Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
AMD X2
(őstag)
Q-va jó kis videó !! Fasza zene atom vágások !! Szívből örülök , hogy ilyen filmet csináltak ennek a tuti platformnak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"

Cadal
(őstag)
.. és ha a videó felkeltette az érdeklődésed, itt vannak a részletek is!

érdekes film a gyártástechnológiáról[link]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

g50v
(lelkes újonc)

yodee_
(fanatikus tag)
hali!
épp ramot szeretnék venni. a kérdésem az lenne hogy 940eshez jó választás e az ocz reaper 1200as?
OCZ-Reaper DDR-1200 / RPR12001G / 2GB kit / PC2-9600U /CL5-5-5-15 @2.1V
Akkor már ide is, hátha itt többeket érdekel. 
(#4007) yodee_:
Bár BE proci mellé lehet, hogy kicsit túlzás. Igaz, Tomboy kolléga erről érdemben többet tud nyilatkozni. Az utóbbi cikke alapján azt tudnám javasolni, hogy ennek az árán inkább vegyél 4GB RAM-ot, mert többet számít. 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Ideje már, hogy AMD chippel is csináljanak ROG lapot.
Bár nekem mind a kettő elődje megvan, nem biztos hogy így első látásra rohannék megvenni. A tápáramkörökön semmit sem változtattak a CH ROG II-hez képest, ugyan az a 8+2 fázis van rajta.
Az nvidiának megint egy keserű leves. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

Csekaone
(újonc)
Az lenne a kérdésem hogy a 940 és a 940 Black Edition közöt mennyi a kulömbség?és hogy mi a külömbség?
Annyi hogy 940-ből nincs sima csak Black Edition. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Savanya
(PH! addikt)
940BE alá ajánljatok egy jó NF750-es lapot , vagy csak amd-set érdemes venni ? Igaz most DFI LP DK 790FXB-M2RSH van ,de nvidia vga-val amiben ki szeretném használni a hybrid -powert .
Ha már mindenképpen nV kell akkor én ASUS M3N-HT Deluxe-nál "kisebb" lapot nem javaslok.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Kérdés, milyen vga-d van, mert az adatlapodból nem derül ki.
So what really is faster...3.8GHZ CPU but NB at 2000 or 3000MHZ?

Savanya
(PH! addikt)
GTX260
Nem tudom mennyire érdemes ezt a hybrid power funkciót erőltetni, mivel a g200-as kártyák energia gazdálkodása nagyon fejlett.
Nekem például a gtx 285 a legfrissebb driverrel 300gpu/100shader/100memó órajelen jár a power saving alatt 2D-ben. Az egész gépem monitorral együtt C&Q aktívállással 210 Wot fogyaszt. Ezt szerintem a fent nevezett funkció sem nagyon múlja alá, bár magam részéről még nem próbáltam.
Fölösleges melegíteni a lapot a déli híd ezen funkciójával.

Savanya
(PH! addikt)
Köszönöm a válasz és akkor marad a DFI lap . 
A HybridPower támogatását már elvileg megszüntette az nVIDIA, tehát az új driverekkel elvileg már nem működik... Bár lehet, hogy rosszul emlékszem.
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Jól emlékszel.
Different songs for different moods.

kleinguru
(senior tag)
Mennyire veszi vissza cnq neked az órajelet?!
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

Savanya
(PH! addikt)
Volna egy-két kérdésem : 940BE -ről érdemes váltani AM3-ra azaz DDR3-asra ? XP alatt miért nem megy a c&q ?

yodee_
(fanatikus tag)
xp alatt ennyi a titka: driver install, vezérlőpultban energiagazdálkodási lehetőségek és ott minimális energiagazdálkodás profilra átállít és máris működik. tesztelve
Ezen kívül nem árt, ha a BIOS-ban is engedélyezve van a C 'n' Q.
Savanya: Teljesítményben egyelőre nincs túl nagy különbség DDR2 és DDR3 között, ha már megvan az a 940BE én nem cserélném le.
800 Mhz--1,000 V

kleinguru
(senior tag)
Az nagyon zsír
!
Köszi a választ
!

antikomcsi
(PH! kedvence)
A kártyákban szüntette meg a támogatást, nem a driverben. GTX260-280 még támogatja, 275 már nem.
Nekem a 185.85-ös driver van fent, és eddig ezzel a legjobb, még az üzemmód váltás jelzésén is újítottak, kapott egy szebb, kis grafikus képet. Mitöbb, néhány bugot is javítottak benne. Eddig ha nem olyan módban kapcsoltam ki a gépet, mint indítottam, hibát jelzett, vagy lehalt, most bármilyen módban indítható/kikapcsolható, és az energiagazdálkodáson is javítottak.
A lényeg, hogy a legújabb driverrel is működik a hibrid sli/power.
(#4022) Savanya
Nem érdemes a 940BE-t lecserélni, ha jó lap, és memó van alatta, nem fogsz tapasztalni semmit. 955 is ugyan az a stepping, nem garantált azzal sem a jobb tuning.
[ Szerkesztve ]

antikomcsi
(PH! kedvence)
Bocsánat lejárt a szerkesztés.
Azért eléggé hasznos funkció a hibrid power, mert az órajelek levétele, közel sem hoz akkora fogyasztás csökkenést, mint a vga lekapcsolása.
9800GX2-vel próbáltam, hogy minimumra vettem a gpu-k és a memória órajelét, feszültséget nem tudtam állítani, és gyakorlatilag nem csökkent a fogyasztás, teljesítmény módból, energiatakarékosra váltáskor, viszont 265W-ról 163W-ra esik vissza a gép étvágya.
Elég jó dolog ez, főleg, hogy magától is kezeli a dolgokat, ha véletlen teljesítmény módban hagyom, és nem csinálok semmit 5 perc után lekapcsolja a vga-t.
Totálisan nem értem, hogy az ms miért nem támogatja tovább ezt a dolgot, és hagyja ki a win7-ből.
[ Szerkesztve ]

kleinguru
(senior tag)
Sziasztok!
Beléptem a klubba
!
AMD PH2 X4 940 boldog tulajdonosa vagyok)!
Lefényképeztem a kupakot, majd tuning eredményekkel együtt felrakom azt is a héten
!
Milyen alaplapba fog kerülni ?- már csak a tuning miatt kérdem.

kleinguru
(senior tag)
Giga 770 ud3 rev2 
Várjuk az eredményeket.

kleinguru
(senior tag)
Mindenképp, de fontosnak tartom elmondani, hogy nekem víz fogja hűteni
!
Csak érdekesség képpen, nézd meg a konfigom 

Nikk
(senior tag)
Nekem is lenne mit tuningolni... Csak még nincs ami hűtse a cumókat rendesen...
CG Generalist - HTC Sensation tulaj... (e-pénis növelő céleszköz)

Nikk
(senior tag)
Egy Phenom II X4 940 BE meg egy Giga HD4890...
Egyikre egy CM V8 fog kerülni, a másikra meg majd egy Scythe Musashi... Az egész hóbelebanc meg egy CM Centurion 590-ben fog helyet foglalni... 
[ Szerkesztve ]

ADAM1337
(PH! addikt)
találsz jobb hűtőt is annyiért procira.
cars1dA

Nikk
(senior tag)
Pölö?

ADAM1337
(PH! addikt)

Nikk
(senior tag)
Thermalright-al azonos szinten van és ugyan ennyibe kerül... Picit többe talán, de cserébe design-osabb is és csendesebb. Thermalright-nál a sűrű lamellák miatt nagyobb a szélzaj...
Mugen 2-t néztem én is csak nem tudom, hogy jobb-e vagy sem mint V8... De szerintem nem jobb...
Ha már nagyon nagyon ezen vagyok akkor inkább egy Noctua NH-C12P és az tényleg olcsóbb is.... 

ADAM1337
(PH! addikt)
mugen 2 jobb nála.
cars1dA

Nikk
(senior tag)

Madmax81
(fanatikus tag)
Hali
Ha jó és olcsó hűtőt keresel akkor Arctic Cooling Freezer Xtreme
[ Szerkesztve ]
1956-2010 07.22 Varga László

Nikk
(senior tag)
Annyira még sem lehet jó, ha a mezei Geminii s is lenyomja...
Pedig az nem egy nagy hűtő... 

halasiwillyk
(lelkes újonc)
Srácok!
Nem tudja valaki hogy a 955 támogatja-e és elbírja-e a Triple Channel 1866-os memóriákat?
Csak dual-channel. Az 1866 MHz is necces, de talán kisajtolható belőle.
te biztos ugyanazt a tesztet nézted?
a hyper 212-t is elpicsázza a freezer xtreme meg még elég sok hűtőt
6-7k körülért a legjobb vétel

Nikk
(senior tag)
Nagyon sok teszt van a neten és mindegyik teljesen más eredményt hoz ki a végére... Van ahol ez, van ahol más a jobb...
Ami erős az a V8, a Noctua NH-c12p, Thermalright Ultra 120... Ezek nagyjából egy szinten vannak...

old gray
(PH! addikt)
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream