Hirdetés

2012. május 26., szombat

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 5830 / 5850 / 5870 (kiemelt téma)

(#402) 00roli00 válasza gyiku (#401) üzenetére

00roli00
(senior tag)

Legalább tudjuk, hogy egy "kozmosz" kell hozzá. :D

(#403) gbors válasza gyiku (#401) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tök jó a 3. fénykép, C64-en is kb. így festett az Aliens :D

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#404) Keldor papa válasza Bluegene (#397) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Igen, 2000SP, ne nagyon hallgass rá.:D
Hazugnak meg tudod melyik családtagod nevezzed...
You are now Ignored...

[ Szerkesztve ]

(#405) zuchy válasza Keldor papa (#404) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Volt az 4000 is. :D

PC-STYLE.hu

(#406) Dare2Live válasza zuchy (#405) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

és még mi vagyunk lehülyézve.... :D

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#407) 8nemesis8 válasza zseko (#390) üzenetére

8nemesis8
(PH! addikt)

Hát nézőpont kérdése, ha kihasználod játékok terén a nem kevés teljesítmény akkor megéri a többlet, egyébként még szerintem most még jobb vétek lesznek a 4000res karik, és még elég potenciál is van bennük.
Kíváncsi leszek mekkora készlet lesz így megjelenéskor, mert szerintem beletelik egy időbe, mire majd kapni lehet, nemcsak pár darab lesz a nagykerekben.

(#408) Bici válasza Dare2Live (#406) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Nem tudom, hogy miért bántjátok. Szerintem, csak vissza kell állítania a dátumot a varázsgömbjén 2 évvel korábbra. :DDD

(#409) sniper elite

sniper elite
(senior tag)

Hát gyerekek 2 gigás 5870-re hiába vadászok sehol se kapni... de még sima 1 gigásat is mindig elkapkodják előlem!

(#410) Bici válasza sniper elite (#409) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Türelem, tornaterem. Én a helyedben megvárnám az 1GHz-es verziókat. :P

(#411) janos666 válasza Bici (#408) üzenetére

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most futólag betekintettem a T+2 év jövőbe, és szerintem akkor sem stimmel. :DD
Szerintem csak túl zöldre fűszerezte a nutellát, amit a Bundáskenyérre ken. (nyami :DDD)

5850-essel találkozott már valaki magyar kisker (vagyis nem annyira bolt, de viszonteladói - pl. ph bazáros) árlistán?

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

(#412) luw2win válasza sniper elite (#409) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Ebay
Newegg
de mindenhol csak 1gigás van

janos666: az előbb említett 2 oldalon egy darab 50-est se láttam :(

[ Szerkesztve ]

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#413) sniper elite válasza luw2win (#412) üzenetére

sniper elite
(senior tag)

köszi de külföldről garancia miatt nem akarok venni, másik hogy egyedül nem tudom behozatni, az meg plusz 25k hogy behozatnám! Szóval 2dbnál eléggé drága mulatság lenne! Meg mindenképp 2 gigás kártyákat keresek, mert hosszútávra tervezek, később meg ha lesz rá szükség akkor berakok még1 kártyát melléjük! Most szóltak hogy volt 2db asus az egyik nagykerben, de azonnal lecsaptak rájuk!

(#414) Haart válasza luw2win (#412) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Jólenne már valami erurós ár is sztem. Mert így nemvilágos hogy forintban mennyi lesz kb :D

(#415) luw2win válasza sniper elite (#413) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

US bazár ;)

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#416) 00roli00 válasza Haart (#414) üzenetére

00roli00
(senior tag)

Igaz volt már, de tessék. :)

(#417) pzstm válasza 00roli00 (#416) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azt hittem 1dollár=1euró árképzést fognak alkalmazni :DDD :C

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#418) luw2win válasza 00roli00 (#416) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

fuu, így is 60k az 5850 :(((
Nem baj megy még lentebb is :U

(#419) 00roli00 válasza luw2win (#418) üzenetére

00roli00
(senior tag)

Lehet azt áfa mentesíteni, ami náluk 19%. :D

(#420) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

Radeon HD 4870, GeForce GTX 295 Single PCB, Radeon HD 4870 X2, Radeon HD 5870
nagyban

és innen loptam :B

[ Szerkesztve ]

(#421) cowboy_bebop válasza sniper elite (#413) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

Te hosszútávra? Amint kijön az X2 már cseréled is le. :DDD ;]

(#422) pzstm válasza gyiku (#420) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jobbról balra legyen kedves...mindegyikből kettőt :DDD :C

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#423) janos666 válasza gyiku (#420) üzenetére

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ja, rohadt nagydög. De nem is baj, több lamella fér alá (bár tudom, nem sokat stresszeltek rajta, hogy optimálisan kihasználják a helyet, de nagyobb térbe csak nagyobbat kanyarintanak csuklóból...).
Azért az X2 durva lesz, megszületik az eddigi legnagyobb játékra szánt VGA. (Tán' még az utolsó 3dfx-et is lepipálja, bár nem rémlik centiben mekkora, csak hogy relatíve baszottnagy volt.)

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

(#424) gyiku válasza pzstm (#422) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

:DD

(#425) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Áhh! Nagy nehezen, de a Diamond is megszülte a kártyáját. Képesek voltak lefejezni Ruby-t. :(

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#426) Dare2Live válasza sniper elite (#413) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem házhozhoznák ingyé kint vagyok osztrákiába, ha esetleg van rokon..... [link]

amúgy tényleg lejjebb hozta az AMD az árakat 399$->379$ lett az 5870 és 5850 ára se $299 hálisten.

