A cikk szerint ezek forgalmi adó nélküli, beszállítói árak...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
(#402) DeckardCain válasza csatahajós (#401) üzenetére

DeckardCain
(senior tag)
Elnézést, akkor ezt csúnyán benéztem. "Add tax to these numbers, if you will."
Korai volt az öröm 
Mert? Hát ha a Quad-okhoz lesz árazva akkor mi a baj?
Azok mostani árát tudod nem?
3DMark Vantage (Agena vs. Deneb)
+16% clock-to-clock
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Bon3ss
(MODERÁTOR)
A tipp nagyjából bejött, hogy 15-20%-kal lesz gyorsabb azonos órajelen a Deneb. A valós alkalmazásokban nyújtott teljesítménye fog igazán érdekeleni. 
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."
[link] ehhez még adj hozzá 5 %-ot DDR3-mal
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
Remélem ez így is lesz.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
AMD Dragon Platform exhibition

PNEUM
(fanatikus tag)
Én a mostani 9850BE teljesítményével is meg vagyok elégedve. Nekem ami számít az, hogy kevesebbet fogyaszt.
Várom én is, hogy az AMD valamit villantson.
"A gonosz győzni fog, ha a jó emberek nem tesznek semmit" Edmund Burke

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Csak hihetőbb forrásból származna. 
AMD announces 45nm desktop CPUs
A dátum is érdekes... back to the future 

zlutor
(fanatikus tag)
"Page not found" - ez ugye nem jelzes erteku? 
[ Szerkesztve ]
Amit írok az nem az igazság, hanem a véleményem... ;-)
Nem az, téves infók kerültek ki.
Different songs for different moods.
[link] kétmagos phenom vs kétmagos intel
mod: off-ba raktam, és azért van rokonság
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
Ennek aztán nem sok köze van a topikhoz. Főleg hogy ez még K10.
[ Szerkesztve ]

gyiku
(PH! kedvence)
nem sokkal tobb, mint az 5200+
5400BE 3.2ghz-el elkeni? 
[ Szerkesztve ]
Nem sokkal?
Az E7200 ellen pont elég. Nem tudom mit vártál/vártatok.
"5400BE 3.2ghz-el elkeni?"
+500MHz végülis nem sok. 
Amúgy az X2 topikba már linkeltem tegnap este, ott lehet erről vitázni.

Cadal
(őstag)
Van egy-két AMD Phenom II 920 (Deneb) eredmény is.
Kezdetnek nem rossz. Főleg hogy viszonylag egyszerűbb lapokkal érték el ezeket.
[ Szerkesztve ]

Cadal
(őstag)
Na igen, bíztató eredmények,
Freq : 3876.7 MHz (276.91 * 14)
MB Brand : ASRock
MB Model : AOD790GX/128M
NB : AMD 790GX rev 00
SB : ATI SB750 rev 00
De persze, ezek még csak az első fecskék...
Ipon... egy vicc
Egyrészt az i7 920 olyan $299 körül mozog.
Na de ami igazán vicces:
"Természetesen az AMD 3 GHz-es Phenom II-es újdonsága nem állít majd konkurenciát az Intel Core i7-es processzorainak. Ezt egyrészről azzal lehet magyarázni, hogy az AMD termékei "csak" kétcsatornás DDR2-es támogatással bírnak, szemben az Intel Core i7-es modelljeivel, amelyek háromcsatornás DDR3-as memóriavezérlővel vannak ellátva..."
LOL 

laci666
(senior tag)
Hát ezen jót röhögtem 
Természetesen az AMD 3 GHz-es Phenom II-es újdonsága nem állít majd konkurenciát az Intel Core i7-es processzorainak. Ezt egyrészről azzal lehet magyarázni, hogy az AMD termékei "csak" kétcsatornás DDR2-es támogatással bírnak, szemben az Intel Core i7-es modelljeivel, amelyek háromcsatornás DDR3-as memóriavezérlővel vannak ellátvamásrészt pedig az AMD új processzorai sokkal olcsóbb alaplapokban kapnak helyet, mint az Intel felsőkategóriás újdonságai
Mert ha már olcsó lapba van a proci akkor már szar is.Kész röhej ez az Ipon meg ez a 3 csatornás memória vezérlő ááá már nem is folytatom.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

laci666
(senior tag)
Már Oliverda megelőzőtt,nem baj akkor is röhej 
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.
Ez tényleg jó
Azért szivessen látnák már egy kis erődemonstrációt pl. a quadokkal vagy az i7 el szemben.
Ami késik az nem múlik 
"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce

gyiku
(PH! kedvence)
jah, ipon a hozzaerteserol hires
asus deluxe lap 2.700-ert
stb.

Bon3ss
(MODERÁTOR)
A hónap poénja díjra eséllyel pályázahatnak ezzel... 
[ Szerkesztve ]
All.... thanks for joining. The problems we experienced were due in some part to the largest veiwing audience we've ever had on a broadcast! The session has ended. We hope to post the recording of the session shortly.
Az első 5 percet viszont láttam, megvolt a 6.3GHz. 

whitehand
(senior tag)
a Phenom 2 is ott körül lesz mire kijön amugy a jelenlegi árakkal igen kicsi lenne a haszonkulcs ha 299 lenne a 920 ára mert az jelenlegi árfolyamon 60k huf arra rájön még a vám az euba behozatalkor plusz az áfa itthon plusz haszonkulcs ez ugy kb 75-80k köz lenne valahol közben meg már kapni itt 68-72 közt nem csak hardveres bazárban hanem boltban pont az iponban
Ja, te csak tudod hogy mennyi lesz mire kijön.
Amúgy nem volt szó sem az EU-ról, sem magyarországról jelen esetben.
Azt ismételgetik körbe-körbe, meg a léghűtéses tuningot.
6313 Mhz, négy aktív maggal 

Sandormaster
(fanatikus tag)
Vazz lemaradtam az elejéről, de ahogy nézem beütött a szokásos AMD probléma
Most meg folyamatosan ismételnek, úgy öntögetik a folyékony nitrogént a bögréből mintha tea lenne
Vmi 5óra PM-et írogatnak, akkor lesz folytatás?
Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...

DeSanto
(őstag)
Ez nagyon ütött.
Egy kis malőr a video végén.
Kicsit sokára érik el ezt a 6Ghz-et.
(csak vicc)
Thrawn: december 5,20008
[ Szerkesztve ]
Hol itt a baki? 
szerk: 
[ Szerkesztve ]

Sandormaster
(fanatikus tag)
A dátum túlzottan a jövőbe mutató 
Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...
Igen, amit láttunk az csak egy felvétel volt az 5.-i bemutatóról.

DeSanto
(őstag)
Igen, ez nagyon jó.
Végre az AMD is tudja a magasabb órajelet.
Ha ezek a CPU-k gyorsabbak lesznek mint a mostani Q6600-asom akkor valószínűleg erre cserélek.
Olcsóbban megúszom mint a komplett i7 szériát.

whitehand
(senior tag)
25 db vagy felette:
"25+ $284.99 Free"

whitehand
(senior tag)
ez amúgy mi? mert a procinak nincs core voltage... nagyon hihető

Életedben nem validáltál még, de inkább kérdeznél...
Gondolom ezek is hihetetlen számodra akkor:
[link] [link]...
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Légy oly kedves, és ilyen badarságoktól kíméld meg ezt a topicot, kösz.

whitehand
(senior tag)
nem barátom csak az ilyen kamus dolgok hogy az eredeti orajel alatt joval tuningolta procit... na az ilyenket nem ilyen képekkel szokták tálalni vagy te elhiszed hogy ezt én 1.2 volton értem el?

Cadal
(őstag)
Az Intel (Core i7) topikban nem láttál még ilyet ugye? Vagy ott nem akartad megkérdezni a srácokat, nehogy lelepleződjön a hozzáértésed...?

whitehand
(senior tag)
mi a badarság? hogy kamu a kép?
bizonyitsd hogy nem az nem is a kép a hihetelen hanem hogy ennyivel az alap fesz alatt 20%os tuning....
Ehhez meg 12 voltot kellett kötni direktben 
Vicc...
[ Szerkesztve ]

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Gondolom nem tűnt fel, hogy egy validált eredménynél sincs feszültség érték feltüntetve, még a kedvenc i7-ednél sem...