor egyre jobban fog hasonlítani az eredeti "gyári" felálláshoz. Ezek milyen mértékben befolyásolják az időzítéseket? Mit kéne beállítanom? Manuálisan vegyem még gyengébbre őket?
Valamint ha az asrock oc progiját használom, akkor nem akarja beállítani a ramoknak a 2,2V-t, hanem marad 1,8-n. Egyébként pedig nem tudom elérni, hogy induljon windows indításnál. Hogyan is kell állnia annak a kapcsolónak? Nem éppen egyértelmű...

Gigabyte 6850OC több, mint két év garral eladó: http://tinyurl.com/6vhu8m4

(#304) kisza25 válasza camper (#302) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a 400-nak az az értelme,hogy az első DDR2-es memók közt volt efektív 400Mhz-es
és így azzal is együtt tud működni
ha megfigyeled 32bites rendszernél 4Gb-memoriát tud kezelni rendszer ebbe beletartozik rendszermemória, videó memoria...
tehát, ha alapból pl 3,4Gb-ot lát Win rendszermemből és bekapcsolsz pl256Mb UMA-t annyival fog csökkenni rendszermemória mérete-> 3,1Gb
az 500-1000 a GPU-ra vonatkozik és ez egy tuning lehetőség közel sem biztos, hogy bírja az 1000-et :N

[ Szerkesztve ]

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#305) kisza25 válasza somasz (#303) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

így kéne állnia és állítsd be win kompatibilitást is!
[link]

(#306) camper válasza kisza25 (#304) üzenetére

camper
(újonc)

ha megfigyeled 32bites rendszernél 4Gb-memoriát tud kezelni rendszer ebbe beletartozik rendszermemória, videó memoria...
tehát, ha alapból pl 3,4Gb-ot lát Win rendszermemből és bekapcsolsz pl256Mb UMA-t annyival fog csökkenni rendszermemória mérete-> 3,1Gb

Igy van, de ezt miért irod? :) Akárhonnan nézem ezt irom én is, sőt az én tippem épp ezzel a 32bites korláttal kapcsolatos.
DDR2 400 igaz, csak milyen procit teszek bele amihez ilyen memória szükségeltetik.
Tuning biztosan nem lesz, ez egy hölgyeményé akinek ezt megelözően egy ilyen celeron 600, 256Mb mem és egyebek kategóriás gépe volt, ahhoz képest ez egy csoda. Most ha valami tuning miatt meglátná ezen az első kékhalált (amit az elöző gépen már naponta látott) tuti sírva is fakadna :)
Stabilitás, alacsony fogyasztás, automatikus rendszerarbantartás ez a cél, még ilyen asrock instantboot sem került rá, minél kevesebb legyen a hibalehetőség.

Még egy kérdés, fogyasztásról jutott eszembe, mit támogat ez a lap S1 vagy S3? Acpi beállitásoknál nem találtam igy, mint más lapoknál. Vista parancssoros ellenőrzés S1-t jelez, de s3 kellene a vista hibrid alvás módjához (ha nem tévedek). Van egy olyan beállitás itt hogy: ACPI hpet table, ezt kellenee engedélyezni? Egyáltalán mi ez?
Rá tudom valahogy venni erre hibrid alvás támogatásra a lapot?

(#307) kisza25 válasza camper (#306) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én XP-t és Win7-et használok VISTA-t kihagytam
Win7 alatt mükszik hibernáció, azaz teljesen kikapcsol a gép,de nyomsz pl.egy bal egeret
és szépen felál a rendszer bejön bejelentkező képernyő belépsz és folytathatod munkád ahol abba hagytad

(#308) Gkaresz66

Gkaresz66
(lelkes újonc)

Üdv mindenkinek!

Belépek a klubba a jövő héten :K
Vég nyálaztam a topikot és úgy döntöttem jó lesz ez nékem :C

Helló bélák, Béla vagyok.

(#309) kisza25 válasza Gkaresz66 (#308) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

várjuk kérdéseid :)
látom configod már érett volt a cserére
milyen proci és ramot veszel hozzá,VGA?

