Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#501) madstunt válasza rep3at (#499) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én is :D egyből kaptam utánna egy kitiltást ;]

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#502) kenwood3 válasza rep3at (#499) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

Troll On :
Felőlem még 2 hónapig nyugodtan zárva lehet mert kb addig úgy se leszek jogosult rá :DDD
Troll Off

(#503) GAbre

GAbre
(őstag)

Én vagyok türelmetlen,vagy már több,mint 2 hónapja várom,h végre tudjak kérni egyéni avatart? :F
Még mindíg semmi infó mikor lesz belőle vmi?
Úgy volt,h max 1 hónap.Lassan a 3xosa is +lesz.
Tök,mint ahogy a magyar állam dolgozik... xd :P

Zte blade és Skate tokok olcsón!

(#504) SzalaiG válasza GAbre (#503) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Türelem egyéni avatart terem. Ráérünk. Jó lesz az karira. :)

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#505) kenwood3 válasza GAbre (#503) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

Én vagy 2 hete beszéltem 1 moddal és akkor ő azt mondta , hogy az ő tudomása szerint még 3 hétig tuti nem lehet kérni ! Vagyis 1 hét még szeritem :U

(#506) GAbre válasza kenwood3 (#505) üzenetére

GAbre
(őstag)

Legyen úgy... ;)

(#507) rep3at válasza GAbre (#503) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Nem, már ketten vagyunk :)

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#508) David75

David75
(őstag)

Azért annyi ideje lehetne a kedves illetékeseknek, hogy kiírják a lezárt arckép request topikba, hogy bocs de még mindig x idő mire újra indul. És az akkor írt időpont lejárta után újra beírni hogy bocs van még dolgunk úgy hogy újabb x idő mire elindul az arckép request. Ehelyett az utolsó hsz-ben oda van írva hogy 1 hét múlva de a hsz időpontja majd 2 hónappal ez előtt volt. Szerintem a korrektség oda-vissza működik csak...

[ Szerkesztve ]

100% No Modern Talking

(#509) Wyll válasza David75 (#508) üzenetére

Wyll
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Hogy érted, hogy oda-vissza?! Ez az egész egy egyirányú dolog: mi csinálunk arcképet nektek, ill. a modok ellenőrzik és állítják be nektek.

Amit írtál, csak részben jogos, miért kéne, hogy ideje legyen rá?! Valószínűleg tényleg nincs rá ideje, különben már írt volna, nem? Sőt, amennyire én tudom, nem csak egy emberen múlik a dolog, nyilván az egész staffnak beleszólása van a rendszerbe, amit irányítanak és most át akarnak alakítani.
Nyilván, lehetne néha tájékoztató, hogy mi a helyzet, de ha nincs, hát nincs, a világ még nem dől össze, türelem :R

>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<

(#510) FehérHolló

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak úgy felmérésképp: Az ide írt, felháborodott őstagok közül hányótokban fordult meg az, hogy ezentúl magasabb ranghoz fogják kötni a jogot, mert már túl sok őstag van?

Semmi információm nincs a tervezetről, csak érdekelne elemzési szempontokból.

Ember embernek farkasa.

(#511) koxx válasza FehérHolló (#510) üzenetére

koxx
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az őstag rangot meghagynám mint feltételt, a napok számát emelném 600-ról min 1000-re. De ahogy elnézem a szerkesztős topikot, a kérvényezők 20%-a kihullik ban és egyebek miatt.

"Dedicated to purpose beyond reason"

(#512) David75 válasza Wyll (#509) üzenetére

David75
(őstag)

Nem akarok akadékoskodni de hány másodperc egy kommentet írni, hogy bocs még két hét? 10-15 másodperc? A korrektség pedig arról szól, hogy mi normálisan viselkedünk a fórumokon, régóta nézzük az oldalt minden szabályt betartva. Ti meg ezt meg jutalmazva adtok arcképet vagy rászántok 15 másodpercet arra, hogy kiírjátok: bocs most x ideig nem üzemel. Korrektség oda és vissza. Ha akár milyen közösségben a felsö vezetés rossz példát mutat az hatással lesz az alattuk lévökre is.

koxx: Azért azt még elmondanád hogy mondjuk azzal milyen jogon van kivételezve aki 2010 decemberében lett östag még 600 nappal és kap arcképet miközben sokan 800+ nappal 2011 juniusában már azért nem kapnak mert szabály módosítás volt?

