Miért nem csináljátok azt, hogy PH! addikt rangtól bárki tölthessen fel arcképet. Ranghajhászás meg úgysem lesz a dologból, hiszen a rangok időhöz is vannak kötve.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
(#1553) Darth_Revan válasza attilam (#1552) üzenetére
- Privát
- 2005-01-28 11:31:22
Ez is jó5let
Ráadásul a moderátorok is megszabadulnának jó pár nyalizós írástól
Bár annyit tennék hozzá,hogy ne csak PH Addikt kaphasson saját arcképet,hanem az Őstagok is,akik minimum 2 éve regisztráltak

Out
(őstag)
Szerintem is bekene zarni meg abbahagyni ezt az arckepkeres-es dolgot, ne azzal tunjon mar ki valaki a PH!-n, hogy 30 centis vibrator az avatarja, hanem azzal hogy ertelmes hozzaszolasai vannak.
mod: Illetve egy esetben tenyleg jo lenne az arckepkeres, ha valaki a sajat arckepet szeretne avatarnak, csak az meg ugye nem illik az imidzsbe 
[Szerkesztve]
Commodore Plus/4 --- The home computer with built-in professional software
(#1555) Darth_Revan válasza Darth_Revan (#1553) üzenetére
- Privát
- 2005-01-28 11:41:40
Bár,ha jobban belegondolok,akkor nem lenen jó az 5let...mert így legalább a moderátorok mindig tudják ellenőrizni,hogy ki milyen képet akar magának berakni,mielőtt berakja...
(#1556) attilam válasza Darth_Revan (#1555) üzenetére
- Privát
- 2005-01-28 12:06:48
Aki ízléstelen képet rak fel, az kaphatna büntetést.![;]](/dl/s/v1.gif)

MarKoo
(VIP)
Mert nem minden PH! addikt-nak jár arckép, csak aki megérdemli. Másik: Rengeted undorító kép lenne feltöltve (pixeles stb.) és mire ezeket valaki kiválogatja..... 

TommyGun
(őstag)
Az avatar egyfajta sílust mutat meg belőled....ugye nem scak a hideg miatt öltözködsz ?
Ha nem hibázol folyton, az annak a jele, hogy nem hozol létre semmi újat.
- Privát
- 2005-01-29 10:17:25
Bocs az off topicért,de szeretnék 2 dolgto kérdezni:
1) Miért szünetel most ez a szolgáltatás? Technikai okok,vagy csak túl sok ''avatar kérő'' üzenet jött?
2)guminyúl-nak hogy van saát avatarja,mikor csak fanatikus tag (528 hozzászólással) és csak 469 napja regisztrált?!
1. Olvass vissza láthatod és többször le is írtuk miért van szünet.
2. Bővebben: link Adatok, bal sor felülről a hatodik a szélén....nem saját avatar, csak kevesen hasznáják. I_Am
- Privát
- 2005-01-29 13:26:04

Dreamcaster
(senior tag)
Jajj de jo, hogy van ilyen topic, megtaláltam. 
Csináltam egy ilyet, persze (nem most) csak mutatóba, semmi kérés. 
![[kép] [kép]](http://dreamcaster.uw.hu/pic/dreamcaster_prohardver.gif)
Tovább kell fejleszteni. 
[Szerkesztve]
Sztem egyé még egy kis neszkuvikkot!

m-bazsi
(tag)
SzvSz legyen az hogy a moderátorok ajánljanek fel avatart:
Mert a kikotes az addikt, meg a mittomen hany nap.
namármost mindenki valamit lejjebbvisz: pl: ''en mar forumozok 3 eve, de csak 300 hszem vagy...''
vagy: ''en mar 10 000 hszt gyulytottem, de csak 200 napja vagyok regelve...''
Mindig az lessz, hogy: DE mar neki is van, neki is... 1.nek addikt, aztan ostag, aztan fanatikustag. A vegen kiharcoljak, hogy 1 hsz kelljen az avatarhoz...
Csak ennyit akartam megjegyezni.

Dilikutya
(PH! kedvence)
Csak tudnám, ezt a topikot miért kvázi tagok, meg pár hónapos egyebek tartják életben 
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Viktor77
(MODERÁTOR)
Tudod Te nagyon is jól! 
Bazinga!