(#310) Gkaresz66 válasza kisza25 (#309) üzenetére

Gkaresz66
(lelkes újonc)

Van hozzá minden, csak a lap érkezik a jövő héten (garanciális cserébe kapom).
A többiek: 7750BE; 830-512 zafír; 2x2GB Kingmax1066; 320GB sataII
Gyerkőcöknek lesz jobbára (kitúrtak) én csak esténként nyomom a Cod4-et rajta.
Ebből csak a memót és a zafírt vettem, a többi ajándék volt, vagy 3hete várnak a beüzemelésre.
Amúgy a régi cucc sem rossz, még szépen muzsikál, de hát az idő vas foga...
Valszeg eladó sorba áll. :R

[ Szerkesztve ]

Helló bélák, Béla vagyok.

(#311) camper válasza kisza25 (#307) üzenetére

camper
(újonc)

Kisza: figyu, rendes vagy meg minden hogy válaszolgatsz a kérdésekre, de már harmadszor válaszolsz másra mint amit kérdezek és igy sok értelme nincs. Tehát példának okáért hol látod kérdésként hogy win7 hibernációból mit csinál ha bal egeret nyomsz?
Hibernálás és hibrid alvás két különböző dolog és én utóbbi után érdeklődöm. Ehhez támogatnia kell a lapnak a s3 készenléti módot, ennek a beállitását keresem a biosban, mert igy ezen a néven nem találom. Minden bizonnyal az én hiányoságom hogy nem találom, illetve nem tudom mi a fene ez az acpi hpet table ezért ha ezekre tudod a választ akkor áruld el. Ha nem akkor akkor ne üsd el egy ilyennel hogy mit csinál a win7 hibárnáció alatt és hogy mi a hibernáció. Nem tudod a választ nem kötelező valamit irni, majd - remélhetőleg - válaszol más.
Ha nem válasznak, hanem csevej szinten irtad akkor természetesen mindent visszavonok, bár nem tudom van e még ember a földkerekségen aki nem tudja mi az a win hibernálás. Bár biztos vannak, csak ők nem irkálnak egy ilyen fórumokon.

(#312) kisza25 válasza camper (#311) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

megnéztem S3 nem mükszik
bár nem biosban,hanem így[link]
arról én nem tehetek,hogy 1,5 oldal a kérdésed és nehéz belőle kihámozni mire is vagy kiváncsi
szerintem,már első alkalommal válaszoltam a kérdésedre,na de mindegy én vagyok a hüle,hogy töröm magam,hogy segítsek :(((

[ Szerkesztve ]

(#313) szunya1

szunya1
(senior tag)
LOGOUT blog

sziasztok.
Én is klubtag leszek,megrendeltem a lapot.Eddig is asrock-ot nyúztam,semmi bajom nem volt (nincs) vele.Amit kérdeznék: a beépített vga hogy muzsikál mkv lejátszásnál(1080p és társai)?

(#314) camper válasza kisza25 (#312) üzenetére

camper
(újonc)

Azért olyan hosszúak a hozzászólásaim mert érzékeltem hogy nem vágod mi érdekel pontosan és próbáltalak a lényegi kérdés felé terelni, ehhez volt szükséges a bővebb körités. Végülis hol találhatnék jobb helyett ezeknek a kérdéseknek mint az A780GXH tulajok topicjában? Gondoltam ha máshol nem itt csípőböl jön a válasz pár kérdésre.
De most nehogy ezen befordulj, csomó ötletet adtál amit meg is köszöntem, csak jött hozzájuk pár újabb kérdés.

Sajnos ez a parancssoros ellenőrzés nem sok mindent jelent, ha biosban a beállitás S1 akkor azt fogja mondani hogy nem támogatja, ha S3 akkor azt fogja mondani hogy igen. Tehát újra az a kérdés hogy az S3 módot támogatja a lap vagy sem és ha igen hogy kell beállitani mert nem találok igy, ezen a néven állitási lehetőséget. Ha csak ez a már emlegetett Acpi hpet table nem az.

(#315) Pítőr

Pítőr
(tag)

Valaki abban tudna segíteni, hogy az ASRock honlapján fent van mind az A780GXH/128M, mind a M3A780GXH/128M CrossFire support list, csak azt nem értem, hogy csak és kizárólag azokat a kártyákat lehet CrossFire-ben használni? Mert pl. egyiknél sincs 4830 CrossFire!?