[ Szerkesztve ]

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#427) cowboy_bebop válasza janos666 (#423) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

"Azért az X2 durva lesz, megszületik az eddigi legnagyobb játékra szánt VGA."

Azért a 7900GX2 trónja még nem inog. ;]

(#428) zack válasza janos666 (#423) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát igen...az 5870CF mellé nem sok minden fog férni a házba.Tényleg iszonyat nagy lett. :Y Ahhoz képest hogy csak 1GPU, nem valami helytakarékos, ami azért szempont lehet vásárlásnál. :U

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#429) zack válasza 00roli00 (#419) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Itthon is lehet. ;]

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#430) janos666 válasza cowboy_bebop (#427) üzenetére

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hááát... pont ez a kártya lebegett lelki szemeim előtt, mikor saccolgattam mekkora lesz az az x2. ;]

(#431) cowboy_bebop válasza janos666 (#430) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

Azt mondják csak fél inch-csel lesz hosszabb az egy GPU-snál.

(#432) sith7 válasza zack (#429) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hol is ... ? :U

(#433) Med1on

Med1on
(tag)

"Vótmá?" :DDD

Stalker: Call of Pripyat

Tesselation off
Tesselation on

Határozottan nem rossz. :)

A semmi az a valami, ami azáltal van, hogy nincs.

(#434) stevve válasza Med1on (#433) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nem enged direkt linket az oldal

PH semleges

(#435) FragMaster válasza zack (#428) üzenetére

FragMaster
(senior tag)

Aki egy 100k körüli vga-t vesz nehogy már pont a ház miatt aggódjon, megoldja :K

[ Szerkesztve ]

(#436) gyiku válasza FragMaster (#435) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

flex :K

(#437) zack válasza sith7 (#432) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tudtad? A kiváncsiság hamar öregít... :DDD Csak megjegyzés volt, egyébként pedig nem publikus. ;)

(#438) FragMaster válasza gyiku (#436) üzenetére

FragMaster
(senior tag)

A házat vagy a kártyát? :DDD

(#439) Med1on válasza stevve (#434) üzenetére

Med1on
(tag)

Sry akkor Pcgameshardware.de és
Stalker: Call of Pripyat: Die ersten DirectX-11-Screenshots

[ Szerkesztve ]

A semmi az a valami, ami azáltal van, hogy nincs.

(#440) tlac válasza gyiku (#424) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

hány centi lehet ez?

(#441) nixx-21 válasza FragMaster (#438) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

há hülye vagy? persze h a kártyát :DDD :DDD :DDD

Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

(#442) stevve válasza Med1on (#439) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

köszi :R

Tényleg van "némi" különbség :)

PH semleges

(#443) tlac válasza stevve (#442) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

linkeket copy pastelve is meg tudtad volna nézni ;)

(#444) DeckardCain

DeckardCain
(senior tag)

Srácok, melyik tesztet vagy teszteket érdemes átnyálazni?

(#445) janos666 válasza Med1on (#439) üzenetére

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én felismertem a különbséget: Máshol járt a nap, és a felhők. ;]
Idehívtam szobatásam "melyik tetszik jobban?", és a DX10-re bökött sorban 3x, és csak 2x a 11-re, de röhögött, mikor mondtam mi van. :))

[ Szerkesztve ]

(#446) luw2win válasza Med1on (#439) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Azért láccik a dx10nél milyen szögletes a gázmaszknak az a kerek része, dx11-be meg szép kerek, és fényes :D

(#447) zack válasza janos666 (#445) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én semmiféle nagy durranást nem látok a képeket összehasonlítva. :U Bár az is lehet hogy bennem van a hiba. Ha ennyi lesz a különbség képileg, akkor mondhatjuk hogy csak gyorsaságban lehet javulás a DX10-DX10.1-hez képest. Nagy blama lenne ha nem tudnának többet kihozni a DX11-ből. :B

[ Szerkesztve ]

(#448) americanidiot válasza Keldor papa (#404) üzenetére

americanidiot
(őstag)

ez a Bluegene még Bundást is alulmúlja. ;] Én nem ignorálom, mindig olyan vicceseket ír, jókat tudok röhögni.

[ Szerkesztve ]

(#449) WesTM válasza janos666 (#445) üzenetére

WesTM
(őstag)
LOGOUT blog

Itt nem csak a látvány lényeg. Én se láttam sok különbséget, de nagy valószínűség szerint, az ATi dx11-es kártyáin jóval gyorsabban fog futni mint dx10es módban. Itt nem feltétlen csak a látványról van szó, hanem a sebességről is. De az első benchekig nem lehet pontosat mondani. :R :R :R

i'm out

(#450) gbors válasza zack (#447) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a tesszeláció magában csak kozmetikai javításokra elég, mint a kerek maszk ezeken a képeken. displacement mappinggel kombinálva lesz ütős, mert ott egyszerű modellekre építve lehet majd bonyolultan kinéző ojjektumokat kreálni (ld. a rücskös froblinok).

americanidiot: ha lenne időm, csinálnék egy fotósorozatot "az RV870 SP-számának fejlődése" címmel :) kár, hogy 10-e után elkezdtek szivárogni az infok, szerintem eljutottunk volna 10.000-ig is...

[ Szerkesztve ]

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 5830 / 5850 / 5870 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.