[ Szerkesztve ]

100% No Modern Talking

(#513) koxx válasza David75 (#512) üzenetére

koxx
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Valószínűleg nem lesz ilyen módosítás, csak ötlet volt. Valóban nem lenne fer.
Engem perpill nem érint a dolog, de kicsit zavar, hogy semmi info nincs ezzel kapcsolatban. Már rajzolgatnék :)

(#514) dedike válasza David75 (#512) üzenetére

dedike
(PH! addikt)

Tudod, ez úgy van, hogy senkit nem érdekel, hogy milyen jogon. Egyébként sem jog, csak lehetőség... Addig az volt a szabály, ezután meg más... de azt hiszem, ez az élet egyéb területein is ugyanígy működik!

koxx:

S mi akadálya, hogy rajzolgass? ;) Ha jól emlékszem van egy ilyen topik is, ahová a kész, de senki által még nem választott arcképek kitehetők...

Jó szerencsét!

(#515) koxx válasza dedike (#514) üzenetére

koxx
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Jobban szeretek olyat készíteni amire van valós igény.

(#516) David75 válasza dedike (#514) üzenetére

David75
(őstag)

"Tudod, ez úgy van, hogy senkit nem érdekel, hogy milyen jogon. Egyébként sem jog, csak lehetőség... Addig az volt a szabály, ezután meg más... de azt hiszem, ez az élet egyéb területein is ugyanígy működik!"

Na látod épp ez a fajta hozzáállás az ami kiváltja sokakból, hogy ha így van akkor mi se leszünk korrektek.

Koxx: az élen leendő arcképemet ha gondolod megcsinálhatod, de csak ha nagyon unatkozol...

100% No Modern Talking

(#517) kenwood3 válasza koxx (#515) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

Nekem kellene szerkeszteni mert már kiválasztottam kb , hogy mit akarok de nem akarom betenni az arclépszerkesztős topicba mivel azt bárki elviheti . Nekem olyan ember kéne akivel pü-ben bonyolítanánk le és nem tenné közzé a kész munkát, hogy ne tudják "ellopni" :)
Szóval azt akarom mondani ha így tudnál nekem segíteni annak örülnék és megköszönném !

[ Szerkesztve ]

(#518) DeFranco válasza kenwood3 (#517) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát, azért azt megnézném, aki ellopja. Szerintem sokkal nagyobb az esélyed arra, hogy valakinek eszébe jut magától, mint hogy lenyúlja, ha publikálod egy topicban, hogy te ezt szeretnéd... :U Ahhoz túl zárt ez a közösség, főleg őstagi rang felett.

(#519) kenwood3 válasza DeFranco (#518) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

Bocsesz képszerkesztős topicot akartam írni :B Mert ott ez áll " de nem árt tudni, hogy ha valaki itt megszerkesztet egy képet azt a más "elviheti" "
(#520) DeFranco :D :D

[ Szerkesztve ]

(#520) DeFranco válasza kenwood3 (#519) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megbocsátom, sőt - hogy lásd: kegyelmem határtalan - az életedet is meghagyom.

:DDD

szerk: igen, tudom, hogy ez van írva, de szerintem senki nem annyira gerinctelen, hogy elhalássza. Még ha hajlama lenne is rá, elég erős ekézésnek tenné ki magát... én nem aggódnék.

[ Szerkesztve ]

(#521) koxx válasza kenwood3 (#517) üzenetére

koxx
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha nem fényképből kell akkor megnézem mit lehet belőle kihozni, küldd el privátban. Fotókkal Ndruu szokott foglalkozni.

Lenyúlásra, amióta követem a szerkesztős topikot talán 1 ilyen esetre emlékszem, modik azért odafigyelnek erre.

[ Szerkesztve ]

(#522) kenwood3 válasza koxx (#521) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

Ok köszönöm a segítséget , pü elküldve :R

(#523) Mr.Csizmás válasza David75 (#516) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

- Az arckép senkinek sem jár automatikusan. Ez nem egy szolgáltatás ami jár, csupán a régi tagoknak szeretnénk ezzel kedveskedni, ha kiérdemlik. Akinek tiszta az adatlapja, megvannak a kritériumai, és normális módon fórumozik (pl.: post-csibészek/hozzászólás-vadászok ne is reménykedjenek), az kérhet egyéni avatart. [link]

folytasd csak ezt a pozitív hsz. áradatot, hátha elásod az összes esélyedet.

