Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#551) koxx válasza -NOKIA- (#549) üzenetére

koxx
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

[link]

"Dedicated to purpose beyond reason"

(#552) -NOKIA-

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

- Nekem valamiért nincs találatot írt ki a keresésre.

2009-04-23 11:03:32
2011-04-23 11:03:32

- Akkor ezek szerint megvan a 2 év. Köszi!

(#553) Źşë'

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

ez az egyéni elbírálás procedúra mennyi időt vesz igénybe? már 06.11- én kérvényeztem de semmi infó róla h milyen stádiumban leledzik (szinte minden nap visszanézek a topikba, de csak jönnek az emberek és offba rakják őket, engemet még offba sem raktak), ezek a dolgok általában hogyan működnek, mivel olvastam h ilyesféle kérdéseket inkább itt lehet feltenni így ide jöttem

köszi előre is a segítséget! :R

szerk.: visszaolvastam és meg is van a válasz :))

[ Szerkesztve ]

"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

(#554) -NOKIA- válasza Źşë' (#553) üzenetére

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

Én úgy vettem észre hogy minden nap benéznek minimum egyszer a (MODERÁTOR)ok és az (Arcképgyáros)ok, és teszik a dolgukat.

(#555) Źşë' válasza -NOKIA- (#554) üzenetére

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

akik egyéni elbírálás alá kerülnek, nekik csak ennyit mondanak, ezért nem volt világos a dolog

"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

(#556) joecontra

joecontra
(őstag)
LOGOUT blog

Hali!

Kidus azt mondta nekem az ARCKÉPSZERKESZTŐ topikban, hogy ne oda szerkesszek. De akkor hova? :F

Üdv,
J

VGA-SCART írások -- https://sites.google.com/site/joecontra/

(#557) koxx válasza joecontra (#556) üzenetére

koxx
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

[link]

"Dedicated to purpose beyond reason"

(#558) joecontra válasza koxx (#557) üzenetére

joecontra
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi! :R

Üdv,
J

VGA-SCART írások -- https://sites.google.com/site/joecontra/

(#559) Neró

Neró
(őstag)

Üdv!

Lehet, hogy rossz helyre írom, de...
A minap jogosult lettem én is egy egyéni arcképre. Már meg is kérdeztem, hogy kérhetek e. A probléma viszont az, hogy jelen pillanatban fogalmam sincs, hogy milyen arcképem legyen.
Na most van valami/ki olyan topik/személy ahol/aki tudna/nának nekem ebben segíteni? :B

www.diablohungary.hu - Diablo Hungary! Magyarország első számú Diablo -s oldala. Minden ami Diablo! Regisztrálj és kövesd a friss híreket!

(#560) Kalandor válasza Neró (#559) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Háát, csak a google segíthet :)

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#561) DeFranco válasza Neró (#559) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van külön topic, ahol az elkészült, de még fel nem használt avatarokat pakolják a sztahanovok. Keresővel meglesz szerintem.

(#562) Z86 válasza Neró (#559) üzenetére

Z86
(őstag)

Itt az említett topic.

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#563) Neró

Neró
(őstag)

Igen időközben már megtaláltam mindent. Most jelenleg már csak az avatarom beállítását kell megvárni. :D

www.diablohungary.hu - Diablo Hungary! Magyarország első számú Diablo -s oldala. Minden ami Diablo! Regisztrálj és kövesd a friss híreket!

(#564) DeFranco válasza Neró (#563) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tetszik, jó lesz ;)

(#565) Neró válasza DeFranco (#564) üzenetére

Neró
(őstag)

Köszi!

Eredetileg Witch Doctor lett volna a Diablo III -ból de a sok szarv meg toll miatt nem lehetett megvalósítani. Így maradt a Demon Hunter. :)

(#566) aggleány

aggleány
(őstag)
LOGOUT blog

koxx

Köszönöm szépen a sok munkádat. :R Nekem szent meggyőződésem volt, hogy már kész képet tettem be a fórumba, csak le kell kicsinyíteni, és készen is van. Ehhez képest ázott volt, lapos lett a feje, nem volt rendes körvonala, nagy lett, kicsi lett....

Szóval köszönöm, hogy hajlandó voltál ennyit vacakolni egy macskus házikuszba oltott párducisz feketusz miatt. :DD

www.android.se-portal.hu *** www.nektech.hu *** Androidos leírások a Logoutomban *** Fél éves, fekete, T-Mobile-os SGS II eladó

(#567) Dany007

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszönet Ndruu-nak az arcképemért! :R
Nagyon állat lett! :)

(#568) Neró

Neró
(őstag)

Köszönöm Ndruu és Koxx segítségét! Remek lett az avatarom. :K

(#569) nem_tom

nem_tom
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm szépen mindazoknak, akik segítettek, és engedélyezték az új arcképemet. :R

PROBLEM? // Ha megdobnak kővel dobj vissza kettővel. // Aki keres az rájön hogy ellopták. // Kicsi a bors de vannak barátai. // Aki mer annál van a kanál. // Aki másnak vermet ás az sírásó. // http://www.youtube.com/RamPaGe93HST

(#570) kelzsoca

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én is köszönöm a friss avatart, külön meglepődtem, hogy mikulásra be is állították :D

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#571) ittakary válasza kelzsoca (#570) üzenetére

ittakary
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Uhhh... Statham? :Y
Ha igen, eléggé odacsapós! :R

█ iPhone 4 16GB FEHÉR █ garanciális dobozában olcsón ELADÓ! | Továbbá: CM 212Plus SWiF2 ventivel | Corsair Vengeance 2x4GB 1600 Black 5 év garancia | - [http://goo.gl/rfyCK]

(#572) kelzsoca válasza ittakary (#571) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Igen, ő lenne az :)

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#573) Rabbitf_24

Rabbitf_24
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm az új avatart mindenkinek, aki segítette, engedélyezte és elbírálta. De legfőképpen Wyll kollégának, akinek a keze munkája ez a remekmű. :R

[ Szerkesztve ]

Fringe addict.

