Neked? Hol a telefon?
Szerintem jók, de majd a szakértők megmondják....
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » PROHARDVER! interaktív » ARCKÉP - felmérés, illetve vélemények kinyilvánítása kicsit lazábbanHozzászólások

philoxenia
(MODERÁTOR)
Lehet hogy ezt kéne bevágni avatarnak? 

philoxenia
(MODERÁTOR)
Talán így...
Vagy így...
[ Szerkesztve ]

(#255) runner 125 válasza philoxenia (#249) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)
Jah, gyorsan megy az idő.. 
Valamikor felkeresek egyet, köszi.
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Egyébként neked is meg kell várni a 600 napot, hogy egyéni avatarod legyen? 
Nem.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Értem.
Azt néztem még, hogy 2009-02-23-án lettek új avatarok kiosztva.
Azóta megjelent egy csomó újabb kérés...
Ilyen sokáig szokott tartani amíg megkapja az ember?
Minden hónap 15-én "legyűjtik" az addigi 30 napban elkészült request-eket, aztán 8 napra rá (minden hónap 23-a körül) osztják ki az avatárokat.
"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale
Így már érthető. 

philoxenia
(MODERÁTOR)
Nem kell, de szerintem illik.. 
Ha leketyeg, csinálsz? 

hemaka
(PH! kedvence)
Sziasztok, a múltkor találtam egy oldalt, ahol a leendő avatart lehetett feltölteni, és megnézni hogyan néz ki a többi PH! mellékleten. Be tudná nekem vki linkelni? köszi.
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

philoxenia
(MODERÁTOR)
És milyen lesz? Tűzokádós? 
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

RoyalFlush
(MODERÁTOR)
(#259) Tim82: "A képeket minden hó 1-én és 15-én összeszedjük, átnézzük őket és rá egy hétre, azaz rendre 8-án illetve 23-án beállítjuk azokat amik átmentek a rostán." [link]
[ Szerkesztve ]

hemaka
(PH! kedvence)
Köszi mindkettőt, most nem felejtettem el kjelzőt dobni

philoxenia
(MODERÁTOR)
Olyan vagyok?
Sárkány lesz, ha sikerül...
Dehooogy

Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

philoxenia
(MODERÁTOR)
Ha animáltak lennének az avatarok akkor gondolkodnék rajta..... Ha jókedvem lenne pillangókat, ha rossz, akkor tüzetz okádna... ![;]](/dl/s/v1.gif)

RoyalFlush
(MODERÁTOR)
Süsü aranyos, philo moderátor 
philo csak vicceltem ám

hemaka
(PH! kedvence)
Milyen lett? 

Kár, hogy png-be nem lehet máguskodni. 

hemaka: Jó lett, ezt gif-be szépen át lehet ültetni.
Kérdés: Lipi bácsi (Lipi67) avatarja (Törppapa) miért nem került beállitásra? Múltkor is el lett halasztva, most sem került be. Ha esetleg hiba van rajta, azt javitom.
sálálé

hemaka
(PH! kedvence)
Mivel? Mert én Fireworks 8-cal csinálom, de a gif mentésnél mindig marad rajta "felesleg", ami png-nél nincs, nem értem miért...
Szerinted a bocis megfelel a követleményeknek? Mert azt szeretném majd avatarnak.
Nem tudom, hogy gyümölcsös lehet-e. 

Sárkányos

[ Szerkesztve ]
Elég különböző a két formátum, más szinpalettát használnak. A GIF csak 256 szint támogat és ha PNG-ből konvertálod át, akkor bizony a kép szélénél lévő átmeneti szineket nem tudja kezelni a GIF és előfordulhat hogy "kosz" marad ott.
--->