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#524) Viktor77 válasza David75 (#516) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Nem értelek.

Ha nem kapsz arcképet nem leszel korrekt? Az mit jelent? Ha olyat csinálsz, kivágunk, mindegy mi a rangod.

És ahogy már írták, ez egyáltalán nem jár, nem jog. Nem alap dolog. Bármikor, bárkinek, bármelyik képére, mondhatjuk, hogy nem, és nem tehet ellene semmit (értelemszerűen, erősen túloztam, ha nincs nyomós indok a vétóra, akkor nem is vétózunk).

A dátummal meg az a baj, hogy egész egyszerűen nem tudjuk. De ha mondanánk is dátumot, és esetleg nem jönne be, akkor meg az lenne a baj.

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

(#525) Mr.Csizmás válasza Viktor77 (#524) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

koxx alkotása. ez elfogadható? :R (csak érdeklődés szintjén)

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#526) Viktor77 válasza Mr.Csizmás (#525) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Szerintem nem illik hozzád (nem ilyesmi avatarkép él bennem rólad, vagy csak túlságosan megszoktam a mostanidat), de tetszik.
Amúgy mindegy, mert a többségünknek kell tetszenie, mikor feldobják az aktuális arcképcsomagot, az én egyéni véleményem kb. 1/20-adot számít.

Az elfogadhatóságról meg a hozzáértőbbek mondanak véleményt (Arcképgyárosok, arcképpel kifejezetten foglalkozó Modok).

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

(#527) SzalaiG válasza Mr.Csizmás (#525) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Nekem tetszik, de hol a csizma?

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#528) Jim-Y válasza Mr.Csizmás (#525) üzenetére

Jim-Y
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem csak a színe nem tetszik:S .. de látom, hogy ez original ilyen, akkor nem szóltam:P

[ Szerkesztve ]

(#529) Mr.Csizmás válasza Viktor77 (#526) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

+ (#527) SzalaiG

:D motoszkált bennem ez a lehetőség is. de a csizmás avatarra nincs igazán ötletem :F

(#530) koxx válasza Mr.Csizmás (#529) üzenetére

koxx
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ráhúzhatok a fejére egy csizmát :D

(#531) Mr.Csizmás válasza koxx (#530) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem férne be 40x50 pixelbe :DDD

(#532) David75 válasza Viktor77 (#524) üzenetére

David75
(őstag)

Nem az a baj ha két hetente ki van írva hogy még két hét hanem ha semmi nincs kiírva. Ha ki lenne írva akkor nem is írtam volna semmit.

Nem azt mondtam hogy nem leszek korrekt csak azt hogy ez a fellengzős ilyen kuss legyen majd lesz amikor lesz aztán kész és különben is ki vagy te egyáltalán stílus nem szül korrektséget...

100% No Modern Talking

(#533) Viktor77 válasza David75 (#532) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Még mindig nem értem. Milyen korrektséget nem szül?

Ha, tegyük fel, én azt mondom neked, amit leírtál (ki vagy te...), akkor az részedről milyen nem korrektséget szül?

És újra leírom, nem tudjuk mikor lesz újra. Ha kéthetente beírom, hogy még két hét, akkor az miben különbözik attól, hogy nem írok be semmit? Egyik esetben sem lesz fogalmad arról, hogy mikor.

MOD: De vissza is kérdezek. Ha szerinted részünkről ugye a tájékoztatás lenne a korrekt, akkor részedről cserébe mi a korrektség?

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

(#534) David75 válasza Viktor77 (#533) üzenetére

David75
(őstag)

Tőlem semmit de nem mindenki ennyire elnéző mint én, főleg ha az előzőleg említett stílusban kapja a válaszokat.

100% No Modern Talking

(#535) David75 válasza Viktor77 (#533) üzenetére

David75
(őstag)

"De vissza is kérdezek. Ha szerinted részünkről ugye a tájékoztatás lenne a korrekt, akkor részedről cserébe mi a korrektség?"

Először is nem részemről hanem minden hozzám hasonlótól azt kapjátok, hogy nap mint nap olvassuk a cikkeket, nem sértjük a hozzászólásokkal a szabályzatot és tovább ajánljuk az oldalt.

