Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
00roli00
(senior tag)
Legalább tudjuk, hogy egy "kozmosz" kell hozzá. 
tök jó a 3. fénykép, C64-en is kb. így festett az Aliens 
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.
Igen, 2000SP, ne nagyon hallgass rá.
Hazugnak meg tudod melyik családtagod nevezzed...
You are now Ignored...
[ Szerkesztve ]
Volt az 4000 is. 
PC-STYLE.hu
és még mi vagyunk lehülyézve.... 
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

8nemesis8
(PH! addikt)
Hát nézőpont kérdése, ha kihasználod játékok terén a nem kevés teljesítmény akkor megéri a többlet, egyébként még szerintem most még jobb vétek lesznek a 4000res karik, és még elég potenciál is van bennük.
Kíváncsi leszek mekkora készlet lesz így megjelenéskor, mert szerintem beletelik egy időbe, mire majd kapni lehet, nemcsak pár darab lesz a nagykerekben.

Bici
(PH! kedvence)
Nem tudom, hogy miért bántjátok. Szerintem, csak vissza kell állítania a dátumot a varázsgömbjén 2 évvel korábbra. 

sniper elite
(senior tag)
Hát gyerekek 2 gigás 5870-re hiába vadászok sehol se kapni... de még sima 1 gigásat is mindig elkapkodják előlem!

Bici
(PH! kedvence)
Türelem, tornaterem. Én a helyedben megvárnám az 1GHz-es verziókat. 
Most futólag betekintettem a T+2 év jövőbe, és szerintem akkor sem stimmel. 
Szerintem csak túl zöldre fűszerezte a nutellát, amit a Bundáskenyérre ken. (nyami
)
5850-essel találkozott már valaki magyar kisker (vagyis nem annyira bolt, de viszonteladói - pl. ph bazáros) árlistán?
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

sniper elite
(senior tag)
köszi de külföldről garancia miatt nem akarok venni, másik hogy egyedül nem tudom behozatni, az meg plusz 25k hogy behozatnám! Szóval 2dbnál eléggé drága mulatság lenne! Meg mindenképp 2 gigás kártyákat keresek, mert hosszútávra tervezek, később meg ha lesz rá szükség akkor berakok még1 kártyát melléjük! Most szóltak hogy volt 2db asus az egyik nagykerben, de azonnal lecsaptak rájuk!

Haart
(PH! addikt)
Jólenne már valami erurós ár is sztem. Mert így nemvilágos hogy forintban mennyi lesz kb 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

00roli00
(senior tag)
Igaz volt már, de tessék. 
azt hittem 1dollár=1euró árképzést fognak alkalmazni

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
fuu, így is 60k az 5850
Nem baj megy még lentebb is 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

00roli00
(senior tag)
Lehet azt áfa mentesíteni, ami náluk 19%. 

gyiku
(PH! kedvence)
(#421) cowboy_bebop válasza sniper elite (#413) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)
Te hosszútávra? Amint kijön az X2 már cseréled is le.
![;]](/dl/s/v1.gif)
Jobbról balra legyen kedves...mindegyikből kettőt

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Hát ja, rohadt nagydög. De nem is baj, több lamella fér alá (bár tudom, nem sokat stresszeltek rajta, hogy optimálisan kihasználják a helyet, de nagyobb térbe csak nagyobbat kanyarintanak csuklóból...).
Azért az X2 durva lesz, megszületik az eddigi legnagyobb játékra szánt VGA. (Tán' még az utolsó 3dfx-et is lepipálja, bár nem rémlik centiben mekkora, csak hogy relatíve baszottnagy volt.)
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.
Áhh! Nagy nehezen, de a Diamond is megszülte a kártyáját. Képesek voltak lefejezni Ruby-t. 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Nekem házhozhoznák ingyé kint vagyok osztrákiába, ha esetleg van rokon..... [link]
amúgy tényleg lejjebb hozta az AMD az árakat 399$->379$ lett az 5870 és 5850 ára se $299 hálisten.
[ Szerkesztve ]
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

cowboy_bebop
(őstag)
"Azért az X2 durva lesz, megszületik az eddigi legnagyobb játékra szánt VGA."
Azért a 7900GX2 trónja még nem inog.

