Nem vagyok képmutató,természetesen magam miatt is javasoltam/kértem.
Ill. azok miatt is,akik elvileg a régi rendszer szerint már őstagok lennének (mint mondjuk én is),de elestek a ''kérési jogtól'' az új rendszer/követelmény bevezetése miatt.
Mint látható,nekem jóval több a közösségi hozzászólásom mint a szakmai (amik már majdnem elegendőek voltak annó az őstagsághoz,de most 'csak' a 4-ed része számít bele a súlyzott átlagba).
A 800 hozzászólás ami még fennmaradt az nekem úgy kb 1 év,mert igyekszem csak akkor hozzászólni valamihez (különösen szakmai topicocban) ha értek hozzá ill. dolgom van ott.
De akkor hát marad a: türelem 'avatart' terem.
U.i:csak úgy kiváncsiságból,mondj légyszives pár nevet akiknek a moderátorok hamarabb megadták az egyéni avatart (nem moderátor,nem technikus ill. hasonló egyébb belső tag).
És ezt most abszolút nem ironiából,számonkérésként kérem (csak írásban nem jön át a hangsúly, ami néhol megtévesztő lehet).
WoW játékosok figyelem! Keresek WotLK CE-t megvételre. Bővebben az apróhirdetésben: http://bit.ly/HhzMRx

. Ha én balga egyszer, mikor az adataim szerkesztgetem, ráklattyintanék véletlenül egy szokásos arcképre, akkor azonnal kiütném vajon csiguszt? 

Valaki egy hónapja vár rá, nincs idő rá vagy mi? 

) Ha van ilyen "priuszom", akkor azt hogyan tehetem jóvá?

Természetesen az volt a legaktívabb 2 hónapom, másik nickkel, amit azóta se töröltetek, pedig kértem.