(#574) agressiv

agressiv
(őstag)
LOGOUT blog

Kértem arcképet és ez a válasz jött vissza. Nem vitatkozni szeretnék, de az a helyzet, hogy ez nekem új, leírná egy moderátor, hogy miről is van szó? :DDD

Hát még a borz.....

(#575) Dany007 válasza agressiv (#574) üzenetére

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem elég világosan leírták.

Van egy figyelmeztetésed. Fogalmam sincs mikor és miért kaptad. Biztos rossz kisfiú voltál. :)
Ettől számított fél éven belül nem kérhetsz egyéni arcképet.
Aztán ha jelárt a fél év - ezt leírta a hsz-ben - kb idén júniusban, akkor majd kérhetsz újra és ha addig nem csináltál semmi rosszat, akkor majd v.színűleg kapsz is.

(#576) agressiv válasza Dany007 (#575) üzenetére

agressiv
(őstag)
LOGOUT blog

Ez eddig világos, a szabályokkal is tisztában vagyok, de nem tudtam arról, hogy kaptam figyelmeztetést mint utólag kiderült, személyeskedésért..

Hát még a borz.....

(#577) Dany007 válasza agressiv (#576) üzenetére

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja, hát az lehet :) mármint, hogy nem tudsz róla.

(#578) agressiv válasza Dany007 (#577) üzenetére

agressiv
(őstag)
LOGOUT blog

Legalább egy PÜ jöhetett volna.

Hát még a borz.....

(#579) Ndruu válasza agressiv (#578) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Egy e-mailt mindenképpen kellett, hogy kapjál. [link]
Feltéve, ha az akkor használt e-mail címed valós volt... Persze az is előfordulhatott, hogy bekerült a levélszemét mappába és ezért nem vetted észre.

sálálé

(#580) lanw

lanw
(tag)

Kár,hogy tagnak kell lenni saját arcképhez :O

TRANCE it's my RELIGION <3

(#581) CoolMan81 válasza lanw (#580) üzenetére

CoolMan81
(őstag)

EZT olvasd el figyelmesen.

(#582) lanw válasza CoolMan81 (#581) üzenetére

lanw
(tag)

Köszönöm..Akkor egyelőre leteszek róla! :R

TRANCE it's my RELIGION <3

(#583) agressiv válasza Ndruu (#579) üzenetére

agressiv
(őstag)
LOGOUT blog

A mail címem mindíg is valós volt, de egy PÜ, azért jöhetne ilyenkor.

Hát még a borz.....

(#584) catroot

catroot
(őstag)

Megint csak szeretném megköszönni Wyll munkájának eredményét! :R

"My brain hurts!"

(#585) Intruder2k5

Intruder2k5
(PH! nagyúr)

Üdv!

Én is szeretném megköszönni Ndruu-nak, Kidus-nak, és mindenki másnak, aki közreműködött az új avatarom megalkotásában! :)

[ Szerkesztve ]

::::::: ASUS RT-N16 & ASUS WL-500W & ASUS WL-500G Premium v1 ::::::: :::::::::::::::::::: Tomato Firmware - http://asusrouterforum.atw.hu ::::::::::::::::::::

(#586) CoolMan81

CoolMan81
(őstag)

Köszönöm Wyll-nek és mindenkinek aki lehetővé tette a saját arcképem használatát! :R

(#587) Apika

Apika
(PH! addikt)

Nagyon köszönöm mindenkinek a segítségét, aki hozzájárult, hogy saját arcképem legyen! :R

(#588) rum-cajsz

rum-cajsz
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek az új arcképem! :))

════════════════════════════════════════════════════ Ubuntu Linux 12.04/Atrix: Nottachtrix 1.2.3./Atrix Lapdock: webtop2sd 2.0.1

(#589) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hálás köszönetem a PH! tagoknak, akik elősegítették egyéni arcképem létrerhozását, elfogadását, beállítását!

Köszönöm szépen!!! :R

Külön köszönet KOXX-nak, aki volt olyan szíves és legyártotta az elképzelésem. :R

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#590) embe

embe
(őstag)

Köszi mindenkinek a segítséget az egyéni avatar létrehozásában, és elkészítésében!

„.. a Kádár-rendszerben születtem, de nem akarok a Kádár-rendszer primitív paródiájába beleöregedni..”

(#591) Bari

Bari
(Modder)
LOGOUT blog

Köszönöm szépen mindenkinek aki közreműködött az új képem beállításában és külön köszönet Telomanikus-nak a kép elkészítéséért :R :R

Üdv Bari, Picasa galériám: https://picasaweb.google.com/birka.bari

(#592) SipiBcs

SipiBcs
(őstag)

Remélem nem tévedtem el nagyon a köszönömmel! :))

Respect az elkészítésért, az engedélyezésért és a beállításért! :R

CoD Modern Warfare 2 Steam nick:SipiHun74; CoD4: |SoH| S!pi A dicséret olyan mint a bor. Az erős ember még erősebb lesz tőle, a gyenge pedig megrészegül.

(#593) bok92

bok92
(őstag)

Om nom nom.... :DDD
Köszönöm szépen az új pofit! :B :DDD

TsunamICS 2.2 Om nom nom...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.