nyilván nem minden típusú vga és egyéb alkatrész kombinációjával fordul elő, de van olyan amikor előjön, ez tény
http://youtu.be/uu2IBhf9F4k
ELADÓ!!! 1 Darab Addonics 5x1 SATA belső Port Multiplier (AD5SAPM)
gigabyte m61pme-s2+AMD Sempron Le-1200(gyári hűtővel) +1GB Kingmax+ 300wattos táp
HP Laserjet 1018 fekete-fehér lézernyomtató + kb félig teli toner
Asus RT-G32 Router + TP-Link TL-WN422G WLAN USB adapter eladó
KERESEK új HP PAVILION G6-1273SL,vagy HP Pavilion G6-1217sg,vagy 1209eh típusú notebookot megvételre

nyilván nem minden típusú vga és egyéb alkatrész kombinációjával fordul elő, de van olyan amikor előjön, ez tény

Ez akkor olyan Bermuda háromszög lehet, mint a mikrolag... 

valahogy úgy, nem tudtuk megfejteni az okát, mint ahogy a stutteringre sincs egyértelmű gyógyír

Nálam volt, AMD alapba AMD 6990 kari és elmúlt. 

Megérkezett 955Be -hez Freezer 13.
1.25v 3200Ghz 55C
1.35v 4000Ghz 67C ezt kicsit sokallom. Bár a gyári hűtővel 69C-os volt
(Prime 95)
Asrock 870 extreme 3 R2.0, 4GB ddr3 1600, Gigabyte hd 6850OC, Phenon II x4 955 BE

ott valami nem stimmel 62Cfok fölé nem szabad menni
házad mennyire szellős?
BFBC2 nick : Bomi12 | Origin/Battelog : bomi12

nyitott minden honnan
Asrock 870 extreme 3 R2.0, 4GB ddr3 1600, Gigabyte hd 6850OC, Phenon II x4 955 BE

rosszul lett fel helyezve, vagy nem megy maxon a venti

gyári paszta volt rajta. nagyon nem lehet máshogy felhelyezni. elég passzosra húztam a csavarokat is.max fordulata 2100rpm
[ Szerkesztve ]

Csak óvatosan a gyári pasztával, jártam már úgy, hogy a cpu és a hűtő eggyé váltak, alig akarták egymást elengedni.
Radeon HD 4850 eladó Debrecenben

AC mx4 paszta van az ac hűtökön

Ezekszerint az nem ragad, mondjuk azok tényleg jó paszták, nagyon dicsőítik az MX - eket
.
Az alpine64 - es hűtőn milyen lehetett?, mert az ragadt össze nekem annakidején az X2 3800+ cpu - val.
Érdekesség képen erről a bűvös 62°C-ról:
Nekem ugye egy X4es 720BE-m van, és 3400mhzet tudok belőle kicsikarni 1.425V-al, egy OCZ Vendetta 2-vel hűtve, kupakhő, így 55-60°C fok körül van (első szériás, első megjelent PII-ről van szó ugye(!)).
Pár nappal ezelőtt megint tuningolni volt kedvem, főleg h lekapcsolták a koliban a fűtést karbantartást miatt, gondoltam optimizálok egy kicsit a szobahőn (
), na szóval 3500mhzre emeltem az órajelet, 1.4500V-al, és lás csodát 1órát futott gond nélkül az AOD stability tesztje (mielőtt valaki leszólná, az AOD mindig előbb szólt ha baj volt a memó beállításokkal, mint a Prime95!) no szóval már azt hittem csoda történt, de sajnos nem, mert másnap immár koli fűtéssel, kifagyott a prime...
A meglátásom, amellett h tudom, hogy az AOD nem fűti annyira a procit mint a prime, és az első tesztelésnél nem léptem át a 60at, míg prime-al másnap a 65öt is érintettem (a maghők és a kupak között, -10°C fok van), vagyis a procim 65°C fok körül megszűnik stabil lenni.
Lehet h ez sokaknak evidens volt, csak gondoltam megosztom, ennyi. Lényeg h nem hülyeség ez a 62°C fok, érdemes alatta tartani a procit 
Ger_man
[ Szerkesztve ]
(#19014) ///Krisz\\\ válasza fasterware (#19012) üzenetére

Tudom miről beszélsz, ismerős, azon MX-2 volt azt is istenítették és tényleg rohadt jó is volt viszont nekem is úgy oda gyógyult a procihoz, hogy amikor emeltem volna le a hűtőt jött vele a proci is pedig nem volt nyitva a foglalat. 
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
(#19015) fasterware válasza ///Krisz\\\ (#19014) üzenetére

Nem értem miért nem adják oda 1 kis tubusban azt a mennyiséget amit a hűtő aljára tesznek vagy ne tegyenek rá 1 vagonnal.
Én vettem 10ml szilikon pasztát az a legjobb,az ilyen istenített valamiknél sokkal normálisabb.Eleve nem keményedik meg.A gyári hűtőkröl törlöm lefele izopropil alkohollal agyárit egyböl,mert azok csak szivatásnak jók.Egy idő után ragasztóként funkcionálnak..
[ Szerkesztve ]
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

Ezt irtam en is. Valahogy jobban megy a tuning. Az erdekes benne, hogy nem csak nalam. Eleg ha az ember utana nez vagy kap infot. Mas konfig mas, mas eredmeny a vegere. Ha lesz idom akkor kiprobalom 16 gigaval az nv-t. Egy ideje vissza raktam a 12 gigat mert szegeny phenom memo vezerlo haldoklik.
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

valakinek esetleg akinek freezer 13-om van megnézné mennyit forog a venti neki?
nekem c&q-ba 33C és 1500Rpm. pedig tudna 600-at is.

Bár lehet azért nem hűti rendesen mert a procin is volt paszta meg a hűtőn is volt gyárilag. és így raktam össze.

650rpm kb (nem vagyok otthon), de ha a lapra bíznám jobban pörögne.
Speedfannal hőmérsékletfüggő ventivezérést is meg lehet csinálni.
Procin is, meg a hűtőn is? Akkor azért meleg.
[ Szerkesztve ]
"Jelentős problémáinkat nem tudjuk ugyanazon a gondolkodási szinten megoldani, amelyen akkor álltunk, amikor ezeket létrehoztuk."

Nálam olyan 800 körül van a minimum rpm, idle 30 fok körül, a max olyan 2000 fordulat felett kicsivel, 4 GHz-re húzva 1.45 volton max 60 fok.
Live is dead! R.I.P.

Ez megint érdekes. Lehet nem ártana tisztázni, ezt a hőmérséklet dolgot. Ugye, két féle hőfokról lehet beszélni, a "Kupakhő" és a "Maghő". A 62 fok, ha a maghőre lenne megadva akkor a kupak kb maximum 50fokos lehetne, ami azért vicc. Nálam terhelésnél 1másodperc alatt felugrik idle 43 fokról 58- fokra a maghőmérséklet, a kupakhő viszont szép lineárisan növekszik egészen 52-56fokig. Sőt prime95 alatt a maghő volt már 64fok is AC Freezerrel, de a kupak akkor is csak 58-ig ment fel. Gyári hűtővel 1.4V-on 3500Mhz-nél 74fokos volt a maghőmérséklet prime95 alatt és 64 a kupakhő és ment minden tovább, csak leállítottam. Az meg, h rajta van-e rendesen a hűtő sztem feleslehes kérdés, mert 2pöcköt beakasztani, kb kindertojás szintü feladat, és ha nem sikerül, vagy leesik a hűtő még mielött bekapcsolná vagy már Post alatt kilőné a gépet a hővédelem. A Pasztát, is lehet vastagon kenni, de mivel nagyon passzos, a hűtő rögzítője, orbitálisan nem lehet sokat rakni, mert a szélén úgyis "kidolgozza" a fölösleget. A Másik, A Maghőmérséklet csak akkor lehet kevesebb 10fokkal (hagyha jól értettem, de itt már többen is írták) ha rossz a szenzor, mivel belülről melegszik kifelé a proci, tehát normális körülmények között a kupakhő hűvösebb vagy állandó mint a maghő. Egy korábbi hozzászólás:
miért kapcsolna már ki a proci? az általad emlegetett 62°C az az ihs tervezett max megengedett hőmérséklete. egy 125W-os 940-es phenom II-nél, aminek "I" "hőprofilja" van, az ihs hőellenállása 0.19 °K/W, azaz akár 23°C-kal (125*0.19) hidegebb is lehet, mint maga a mag, és a megadott Tcasemax 62°C az erre az IHS-re vonatkozik. márpedig a cpu-ban lévő szenzor az a maghőmérsékletet méri és nem az IHS-ét (case). ahhoz, hogy elérd a Tcase maxot, ahhoz a magoknak legalább 80-85 fokosaknak kell lenni.
egyébként meg ezek a szenzorok lófaszra sem jók, összevissza baromságokat mérnek. ha nincs hőmérőd, akkor egyszerűen kézzel megfogod a bordát max terhelés közben. ha 60 fokos, akkor már baj van, de 60 fokot nem tudsz sokáig taperolni. szal ha rá tudod tenni a kezed és rajta tudod tartani kényelmetlenség nélkül, akkor semmi gáz.
[ Szerkesztve ]
Lakásriasztó, Biztonsági kamera szerelés! PH-Kedvezmény!

köszi a választ. akkor nem tudom nekem mit mér a szenzor. szerintem össze vissza 1.3v 4Ghz en 66Cot mutat de a hűtőt megfogva hát még langyosnak se mondható. akkor csak a hőmérőm

Everest monitorozza a maghőt és a kupakhőt is.
Lakásriasztó, Biztonsági kamera szerelés! PH-Kedvezmény!

4 Ghz 1.3 volton? Az nemsemmi 
Live is dead! R.I.P.

everestet megnézem köszi! pontosan 1.35v 4Ghz. gyári hűtővel 69C os volt.

akkor ott a gond, mind 2 takarítsd le normálisan, és 500ft ért lehet venni fehéret vagy szürkét (kéket ne vegyél)

na letakarítottam. Újrapaszta most 4Ghz-en asrock utility szerint 63 cpu thermometer szeint 57. ez már sokkal jobb

na látod 5Cfokot jelenetett

Üdv!
Szeretném lecserélni a phenom II x4 955-es procimon a hűtőt.
4-5ezret szánok rá.
Létezik alternatíva mi valamivel csendesebb és hatékonyabb a gyári hűtőnél??
Soha többé nv-t!!!

Jobb lenne még 1-2e-ret rászánni és akkor egy ilyet:

A segítségeket előre is köszönöm. 
Soha többé nv-t!!!

Igen 6500ft még bele férne.Ez márr tuninghoz is elég hatékony lenne??
Soha többé nv-t!!!

Igen, ez már jó lenne hozzá simán. 

Ez még jobb is valamivel szerintem, jók ezek a Freezerek. 

Ok.Akkor mindenképp beújítok egy ilyenre.
Köszönöm a segítséget. 
Soha többé nv-t!!!

Igazán nincsmit. 
Crossfit, nagy tudor lettél itt tuning és hűtés ügyben az elmúlt hetek alatt! 
“Don’t shoot, I’m Globish.”

Na igen, csak procim valamitől jobban droppol a kelleténél, leírtam itt mi a problémám mostani X6-al is, meg már múltkor X4-el is csinálta, azóta volt már lapcsere tápcsere is de valamiért majdnem 0.1V-ot droppol... 
Nah, sajnos a lapod vdropja ismert hiba, talán egy újabb BIOS megoldja. Okoz amúgy problémát?
“Don’t shoot, I’m Globish.”

Hát ha nem okozna nem lenne semmi baj. 
Csak fura, mert RAM fesz stabil, meg X4 975-öm ami volt egy ideig normálisan ment. ( 1.408v load 1.425v idle ), majd annál kezdődött már az egész... ( load: 1.344v-ig!! :S idle: 1.425v mellett )
Legújabb BIOS is fent van!!! 
X6-al is ugyanígy csinálja, azóta vettem UD7-et UD5-öt lecserélve, új tápot ( Chicony Adrenalin 850W ) és ugyanúgy maradt a jelenség. 
Már kezdek kikészülni szó szerint... :S
[ Szerkesztve ]
Ne haragudj, de egy ilyen konfigot egy Chicony tápra rábízni.
Minimum egy Seasonic X-660 vagy Corsair AX-650.
Ennek a Chicony förmedvénynek ketté van osztva a 12V-os ága és együtt a kettő 55A-t tud, ki tudja még ha értenék is hozzá akkor mást is meg tudnék mondani, de a 650-es Corsair 54A-t tud. Nem lehet, hogy ez a "csúcs" táp adja szarul?

700 as meg a 850 es corsairrel is droppolt neki, a 850 esnél kezdődött a jelenség, még azzal a procival ami nálam van.
[ Szerkesztve ]

Igen ezért lett tápcsere is... 

A Freezer 7 felejtős, nekem volt régebben és már 3,2GHz-en is süvöltött, mint állat egy E6750-es Core2 Duo-val.
A Freezer 13-mal mindenképp jobban jársz!
There is a thin line between what is good and what is evil.

házat már cseréltél ![;]](/dl/s/v1.gif)

Vegyél vissza arcodból gyerek, nem vagyok most jó kedvembe, fasznak kell a kóstolgatás...

Sziasztok!
Meg tudja mondani valaki, hogy miért ilyen hangos a procim hűtője?
Nemrég vettem egy Phenom II X4-es 840-et, és brutál hangos a ventije. Előtte az Athlon 64 X2-nek csak akkor volt hangja, ha játszottam vele, de ez alaphelyzetben is zúg, mint az állat. Normális ez?
Előre is köszi!