A gyümölcsösök kizárva, csak a narancsnak van "arca", talán az maradhatna. A sárkány jópofa, de csak GIF-ben lehetnek a képek. Szerintem fájlméret miatt kell GIF-et használni (38kB vs. 2,3kB).
sálálé
Üdv!
Elfogadták az avatart a nagyok.
Köszi szépen a segítséget.
Marha jól mutat, nagyon tetszik.
Grat az Arcképgyáros ranghoz. Múltkor mintha még nem az lettél volna.
Icewolf || Privátban árazás nincs!!! >> Tokió blog -> logout.hu/blog/mave13 <<
Nincs mit! Szivesen! Viseljétek egészséggel! (Sokan kaptatok ma új arcot.) 
Valóban (görög van a falóban), 3-án kaptam meg a megtisztelő rangot.
Szóval Lipi bácsi avatarja miért várat magára? (Csak kiváncsi vagyok.)
[ Szerkesztve ]
sálálé
Lipi nem tudom mit követett el. Nem az az agresszív fórumozó típus, akiből kinézek egy bant. Mondjuk, lehet a most lesz a névnapom lesz beírás a request topikba nem tetszett Pompinak. De, hogy elsőre miért nem kapta meg, nem tudom.
"Mondjuk, lehet a most lesz a névnapom lesz beírás a request topikba nem tetszett Pompinak."
Ez hülyeség. Már a feltételezés is sértő, de elnézem. Meg fogja kapni lipi az avatart, de ez nem az én egyedüli döntésem.
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

hemaka
(PH! kedvence)
Jaj tényleg, azt el is felejtettem, hogy a gif 256 színbe dolgozik, így már értem a dolgot, köszi.
Akkor a sárkányossal és a bocissal mehetek az arcképszerkesztőbe megkérdezni, melyik lehetne? (persze addig a bocisat is átkonvertálom akkor GIF-be)
Akkor már értem miért nem került beállitásra. Már azt hittem van rajta valami kis "szösz". 
Hemaka: Ha nem megy a konvertálás, szólj, megcsinálom.
sálálé

hemaka
(PH! kedvence)
Köszi, azt hiszem sikerült.

Ez már mehet az arcképesbe?

philoxenia
(MODERÁTOR)
Nálam elég jó, a kicsi körvonalai lehetnének esetleg határozottabbak.

hemaka
(PH! kedvence)
Kicsit áthúztam, így?

Ha túl vastag ennek a nagynak a körvonala, akkor maradhat a Te nagy verziód (
), de a kicsit szerintem igy jobb lett.
Mikor megcsinálod a nagy képet és elmented GIF-be, akkor utána ne az elkészült GIF-et méretezd át kicsire, hanem azt amiből dolgoztál (az eredetit, pl. a PNG-t). Ha GIF-et méretezed át, akkor sok részlet el fog veszni. Nézd meg pl. a két lába között a tőgyét, GIF-nél szinte teljesen "levágta", lett ott egy egyenes fekete vonal.
[ Szerkesztve ]
sálálé

hemaka
(PH! kedvence)
Aha látom, tényleg csak egy vonalat húzott oda, aztán jólvan. Akkor maradjon az én verzióm a nagyból, és a kicsiből pedig a tiéd.

[ Szerkesztve ]
Bocs. Nem volt semmi sértés, vagy bántás szándék benne. Túl gyorsan írom le, amit gondolok. Nem mentségként, de most nem vagyok valami jó passzban. Szigorlatok, államvizsga stb... előtt.
Hajrá.
Hamarosan elér engem is ez a hullám...
Kérdeznék egy (több?) moderátort, hogy jelenlegi helyzetemben volna-e értelme egy arcképet kérvényezni?!
Őstag rang az sajnos hibádzik (nem szólok hozzá fölöslegesen mindenhez) viszont már 1763 napja vagyok tagja a közösségnek.
A választ előre is köszi! 
[ Szerkesztve ]
Köszönöm minden illetékesnek az egyéni avatarom beállítását!
Külön köszönet érte Ndruu-nak is, aki megalkotta.
mrlujoak
Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini
Válaszolok akkor én - bár nem vagyok modi - szerintem neked is meg kell várnod az őstagságot...
mrlujoak: gratulálok! Nagyon zsír lett.
Már én is várom az enyémet: 
[ Szerkesztve ]
"- kérjük ne gratulálj mindenkinek külön hozzászólásban az új arcképhez, kerüljük az ilyesmi felesleges ''mondanivalókat'' a topik jobb átláthatósásga érdekében."
Ezért itt köszönném meg az új avataromat. 
Nagyon klassz lett az avatarod! 
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
Ó, szia! Köszi.
-NOKIA- neked is köszönöm, a tiéd is jó lett. Látom Te is eleget tettél a kérésnek, és itt köszönted meg az illetékeseknek. 
mrlujoak
Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

dave93
(őstag)
Én is itt szeretném megköszönni az avataromat 
Ezúton is szeretném megköszönni, az új arcképemet.
Külön köszönet koxx-nak az elkészítésért! R:
Milyennapvan?

syC
(PH! addikt)
Köszi az arcképet 
• De hova temetik a túlélőket? •