Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#101) ceaser

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Buldozer: megnövelt cache

Más: egy ideje "szaglászom" az Amd háza tájékán (sík hülye vagyok hozzá, mert soha nem volt még amd konfigom), mert jóval olcsóbban lehet csúcs konfigot építeni, mint ha az ember az Intelt választja. Ahogy láttam egyenlőre vannak lemaradásai az Amd prociknak az intellel szemben, de sokszor felmerült már bennem, hogy: kit érdekel, ha nem használom ki az Intel adottságait. (HT, gyors memória kezelés)

Szó-szó játékra lenne a gép, tehát teljesen felesleges a drágább, kihasználatlan Intel...
Melyik topikban lehet puhatolózni, hogy milyen konfigot is rakjak össze, ha amd-ben gondolkozom?
Valamint a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy szerintetek rakjak össze most egy Am3-as konfigot, vagy megvárjam a Bulldozert... (mondjuk ez eléggé odébb van még sajna)

[ Szerkesztve ]

(#102) Dav123 válasza ceaser (#101) üzenetére

Dav123
(lelkes újonc)

Csatlakoznék én is az előttem lévőhöz, érdemes most összerakni egy AM3-s gépet vagy várjunk.. illetve milyen árban várhatóak a Bulldozerek kb? Mert ha nagyobb teljesítményt kapunk hasonló áron mint a mostani Phenom II-es kettő/négy/hat magos, akkor egyértelmű a választás. Viszont ha azt nézem hogy veszek az két magos Phenomot amit lehet négy magosítani durván 30-ért, lehet jobban megéri mint egy Bulldozer.. és még lehetne sorolni az ideális variációkat. :)

Seagate Barracuda 7200.9 ST3160811AS 160 GB ( vékony ) elektronikát keresek!! Típusszám: 100390920 REV C

(#103) Thrawn válasza Dav123 (#102) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Aki válaszolni tudna ezekre a kérdésekre nem jár erre a fórumra, de ha járna is, akkor sem árulhatna el ilyen részleteket kb. fél évvel a Bulldozer megjelenése előtt. A pletykákra alapozva meg nem éri meg gépre várni, ha most kell és tetszik az AM3 egy négymagosítható procival, akkor hajrá.

Different songs for different moods.

(#104) ceaser válasza Thrawn (#103) üzenetére

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Aki válaszolni tudna ezekre a kérdésekre nem jár erre a fórumra, de ha járna is, akkor sem árulhatna el ilyen részleteket Ez jó! És mennyire igaz... Sajnos...
De a szabály az szabály.

Ebben viszont tényleg nagy igazság van, hogy várni nem nagyon érdemes, főleg nem fél évet. Pár héten belül beizzítom én is az AM3-as rendszerem. Jó lesz arra is, hogy végre megismerkedjek az AMD-vel és ha megtetszik, akkor méltó trónkövetelő lesz egy AM3+ rendszer Bulldozerrel a szívében.... :DD

(#106) Kriss 78

Kriss 78
(lelkes újonc)

Sziasztok!!!
Megjelenő új AM3+ 32nm CPUk

(#107) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mivel 2,5 év alatt kevesebb mint 100 hozzászólás született itt, ezért ezt ezennel bezárom.

Aki találgatni szeretne a témában az vegye az irányt a Nagy AMD K10[.5], Llano, Bobcat és Bulldozer topic topik felé, de mielőtt még írna mindenképpen olvassa el az első hozzászólást. ;]

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.