Várjál még mert szerintem marha drága lesz... 
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

Várjál még mert szerintem marha drága lesz... 
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

Ára megvan 500 dollár kb gtx480 szintje!
Unigine nekem alapon 948 pötty SLI 3,6-os cpuval beállítások ua.
Azon gondolkozom, hogy nem lehet, hogy 2400 sps lesz? Végül is beleférne még a 300wattba bőven!
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!

"We are looking for AMD's new "4D" shader ALU design - improved over Cypress - even IF they have the same number of SPs. HD6870 is rumored to have 1920SP in the 4D format for 480 ALUs (320 ALUs in Cypress) The new chip's rumored size is 40nm at around 400mm^2. So they may hit +33% performance increaase without a major redesign."

Én váltani nem fogok, nem azért vizeztem be a 5970-et...remélem nem is hazudtolom meg magam.
Volt idejük fejleszteni szal jónak kell, hogy legyen.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Sejtheted, hogy nem a vga tervezőktől félek, sokkal inkább a driver megíróitól!
Én viszont már nagyon dörzsölöm a tenyerem!
Főleg ha nem is lesz mostanában GTX-475 akkor nincs is miről beszélni, mert 1db GTX-460 nekem lassú lesz SLI-t meg nem akarok.
[ Szerkesztve ]

Én ebben a pillanatban vetteem el a két gt460 vizezését... 

Ahogy elnézem a driverek terén az nv is kezdi elveszteni az uralmát...szal ha ezt nézzük akkor tök mind1 melyik gyártónál maradsz.
Keldor: Azt elhiszem, szerintem mindenképpen várd meg a 6870-est. 
Tomax: Kettő 460-ast én se vizeznék, akkor már inkább kettő 480-ast, csak ugye nem lenne olcsó...én ezért döntöttem az 5970 mellett.
[ Szerkesztve ]
Az lesz. Csak ne legyen 100k felett... bár ha 500 dodó lesz akkor az nyaldosni fogja a 130-at is.
[ Szerkesztve ]
Hát ha 100k alatt lesz, a 6870, akkor egyből le is cserélem az 5870-et. Bár ennek a valószínűsége nagyon kevés.....de jó lenne megint 50k-ért csúcs vga-t venni, mint a 4870-ek megjelenésekor. 
Egyébként mikor van a hivatalos start?
Xtreme 3D Team Hungary $ Hybrid Graphics System $ HTC DS@1,53GHz@1250mV $

Decemberbe fog elvileg startolni a 6000-es széria. (pletyka szinten) Abu szerintem jobban tudja.
Keldor: Pedig sajna annyi tuti lesz viszont erre már érdemes lenne lecserélni az x2-t.
Sárpac: Hmm én decembert olvastam az egyik oldalon, ebből is látszik, hogy pletyka szint.
[ Szerkesztve ]

Október 29. novemberbe már lehet ilyen kártyád!
ez így pont szupi lenne. a két GTX280am is 11k pontot csinált Vantagebe
legalább nem kell csere.
jut eszembe. Valakinek 5870 CFben? Érdekelne egy Vantage extreme GPU pont és egy Crysis bench.

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Az komoly. Csak akkor lesz, ha nem kell sokat rádobnom az 5870re, és feltéve,hogy ezt a teljesítményt hozza a 6870, mint amit a tesztek mutatnak.

Senki nem tud akkor segíteni?
Írtam pár hozzászólássál feljebb (#15047) de nem nagyon válaszolt senki... 

Beszarás. Már 6ezres széria 
Xtreme 3D Team Hungary
Az X2 halott, legalábbis nagyon úgy néz ki, hogy a VRM adta meg magát. Ugye panaszkodtam is, hogy az AC-vel rohadt meleg. Gyanítom ez ölte meg. Játék alatt volt 110 fok. 
Ezek az aftermarket hűtők ennyit is érnek szvsz.
Úgyhogy ha 130-nál kezd, akkor addig HD5870 lesz, nincs mese, azt ha lemegy 100k-ra megveszem.

Csak legyen elég kártya, és legyenek jó áron....remélem megint lesz valami, ami 60ról indul(aztán felmegy 70felé
) és akkor még talán cserélnék...persze teljesítmény, hang, melegedés, fogyasztás függvényében
na meg jó áron meg kell szabadulnom az 5850től 
Keldor papa: ha 130ról lemegy 100ra, akkor szépet buksz majd az 5870en, és ugyanott leszel 
[ Szerkesztve ]
A vga is és a win7 is természetesen tudja. Működnie kellene simán. Próbáltad a CCC-ből és a windows-os "képernyőfelbontás" menüben is?
Milyen driver van fent?
Nembaj.
Annó vettem X1950XTX-et 135k-ért, úgy megbántam mint állat. Főleg hogy utána jött a 8800GTX. 
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
5850 mellé jó a GTS250 vagy feleslegesen sok?
Én már Uff-tam eleget, most már Uff-on más is...
mafia2-höz kevés, amúgy sok 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

135k
ááá 
Mafia 2-höz elég.
Sőt még egy GT220 is neccesen.