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r

(#316) FireKeeper válasza Pítőr (#315) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintem ez csak annyit jelent, hogy az asrocknál ezekkel tesztelték a crossfire-t, de elvileg a többivel is simán működik.

-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

(#317) kisza25 válasza Pítőr (#315) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

viszont ez ám csak 16+4-es nem kimondottan CF lap :(
16+16 az FX jelöléű lapok

[ Szerkesztve ]

(#318) kisza25 válasza szunya1 (#313) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én nálam a tv az alaplapra integrált kariról megy színte csak HD filmet nézek rajta nekem még nem volt vele gondom :N
most is éppen a tv-n egy HD film megy :)

[ Szerkesztve ]

(#319) Pítőr válasza kisza25 (#318) üzenetére

Pítőr
(tag)

És amikor a HD filmet nézed, akkor lekapcsolod a 3D-t, vagy megy mellette!? Mert ha lekapcsolod, akkor azt leírhatnád, hogy hogyan lehet, biosban, programmal, vagy hogy?

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r

(#320) kisza25 válasza Pítőr (#319) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azt a kártya automatikusan csinálja szerintem :U

(#321) RaiDani

RaiDani
(tag)

Sziasztok!
Még megvétel előtt megkérdezném, hogy a lapon van egy 8 pines csatlakozó, ezt két molexből kell megoldani átalakítóval, vagy a 4 pines-t is át lehet alakítani?
:R

(#322) kisza25 válasza RaiDani (#321) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

4pin nekem le volt ragasztva és csak egy 4 pines kellett neki

(#323) RaiDani válasza kisza25 (#322) üzenetére

RaiDani
(tag)

Köszi! :R

(#324) Mushroom

Mushroom
(tag)

Az alaplapi integrált videokártya és egy rendes videokártya között tud váltani windowsban?
Mert akkor az integráltra rá tudnám kötni a tv-t!

(#325) kisza25 válasza Mushroom (#324) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mehet egyszerre mind a kettő VGA :K BIOSban surround view-re kell állítani és akkor egyszerre megy mindkettő, most éppen F1-et nézek felvételről a TV-n(HD3200) monitor meg HD4670-ről megy :)

(#326) Mushroom válasza kisza25 (#325) üzenetére

Mushroom
(tag)

Hú az faszás, mert a hd4850-em valamiért a tv-vel nem tud rendesen együttműködni, szerintem a driver szar még win7 alatt. De lehet ha az integráltra kötöm, akkor jó lesz:)
Persze csak kb egy hét múlva tudom kipróbálni.
Most már jó lenne egy kis idő is a gép mellé :)

(#327) kisza25 válasza Mushroom (#326) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kitölthetnéd adatlapod,bár ha jól elékszem ua. a configunk, csak neked 4850 van :)
nekem előző lapnál meg azt csinálta a TV-re kirakott kép(amikor még egy kariról ment mocsi is),hogy mindig ugrált,ha valamit csináltam közben monitoron pl neteztem és görgettem a képet...
ez most így megszünt nagy örömömre

(#328) 2ning

2ning
(kvázi-tag)

Hali!
A kölykök kaptak egy ilyen alaplapot egy 5200 am2-vel, meg 2x 1024 1066-os kingmax rammal. Ezt a sort nem értem a BOIS-ban:
Total memory: 1024MB with 256MB shared memory
Single-Channel Memory Mode 1024MB/400MHz (DDR2 800) :F

