Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#451) Winner_hun válasza MZsoltee (#449) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Request topik:

A kérésekkel szemben támasztott feltételek

- Csak olyan képeket várunk ebbe a topicba, amik előzőleg az Arcképszerkesztő topicban legalább egy, arcképfelelős moderátor (jelenleg: RoyalFlush; Kidus; Pompi) által véleményezésre kerültek, és szabad utat kaptak.

Te úgy mentél a request topikba hogy semmi kép, csak kéred azt a valamit (még képet se tettél be róla)

Namost azt a képet a szerkesztő topikba tedd be, lesz aki meg fogja csinálni és ott majd megmondják hogy kaphatsz-e egyéni avatart vagy sem.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#452) BITBOYS

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Halihó!

Amennyiben lehetséges szeretném visszaadni vagy másra átruházni az avataromat.

További szép napot!

Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

(#453) Csakénvagyok

Csakénvagyok
(őstag)

Hali!

Lassan letelik a 600 napom, és én is szeretnék egy egyéni avatart.
Lenen egy kérdésem:
Ha van egy képem ki segít avatart csinálni belőle? Mondjuk én is megpróbálkoznék, de nem biztos hogy összejön.

Tudom hogy még nem vagyok jogosult, azért is ide tettem fel a kérdést, és nem a request topikba.

(#454) Hasek válasza Csakénvagyok (#453) üzenetére

Hasek
(senior tag)
LOGOUT blog

Hello!

Ide belinkeled az alapanyagot, amelyből szeretnél arcképet készíttetni, és a hozzáértő kollégák megcsinálják neked. ;)

Viszont a linkelt topic, első hozzászólását olvasd el. Abban van leírva, hogy hogyan, s miként működik ez az arcképes mizéria. Érdemes átfutni. :K

Peace! | Arckép és képszerkesztés - linkgyűjtemény - http://href.hu/x/fq4z | Arckép és képszerkesztéssek kapcsolatban ne írj privátot! Mindennek megvan a megfelelő topicja, ott bátran kérhetsz segítséget!

(#455) Ndruu válasza Csakénvagyok (#453) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

koxx, Hasek, RoyalFlush, én, vagy aki ért hozzá és éppen ráér.

- Ha nehézségeid adódnak a képszerkesztéssel, akkor az Arcképszerkesztő topicban a segítségedre lesznek. Ebbe a topicba, egyébként is írnod kell majd, az előzetes engedélyek megszerzése érdekében(lásd fentebb: „A kéréssel szemben támasztott feltételek”)

- Az arcképszerkesztő topicban csak abban az esetben kérheted a képed megszerkesztését, ha már teljesítetted a személyi feltételeket. (lásd fentebb) Ha ez még nincs meg, viszont szeretnél megszerkesztetni egy képet, akkor a Képszerkesztő topicban segítenek neked.

Hasek: Visszamennyé! :DDD

[ Szerkesztve ]

sálálé

(#456) Csakénvagyok válasza Hasek (#454) üzenetére

Csakénvagyok
(őstag)

Köszi a válaszokat, akkor még kivárom azt a pár napot, majd a linkel totyikba berakom a képet.

Neked is köce Ndruu

[ Szerkesztve ]

(#457) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez baromi jó. :R

Milyennapvan?

(#458) Quan-Chi válasza D1Rect (#457) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

szuper munkát végeznek az arcképgyárosok ... tényleg maximálisan elégedett vagyok :R

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#459) D1Rect válasza Quan-Chi (#458) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez nekem is tetszik. ;] :)

Milyennapvan?

(#460) Quan-Chi válasza D1Rect (#459) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

pedig nem az lesz :N :DD

(#461) D1Rect válasza Quan-Chi (#460) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tudom, persze lehet lesz az új MK-ban is QC.
Talán könnyebb lesz normális minőségű képet találni.

Milyennapvan?

(#462) Quan-Chi válasza D1Rect (#461) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

lesz biztosan Quan az új MK-ba, csak nekem a régi karakter jobban tetszik :K

(#463) peti_s

peti_s
(PH! addikt)

Mivel nem akartam a másik topicot szemetelni, itt köszönöm meg még1x az új "arcképem" . :) :R

Pentium Pro, (Super) Socket 7, K6-III+ , ASUS, Prescott, Wolfdale, Radeon

(#464) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Üdv.
Lenne egy kérdésem. Mitől lehet az hogy az Arckép request topikba kérvényezett és belinkelt nagy kép nem jelenik meg, de a kicsi igen? Egyik böngésző sem jeleníti meg és az imageshack oldalon sem pedig miniatűrben jelzi hogy ott van. De a direck link sem jó.
Akkor most mi legyen töltsem fel újra :F

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#465) Hasek válasza Cyberpunk (#464) üzenetére

Hasek
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen, töltsd fel újra. Imageshack-nek szokása mostanában, hogy némely képet nem jeleníti meg egy idő után. Van, amikor visszajön, de az a biztos, ha újra feltöltöd. :K

Peace! | Arckép és képszerkesztés - linkgyűjtemény - http://href.hu/x/fq4z | Arckép és képszerkesztéssek kapcsolatban ne írj privátot! Mindennek megvan a megfelelő topicja, ott bátran kérhetsz segítséget!