100% No Modern Talking

(#536) dedike válasza Viktor77 (#533) üzenetére

dedike
(PH! addikt)

Szerintem David75 arra gondolt, hogy egyszerűbb/jobb lett volna azt írnotok az adott topikba, hogy átmenetileg/bizonytalan ideig/stb szünetel a dolog, s akkor abba nem lehetne belekötni/reklamálni/meg ilyenek... ;)
Szerintem...

Jó szerencsét!

(#537) Viktor77 válasza David75 (#535) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

A középső ugye kötelességed (a saját érdekedben).

A másik kettő meg, merem remélni, hogy nem attól függ, hogy egy extra-super-bonus (hogy a Két pasiból vett idézettel éljek) feature pillanatnyilag nem működik, és erről nem tudunk többet mondani. Kamuzhatnánk valamit, mint mondjuk egy parlamenti szóvívő, aminek nem sok értelmét látom, és szerintem ez sokkal inkább sértő lenne rátok nézve, mint az, hogy nem mondunk semmit.

MOD: Amúgy, ahogy látom, a jogosultságos topic utolsó hsz-ében nincs időpont megadva, ergó bizonytalan ideig szünetel.

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

(#538) madstunt válasza kenwood3 (#517) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

enyémet se "lopták" még el, pedig az tavaly április eleje óta kész van, csak egy ban miatt nem kaphatom meg

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#539) kenwood3 válasza madstunt (#538) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

Már mindegy folyamatban van és így biztosabb :)

(#540) dedike válasza Viktor77 (#537) üzenetére

dedike
(PH! addikt)

Bocs, én Kidus utolsó előtti hsz-ére emlékeztem... :B
...sűrűn járok ám arra... :DDD

Jó szerencsét!

(#541) GAbre

GAbre
(őstag)

Letelt az 1 hét vkinek vmi infó,mikor lehet már végre képet kérni? :F
Azt mondta még Kidus,h egy hét minimum.
Nah azóta 11 hét telt el senki nem tud semmit!Én vagyok türelmetlen,vagy csak jó lenne,ha írtak volna vmi fixet ki...? :(

[ Szerkesztve ]

(#542) Viktor77 válasza GAbre (#541) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Nem éppen az általad linkelt az utolsó hsz a topicban. Olvass kicsit vissza, épp erről beszéltünk.

Bazinga!

(#543) GAbre válasza Viktor77 (#542) üzenetére

GAbre
(őstag)

Tudom,h nem az utolsó hsz volt.
Bocsi,h figyelmetlen voltam.
Én tárgyilagos ember vagyok,sztem tudni,h ettől-eddig tart vmi,és akkor legalább tudok reklamálni,ha még utána sincs semmi.
Még1x köszönöm az információt.Sok sikert a hiba kijavításához. ;)

(#546) GAbre

GAbre
(őstag)

Üdv!
Kérdezném,h a hét elején kértem,h lehessen egyedi avatarom.
Egyéni elbírálással kaphatok azt írták.Azóta nem mondtak semmi.
Mennyi ideig tart ez az egyéni elbírálás vkinek van infója?

Köszi:
G.

(#547) Hasek válasza GAbre (#546) üzenetére

Hasek
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezalatt azt kell érteni, hogy amikor már a képed is kész és megírod a kérésedet az Arckép Requestben, hogy állítsák be az avatart neked, akkor Te még gyakorlatilag átmész még egy rostán. Erre értik az egyéni elbírálást.

Tehát mehetsz tovább az Arckép Szerkesztőbe képet szerkesztetni.

Peace! | Arckép és képszerkesztés - linkgyűjtemény - http://href.hu/x/fq4z | Arckép és képszerkesztéssek kapcsolatban ne írj privátot! Mindennek megvan a megfelelő topicja, ott bátran kérhetsz segítséget!

(#548) GAbre válasza Hasek (#547) üzenetére

GAbre
(őstag)

Értem!Köszi ;)

(#549) -NOKIA-

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

üdv, hol tudom megnézni hogy mikor lett beállítva az arcképem?
A 2 év miatt.

(#550) Mr.Csizmás válasza -NOKIA- (#549) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a hármas topicban rákeresel a saját nevedre :)

(#551) koxx :R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.