Nem 128mb az integrált memó? Vagy ha UMA+Sideport van, akkor lecsippant 128mb a rendszerből is, ezért 256, vagy mi? :U
Szeretnék valakit megkérni hogy mondjon egy BIOS beállítást nekem amit át kell állítanom hogy a legjobb legyen ehhez a procihoz meg ramhoz. Egyenlőre nem húznám, csak az alaplapi VGA-t ha lehet akkor a max-ra. :D Csak a fontos alapdolgok kellenének. (pl: nem mehet a ram 1066-on ezzel a procival?)
Előre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#329) kisza25 válasza 2ning (#328) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ezzel a procival csak akkor mennek 1066Mhz-en, ha húzod a procit
ha UMA is be van kapcsolva akkor igen csippant le a rendszermemből
az alaplapi VGA akkor nyújtja a legnagyobb teljesítményt,ha UMA is be van kapcsolva
az integrált GPU-t is tudod húzni 500Mhz-en megy alapon egy 700Mhz-et el kell,hogy bírjon(790G-s lapokban is ue. van 700-ra húzva)
a memoriákat az első kettő(balról)slotba rakd közvetlen egymás mellé(ha nem így van)
és biosban kapcsold be a Dual channel módot

[ Szerkesztve ]

(#330) Mushroom válasza kisza25 (#327) üzenetére

Mushroom
(tag)

No kitöltöttem, de tényleg eddig nem volt semmi időm államvizsga miatt, most már van, de még nem vagyok otthon egy hétig:)
Néztem a proci feszt alaplap biosában, ott tényleg nem ingadozik annyira és kicsit alul is feszeli. Szóval asszem még kap egy kis feszt hátha megy még jobban is. Meg asszem lecserélem valami jó ventilátorra a Hyper tx2-ön lévőt, amit végre majd tud szabályozni a lap. 1500-ért már elég jókat vesztegetnek!

(#331) 2ning válasza kisza25 (#329) üzenetére

2ning
(kvázi-tag)

Köszi a gyors választ! :K
Ez a proci úgy tudom szorzózáras, akkor is tudom húzni?Ha igen hol kezdjem? :U
BIOS: AM2 BOOST ? / engedélyezzem?
Primary Graphics Adapter: / PCI nem kellene On boardra állítani?
Side port clock speed: mennyi legyen?
Side port voltage: ?
Share memory: auto ?

(#332) 2ning válasza 2ning (#331) üzenetére

2ning
(kvázi-tag)

Már látom hogy írtad előzőekben ha int vga akkor is lehet 1066 a side port :B
A Share memory-t gondolom nincs értelme 128 fölé tenni.

(#333) kisza25 válasza 2ning (#331) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a procituningot itt tudod kivesézni
az első hozzászólást mindenképpen olvasd el!
Primary Graphics Adapter : On boardra
Side port voltage:auto
Share memory: auto
AM2 BOOST ezt hol találtad?

(#334) 2ning válasza kisza25 (#333) üzenetére

2ning
(kvázi-tag)

Köszi!
AM2 Boost:

Gondolom neked ilyen nincs mert más a procid.
Ha bekapcsolom ez van:

SidePort clock speed? :F

[ Szerkesztve ]

(#335) kisza25 válasza 2ning (#334) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ASRock AM2 Boost: ASRock szabadalmaztatott újítása megnöveli a memória teljesítményt akár 12.5%-al.
[link]

[ Szerkesztve ]

(#336) camper

camper
(újonc)

Elvileg megoldodott ez az atikmdag hiba (az illesztőprogram újraindult majd helyreállt) valami ilyesmi a hibaüzenet, hátha valakit érint vagy érinteni fog leirom.
Minden maradhatott auto beállitáson, mehetett sideport+uma egyaránt, egy dolog lett változtatva nincs engedélyezve a merevlemezek kikapcsolása. Ezek után nem jelentkezik a hibaüzenet, gép stabil, semmi baja.

Még egy kérdés felmerült közben, az integrált hang ugye itt via hd audio, ezen nem lehet állitani külön a hátsó és frontpanelre küldött hangot? Ha a hangot nem is lehet külön választani, de legalább annyit hogy a hátsó vagy akár az első kimenet némitása. Pl. elől a füles, hátul a hangfalak és jellemzöen nem kell hogy egyszerre szóljon mindkettő. De most ezt egy eszkönek veszi, egyszerre hangositja és némitja őket igy marad a jack ki-bedugdosása.
Nálam realtek hd, itt előre hátra külön eszközöket állithatok be és simán szoftveresen állithatom most hova küldje a hangot.
Fura az hogy a via hd audio a microfont meghatározza hogy a frontpanelbe van kötve, de az ehhez kapcsolódó fülest (ami előre van bekötve) és a hangfalakat (amik hátra) azokat viszont egy kalap alá veszi.