(#466) Cyberpunk válasza Hasek (#465) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Már vissza tért :DDD Érdekes azért még figyelem.

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#467) Zsom!

Zsom!
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Tudom még nagyon-nagyon-nagyon messze van mire kaphatok egyéni avatart, de ha valaki nagyon ráér akkor alkotna valamit ebből a képből?
:R

[ Szerkesztve ]

(#468) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

üdv
Egy illetékes moderátortól kérdezném, hogy mikor igényelhetnék legközelebb avatart, ha igényelhetnék..?
köszi

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#469) geresics

geresics
(tag)

Mivel ez a "lazább" topic, ezért itt nyugodtan kifejthetem a véleményem :))
Azért elég régóta regisztrált tagja vagyok a fórumnak, sőt, látogatom is rendszeresen. Lehet, hogy csak most értem el a kvázi-tag rangot, de itt szeretném leszögezni, hogy ennek ahhoz is köze van, hogy tudok olvasni és keresni. Nem teszem fel azt a kérdést, amit 1-2 hsz-el előttem feltettek, és próbálom nem azt válaszolni, amit hárman előttem már leírtak, egyszerűen csak tudom, hogy hogy kell használni egy fórumot. (Hozzáteszem: legtöbbször. Én sem vagyok tökéletes :DDD )
Ha így nézzük, soha az életbe nem lehet saját avatarom, mert még újabb 1000 nap múlva sem leszek tag. Az biztos, hogy csak a rang-hajhászásért nem fogok elkezdeni írogatni mindenhova, még akkor sem, ha nem csak offolás lenne, hiszen google az én barátom is. (Bár pont a minap feledkeztem meg róla :B )
Ellenben évek óta van egy avatarom, amit mindenhol használok, és szerintem tökéletesen passzolna a PH! arculatába, csak a háttérszínt kellene módosítanom rajta. (Ha nem működik a link, akkor pls. küldjetek egy PÜ-t, és javítom, mert lehet, hogy hozzáférési gondok lesznek, sry.)
Nem fogom azt kérni, hogy tegyenek kivételt velem, mert a szabály az szabály, és rám is vonatkozik. Csupán felhívni szeretném a figyelmet, hogy az én véleményem szerint ez így kitolás azokkal, akik tudják hogy működik egy fórum, és tudják hogyan kell keresni.

[ Szerkesztve ]

Szerinted?

(#470) spyduck

spyduck
(PH! kedvence)

Sziasztok!

Ezt a kettőt olvassátok már el légyszíves, FONTOS volna!
[link] [link]

www.laptopkalauz.hu

(#471) geresics válasza spyduck (#470) üzenetére

geresics
(tag)

vagy a windowsoddal lesz a gond, vagy pedig a monitorod van rossz felbontásra állítva (natív felbontás ugyebár). Megnéztem Ubuntu, XP és Win7 alatt, de nekem sehol nem látszik kockásnak senki avatarja.

Szerinted?

(#472) Hasek

Hasek
(senior tag)
LOGOUT blog

wheeeeee :D

Köszönöm! :R

(#473) D1Rect válasza Hasek (#472) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"Állat lett." :))

MOD, teljesen más:
A "levetett" arcképekkel mi a helyzet? Azokat bárki felhasználhatja?

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#474) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok, tegnap lettem őstag és éppen a jogosultság meglétére várok, hogy mehessek az arcképszerkesztő topicba.
Lenne egy-két kérdésem, és gondoltam, hogy a topic lazább volta miatt itt teszem fel őket, remélem nem baj:)

Nem találtam arra utalást, hogy mekkora a legkisebb méretű kép, amiből a képszerkesztők még vmi értelmeset ki tudnak hozni, tehát mekkorának kéne lennie legalább egy képnek?

Illetve ezen 3 kép közül:
1.
2.
3.
figyelembe véve, hogy ez a max méret, ami van nekem belőlük, meg a képek többi tulajdonságát, melyiknek van nagyobb esélye, hogy egy jó, szép avatar készüljön belőle?
Köszi!:R:R:R

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#475) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

köszönöm mindenkinek, aki közreműködött az avataromban. :R

igen, NEKED IS!!! :DDD

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#476) Speed(R)

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszönöm szépen az új pofázmányomat mindenkinek, aki közrejátszott az elkészülésében/engedélyezésében :R

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#477) EczkE

EczkE
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csatlakozom az előttem szólóhoz. :K

Köszönöm mindenkinek a segítséget és a türelmet. :R

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

(#478) Archer

Archer
(őstag)

Köszönet mindenkinek aki hozzásegített az új arcképem létrejöttéhez :R

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#479) busman

busman
(PH! addikt)

A tiszelt moderátorokhoz lenne egy kérdésem. "- Amennyiben már rendelkezel egyéni avatarral, de váltani szeretnél másra, 2 év elteltével megteheted (az idő mindig az aktuális arckép beállításának napjától ketyeg). "
Erre hivatkozva kérdezném,hogy élhetek-e ezzel a lehetőséggel.Kicsit öregedtem,talán komolyodtam is,Ezért egy hozzám jobban passzoló avatárt választanék,persze ha lehet.Előre is kösznöm!

