Az nem rossz ,milyen fesszel?
Itt a topikban a helye.
[link]
[link]
Érdi családi ház sürgősen eladó 12.500.000ft.irányár .......Lego-Bionicle 12db 3999ft
gigabyte m61pme-s2+AMD Sempron Le-1200(gyári hűtővel) +1GB Kingmax+ 300wattos táp
HP Laserjet 1018 fekete-fehér lézernyomtató + kb félig teli toner
Asus RT-G32 Router + TP-Link TL-WN422G WLAN USB adapter eladó
KERESEK új HP PAVILION G6-1273SL,vagy HP Pavilion G6-1217sg,vagy 1209eh típusú notebookot megvételre

azért a 970/975-ök tényleg elég szép tuningot tudnak, csak a 965 szintjét a leghurkább is tudja már, és 955 a legkisebb most gyártott, szal oda mehet(vagy x2-be) ami trutty a javából
Számomra elérhetetlen 

Mert?
nem a legjobbakról van
szó hogy csak azok kerülnek fel,csak arról ki mit tud kihozni a sajátjából ez egy lista nem rangsor
,-jó viszonyitási alap ,-hisz sokszor kérdezgetik mit megy ez vagy az a proci -milyen beállitással -milyen lap stb....csak meg kell/lene nézni a listát ([link])
,minél több van fent annál jobb 
akoska07 meg örül a beküldött eredményeknek(ide:[link]) legalább nem unatkozik otthon 
[ Szerkesztve ]
Érdi családi ház sürgősen eladó 12.500.000ft.irányár .......Lego-Bionicle 12db 3999ft

Hopp kopp erre a cimre :cpu.tuning@citromail.hu
A 4.25 Ghz - re gondoltam ... 

óóó bocs
de attól még igaz amit irtam
meg különben is a tiéd miért nincs fent
gyári hűtővel én sem mertem 1.5v-on lenyomni a tesztet..........talán ott meglenne a 4.25 
[ Szerkesztve ]
Nincs 3 hónapja hogy pasztáztam. A mugenhez kapott zsírral. amúgy meg 1,5-ös feszen volt 60, ha fullon ment a venti,akkor "visszahűlt" 56-ig
Kábelharisnya 150ft/m Sűrűbb az MDPC-snél
Nekem a tuning abban kimerült, hogy a normál szorzót felraktam 17 -re, és így 3.0 helyett 3.4 - et ment ... ennyi, nem feszegettem tovább a témát 

Ne mond hogy nem próbáltad mit megy legalább alapfeszen
tessék megcincálni és beküldeni....+1,nálam alapon megy de azért csak kiváncsi az emberke hogy mi van a birtokában nem 
Sajnos ilyen ram visszaosztásokhoz nem értek, meg amióta észrevettem, hogy sérült a kupak, - arról volt pár hsz nemrég - , inkább nem bántom, örülök, hogy működik ... gariba sem cserélik 
Hozzáteszem, attól, hogy sérült az IHS, ha nem pont mag feletti részen, nem lesz semmi gondod..akkor van gond, ha magfelület van a lyuk alatt és a pasztával kitöltődve van csak hőátadás..ebben az esetben érdemes vigyázni rá feszcsökkentéssel valószínűleg. Ha jó példány, simán lemehetsz 1.2V környékére, egy próbát megér..
Egyéb esetben meg ne félj, annyira azért nem döglődősek ezek a procik..igaz, még nem láttam hasonló ihstörést 10+ év alatt, de azért nyugi ![;]](/dl/s/v1.gif)
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★
Köszi, megpróbálom majd az 1.2 voltot ... mi történhet ?
max. leáll ?
Amúgy nekem 1.4 - re lőtte be alapfesznek magát ... az nem sok kicsit ?
Vissza szokatm venni 1.35 - re , lejjebb még nem mertem 
Leállni nem áll le, max. lefagy vagy újraindul..de ne egyből lődd be..fokozatosan. Pl. ha most 3400@1.35ön használod, próbáld ki 3000@1.3mon, aztán 1.275, 1.25, 1.225, stb..nyilván érdemes minden lépcsőre rátolni legalább fél óra P95/IBTt, ellenőrizendő a stabilitást. Az előző C2es Denebem ment 3000@1.3mon, pedig 373mas rfclk kellett hozzá..nálad a BE kivitel miatt könnyebb a szitu.
A mostani B55öm 1.35öt kér gyárilag X2 555BEként 2 maggal 3.2GHzen..ehelyett B55ként ugyanezen az órajelen 4 maggal elvan 1.2V alatt..
[ Szerkesztve ]
Rendben van, bár a felét nem értem mit mondasz, de igazad van 
viccet félretéve megpróbálom 
Biosból nem tudom úgy állítani, hogy a C&Q is működjön, ugye ? 

Nálam, meg BIOS 1.22V-hoz ír ki Prime alatt 1.264-et, a CPU-Z.
(A CoreTemp írja általában rendesen a BIOS-ban beállított feszt.)
[ Szerkesztve ]
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

Kérdezz rá -akoska07-nél a megfelelő topikban [link]és linkeld oda is ha még nem tetted volna,max oc-ba befér (van cpu-z ablak) 
[ Szerkesztve ]

Az a max. üzem. Ez a max. OC.

MOD: Igaz, linket nem, csak e-mailt küldtem.
[ Szerkesztve ]
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."
Értem, köszi
Alaplapfüggő, milyen szinten lehet hagyatkozni a szenzorok értékeire és mekkora a drop (azaz a beállított és a valós terhelt fesz közti difi).
Először is tölts le egy friss CPUzt, ezzel megadva az esélyt a proginak ;p
Másodszor, azért van terhelve 1.248ad 1.3mas beállításnál, mert droppol.
Ez nem baj, szükségszerű, nondigi pwmekkel még jó is a 0.05V eltérés..
A C&Q működése szintén alaplapfüggő, nekem a 785Gs Gigában/ASUSban és a 880as AsRockban is ment, még szorzóvariálás mellett is..szerintem nálad is mennie kell, csak engedélyezd ill. energiagazdálkodásnál windózban állítsd a minimális profilra..vissza fogja venni magát terheletlenül.
Egyébként az 1.248 már nem rossz a gyári 1.4hez képest..jó sok W spórolva. És ha jobban belegondolsz, mi az ami megfogja 3GHzen az X4et..?
CPU - z megvan ...
Mi az, hogy droppol ? 
Igen, remélem is, hogy kevesebbet fogyaszt, csak az a kár, hogy későn jöttem rá 
mi az ami megfogja 3GHzen az X4et..
Ezt hogy érted ?
Milyen játék ?
Most volt másfél óra SC2 /1920*1080, high/, majd másfél óra BC2 hasonló beállítással, és nem fagyott le 
Leírtam mi a drop és hogy amit csinál a lapod (1.3 helyett 1.25) az az 
A megfogást arra értettem, hogy bár nem 3.4en jár a procid, "csak" 3Gn, de így sem kevés semmihez..főleg az 5770el, épp ideális, spórolsz.
Szerintem ezzel az 1.4V->1.25V lépéssel terhelve simán lehet 50W eltérés is..
Amúgy nem vesztettél semmit ill. nem emiatt olyan a proci amilyen..ez van 
Hovatovább, nem gondolom, hogy lesz problémád vele..ha eddig is üzemelt így.
Rendben köszönöm, értem 
50w az sok 
Most Biosban adtam neki kicsi feszt, most 1.264, a szorzó 16x, 3200 mhz, a C&Q auto - n van, de még így sem veszi vissza a 3,2 - ről 0.8- ra 
XP/W7? Nálam XP alatt marhult, W7 alatt hibátlanul az energiagazdálkodás, fesz is csökken szépen 0.9Vra a terhelt 1.3ról.
Win7
mit és hol állítottál be ? 
Vezérlőpult/Hardver és hang/Energiagazdálkodási lehetőségek/Séma módosítás.
Ha itt a minimális prociteljesítményt babrálod, meghatározhatod az idle állapotot.
Én 10%ra lőttem be, komolyabb 720p filmeknél felvált, amúgy végleg idle pihizik.
Működik, visszavette ! 
köszi 

sracok mennyi feszt adjak 955 be-nek ha 3500-600on akarom nyomatni?
Indulj neki 1.35el, aztán csökkentgesd 25-50 századonként..és tesztelj. Szerintem 1.3 alatt is menni fog, de persze példányfüggő a dolog.
sith7
Klassz, szívesen 
egyelőre csak alapon megy, de ma majd megpróbálom a szorzót feljebb tenni biosban, és kiváncsi leszek, hogy akkor is visszaveszi - e win7 - ben 
jó lenne 
AMD overdrive - n kívül van még valami más program amivel win7 - ben lehet tuningolni ? 
Szorzó vissza fog állni, egészen 18ig, utána nem, nálam Gigában nem ment.
Gigáék saját progija, Easy tuner vagymi..a lapod oldalán megtalálod..gagyi..
Igazából a jó öreg BIOS az igazi..ne sajnáld rá az időt, ha biztosra mész 
Értem, köszönöm ... 18 -ig tuti nem tudom eltolni
... 17-ig is elég lenne ... az megy sima szorzóemeléssel, afelett már azt hiszem ilyen ram állítgatással is kell bűvészkedni ... 

Sziasztok!
Volna egy kérdésem. Van nekem egy pretested 555BE procim. Ez alapján a teszt alapján az 555 49,4, a 955 pedig 25 másodperccel végez egy Monte Carlo analízissel a legújabb Excel-ben.
Namost nekem mind két, mind 4 maggal kb 37 másodperc alatt végez vele.
Ha meghúzom 3,7GHz-re, akkor 32s-re lemegy az idő ez rendben van.
Akkor most mi a helyzet, ez ennyit tud?
1,8" microSATA HDD jó áron: bit.ly/KOZi2G
Erre azt szokták mondani nincs 2 egyforma processzor, én már láttam 940BE - t 4 ghz - en is menni, én 3,5 - nél nem tudom feljebb húzni, de ez lehet az én hibám 
szóval lehet, hogy "csak" ennyit tud ... 
De mihez nem elég a 3,7 Ghz ? 

Nem az a lényegi kérdés, sőt pont azt mondtam, hogy azzal nincs gond.
Az a bajom, hogy nincs különbség 2 ill 4 maggal a számításnál. Ha ezt tudom, akkor i3 2100-at vettem volna...
1,8" microSATA HDD jó áron: bit.ly/KOZi2G

Sziasztok,egy amd x4es 965öshöz milyen halk hűtőt ajánlotok?Mert a gyári egy repülőgép hangjával vetekszik.
battle tag: molaritary#2139
Ja, értem, lehet ezek a tesztek nem használják ki mind a 4 magot ? 
Nem tudom, ilyen teszteket nem szoktam futtatni
[ Szerkesztve ]

Zalman Reserator I V2 

komoly cucc menyibe kerül és mennyire hűtené le a procit?
BFBC2 nick : Bomi12 | Origin/Battelog : bomi12

66220 ft de erre nyugodtan a vga is rá kötheted 
Szia,
Hát ha csak 2magot használ az adott progi, akkor nem fogsz látni különbséget 

Dehogynincs indits két tesztet egyszerre majd lesz különbség 

én csak egy 1.5volton járó phenom 2 x4 akarok majd lehűteni
BFBC2 nick : Bomi12 | Origin/Battelog : bomi12
Semmiféle állítgatással nem kell küzdjél..BE procid van, a ref. clock és a RAM órajel állandó, 200 valamely szorzata. Az más kérdés, hogy a feszültségekkel kell játszani, IMC/NB is kéri bizonyos órajel felett.

Esetleg valami olyat amit a procira lehet rakni és normális ára van...?
battle tag: molaritary#2139
Azt tudom, hogy 3,4 -en megy 1,4 volton, mert ugye eddig ennyin volt, most majd megpróbálom, hogy biosban felhúzom 17 - es szorzóra, és a feszt meg mondjuk belövöm 1,3 - 1,35 körül, és ha a win7 emellett visszaállítja idle - ben a mhz - et, és a feszt is, és nem melegszik nagyon, akkor öröm és boldogság lesz ...
/esetleg 17,5 - ös szorzó, de ne legyünk elégedetlenek
/
Úgy rémlik, hogy a 18 - as szorzót már nem szerette, lehet ott már ezeket is kellene állítani: IMC/NB , de mivel nem tudom mi ez, ezért nem nyúlok hozzá 
[ Szerkesztve ]

Pl Scythe Mugen 2 SCMG-2100 Rev.B vagy Alpenföhn Matterhorn vagy Corsair A70 itt válogathatsz
[link]
[ Szerkesztve ]