[ Szerkesztve ]

(#337) Menotti

Menotti
(tag)

Sziasztok

Egy gyors kérdés:az integrált vidkártyán elfut maxon a Battlefield 2...
Előre is köszönöm....

(#338) Blaise

Blaise
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv!

Egy ilyen lapot tervezek venni egy 550-es proci társaságában. Milyen ramot tudtok hozzá ajánlani normál áron ? (max 15-16k körül 4GB)

Eddig ezeket néztem:

[link]
[link]
[link]

Van esetleg olyan típus amit érdemes elkerülni inkompatibilitás miatt?

[ Szerkesztve ]

Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs

(#339) HERR Z válasza Blaise (#338) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

inkább az ocz-ket válaszd, azok jobban mennek amd mellett

(#340) 2ning válasza kisza25 (#335) üzenetére

2ning
(kvázi-tag)

Kösz a linket!

Még valahol az elején ezt írtad:"szia nekem 3Db PWM-es venti van sorba kötve, ez úgy lehetséges,hogy az Artic Cooling PWM-es vetit (az én esetemben)rányomod a csatlakozóra és azon is van csatlakozó és így tovább és a legvégére a processort kötöd, összesen5 Db ventit lehet így rákötni egyetlen csatlakozóra,többet nem bír el." Nem párhuzamosan? :U

Ha párhuzamosan rákötök egy ventit, annak nem fogja szabályozni a fordulatát? Tehát csak a + piros, - feketére ráforrasztom a ház ventik két vezetékét? :F Nem tom érthető-e? Mivel nekem sem ilyen pwm-es ventim (illetve a CPU gyári ventije végül is ilyen) sem ilyen csatlakozóm gondoltam az alaplapról már a szabályzott a feszkó ami kijön állítaná a ventiket. :B :U

(#341) kisza25 válasza 2ning (#340) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem párhuzamosan :N hanem ahogy írtam
4 vezeték kell ahhoz,hogy szabályozza[link]
nem olyan drága nekem ebből van 2db+egy ami hőt is mér és az alapján szabályoz

(#342) RaiDani

RaiDani
(tag)

Jelentem én is csatlakoztam a tulajdonosokhoz egy A780GXH-val :))
Jó ez a lap, de nálam is ha állítok feszültséget vagy szorzót a procinál akkor nincs CnQ :(
Amúgy lehet adni feszt bőven mindennek.

(#343) HERR Z

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nekem meg elszállt először a sideport, mostmár umával is hibázik csak 2dbe :O
úgyhogy megy vissza gariba, valszeg a helyébe lépő giga ud4p marad hoszabbtávon

(#344) kisza25 válasza HERR Z (#343) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

már az elején is volt vele valami gány,ha jól emlékszem :N írtál valami pixeleződést 1066-ban

(#345) RaiDani

RaiDani
(tag)

Segítsetek ha tudtok!
Minden elcseszett tuning után cmos resetet kell csinálni? vagy van valami amit be lehet kapcsolni, esetleg ki?
Mert már vagy 5-6 resetet biztos csináltam...

(#346) HERR Z válasza kisza25 (#344) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az hogy nem ment vele a tuning annyira az nem hat meg, de az a baj hogy mostmár értelmesen netezni se tudok

(#347) kisza25 válasza RaiDani (#345) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nálam csak várni kell kicsit és magától betőlti az utsó jó biost
HERR Z:1066Mhz az miért tuning?az szomorú,hogy bekrepált :(

[ Szerkesztve ]

(#348) HERR Z válasza kisza25 (#347) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én rammal együtt hajtottam, és nekem 800-as ramom van
mellékesen meg ha megnézed 2.5ns-os a sideport, annak meg az 1066 biza kőkeményen tuning

(#349) kisza25 válasza HERR Z (#348) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

húha ezt még nem is néztem :Y veszem is vissza, de hirtelen

(#350) RaiDani válasza kisza25 (#347) üzenetére

RaiDani
(tag)

Na megoldottam, kikapcsoltam ezt a asrock boot képrenyőt és így már bejön a legutóbbi működő beállítás :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.