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿

(#480) RoyalFlush válasza busman (#479) üzenetére

RoyalFlush
(MODERÁTOR)

Üdv.! Választhatsz másikat, ha úgy gondolod. ;)

(#481) busman válasza RoyalFlush (#480) üzenetére

busman
(PH! addikt)

Köszönöm! :R

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿

(#482) föccer

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ezúton is szeretném köszönetemet kifejezni mindenkinek, aki az egyéni avatárom létrejöttében segített.

Üdv, föccer

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#483) Psychonaut

Psychonaut
(PH! addikt)

Szeretnék mindenkinek, legfőképpen Ndruunak köszönetet mondani az új arcképemhez nyújtott segítségért.

[ Szerkesztve ]

(#484) Saccco

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszönöm mindenkinek aki az új arcképem létrejöttében segédkezett. :R :R

Koxx & Kidus :R
kép + engedély :R

- Üzenet vége - Eladó ez-az: http://bit.ly/iqHMJD -

(#485) Krisinto

Krisinto
(őstag)
LOGOUT blog

Ezek szerint ha lejár a 60 nap, utána is el leszek utasítva?

Roccat Taito-t keresek!

(#486) ntomka

ntomka
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszönet mindenkinek, aki részt vett az új arcképem létrejöttében! :R

(#487) Olcsi

Olcsi
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm mindenkinek az új arcképem lehetővé tételét! :)

(#488) SpeedR

SpeedR
(őstag)

Üdv!
Várható mostanában, hogy újraindul az arcképezősdi? :)

(#489) koxx válasza SpeedR (#488) üzenetére

koxx
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kevésbé vagyok érintett, de engem is érdekelne, hogy hol tart a folyamat.

"Dedicated to purpose beyond reason"

(#490) Kalandor válasza SpeedR (#488) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egy kis türelmet, igen.

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#491) [oWn]f4te

[oWn]f4te
(PH! addikt)

Sziasztok.

Nekem is lenne egy kérdésem (aztán lehet, hogy rossz ajtón kopogtatok).
Őstag lettem a közelmúltban végre én is és szeretnék egy egyedi avatar-t. :B
Írtam már az igénylő-topikba (tudom, most átmenetileg szünetel a dolog), ahol Kidus-tól azt a választ kaptam, hogy egyéni elbírálás lesz, merthogy a múltban volt velem valami. :Y

Igazából az érdekelne, hogy mi volt velem? :S Emlékeim szerint nem volt soha ban-om, sem komolyabb összetűzésem senkivel, üzletszerűen sem károsítottam meg senkit. :F
Ill. még az, hogy erre az egyéni elbírálás-dologra mikor/hogy fog sor kerülni?

A választ előre is köszönöm.

[Hetes az asztrometriára!]:[Jobb holnap egy DFC, mint ma ezer boing.]:[Sweeet nymphets from dusk 'till dawn.<333]:[\exec qlzato_1 / return]:[MIPS under the pillow]:-->SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#492) woland_y2k válasza [oWn]f4te (#491) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Igazság szerint itt megkaptad az engedélyt az egyéni arckép megszerkesztésére. Tehát utána írhattál volna az Arcképszerkesztő topicba, hogy milyen egyéni avatart szeretnél magadnak. Majd miután kész a kép és kérvényezed a kép beállítását, akkor beszélik meg a moderátorok egymás között, hogy megkaphatod-e, vagy pedig sem.

Itt érdeklődj arról, hogy milyen bejegyzések vannak az adatlapodon.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#493) madstunt

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt kérdezném, számomra még mindig tart az egyénitől való eltiltás?
azóta jó és segítőkész kiscica voltam akárcsak a kitiltásom előtt :)

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#494) woland_y2k válasza madstunt (#493) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

[link]

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#495) madstunt válasza woland_y2k (#494) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor elnézést a zavarásért, rossz droidokat keresek :)

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#496) [oWn]f4te válasza woland_y2k (#492) üzenetére

[oWn]f4te
(PH! addikt)

[Hetes az asztrometriára!]:[Jobb holnap egy DFC, mint ma ezer boing.]:[Sweeet nymphets from dusk 'till dawn.<333]:[\exec qlzato_1 / return]:[MIPS under the pillow]:-->SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#497) daninet

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

Tudni /sejteni/ mik lesznek ezek a változások? :U

Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/

(#498) SpeedR válasza daninet (#497) üzenetére

SpeedR
(őstag)

Szerintem valami nagy dolog készül, mert lassan 2 hónapja szünetel az arcképezde. :) Hamarosan minden kiderül. (reméljük)

(#499) rep3at

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Én is nagyon várom már, sajnos pont rosszkor lettem őstag.

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#500) SzalaiG

SzalaiG
(PH! addikt)

Vajon mennyi idő még mire újra lehet egyéni avatart kérni? :U

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.