Dilikutya
(PH! kedvence)
Egyfajta költői kérdés volt, tudom én, hogy ami itt elhangzott, felér egy adag falra okádott borsóval ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Az egyéni arcképek rendszerét határozatlan időre felfüggesztjük. Nem eldöntött még pontosan, hogy milyen módon és mikor indul újra, de 1-2 hónapig most biztos szünetel.
Kéretik ezt a topikot is ''tisztán tartani'' -- nem válaszolunk arckép kérelmekre.
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

Jim Tonic
(PH! kedvence)
woow. Pedig még 1x sem kértem. Pont most fordult meg bennem, hogy lecserélném. Ilyen az én szerencsém. 
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

F-ECT$
(PH! nagyúr)
Én sem értem, hogy miért nem lehet akkor ezt bezárni, és majd ha lesz valami megoldás, akkor újranyitni. Addig is szvsz kellene egy Topik, ahol az arcképek készülhetnének, és ide már csak a kérések kerülnének.
Yaye, haladtál valamelyik képpel?
Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x
Szöszöltem vele, de gyászos lett az eredmény, azért is nem postoltam be. Nem tettem le róla, lesz még abból jó kis avatar, ha újranyílik a rendszer, belinkelem, addig is inkább igyekszem ''tisztán tartani a topikot'' 

TommyGun
(őstag)
Én mondjuk azt nem értem mire kell várni 1-2 hónapot
Tán még a PH is bezár mert elöntötte a szar véletlen az Arckép topikot ? 
Én meg azt nem, hogy miért kérdés ez? A totyik jelenleg nem üzemel. Ennyi.
Miért érzi néha valaki azt, hogy mindent indokolni kell?
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

TommyGun
(őstag)
Én meg azt nem miért nem lehet ez kérdés ?
Megbocsássatok de mi ebben olyan bonyolult ? Írtak itt az emeberek halom ötletet REMEK ötleteket, nem hiszem hogy 1 DU. alatt nem lehet kitalálni egy működőképes verziót...
Ennyi erővel az emotikonokat is be lehetne tiltani mert minden hozzászólásban benne vannak, minek az ? Legyen elég a kettős pont meg a zárójel....jó ez csöppet cinikus de nem értem miért nem lehet ezt a fícsört használnia annak akinek jár...
De amit mégjobban nem értek, mindenki azt mondogatja a MOD-ok is hogy ettől nem leszel jobb meg okosabb vagy megbecsültebb tagja a PH-nak, amivel egyet is értek, akkor miért kezeljük úgy mint kiváltságot ? Ami tilos az kell mindenkinek, mit kell ezen magyarázni ?
Mellesleg ez ellentmondásos is. Kiváltság kapni de nem kiváltság ha van 
Ne legyünk tipikus magyar mentalitásúak, 8 hónapot vártam hogy ÉN befizethessem az önkormányzatnak a lakás illetékét 
Sorry de én utálom a tökölődést, ha van egy probléma én azt szeretem minél elöbb megoldani, segédkezek egy on-line NBA ligában amit az EArts is pénzel tudom hogy mekkora meló ez az egész....persze ott nem vagyunk ennyien, de ott nem csak fórumozás megy...hanem komoly adatbázisa van az 5 ligának stb stb...hozzászoktam hogyha valami nm működik akkor azonnal kell vele foglalkozni mert a másik 150 ember addig nem tud játszani....pár hülye miatt
[Szerkesztve]
De itt nem játékról van szó.
Akkor mondom érthetően: Parci adta és most Parci elvette. Hogy miért és, hogy jogosan-e? Az nem vitás senki előtt ha nyomon követi a totyik alakulását az elmúlt időkben.
Ennyi. És hogy milyen egyéb elfoglaltságai vannak amiért jelenleg nem foglalkozik az üggyel az nem tartozik csakis rá. Érdekes, hogy a régebbi fórumozók, akik tényleg csak fórumozni járnak fel miért nem reklamálnak? (mert megértik, hogy Parci is ember és nem tud 100 felé szakadni)
És ezennel zárom a totyikot. Ha majd jön Parci és úgy gondolja, hogy rosszul döntöttem akkor kinyitja újra.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic