"Dedicated to purpose beyond reason"
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » PROHARDVER! interaktív » ARCKÉP - felmérés, illetve vélemények kinyilvánítása kicsit lazábbanHozzászólások
- Nekem valamiért nincs találatot írt ki a keresésre.
2009-04-23 11:03:32
2011-04-23 11:03:32
- Akkor ezek szerint megvan a 2 év. Köszi!
ez az egyéni elbírálás procedúra mennyi időt vesz igénybe? már 06.11- én kérvényeztem de semmi infó róla h milyen stádiumban leledzik (szinte minden nap visszanézek a topikba, de csak jönnek az emberek és offba rakják őket, engemet még offba sem raktak), ezek a dolgok általában hogyan működnek, mivel olvastam h ilyesféle kérdéseket inkább itt lehet feltenni így ide jöttem
köszi előre is a segítséget! 
szerk.: visszaolvastam és meg is van a válasz 
[ Szerkesztve ]
"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day
Én úgy vettem észre hogy minden nap benéznek minimum egyszer a (MODERÁTOR)ok és az (Arcképgyáros)ok, és teszik a dolgukat.
akik egyéni elbírálás alá kerülnek, nekik csak ennyit mondanak, ezért nem volt világos a dolog
"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day
Hali!
Kidus azt mondta nekem az ARCKÉPSZERKESZTŐ topikban, hogy ne oda szerkesszek. De akkor hova? 
Üdv,
J
VGA-SCART írások -- https://sites.google.com/site/joecontra/
"Dedicated to purpose beyond reason"
Köszi! 
Üdv,
J
VGA-SCART írások -- https://sites.google.com/site/joecontra/

Neró
(őstag)
Üdv!
Lehet, hogy rossz helyre írom, de...
A minap jogosult lettem én is egy egyéni arcképre. Már meg is kérdeztem, hogy kérhetek e. A probléma viszont az, hogy jelen pillanatban fogalmam sincs, hogy milyen arcképem legyen.
Na most van valami/ki olyan topik/személy ahol/aki tudna/nának nekem ebben segíteni? 
www.diablohungary.hu - Diablo Hungary! Magyarország első számú Diablo -s oldala. Minden ami Diablo! Regisztrálj és kövesd a friss híreket!
Háát, csak a google segíthet 
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
Van külön topic, ahol az elkészült, de még fel nem használt avatarokat pakolják a sztahanovok. Keresővel meglesz szerintem.

Z86
(őstag)
Itt az említett topic.
...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

Neró
(őstag)
Igen időközben már megtaláltam mindent. Most jelenleg már csak az avatarom beállítását kell megvárni. 
www.diablohungary.hu - Diablo Hungary! Magyarország első számú Diablo -s oldala. Minden ami Diablo! Regisztrálj és kövesd a friss híreket!
Tetszik, jó lesz 

Neró
(őstag)
Köszi!
Eredetileg Witch Doctor lett volna a Diablo III -ból de a sok szarv meg toll miatt nem lehetett megvalósítani. Így maradt a Demon Hunter. 
koxx
Köszönöm szépen a sok munkádat.
Nekem szent meggyőződésem volt, hogy már kész képet tettem be a fórumba, csak le kell kicsinyíteni, és készen is van. Ehhez képest ázott volt, lapos lett a feje, nem volt rendes körvonala, nagy lett, kicsi lett....
Szóval köszönöm, hogy hajlandó voltál ennyit vacakolni egy macskus házikuszba oltott párducisz feketusz miatt. 
www.android.se-portal.hu *** www.nektech.hu *** Androidos leírások a Logoutomban *** Fél éves, fekete, T-Mobile-os SGS II eladó
Köszönet Ndruu-nak az arcképemért! 
Nagyon állat lett! 