Hello! Szerintetek egy 8600gt elég physix kartyanak 5850 melle?

Köszönöm a válaszokat.
Még a Gtx260-at nézegettem, használtan max 10e a különbség. Megér annyit?
Én már Uff-tam eleget, most már Uff-on más is...

CSEMEGE Ha igy fog kinézni a HD6000 az elég forradalmi lesz

[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...

A három monitor egyszerre csak akkor megy, ha az egyik a displayportra van csatlakoztatva: [link]. Létezik displayport-DVI átalakító is, ebből elvileg aktív típusú kell, aminek kérdéses az ára és a beszerezhetősége.
ÓÓ, tényleg, ezt a displayportos dolgot el is felejtettem írni. Lehet kapni elvileg Magyarországon, csak nem éppen olcsó mulatság, legalább 8-10k.

Mi az a malomkerék a végében? Fütyülni fog vagy valami más nótát is tudni fog majd?

X2-es AC-hoz nem jár külön borda a VRM-re? Ha játék alatt annyi volt, akkor egy furmark alatt mennyi lett volna.
5870-et már most kapsz aprón 75-ért...
vagy egy ügyes 3d-s kolléga képzelete elszállt
lesz még rajta ATi logo? ![;]](/dl/s/v1.gif)
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Fogalmam sincs, bár elég porszívó feelingje van a cuccnak, már ha nem fake a videó!
Lehet pont ez a hűtés foglya majd a rákfenéjét adni a cuccnak, valahogy nembízom az ilyen új megoldásokban, bár ha másra nem morzsát majd lehet vele szívni

Shteer: szerintem van rajta a videóban is, mondjuk személy szerint nekem bejön a cucc... 
Giot:Valahogy nemtudom elképzelni hogy a teszellálásban ennyit tudtak növelni, komolyabb átdolgozás nélkül, vagy a másik lehetőség hogy az 5870-ben lévő chip messze nem ment teljesen
, okkumlálunk mint nagymamák a fodrásznál, bár legyen csak jo tesszben is mert akkor ez a kari igen nyomott egy kést az NV szívbe, mondom ezt pártatlanul!
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...
Nocsak jól beindult az élet!
Ígéretesek az eredmények. Abu véleményére vagyok kíváncsi ő közelebb ül a tűzhöz!
(#15083) Cybertrone: Szerintem ez a video fake. Volt anno 5XXX széria előtt is ilyen 3D képzelgés aztán még véletlenül sem hasonlított.
++ azt leszögezték hogy rágyúrnak a tesszre. Meg növekszik a GPU mérete is.
[ Szerkesztve ]
Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

Szerintem is fake az egész.

Már nem engedett szerkezteni 
Na mondjuk az hd5000-nek is lett egy futurisztikus formálya (refre értem), mert hát az elején az a 2 kis orrjuk elég beteg szerintem, bár még az elfogadható határán van 
[ Szerkesztve ]
A 6XXX széria még ATi logóval jön!
Ez lesz az ucsó valszeg. Lehet csak emiatt cserélek 6850-re. 
(#15086) Cybertrone: Itt vannak a fake képek az 5850-ről: [link]
Nekem tetszik a ref
! Igaz nekem nem az van.
[ Szerkesztve ]

Oh szép ez is, bár én jobb szeretem ha a kártya hátulján is van beckplate teljesen!
Amugy nekem semmi bajom az "AMD-Radeon" névválasztással (már ha ez lesz) szerintem ez lenne a legkézenfekvőbb, bár ki tudja mit találnak ki! 
Az én gépemben is referencia 5870 dohog, nekem is bejönnek az "orrlyukak", ugy néz ki mint a régi batmobil 1970-ből

[ Szerkesztve ]
Nekem meg ez tetszik nagyon: [link] 

Nekem meg a giga SOC, brutális

[ Szerkesztve ]

Nekem ez

[ Szerkesztve ]

Retro forevör 
Favorit, az egyik legszebb Ati vga, mikor még az Amd-s barátság gondolat sem volt, szin tiszta Kanada!

Ez nagyon OFF
!
(#15090) Cybertrone: Szép! De nekem inkább a Sapphire vagy a HIS kártyák. 
[ Szerkesztve ]

De tessék a másik nagy kedvenc, a His-től, egy IceQ edition x800xt

Giot: 
[ Szerkesztve ]
Nekem ilyen hűtéssel egy x1650pro-m volt a HIS-től.
De ne offoljuk tovább a topikot. 
(#15046) cowboy_bebop: Az SC2? Nekem is csinál érdekességeket, igaz fagyi nem volt még.
[ Szerkesztve ]

Habár ennyit elviesl a topik kicsit ki volt halva! Ennyi haszna már van a 6000-nek

Van itthon még ilyenem,de a pro... és sajnos át van vágva...
Nem röhög, együtt érez.

nehéz nem röhögni 
(#15100) Cybertrone válasza Keldor papa (#15098) üzenetére

Lehet mi is rosszul éreztük volna magunkat mikor néztük a 8800-asok diadalát, nem kicsit páholták a népet