Hát igen...az 5870CF mellé nem sok minden fog férni a házba.Tényleg iszonyat nagy lett.
Ahhoz képest hogy csak 1GPU, nem valami helytakarékos, ami azért szempont lehet vásárlásnál. 
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+
Itthon is lehet. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+
Hááát... pont ez a kártya lebegett lelki szemeim előtt, mikor saccolgattam mekkora lesz az az x2. ![;]](/dl/s/v1.gif)

cowboy_bebop
(őstag)
Azt mondják csak fél inch-csel lesz hosszabb az egy GPU-snál.
Hol is ... ? 

Med1on
(tag)
"Vótmá?" 
Stalker: Call of Pripyat
Határozottan nem rossz. 
A semmi az a valami, ami azáltal van, hogy nincs.
nem enged direkt linket az oldal
PH semleges

FragMaster
(senior tag)
Aki egy 100k körüli vga-t vesz nehogy már pont a ház miatt aggódjon, megoldja 
[ Szerkesztve ]

gyiku
(PH! kedvence)
flex 
Nem tudtad? A kiváncsiság hamar öregít...
Csak megjegyzés volt, egyébként pedig nem publikus. 

FragMaster
(senior tag)
A házat vagy a kártyát? 

Med1on
(tag)
Sry akkor Pcgameshardware.de és
Stalker: Call of Pripyat: Die ersten DirectX-11-Screenshots
[ Szerkesztve ]
A semmi az a valami, ami azáltal van, hogy nincs.

tlac
(PH! nagyúr)
hány centi lehet ez?
há hülye vagy? persze h a kártyát

Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3
köszi 
Tényleg van "némi" különbség 
PH semleges

tlac
(PH! nagyúr)
linkeket copy pastelve is meg tudtad volna nézni 

DeckardCain
(senior tag)
Srácok, melyik tesztet vagy teszteket érdemes átnyálazni?
Én felismertem a különbséget: Máshol járt a nap, és a felhők.
Idehívtam szobatásam "melyik tetszik jobban?", és a DX10-re bökött sorban 3x, és csak 2x a 11-re, de röhögött, mikor mondtam mi van. 
[ Szerkesztve ]
Azért láccik a dx10nél milyen szögletes a gázmaszknak az a kerek része, dx11-be meg szép kerek, és fényes 
Én semmiféle nagy durranást nem látok a képeket összehasonlítva.
Bár az is lehet hogy bennem van a hiba. Ha ennyi lesz a különbség képileg, akkor mondhatjuk hogy csak gyorsaságban lehet javulás a DX10-DX10.1-hez képest. Nagy blama lenne ha nem tudnának többet kihozni a DX11-ből. 
[ Szerkesztve ]
(#448) americanidiot válasza Keldor papa (#404) üzenetére

americanidiot
(őstag)
ez a Bluegene még Bundást is alulmúlja.
Én nem ignorálom, mindig olyan vicceseket ír, jókat tudok röhögni.
[ Szerkesztve ]
Itt nem csak a látvány lényeg. Én se láttam sok különbséget, de nagy valószínűség szerint, az ATi dx11-es kártyáin jóval gyorsabban fog futni mint dx10es módban. Itt nem feltétlen csak a látványról van szó, hanem a sebességről is. De az első benchekig nem lehet pontosat mondani.

i'm out
a tesszeláció magában csak kozmetikai javításokra elég, mint a kerek maszk ezeken a képeken. displacement mappinggel kombinálva lesz ütős, mert ott egyszerű modellekre építve lehet majd bonyolultan kinéző ojjektumokat kreálni (ld. a rücskös froblinok).
americanidiot: ha lenne időm, csinálnék egy fotósorozatot "az RV870 SP-számának fejlődése" címmel
kár, hogy 10-e után elkezdtek szivárogni az infok, szerintem eljutottunk volna 10.000-ig is...
[ Szerkesztve ]
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.