Neró
(őstag)
Köszönöm Ndruu és Koxx segítségét! Remek lett az avatarom. 
Köszönöm szépen mindazoknak, akik segítettek, és engedélyezték az új arcképemet. 
PROBLEM? // Ha megdobnak kővel dobj vissza kettővel. // Aki keres az rájön hogy ellopták. // Kicsi a bors de vannak barátai. // Aki mer annál van a kanál. // Aki másnak vermet ás az sírásó. // http://www.youtube.com/RamPaGe93HST
Én is köszönöm a friss avatart, külön meglepődtem, hogy mikulásra be is állították 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
Uhhh... Statham? 
Ha igen, eléggé odacsapós! 
█ iPhone 4 16GB FEHÉR █ garanciális dobozában olcsón ELADÓ! | Továbbá: CM 212Plus SWiF2 ventivel | Corsair Vengeance 2x4GB 1600 Black 5 év garancia | - [http://goo.gl/rfyCK]
Igen, ő lenne az 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
Köszönöm az új avatart mindenkinek, aki segítette, engedélyezte és elbírálta. De legfőképpen Wyll kollégának, akinek a keze munkája ez a remekmű. 
[ Szerkesztve ]
Fringe addict.
Kértem arcképet és ez a válasz jött vissza. Nem vitatkozni szeretnék, de az a helyzet, hogy ez nekem új, leírná egy moderátor, hogy miről is van szó? 
Hát még a borz.....
Szerintem elég világosan leírták.
Van egy figyelmeztetésed. Fogalmam sincs mikor és miért kaptad. Biztos rossz kisfiú voltál. 
Ettől számított fél éven belül nem kérhetsz egyéni arcképet.
Aztán ha jelárt a fél év - ezt leírta a hsz-ben - kb idén júniusban, akkor majd kérhetsz újra és ha addig nem csináltál semmi rosszat, akkor majd v.színűleg kapsz is.
Ez eddig világos, a szabályokkal is tisztában vagyok, de nem tudtam arról, hogy kaptam figyelmeztetést mint utólag kiderült, személyeskedésért..
Hát még a borz.....
Ja, hát az lehet
mármint, hogy nem tudsz róla.
Legalább egy PÜ jöhetett volna.
Hát még a borz.....
Egy e-mailt mindenképpen kellett, hogy kapjál. [link]
Feltéve, ha az akkor használt e-mail címed valós volt... Persze az is előfordulhatott, hogy bekerült a levélszemét mappába és ezért nem vetted észre.
sálálé

lanw
(tag)
Kár,hogy tagnak kell lenni saját arcképhez 
TRANCE it's my RELIGION <3

CoolMan81
(őstag)
EZT olvasd el figyelmesen.

lanw
(tag)
Köszönöm..Akkor egyelőre leteszek róla! 
TRANCE it's my RELIGION <3
A mail címem mindíg is valós volt, de egy PÜ, azért jöhetne ilyenkor.
Hát még a borz.....

catroot
(őstag)
Megint csak szeretném megköszönni Wyll munkájának eredményét! 
"My brain hurts!"

Intruder2k5
(PH! nagyúr)

CoolMan81
(őstag)
Köszönöm Wyll-nek és mindenkinek aki lehetővé tette a saját arcképem használatát! 

Apika
(PH! addikt)
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítségét, aki hozzájárult, hogy saját arcképem legyen! 
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek az új arcképem! 
════════════════════════════════════════════════════ Ubuntu Linux 12.04/Atrix: Nottachtrix 1.2.3./Atrix Lapdock: webtop2sd 2.0.1
Hálás köszönetem a PH! tagoknak, akik elősegítették egyéni arcképem létrerhozását, elfogadását, beállítását!
Köszönöm szépen!!! 
Külön köszönet KOXX-nak, aki volt olyan szíves és legyártotta az elképzelésem. 
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

embe
(őstag)
Köszi mindenkinek a segítséget az egyéni avatar létrehozásában, és elkészítésében!

„.. a Kádár-rendszerben születtem, de nem akarok a Kádár-rendszer primitív paródiájába beleöregedni..”
Köszönöm szépen mindenkinek aki közreműködött az új képem beállításában és külön köszönet Telomanikus-nak a kép elkészítéséért

Üdv Bari, Picasa galériám: https://picasaweb.google.com/birka.bari

SipiBcs
(őstag)
Remélem nem tévedtem el nagyon a köszönömmel! 
Respect az elkészítésért, az engedélyezésért és a beállításért! 
CoD Modern Warfare 2 Steam nick:SipiHun74; CoD4: |SoH| S!pi A dicséret olyan mint a bor. Az erős ember még erősebb lesz tőle, a gyenge pedig megrészegül.