Hirdetés
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
Kedves JiaYu G3 tulajdonosok!
Erről a linkről letölthető a G3-ra kiadott gyári JB 4.1.2 ß1 ROM magyarított változata. Csak a rend kedvéért:
a ROM CWM-mel rakható fel a nemrég már említett módon.
Kérek mindenkit, aki felrakja és használja, hogy jelezze, ha angol kifejezést talál (mit és hol).
Ugyanis nem teszteltem valamennyi funkciót, így óhatatlanul maradhattak angol szavak.
Ami nem lett magyar:
- Beállítások - Akkumulátor: az akkun töltött idő formátuma hhmmss
- Beállítások - Megjelenítés - Téma: itt megmaradtak a mint/mocha/raspberry szavak, mert bárhol javítottam ki (még az angol repoban is), mindig visszaállt, valahogy bele van égetve a ROM-ba. Ha németre állítom, ott itt így jön.
- Névjegyek - Export/import: Phone. Egyszerűen nem tudom, csak sejtem, honnan jön ez a szó. Lehet, hogy a szinkronizálással netről jön le. Németre állítva is ilyen.
- Névjegyek - Csoportba sorolás: Family/Friends/Coworkers. Lásd. előző pont.Vállalkozó szelleműek emellett kipróbálhatnak egy alternatív kamera alkalmazást is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Battlefield 6
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Samsung Galaxy S23
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest