Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#1) breed30

breed30
(fanatikus tag)

Ezt a topicot azért nyitom mert nem találtam analóg 8mm Hi8 topicot ha véletlenül mégis lenne.Akkor megkérném az illetékest ezt zárja és egy útba igazítást adjon.
Előre is köszönöm. :R
Hello akkor kezdeném is van 2 db videokamerám 8mm és Hi8 az egyik Canon UC600 a másik Sony Handycam TRV228E pal.
Sajna a Sony-t kölcsönadtam leejtették a kazettát barbárul szedték ki, most pihin van egyenlőre. Érdemes foglalkoznom vele? Mert teljes kazetta fészek cserét javasolnak.
A Canont nem rég vettem még nem ismerem.
A kérdéseim azok lennének tudja e valaki hogy a Canon-on az image stabilizer alat mire jó az állítási mód hiába állítom nem történik semmi.
Meg hogy tudom feliratozni a kezdést és a végét a felvételnek mi az a shutter milyen beállításokkal lehet jobb felvételt készíteni? Melyik 8mm videokazetta jobb? Mostanáig csak automatán használtam de így is szép felvételeket csináltam vele.
A válaszokat előre is köszönöm. :R
Kép a Canon-ról:

Lusta vagyok ide is hsz írni mert a fejembe épített mesterséges intelligencia mostanra már elfáradt!!

(#2) breed30 válasza breed30 (#1) üzenetére

breed30
(fanatikus tag)

Kérdéseim problémáim megoldódtak. :K

[ Szerkesztve ]

Lusta vagyok ide is hsz írni mert a fejembe épített mesterséges intelligencia mostanra már elfáradt!!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.